Last news in Fakti

13 Декември, 2020 11:46 3 855 42

Големи протести в САЩ - Декември 2020

  • сащ-
  • протест-
  • доналд тръмп

Демонстрации в подкрепа на Доналд Тръмп

Големи протести в САЩ - Декември 2020 - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Консервативни групи, които твърдят, че изборите в САЩ са нечестни, проведоха големи демонстрации в страната, съобщи FOX News.

Протести имаше в няколко щата. Действията бяха в подкрепа на американския държавен глава Доналд Тръмп.

Няколко десни групи стоят зад демонстрациите. Една от тях е свързана с някогашния сътрудник на Тръмп Роджър Стоун.

Организирани бяха и контрапротести от леви групи. Демонстрации имаше във Вашингтон, Джорджия, Алабама и Атланта.

Сблъсъци с леви групи е имало във Вашингтон. На протести в града говори и съветника в предизборната кампания на президента Майкъл Флин.

Отправен беше призив всеки протестиращ да обяви своите искания в своя щат.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха 2

    1 32 Отговор
    За това всички съдии от съприм корда го отбичиха Бай Дончо като малко пале. Факти.бг напишете и първо прочетете какво се случва. С уважение към вас.
  • 2 Опааа

    69 5 Отговор
    Там се задава гражданска война! И най-късно след няколко години такава държава САЩ вече няма да има.

    Коментиран от #8, #12

  • 3 Антитрол

    84 4 Отговор
    И какво стана сега соросчета - протестите в Беларус били с легитимни искания макар че онази няма и 10% от гласовете и искат ново гласуване обаче в САЩ протестите ще са нелигитимни и няма да има нови избори макар че разликата е минимална.

    "Демокрация" и "ценности" по американски. Чакам сега поредните лозунги на полит-комисарчетата (соросоиди) как САЩ са "най-голямата демокрация" и други подобни глупости.
  • 4 ****

    47 3 Отговор
    Щом няма стрелба и убити,което е любимото занимание на краварите,значи тези протести не са сериозни.
  • 5 един от многото

    64 3 Отговор
    И тази държава създадена от най лошия човешки материал на Европа тръбят по света , че са демократична държава и всичко при тях е прозрачно и точно. Едни избори не могат да направят като хората(предишните им пак бяха същите) , но иначе съблюдават за честни избори на държави които Тръмп не би посочил на картата и санкционират всичко което не им е изгодно. Добре , че хората свикнаха с циркаджилъците им и вече никой не ги взема на сериозно.

    Коментиран от #9

  • 6 USA

    45 2 Отговор
    Измамата ще лъсне все някога и скоро може да има гражданска война. Те още по времето на изборите показаха коли с пълни багажници с писма но публикациите изчезнаха бързо.
  • 7 Хо хо хо

    26 1 Отговор
    Сащ се превърна в китайдки васал.Това доказва че теорията на мултикултурялизма е обречена на неуспех
  • 8 Филип

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "Опааа":

    Дай Боже . Амин
  • 9 Бойко

    11 19 Отговор

    До коментар #5 от "един от многото":

    Най-лошия мтрял на Европа е по-добър от матряла в Територията.
  • 10 ккк

    5 22 Отговор
    Това са лумпини расисти и хомофоби

    Коментиран от #16, #31

  • 11 JEB

    3 35 Отговор
    каква ще е тая конспирация дето хиляди хора са замесени на територията на цялото САЩ разнасят милиони бюлетини нагоре-надолу
    при условие че навсякъде има камери и всички коли са с джи пи ес
    пийте си хапчетата болни мозъци това да не вие е русия или беларус..
    само ми кажете в сащ колко човека са в затвора заради политически убеждения..болни мозъци ??

    Коментиран от #13

  • 12 БРЦК

    25 2 Отговор

    До коментар #2 от "Опааа":

    Още от януари 2021г нещата ще ескалират . Цялата долна пасмина от ФЕД и другите психясали" филантропи" ще измрат
  • 13 БРЦК

    25 2 Отговор

    До коментар #11 от "JEB":

    Защо си мислиш че има камери и всичко се вижда . Как ще видиш човек с памперс на устата и качулка . Истината е ясна крушката си има опашка
  • 14 Рошко

    28 2 Отговор
    Там докато не стане гражданска война, корпорациите на евреите ротшилд ше командорвт света
  • 15 БРЦК

    35 3 Отговор
    Изборите в САЩ са измама . Неможе последователите на ПЕДОФИЛА БАЙДЪЪН В ТУИТЪР И ФЕЙСБУК ДА СА ОКОЛО 4 МЛН. А НА ТРЪМП ОКОЛО 80 МЛН . И ПЕДОФИЛА СЪС ЦЯЛАТА ПАСМИНА ОТ ИЗВРАТЕНИ ГЛАВОРЕЗИ ДА ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ ТАКА СЕ ПОДИГРАВАТ НА НАРОДА . ТО И В Б-Я Е ТАКА НО ТУК НАРОД ..........ИМА ЛИ НЕЗНАМ

    Коментиран от #17, #23

  • 16 БРЦК

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "ккк":

    Ти какъв си ? Не си човек ли? Тогава РЕПТИЛ ЛИ СИ ТОР ЛИ СИ . ЯВНО ТЕ СИ ЧОВЕШКО СЪЗДАНИЕ . ТАКИВА СА ЗА ПСИХИАТРИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ.
  • 17 БПФ

    24 0 Отговор

    До коментар #15 от "БРЦК":

    Не може и на всяка предизборна среща Тръмп да говори пред хиляди и десетки хиляди хора - където и да отиде, а байдън да говори пред 20-30 паркирани коли на някой паркинг... и да спечели изборите !!! И Българи в САЩ казват директно, че не познават хора, гласували за Церебралното зомби !!!
  • 18 JEB

    0 10 Отговор
    викам занимавай те се
    добре е че от вас нищо не зависи вече..
    само си отговорете сами защо ако тръмп е най-великият президент на хилядолетието така внезапно загуби изборите ??
  • 19 Docenta

    2 1 Отговор
    Протестиращите са от Ботев пд.Канариии
  • 20 Уса

    7 1 Отговор
    Вчера се прибрах и всичко е супер спокойно..Нито вирусни истерии,ограничения,медиини бълвочи и пр..Обстановката е супер.Пак ще се върна да протестирам в България,защото робството никога не е свършвало.Оставка мутри
  • 21 ПЕНКО

    1 4 Отговор
    БЯЛАТА РАСИСТКА ЕНЕРГИЯ В САЩ НАРАСТВА КАТО СЛЕД ХВЪРЛЕНА МАЯ В ТОАЛЕТНАТА МРЕЖА / В К ЕНЕФ / !!!! "КУ -КЛУКС-К ЛАН " ЩЕ ИЗГЛЕЖДА БЕБЕШКА ИГРАЧКА -НА ФОНА НА ПРЕДСТОЯЩОТО !!! КУПУВАШ БЯЛ ПОЛИЦАЙ -ДО УБИЕ "НЕГРОС -ЛАТИНОС" ПРЕД КАМЕРА И ЩАТЪТ СТАВА НА КАЙМА !!!
  • 22 Ха ха ха ха ха ха

    2 1 Отговор
    Обичат си вкуса на белината.
  • 23 стоян георгиев

    2 11 Отговор

    До коментар #15 от "БРЦК":

    сега си брцк ?напиши се с истинското име кпсс!и знаем за опорките всеки дето не е с вас е фашист или поне педофил!гледал ли си клипчетата в тубата как путин целува дечица?тва сигурно си го пропуснал,но за баидън със сигурно знаеш всичко!много е гадно другар че въпреки огромните ви усилия за дезинформация в сащ не ви се вуързаха втори път на акъла и перуката изчезва.голям митинг направи във вашингтон с около 15000 участника,но вие от кпсс ги преброихте като милион!хахахахаха!патриота мамин ама съветски!

    Коментиран от #26

  • 24 007007

    3 19 Отговор
    Целият демократичен свят и Китай признаха вече изборите в САЩ и поздравиха Байдън като новия президент на САЩ, само Русия и Путин-НЕ и след като този път не им се получи "техния човек" Доналд Тръмп да бъде преизбран от раз, както преди 4 години когато в Кремъл се гърмяха бутилки със шампанско и звучаха възторжени наздравици и поздравления за победата му, сега се мълчи и изчаква, докато в същото време всичките им подривни служби в щатите са впрегнати да работят на макс, за да се компрометират изборите и да се разпространяват твърдения и "доказателства", че изборите в САЩ са били нечестни и е имало огромни изборни фалшификации, така че сещайте се и сега, кой стои зад организираните големи протести и демонстрации в подкрепа на Доналд Тръмп...!!!

    Коментиран от #27

  • 25 ДЕДО ВИ ЛИБЕН

    14 1 Отговор
    САЩ УМИРА ВСЕ ПАК ДА ЖИВЕЕ БЕЛИЯТ ЧОВЕК СИМВОЛ НА ПРОГРЕСА И ЦИВИЛИЗАЦИЯТА
  • 26 Домакин

    12 1 Отговор

    До коментар #23 от "стоян георгиев":

    Стояне,много приказваш и накрая,нищо не казваш! В нито един от неграмотно написаният те коментари,до сега не съм видял да започват с ГЛАВНА буква! Камо ли пък препинателен знак,като ЗАПЕТАЯ ДА кажем. Чак ме мързи и да чета плиткоумните ти коментари! Налъм плосък!

    Коментиран от #29

  • 27 ПолитологЪ

    8 3 Отговор

    До коментар #24 от "007007":

    Сто пъти ви се обясни,че байдън НЕ Е ИЗБРАН за президент! В момента Тръмп разполага с още няколко скрити кола. Истинският цирк-било ще започне януари 2021-ва,ама джендъри,сорсоиди и баналности нали трябва да си развивате байряка!

    Коментиран от #32

  • 28 туйонуй

    5 7 Отговор
    Ще има повече и по-големи протести. Това беше ясно преди изборите. Който не може да губи протестира и мрънка. За нещастие на всички русофилистици обаче, САЩ е правова държава, а в такава, власт не се взема с протести и корумпиран съд. Така че - ревете, квичете, но любимият ви клоун се запътва към историята и ще остане там като най-опасният и вреден президент в историята на САЩ.
  • 29 Запетайчев

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "Домакин":

    Колега, който те е учил на ЗАПЕТАЙКИ, да вземе да ти удари учебника в главата. Току виж си схванал къде се остава интервал при употребата на ЗАПЕТАЙКИ. И чак тогава, с набита глава, ще можеш да даваш акъл на други за употребата на ЗАПЕТАЙКИ.

    Коментиран от #30

  • 30 Домакин

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "Запетайчев":

    А ти намери някоя по-здрава стена,за да си блъснеш кухата глава с изправените гънки,за да ги понагънеш поне малко и чак тогава можеш да стигнеш до нивото на амеба

    Коментиран от #34

  • 31 Грогу

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ккк":

    Извинете , тази дума хомофоб , да не би да я употребявате като обидна ? Защо ? Тя подсказва за морал и семейни ценности . Само хора , които нямат нищо общо с морала я използват като обида .
  • 32 007007

    3 8 Отговор

    До коментар #27 от "ПолитологЪ":

    Всички официални източници и медии в САЩ обявиха и потвърдиха че Байдън е новия 46-ият президент на САЩ, който и вече направи Новопрезидентското си обръщение към Нацията, затова ЕС и повечето демократични държави по света го вече поздравиха..!!! А това че налудничавия и недемократичен Тръмп не е съгласен с това и води съдебни битки по оспорване на резултатите, които може да продължат с месеци и години, си е негов проблем, и ако се опита да попречи на Байдън по какъвто и да е начин да влезе Белия дом, ще бъде съден за държавен преврат...!!!

    Коментиран от #35

  • 33 стоян георгиев

    1 7 Отговор
    приказвам конкретно другар.тва че ти и останалите дезинформатори в руска полза не го коментирате по същество е щото няма кво да кажете!затова и почвате с номерата за главните букви и т.н.демек за теб няма значение че лъжеш,че ползваш 100 ника и че дезинформираш постоянно в полза на друга държава против своята,но е голям проблем липсата на главни букви при човека които те лови в тия щуротии!

    Коментиран от #38, #39, #40

  • 34 Запетайчев

    2 2 Отговор

    До коментар #30 от "Домакин":

    За малко да ти обърна внимание, но видях, че още не си разбрал как се упоребяват ЗАПЕТАЙКИ. Значи главата ти още има нужда от удар на учебник. Да ти изпратя един буквар ако нямаш пари? Немагротник се прави на грамотен, ай ай ай...

    Коментиран от #36, #37

  • 35 Грогу

    9 0 Отговор

    До коментар #32 от "007007":

    Сега си е проблем на Тръмп , но когато Байдън започне да притиска нашето правителство да пуснем македонците в ЕС без условия , казаха си го ясно ,тогава ще стане и наш проблем . Или теб това не те интересува ? Защото си много ентусиазиран .
  • 36 Домакин

    2 3 Отговор

    До коментар #34 от "Запетайчев":

    А твоята все още има нужда от удар в стената. Присмяла се куката на кривото дърво...вай..вай..вайй...по-награмотен от мен ще ме учиш на "грамотност"брейиии...
  • 37 Дрън-дрън/та пляс

    1 4 Отговор

    До коментар #34 от "Запетайчев":

    Лошо,алоууу,"грамотния",а случайно да си чел така някъде в някой учебник,че ЗАПЕТАЯ се поставя точно и пред "за да"?! Едва ли! Е,айде пак удари си главата в стената!

    Коментиран от #41

  • 38 Дрън-дрън/та пляс

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "стоян георгиев":

    Когато един твой коментар е повече от два реда изобщо не си правя труда и да ги чета до края.
  • 39 Домакин

    8 5 Отговор

    До коментар #33 от "стоян георгиев":

    Ей,шуте безподобен когато твоят байдън встъпи в длъжност/недай си боже/,чак тогава ще видиш кирливите му ризи,но ще е късно вече! Ще затрие не само САЩ ами и целия цивилизационен свят. Едва тогава ще видиш лицето на либерастията,на толерастията,на"демокрацията",на свободата на словото...на правото на личен живот....на жизнено спокойствие...още да изброявам ли??! Няма да ми стигне мястото да напиша всичко! И за нас българите играта ще загърбва много и първи ще го отнесем! В никакъв случай не казвам,че Тръмп е слънце. Просто той е по-малйото зло. Ама нали вие сорсоиди,джендъри,"либерали",байдънисти трябва да си развявате байряка!!

    Коментиран от #42

  • 40 Терминатор

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "стоян георгиев":

    А ти не лъжеш ли в полза на друга държава против своята?
  • 41 Запетайчев

    4 0 Отговор

    До коментар #37 от "Дрън-дрън/та пляс":

    Неграмотниците не са дорасли, а и няма да дорастат, да ми правят забележки за граматика. Бегом марш в пети клас, неграмотен трол.

    P.S. Само най-глупавите са упорити в неграмотността си. Никак не се учудвам, че в трети пореден пост не си научи урока.
  • 42 Запетайчев

    5 4 Отговор

    До коментар #39 от "Домакин":

    Путиноидите като теб трябва да ги затворят в Белене. Бегом марш при шефа ти, да му кажеш, че си отчайващо безнадежден.