Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 12:15 2 482 23

Русия е основна заплаха за САЩ

  • русия-
  • хакери-
  • сащ

Проучват се дигиталните действия на страната

Русия е основна заплаха за САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия е основна заплаха за американската киберсигурност. Това показва доклад на американското правителство, съобщи FOX news.

Руското правителство се опитва да укрепи своето влияние в международен план. Това става чрез отслабване на американската страна.

Търси се подкопаване на общественото доверие към западните демокрации. Извършва се постоянно наблюдение над основна инфраструктура.

Руски експерти са готови да организират кибер атаки срещу основни обекти. Търси се икономическа информация чрез действия в кибер пространството.

Руското правителство е готово да използва всички средства. Търси се повече сигурност за американската индустрия.

Американското правителство търси варианти за защита на различни обекти.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 един от многото

    46 4 Отговор
    Основната ви заплаха са болните ви мозъци.
  • 3 Бесен Язовец

    42 3 Отговор
    Тези все нещо ги заплашва да пият хапчета против уплах да не се занимават с доклади!

    Коментиран от #15

  • 4 ТаУмВзе

    31 4 Отговор
    Краварите са в необявена гражданска война. Ще се разпаднат по зле от СССР. Съответно целият черен свят го отнася. Честито!
  • 5 Юсуффф

    35 6 Отговор
    Добре че е Русия за да има баланс на Земята,иначе краварите от тъпотия и алчност съсипват света.

    Коментиран от #14

  • 6 Аз пък

    8 3 Отговор
    ... си мислех че е комунизма.
  • 7 да де

    17 1 Отговор
    Заплаха вечно трябва да има, как иначе разните ла.новози ще обосноват смисъла от съществуването си.
  • 8 Бесен Язовец

    16 4 Отговор
    Скоро няма да има САЩ, а окръзи както в,, Игрите на глада" тооо трилогията описва точно едно близко техно бъдеще!
  • 9 Цеко сифоня

    21 5 Отговор
    Да, съгласен - хапчета за уплахата, белина за вируса и цианкалии за простотията. Светът щеше да бъде по-добър без любопитството на Колумб. Без заплаха няма враг, без враг няма бюджет за борба с врага и т.н по веригата....
  • 10 Анарх

    16 1 Отговор
    Военнопромишлените комплекси са като скачени съдове. Те имат един единствен интерес и това е техния интерес. Всичко останало е измама.
  • 11 Иван

    16 5 Отговор
    Толкова по-зле за вас, американци. Плъзнахте по почти всички границите на Русия със своите военни бази и учения. Поставихте под санкции значителна част от руската икономика. А руските хакери ви хакват както и където си искат. Остава ви само да се жалвате и плачете в медиите, напълно безсилни сте.

    Коментиран от #16

  • 12 Петър

    3 1 Отговор
    През ум не ми беше минавало, че Русия е заплаха за Америка.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Анарх

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    Ако някой не плъзне по границите, как Путин ще оправдае необходимостта от средства за военнопромишленият комплекс?Ядрения паритет е достатъчна причина да не се притесняваш кой какво трупа. Как САЩ ще оправдаят огромния военен бюджет, ако Русия не си рекламира нови оръжия? Големите си имат договорки, за които няма как и къде да прочетеш. Совите не са това което са!
  • 17 Бесен

    5 0 Отговор
    Едно време тоталитарния режим ги наричаше "империалисти". Имаше много лъжливи неща по онова време, но имаше и много верни.
  • 18 Бай Шиле

    3 0 Отговор
    Прочетете книгата на Едуард Сноудън за кибер войната и ще сте на ясно кой на кого е враг.
  • 19 Елааа при баба

    6 1 Отговор
    Да ти леем куршум притив уплах! Тези са се вторачили в руснака от десетилетия. И не защото им е опонент в политика,или социален модел .Истината е в необятния суровинен ресурс на руснаците.Имат залежи от рудни и нерудни изкопаеми за две Менделееви таблици,и теи материка.Газ,нефт.Само горските им масиви са толкова необятни,че ако построят мост от дървесина през Атлантика,в тяхната тайга ще се получи просека,като конец.Докато притежаваха онзи белязания юда- горбич,и след него,алькаша елцин,бяха най добрите им приятели.Добри,защото горбича им подари,да- подари 500 т.уран,благодарение на който техните АЕЦ работеха цели 20 г на чиста печалба.До идването на Вовата, директно изпомпваха от тръбопровода им готов ,добит и транзитиран петрол.Товареха директно на танкерите.Руснаците бяха" най облагодетелствена нация " за тях.Облагодетелствена,защото плащаха петрола по 1 долар на барел.Нещо като концес.такса.Горбича си разби цялата армия- тотално.Ракетни войски- смачкани.Балистични ракети- унищожени! Само стратег.бомбардировачи- ТУ-160, който и в момента нямат аналог,юдата заповяда да бъдат нарязани 62 броя! Вовата дойде и каза: До тук " партнъори" Плащам ви 10 млр неустойки за петрола и от утре да ви няма на наша територия. Ето защо са главен враг.Но недоглеждат,и това ще ги смачка.Поднебесната ще ги погълне.
  • 20 Сандо

    3 0 Отговор
    Нещата при САЩ стоят така:на четна дата е заплаха Русия,на нечетна - Китай.За какво точно? - винаги има за какво!
  • 21 ПАРАНОЯТА И ПСИХОПАТИЯТА

    1 0 Отговор
    СА ПРИСЪЩИ НЕ САМО НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ. ....
  • 22 2020

    1 0 Отговор
    Така или иначе Русия е и ще пребъде.Невнятните сащ просто ще се разпаднат и всичко ще си дойде на мястото.От т. нар. американци -бели и негри няма никаква полза.Имат да изплащат много грехове .Не е виновен Христофор Колумб, а кои са населили тази част от Сев. Америка-хора престъпници изхвърлени от Англия,Холандия, Испания, Франция.Хора с робовладелски манталитет, не могат да съществуват дълго.Именно затова ще престанат да съществуват.Да не забравяме сектите.Страна без вероизповедание няма място между народи с религия/католици и православни/.Освен това Израел управлява сащ.Още изключителният учен,лекар ,физик,философ Мишел дьо Нострадамос ,в своите центурии/четиристишия/е предвидил ликвидирането на сащ.И слава Богу.
  • 23 Нане

    0 0 Отговор
    мдааа САЩ са основен враг на Русия