Last news in Fakti

21 Април, 2020 23:05 3 019 4

Тръмп не е давал обещание на Стоун

  • доналд тръмп-
  • дело-
  • роджър стоун

Той не очаква отмяна на присъдата

Тръмп не е давал обещание на Стоун - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Приближеният до американския държавен глава Доналд Тръмп Роджър Стоун обяви, че не му е било обещавано отмяна на присъдата, съобщи Breitbart News.

Държавният глава беше един от защитниците на Стоун. Той обяви, че не е кандидатствал за помилване от президента.

Бившият съветник на президента беше осъден на 40 месеца затвор по обвинения за възпрепятстване на правосъдието. Той обяви, че в журито е имало само демократи.

Американски медии излязоха с твърдения, че Тръмп се е опитвал да договори отпадане на обвиненията или помилване. Главният прокурор Уилям Бар обяви по-малка присъда, от тази, за която прокурорите настояваха.
„Обещания не са ми давани. Явно се смята, че президентът няма право на първата поправка и че федералните прокурори не могат да бъдат критикувани, което е важно в тази страна“, заяви Стоун.

Преди време президентът призова за прекратяване на делото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пунтамария

    2 2 Отговор
    По тв-то на Бай Дончо Фокс казаха, че короната има процент смъртност 0.1 / 0.2 и си го нарекоха вируса HOAX в национален ефир.
  • 2 Милко

    7 2 Отговор
    Нещо грандиозно се случва в шибаната Америка....и американските тролове към сорос замлъкнаха нещо
  • 3 Токо

    0 0 Отговор
    Епа са !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.