30 Октомври, 2020 15:56 1 750 3

Франция с данъчни облекчения

  • франция-
  • данъци-
  • бруно льо мер

Подкрепя собственици на сгради

Франция с данъчни облекчения - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Френското правителство обяви въвеждане на данъчни облекчения за собственици на сгради, наети от фирми, съобщи France 24.

Облекченията трябва да подкрепят френския бизнес. Собствениците на имоти се очаква да намалят наема на компаниите, на които са ги отдали под наем.

Подкрепата е основно за бизнеси, чиято дейност е затруднена от ограниченията. Очаква се от програмата да се възползват фирми с под 250 души персонал, ресторанти и хотели.

Данъчен кредит ще бъде отпуснат за всеки собственик на имот, който до декември опрости поне един наем. Това беше обявено от френския министър на финансите Бруно льо Мер.

Отписани ще бъдат 30% от стойността на наема. Вече е приета и финансова подкрепа. Очаква се активност от собствениците на имоти.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хи хи

    4 2 Отговор
    Велика държава.Българскат кчина дори не може и да се доближи до това ниво.

    Коментиран от #2

  • 2 Я иди у Париж...

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хи хи":

    После ела пак.

    Коментиран от #3

  • 3 Сосо

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Я иди у Париж...":

    Франция -и след 100 години не може България да я стигне.Ако ще и срещу нея бяга ти май не си бил там никога
Новини по държави: