9 Октомври, 2020 18:20 1 442 3

ООН приветства Нобеловата награда

  • оон-
  • нобелова награда-
  • анотниу гутериш

Антониу Гутериш щастлив от избора

ООН приветства Нобеловата награда - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш приветства решението Нобеловата награда за мир да бъде връчена на Световната програма по храните, съобщи РИА Новости.

Програмата получи наградата за своите действия за подобряване на условията в различни региони и постигане на мир. Групата е в челните редици за осигуряване на храните продукти в различни региони.

Припомня се, че групата е оставена извън политически кръг. Гутериш заяви, че тя се води само от хуманитарните въпроси.

Организацията се издържа от даренията от различни държави. Очаква се подобно разбиране да помогне и в решаването на други въпроси.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    2 0 Отговор
    оон е сбориште на старци таа като гледам негоден човешки материял работат да са награждават а нас убикновенните хора валците ни яли а
  • 2 Yavuz

    3 1 Отговор
    Реално Нобеловата награда за мир трябва да се връчи на Турция -страната приела най много бежанци в света над 4 млн .Турците показаха изключителна толерантност, за което трябваше да бъдат възнаградени.
  • 3 Рошко

    1 0 Отговор
    Затова ли умират все още хора които умират от глад, земята е достатъчно голяма да нахрани всички, и много малка да нахрани богатите, 50%което се сложи на масата отиват в кофите за боклук сами си правете сметката, от алчност и разхищение ще се затрием