Last news in Fakti

5 Септември, 2020 10:10 2 413 6

Мелания Тръмп защити съпруга си

  • доналд тръмп-
  • мелания тръмп-
  • защита-
  • обвинения-
  • войници

Доналд Тръмп беше обвинен в неуважение към войници

Мелания Тръмп защити съпруга си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Известната с дискретността си Мелания Тръмп излезе в защита на съпруга си, обвинен, според нея, напълно погрешно, че е нарекъл "лузъри" американските военни, загинали по време на Първата световна война. Твърдението беше отправено в статия на сп. "Атлантик" и то покачи с още една степен напрежението в кандидат президентската кампания в САЩ.

През ноември 2018 г. във Франция по повод 100-те години от края на Първата световна война, Тръмп анулира посещение на американско гробище до Париж, като обясни, че метеорологичните условия не били благоприятни за това. Според списанието обаче Тръмп не виждал просто смисъл да ходи на това гробище. "Защо трябва да ходя там? Та то е пълно с лузъри", е казал той на членове на екипа си, пише изданието, като се позовава на анонимни източници.

"Статията на "Атлантик" не е вярна", каза Мелания Тръмп в Туитър. "Настъпиха наистина сериозни времена, щом хората вярват преди всичко на анонимни източници, без никой да знае какви са мотивите им. Това не е журналистика, това е активизъм. Това не е в услуга на жителите на нашата велика нация", допълва госпожа Тръмп.

Още в четвъртък Тръмп опроверга твърденията и ги нарече "жалки, безскрупулни и лъжливи". "Атлантик" подобно на повечето списания умира и измисля фалшиви истории, за да привлече внимание", обобщи той.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    2 11 Отговор
    Не бих се учудил да го е казал, но най-тъпото е когато жена ти те защитава това доста често има обратен ефект.

    Коментиран от #3

  • 2 един от стадото

    4 1 Отговор
    първата световна. На всяка манджа мерудия щатите. Нямаше да е световна ако пак не бяха пресолили манджата пак..Хората я познаваха като европейската война

    Коментиран от #4

  • 3 goni

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    Абе, от жена до жена има разлика!:) Бай Дончо тоя път не е сбъркал! Тая не само че е красива, ами е и умна! Явление, което не е често срещано при жените!:) Мдаа! Взел си е поука!:)
  • 4 goni

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "един от стадото":

    Прав си! Ако, не са били САЩ, втория Райх е щял да извоюва победа и е нямало да се стигне до втората световна! И еврейте щяха да са доволни защото тогава никой не ги е преследвал! Досега щяха тихичко да са взели всички възлови места в ЕU! Разбира се той щеше да изглежда по съвсем друг начин! Със сигурност източната му граница щеше да е поне на Урал!:) Северната и Западната са ясни!:) Южната по всяка вероятност щеше да обхваща страните от Магреба и Близкият изток!:) Израел нямаше да съществува защото еврейте нямаха да имат нужда от него!:)

    Коментиран от #5

  • 5 един от стадото

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "goni":

    ..и нашата Добруджа щеше да бъде до Одеса, и на Тасос български байряк

    Коментиран от #6

  • 6 Абе с три думи

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "един от стадото":

    Кьорь за бг