Last news in Fakti

4 Ноември, 2012 11:17 1 542 1

Тежка катастрофа в Бразилия

  • катастрофа-
  • бразилия

Шестима мъртви и седем ранени. Това е равносметката след тежка катастрофа на бразилска магистрала при която са се сблъскали лек автомобил и автобус, съобщиха бразилските медии.

Според полицията причина за инцидента е жена, която се е опитала да пресече магистралата. Тя е била блъсната от Opel Astra, пътуващ за Рио де Жанейро. След удара колата се е блъснала в автобус и се е заклещила под него. Двете превозни средства са се влачили няколко метра, след което се запалили.

Идентифицирана е само блъснатата жена - Фабиана да Силва - на 26 години. Останалите жертви, сред които и две деца, са били в Astra-та. Предстои да бъдат идентифицирани.

Ранените са пътници в автобуса и шофьорът му. Те са успели да напуснат автобуса. Пътник със счупен крак и счупено ребро на шофьора са сериозните наранявания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 John Doe

    0 0 Отговор
    Мамоууу,ква катастрофа е била ..
Новини по държави: