1 Декември, 2020 17:19 1 620 14

Тръмп оспорва вота в Уисконсин

  • сащ-
  • избори-
  • президент

Спорове около дистанционното гласуване

Тръмп оспорва вота в Уисконсин - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правният екип на американския държавен глава Доналд Тръмп е започнал дело във Върховния съд, съобщи FOX News.

Заведен е иск за изборите в щата Уисконсин. Настоява се за преразглеждане на гласовете по пощата.

Търси се разкриване на злоупотребите в гласуването. Представителят на предизборния щаб Джим Трупис смята, че има причина изборите да бъдат поставени под въпрос.

Оспорват се хиляди гласове. В крайна сметка това едва ли ще доведе до промяна в електоралните гласове.

Тръмп настоява за злоупотреби във вота. Той настоява за съдебни дела.

Оспорват се резултати в няколко региона.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    3 11 Отговор
    Бай, бай, Перчем...

    Коментиран от #4

  • 2 Иванчо

    3 11 Отговор
    Тоя е като комунист бе - само с бой и кръш ше сдаде властта :D

    Коментиран от #3

  • 3 Тръмп

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иванчо":

    ... няма нищо общо с комунистите!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Gen Gurko

    10 2 Отговор
    Дерзай Тръмпи! С теб сме. Върни им тъпкано тормоза през целия твой мандат на тези лъжци и измамници.
  • 6 N W O

    3 9 Отговор
    Вместо да признае загубата си и да напусне с чест и достойнство Белия дом, властолюбивия и самолюбив Тръмп в желанието си да се задържи като президент по дълго и на всяка цена е готов да направи всякакви глупости включително и като действащ президент да извършва тежко държавно престъпление за САЩ , като поставя под съмнение върховните ценности и гордостта на Америка И на американския народ за ДЕМОКРАЦИЯТА и на ЗАКОННОСТТА в САЩ и без никакви доказателства, а само по анонимни съмнения И предположения на пощенските служители, твърди че не са проведени честни и демократични избори в САЩ, като се заинатява да оспорва законността и честността на изборите и настоява за съдебни дела , които губи или се отхвърлят от съдилищата ...!!!

    Коментиран от #11

  • 7 xaxaxaxaxa

    3 5 Отговор
    А даааа... Уисконсин... След като оранжевия дебел мамун платил 3 млн. за ново преброяване, Байдън получава допълнително 87 вота.

    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

    Коментиран от #8, #9, #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 нашия

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "xaxaxaxaxa":

    кво ше кажеш за 136 000 гаса накуп за Бай дъна за 68 минути в уисконсин-там в изборите учасваха и още трима кандидата-и нито един за останалите
  • 10 нашия

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "xaxaxaxaxa":

    и всичките пристигат между 4 и нещо и 5 часа сутринта при положение че преброителната секция е спряна поради засечка на системата
  • 11 нашия

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "N W O":

    ти за Сидни Пауел чувал ли си и ако си чувал какво знаеш за последните и дела които е завела след изборите-отделно от екипа на Трумпи

    Коментиран от #12

  • 12 N W O

    0 4 Отговор

    До коментар #11 от "нашия":

    Не знам за Сидни Пауел , НО един пoщeнcки cлужитeл oт Пeнcилвaния вече си признa пред разследващите и съда, чe е търсил сензации и cи e измиcлял за лъжливи нeрeднocти при глacувaнeтo пo пoщaтa , което веднага бе пoдeто oт привържeницитe нa прeзидeнтa Дoнaлд Тръмп кaтo "бомнастични обвинения" и дoкaзaтeлcтва зa измaми и ОТКРАДНАТИ ИЗБОРИ, НО което накара все повече републиканци да отрезнеят и да се отчуждят от него и да призовават Тръмп да признае загубата си и че Байдън е спечелил президентските избори в Съединените щати, a oпитът му зa нaтиcк със съдебни дела, c цeл дa бъдaт прoмeнeни рeзултaтитe, e бeзпрeцeдeнтeн и в прoтивoрeчиe c дeмoкрaцията на САЩ...!!!

    Коментиран от #13

  • 13 Това е фалшива

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "N W O":

    новина. Пощенският служител каза във видео, че това е измислица на Вашингтон пост и той не само не се отказва от клетвената си декларация, но очаква вестникът да се извини... Намери и виж видеото,заради истината, когото и да защитава тя.
  • 14 Онзи

    1 0 Отговор
    Ей, продажни мекерета от Дойче Зеле... Да ви го начукат мигрантите ви! Ще видим в Германистан как и за кого ша гласуват мюзлитата ви!