7 Декември, 2020 16:30 5 073 11

Невероятен бакшиш за сервитьорка

  • сервитьорка-
  • бакшиш-
  • ресторант

Клиент ѝ остави 2000 долара

Невероятен бакшиш за сервитьорка - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Сервитьорка от ресторант в Тексас получи огромен бакшиш, съобщи RT.

Интересното е, че това е станало в доста тежък ден. Сервитьорката постоянно е трябвало да се извинява за забавени поръчки.

Причината е била многото заети маси. Изненадващо един от клиентите проявил съпричастност.

Той и оставил бакшиш от 2000 долара. На сметката ѝ пожелал да прекара весели празници и да продължи да работи упорито.

Човекът е собственик на няколко ресторанта. Правилата в ресторанта предвиждат, че сервитьорите не могат да прибират бакшиши от над 500 долара, но след медийния шум, те оставили сервитьорката да прибере сумата.

Тя ще похарчи сумата за своите две деца.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ван Хелзинг 🚁

    12 1 Отговор
    Отлично
  • 2 One

    14 0 Отговор
    Какво ли ще стане тук, ако някой остави...примерно 500лв.бакшиш на сервитьорка? Вероятно е управителят да й ги вземе, или да й даде само 100лв.,щото криза е. Или ще каже:да се поделят между целия персонал. Тук влиза правилото:клиента има право и той решава на кого какво да остави!

    Коментиран от #7

  • 3 БАЙ Х@Й

    7 2 Отговор
    Дааа " 2'000'000 бакшиш" ! Коя година беше филма ?
  • 4 Преди години

    7 8 Отговор
    оставих 200 лева бакшиш на една сервитьорка а тя дойде с мен в тоалетната за да ми се "отблагодари".Толкова ми беше "признателна",че като си спомня за случая ми омекват коленете.
  • 5 гл шеф

    2 3 Отговор
    от. гл шеф. на тайно разузнаване. вписваме заразата ще премине още малко. бизнесът и децките градини да започнат да работят от 10; 2020г. също и бизнеса. хора лекувайтесе с равни части белина и вода вдишвайте по 2м. сутрин и[ вечер ]

    Коментиран от #8

  • 6 kjl

    9 1 Отговор
    Тетралите пак си създават фалшиви герои. Лъч светлина, една усмивка, в отрудените дни на сервитьори и ниско квалифициран персонал. Напълно измислена история с позитивен привкус. Лошото е, че и ние влязохме в техния Холивуд с голямо удоволствие. Измишльотини и откровени лъжи, за "по-добър" живот.
  • 7 Де Факто

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "One":

    Наш'те "бизнесмени" също оставят "дебели" бакшиши.Става въпрос за такива, които не са в момента в Дубай.
  • 8 Наблюдател

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "гл шеф":

    Как действа белина та на аерозола, литий, пневмонит и пр... През втората световна война по същият начин са тровили хората... С същите симптоми... Просто по малко ходете по улиците... Тровят ни...
  • 9 Kenzo

    4 1 Отговор
    Тука като ми оставят 2 лева и се накензвам от кеф.
  • 10 Юрий

    2 0 Отговор
    Пък на една друга ,клиенти и подариха кола . Употребявана беше ,но поне видимо в отлично състояние . Пак в САЩ -преди около година беше .
  • 11 И аз така, хем са

    2 0 Отговор
    мой,хем ги шашкам.По нашенски.Оставих и пет стотака,и тя беше моя- цяла нощ! Сутринта си ги прибрах обратно.И тя се шашна!