13 Октомври, 2020 17:36 3 835 4

Потоп на Балканите! Затвориха Дарданелите заради проливни дъждове

  • дарданели-
  • босфор

Освен това заради проливни дъждове и бури са отменени някои фериботни курсове до островите Гьокчеада и Бозджаада в северната част на Егейско море

Потоп на Балканите! Затвориха Дарданелите заради проливни дъждове - 1
Снимка: Shutterstock

Проливът Дарданелите е затворен за транзитно преминаване на кораби от Мраморно към Егейско море заради нулева видимост в резултат на проливен дъжд, който е завалял по обяд в Чанаккале (Северозападна Турция), съобщава турският телевизионен канал СиЕнЕн-Тюрк, цитиран от БТА.

Освен това заради проливни дъждове и бури са отменени някои фериботни курсове до островите Гьокчеада и Бозджаада в северната част на Егейско море.

Дирекция за управление при бедствия и извънредни ситуации предупреждава, че в мраморноморския и егейския район на страната се очакват силни ветрове от юг и югозапад и бури, което може да доведе до падане на дървета, електрически стълбове и проблеми в транспорта.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 TRoskOt

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Е сега се убеждавам в това че някой хора четат но не могат да размишляват и при това упорито го показват на аудиторията .

    Дядката би казъл пак: ''Да бе мирно седяло не би чудо видяло''

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 123

    1 0 Отговор
    Какъв потоп на Балканите, Чанак кале и Туркестан са в Мала Азия не на Балканите.
Новини по държави: