2 Декември, 2020 13:40 1 851 2

Доналд Тръмп се готви за следващите избори

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

Изглежда се готви за кандидатура

Доналд Тръмп се готви за следващите избори - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп вероятно ще се кандидатира на следващите избори. Това намекна самият той, съобщи FOX News.

Президентът говори по време на събитие в Белия дом. Реално направи преглед на своя мандат.

Според него последният период е бил чудесен. Тръмп заяви, че ще опита да реализира още четири години.

Заяви и че ще се види с гостите си отново след четири години. Това вероятно означава, че вече подготвя своята кандидатура за следващите избори.

Президентът вече заяви, че е готов да предаде президентския пост, макар че оспорва изборите. Негови съветници вече настояват да подготви следваща кампания.

Предстоят разговори по темата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майкъл Пенс

    1 2 Отговор
    Събирам подписка за Тръмп издитнат от инициативен комитет за независим кандидат. Трябват ни 5 000 гласа за регистрация в ЦИК. Побързайте да ме подкрепите, длъжностите в Президентството вече са запазени.
  • 2 Това

    1 0 Отговор
    е стара "новина" . Вече писахте за това преди две седмици. Няма ли нещо по-актуално ?