Last news in Fakti

14 Ноември, 2012 21:52 2 078 2

И близначки замесени в любовните афери на генералите Петреъс и Алън

  • дейвид петреъс-
  • дэжон алън-
  • оставка

Бившият шеф на ЦРУ Дейвид Петреъс, който подаде оставка и напусна поста заради извънбрачна любовна афера, е призован да се яви утре пред Комитета по разузнаването към Сената на САЩ, съобщи Би Би Си. Съществуват опасения, че покрай връзката на генерала с журналистката Пола Бродуел може да е изтекла секретна информация, застрашаваща сигурността на САЩ.  В историята се оказа замесен и командващият на коалиционните сили на НАТО в Афганистан генерал Джон Алън.

Непрекъснато излизат нови и нови подробности около двамата висши военни и техния нежен антураж. Така например, стана известно, че освен заплашваната от Бродуел Джил Кели в играта е намесена и нейната сестра близначка Натали. Като добри семейни приятели Петреъс и Алън вземали дейно отношение на страната на Натали в бракоразводния процес с нейния съпруг и по повод на попечителството над децата й, предаде Ей Би Си нюз. 

Алън се запознал със сестрата на Джил – Натали, докато заемал поста заместник-командир на Централното командване на САЩ в Тампа. Двамата участвали заедно в благотворителни събития. Петреъс от своя страна първо се запознал с Джил, която го свързала със сестра си. Оттогава ефектните близначки влезли в средите на високопоставени военни и сътрудници на разузнаването, които охотно ги покровителствали в различни техни начинания.

Според запознати сестрите живеели разточително и натрупали милиони дългове. Според някои сведения светските лъвици умело се възползвали от познанствата си. Джил Кели станала почетен посланик на коалиционните сили в Афганистан и получила званието почетен генерален консул на Южна Корея. Тя и съпругът й Скот се сближили със семейството на Петреъс, но предстои разследването да докаже дали палавите дами са останали „просто приятели“ с генералите или са установили неуместни отношения с тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    тия гердани са от фестивала "мъди гра" , я го знам бе
  • 2 любовчия

    0 0 Отговор
    А бе що за глупаци са тия американци. Че на всичко отгоре и късопаметни . То на президента и свирки му правиха в белия дом , а те за двама генерали го правят на въпрос. Ама близначките си заслужават. А бе всички сме хора.....