Last news in Fakti

13 Ноември, 2012 16:00 1 573 2

И генерал Джон Алън в любовния многоъгълник на Петреъс

  • джон алън-
  • дейвид петреъс-
  • нато-
  • скандал
И генерал Джон Алън в любовния многоъгълник на Петреъс - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Секс-скандалът с генерал Дейвид Петреъс, който му струва поста директор на ЦРУ, непрекъснато се обогатява с нови подробности от най-висше държавно и политическо ниво. Под ударите се оказа и неговият приемник на поста командващ на контингента на НАТО и Международните сили в Афганистан генерал Джон Алън, съобщи „Вашингтон пост“.

Днес американският президент Барак Обама дори реши да отложи за неопределено време номинирането на ген. Джон Алън за поста върховен главнокомандващ на обединените сили на Северноатлантическия Алианс (НАТО), докато трае разследването за съпричастността му към секс-аферата.

Джон Алън е заподозрян във връзка с Джил Кели – 37-годишната дама, заплашвана по електронната поща от любовницата на Петреъс Пола Бродуел.  Ако към заплетеното кълбо от отношения се добави и съпругата на Петреъс – Холи, с която той има 38-годишен брак, ще се получи истински любовен петоъгълник, в който е възможно да се отворят още страни.

Шефът на Пентагона Леон Панета, който е предшественик на Петреъс начело на ЦРУ, обяви, че по отношение на ген. Алън се води разследване и ще бъдат проверени няколко десетки "потенциално неуместни" електронни писма, които той си е разменял с Кели през 2010 г. Алън засега отхвърля всички подозрения към себе си, но има данни, че в настоящия момент той се намира във Вашингтон – далеч от своята основна месторабота.

Джил Кели обаче може да не е „света вода ненапита“ и по отношение на ген. Петреъс, с когото твърди, че са само семейни приятели. Свидетели обясняват, че журналистката Бродуел я е заплашвала, именно защото е виждала в нейно лице съперница. Флиртът между бившия вече шеф на ЦРУ и Кели не останал скрит  дори за съпруга на Кели. Очевидец, пожелал анонимност, разказал как по време на събиране Кели галела с крак ген. Петреъс под масата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венцислав Нинов

    1 0 Отговор
    големи яйца че е топнал чушлето. нали няма ранени
  • 2 Абу Мазен

    0 0 Отговор
    И във Факти.бг май им са сложили норматив за дописки, че да се клонират
    http://fakti.bg/world/52795-fbr-vleze-v-doma-na-lubovnicata-na-petreas