Last news in Fakti

3 Август, 2020 23:02 2 440 9

Предлагат група за преговори в Украйна

  • украйна-
  • юлия тимошенко-
  • донбас

Предложение от Юлия Тимошенко

Предлагат група за преговори в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Украински представители направиха предложение за парламентарна мисия, която да участва във всички преговори за Донбас, съобщи RT.

Предложението дойде от бившия премиер Юлия Тимошенко. Парламентарната мисия ще бъде излъчена от Върховната рада.

Тя ще присъства на всички преговори за региона. Ще се търсят парламентаристи с добър дипломатически опит.

Предложението ще бъде разгледано от парламента. Правителството вече направи предложение за преговори с руското правителство.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монгола

    26 4 Отговор
    Случая Донбас за укрите е приключил отдавна няма как да бъде същито след случилите се неща последните - 6г. Усраинска бендера няма да стъпи на донбаска и луганска земя!
  • 2 ЦециЦвъцко

    8 3 Отговор
    Аз предлагам всички държави от ненужна солидарност с украйнската безмерна тъпня да се хвърлим дружно в ядрения армагедон. Старт може да даде новоизбрания собственик на нафтогаз украйна, Джо Байдън за президент на САЩ, изстрелвахки инрерконинталната си бракма към Москва. И така да решим темата окончателно. А?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кат Русия няма втора

    1 8 Отговор
    До 1700 г. Московията (бъдещата Русия) плаща данък на Кримския хан, неин Суверен и Господар, правоприемник на Златната орда. Самите руснаци разказват как царят на московитите, когато е посрещал посланика на Крим, му е предоставял коня си, а сам е вървял пеша. През 1610 г. в Московията приключва владеенето на династията на Ченгизидите и трона заема Алексей Кошку от финския род Кобили. Смутена от фамилията му Църквата му дава фамилия Романов, за да изглежда, че някой от Рим е дошъл да управлява Московията. След окупацията на Великото Литовско Княжество през 1795 г. Екатерина II издава указ, с който нарежда угро-финското племе обитаващо Московията да се нарича - великоруси, а украинците – истинските руси, да бъдат наричани малоруси. Никой и никога не е виждал в оригинал договорът за съединяване между Московията и Украина, за който се твърди, че е подписан от Богдан Хмелницки и цар Алексей Романов. На всички карти издадени преди 1721г. си пише Московия. Няма карта на Русия с име Руско царство.
  • 5 Гост

    4 1 Отговор
    Тез вече ми писнаха! Само си сговнясаха положението и сега занимават света със своите екскременти.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: