Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 07:17 7 788 121

Екатерина Захариева: Впечатлена съм от Джо Байдън

  • екатерина захариева-
  • сащ-
  • ес-
  • джо байдън-
  • впечатлена-
  • външен министър-
  • русия

Министрите проведоха първа дискусия с новия държавен секретар на САЩ

Екатерина Захариева: Впечатлена съм от Джо Байдън - 1
Снимка: БГНЕС

Впечатлена съм от изявлението на президента Джо Байдън, че САЩ ще бъдат водещи в света не с примера на силата си, а със силата на своя пример. Това каза българският външен министър Екатерина Захариева, цитирана от Министерство на външните работи.

Заместник-министър председателят и министър на външните работи Екатерина Захариева участва в проведеното вчера в Брюксел редовно заседание на Съвета „Външни работи“. Отношенията на ЕС с Русия бяха сред основните теми в дневния ред. Министрите проведоха първа дискусия с новия държавен секретар на САЩ Антъни Блинкен. Беше обсъдена и ситуацията в редица горещи точки по света - Беларус, Мианмар, Хонконг, Сахел, Иран, Етиопия и Судан.

Върховният представител Жозеп Борел информира за неотдавнашното си посещение в Москва, потвърдило сериозните различия между ЕС и Русия и липсата на желание от руската страна за сътрудничество с ЕС. Министрите изразиха дълбоко безпокойство от негативните тенденции както във външнополитическия подход на Русия, така и в областта на правата на човека и положението на гражданското общество в страната, като потвърдиха решимостта си за запазване на единния подход в защита на ценностите и интересите на ЕС. Във връзка с неоснователната присъда срещу опозиционния лидер Алексей Навални и репресиите срещу мирно протестиращите граждани беше взето политическо решение за налагане на целенасочени ограничителни мерки на отговорни за нарушенията лица по линия на Глобалния санкционен режим на ЕС в областта на правата на човека.

„Санкциите трябва да са насочени към конкретни хора, отговорни за сериозните нарушения на правата на човека, а не такива, от които биха пострадали обикновените руски граждани, защото те само ще засилят пропагандата срещу Европейския съюз. Основен приоритет на ЕС следва да остане борбата с дезинформацията и фалшивите новини, които създават не само разделение между държавите-членки, но и вътре в нашите общества”, заяви министър Екатерина Захариева. Българският първи дипломат призова още Звеното за стратегически комуникация на ЕСВД да бъде активно непрекъснато, а не само по време на ключови събития като изборите за Европейски парламент.

В подготовка на предстоящия стратегически дебат на европейските лидери през март 2021 г. министрите обмениха виждания по всички аспекти на отношенията с Москва и се обединиха около необходимостта от изработване на стратегия на ЕС за отношенията с Русия чрез укрепване на единството на съюза на основата на петте водещи принципа в политиката спрямо Русия и запазване на възможностите за ангажиране по въпроси от интерес за ЕС. Външните министри на държавите-членки на ЕС проведоха видеоконферентна среща с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен по-малко от месец след встъпването му в длъжност. Единодушно приветстваха решимостта на новата американска администрация за завръщане към мултилатерализма и международните партньорства и вече предприетите конкретни действия в тази насока.

„Оценяваме високо тази първа дискусия с Антъни Блинкен скоро след встъпването му в длъжност като държавен секретар на САЩ, която показва значението на трансатлантическото партньорство. Впечатлена съм от изявлението на президента Байдън, че САЩ ще бъдат водещи в света не с примера на силата си, а със силата на своя пример" - заяви министър Захариева. Важни за нашето партньорство са и контактите между хората и в този смисъл очакваме постигане на пълна визова реципрочност между ЕС и САЩ.”

В рамките на „текущи въпроси“ министрите потвърдиха загрижеността си от военния преврат в Мианмар и ескалацията на репресии спрямо протестиращите, като приеха Заключения на Съвета. Остро осъдени бяха продължаващите репресии на режима в Беларус срещу журналисти, защитници на правата на човека и синдикални лидери. Министрите потвърдиха ключовата роля на Съвместния всеобхватен план за действие по иранската ядрена програма за глобалната и регионалната сигурност и режима на неразпространение, като изразиха дълбока загриженост от намеренията на Техеран да преустанови прилагането на Допълнителния протокол за гаранциите на Международната агенция за атомна енергия.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз40🏴‍☠️

    154 3 Отговор
    Катенце, кога ше се ваксаш, слънчице?

    Коментиран от #15, #87

  • 2 Реалист

    220 7 Отговор
    Тая кога вече успя да застане на четири крака пред Байдън. Работата и трябва да се грижи за България. А не за щатско и турция!
  • 3 Идва края

    170 3 Отговор
    Тази е впечатлена от шкафчето на Баце.
  • 4 батко мафи

    163 5 Отговор
    Ама как няма да е впечетлена...М.Кунева има достоен заместник!
  • 5 Путин каза

    195 4 Отговор
    Фалшива, жалка, нечестна, властолюбива,.....
  • 6 Гост плюс

    178 2 Отговор
    И защо бе джанъм, нашите управници имат навика все да се прекланят пред "гения" на чуждите управници. Какъв пример - какви 5 лв?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Наблюдател

    173 4 Отговор
    Катя, кажи нещо за избитите от щатската полиция пред Белия дом американски граждани ! Те нямаха ли права ?

    Коментиран от #14

  • 9 NATO

    161 3 Отговор
    Кланяла се на господарите си Екатеринка балканската слугинка
  • 10 мислещ

    94 9 Отговор
    Не се и съмнявам, винаги съм казвал, че тикво-комунягите са естествен съюзник на комунягите отвъд океана.

    Коментиран от #25

  • 11 Брабинеца

    108 4 Отговор
    Нормално, провинциалистка, един Бойко знае как и защо я издигнал на това място, което очевидно не е за нея

    Коментиран от #116

  • 12 За сега

    103 3 Отговор
    Байдън говори само празни приказки и не промениха почти нищо от политиката на Тръмп. Митата на Тръмп остават с ЕС , политиката срещу Китай остава, стената продължава да се строй. Тръмп поне казваше, че хиляди предприятия ще се затворят, ако спазват парижкото споразумение, а Байдън лицемерно го приема, но на дали ще затвори каквото и да е. Тръмп има твърда политика и е по-добър за американците, а този ще се провали с Китай.
  • 13 555

    110 3 Отговор
    Има си хас, соросоидке, нали на грантове ще разчиташ като ви изметем от властта след 04.04 ще работите против България,. Модно и политическо недоразумение!
  • 14 Каланчо

    79 4 Отговор

    До коментар #8 от "Наблюдател":

    Тя не знае за такива неща нищо не е чула за убийствата.
  • 15 Тури едни цици маре Като!

    60 5 Отговор

    До коментар #1 от "Аз40🏴‍☠️":

    Тя нема ли най после едни цици да тури ма?
  • 16 Черен Петър

    77 3 Отговор
    Била Фпечатлена от Бай Дън, но за сметка на това всички са впечатлени от нашата калинка - малинка, дето колегата и от РСМ директно я обвини в лъжа...Така дръж Кате, ти си нашата гордост!
  • 17 ****

    82 4 Отговор
    Малко им остава на продажниците,дано дойде по скоро видов ден за тези.
  • 18 Българин

    75 3 Отговор
    След като с шефовете си (Гешев-Борисов) подари Южен поток на Турция, сега за единия мандат, ще подари АЕЦ Белене на щатско ! 👎
  • 19 Бачо Киро

    42 3 Отговор
    Тц тц тц тц тц тц тц тц тц
  • 20 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    74 4 Отговор
    И какво толкова те впечатли?
    Сигурно те е опипвал като 12-годишна...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ама

    69 4 Отговор
    ти лъжкиньо граблива , с БКП корени и яла на мулама на село , винаги си впечатлена от тлъстия кокал и силните на деня ! Натрупа имот след имот , елементарна жено алчна ! Скоро и ти ще впечатляваш - в Сливен !
  • 23 смешна

    60 4 Отговор
    ошмулена,луда коза....
  • 24 Трудовакъ

    66 3 Отговор
    Впечатлена? От Джо Байдън? Сериозно?! Стига бе! До първи април още е далече! Катеееееее, събуди се!
  • 25 666

    5 60 Отговор

    До коментар #10 от "мислещ":

    Комунягите не са зад океана,а на североизток, заблуден немислещ.

    Коментиран от #26

  • 26 Трудовакъ

    53 3 Отговор

    До коментар #25 от "666":

    Баш зад океана са, при това много от тях са брикетообразни, кафявотъмни и подобни на тях...
  • 27 Министрите

    59 3 Отговор
    провели дискусия , а тая излагация неземна зяпала и мигала през очилата ! Позор и резил е това повярвало си нещо !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 1234

    48 4 Отговор
    Лавров си го премести.

    Коментиран от #54

  • 30 Сгодихме се

    63 3 Отговор
    Впечатлена, омаяна и дали е вече влюбена във върховния вожд и ръководител на колонията? Всеки път когато тази мумия с деменция жива благодарение на фармацевтичните корпорации се изкаже по собствените си медии, че Америка ще ръководи вселената се чудя дали нашето Кате се подмокря от възбуда? Вярно че властта е афродизиак ама чак пък старец като Байдън и местния наместник негово превъзходителство вечния префект на България Бойко велики, единствен и незаменим по тези земи, не ревнува ли, че има по впечатляващ от него владетел по който неговите придворни дами въздишат?
  • 31 НИЕ..

    47 2 Отговор
    СМЕ СЪС ВАС КОИТО СТЕ НА ВЛАСТ. ЕДИН ОТ ТЯХ НЯМА ДАКАЖЕ ДА МИСЛИ РАЗЛИЧНО ОТПАДИШАХА!!!!. ТО ПРИ БАЙ ТОШО БЯХА ПО РАЗЛИЧНИ.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Аха

    46 2 Отговор
    Тая вика Байдън нямал да използва силата но налага санкции на северен поток 2 !!! И тези санкции засягат обикновения руснак защото Газпром е държавна и санкциите не са спрямо едно лице а спрямо руския народ. Добре,че след изборите тоя няма да са на власт
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Гоце

    4 58 Отговор
    Байдън ще е велик президент, ще постави на местата пионките и марионетките разбъркани от джуджето

    Коментиран от #93

  • 36 7777777

    50 3 Отговор
    Ти въобще разбра ли за какво става дума или си впечатлена, защото така трябва?!
  • 37 Centurion

    65 3 Отговор
    Това е нормално за подлоги като теб!Кое те впечатли, напредналият стадий на деменция ли,или падофилдските му наклонности???Жалка женица!!! Мястото ти е в плод и зеленчук,да продаваш зарзават!!!
  • 38 ира

    54 3 Отговор
    Каква подлизурска физиономия, каква провинциална подмазвачка! Е, щом от една банална фраза се впечатлява, явно си е на мястото.
  • 39 Рте

    39 3 Отговор
    Ти да си ходиш вече грозитийо
  • 40 Буревестников

    49 2 Отговор
    Тя и Моника Люински беше впечатлена от Клинтън.
  • 41 gggw

    49 2 Отговор
    най-слабата външна политика от 681г до сега
  • 42 Язък

    34 2 Отговор
    Той пък нищо не помни. Язък ти за старанието, Като.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 другарят

    42 2 Отговор
    Овцъта е впечатлена, защото бързо забравя! Абсолютно същото каза при встъпването си и Тръмп, че ..."Америка трябва да е водеща с примера си, а не със силата"... Разбира се този лозунг никой не го спазва, а се продължава с наглата краварска политика..
  • 45 въпросче

    33 2 Отговор
    Кате,защо пак лягаш на американците? За следващ мандат ли ти обещаха пари?
  • 46 хенри

    42 2 Отговор
    Не разбрах с какво едно помпозно и рутинно изречение, написано и прочетено по обичаен героично-умилителен начин, може да те впечатли. Неприятна жена, каканиже с лекота, повърхностна , веселичка подмазвачка. Така се прави кариера.
  • 47 бааааси

    7 31 Отговор
    Отрано заработвате , бе ...😁🤭😁 Петолъчки ..

    Коментиран от #59

  • 48 Националист

    6 40 Отговор
    Много червени бук***и в този сайт, трябва да се отвори Белене отново да се изчистим малко
  • 49 Справедливост

    31 2 Отговор
    Тази е много пр.ста п.тка, трябва да я обесят до бойко като му дойде времето.
  • 50 КЩКС

    29 2 Отговор
    Малее, немам думиии...! от впечатленията на тази господжа.

    Коментиран от #53

  • 51 ира

    31 2 Отговор
    Извинете, ако от това е впечатлена, пуснете филм за американски президент на Air Force One, нещо Харисън Форд, нещо Джералд Бътлър. Там е пълно с лозунги, изказвания и пропаганда, лепкави думи. Как ли ще се впечатли тази провинциална госпожа!
  • 52 Навици

    30 2 Отговор
    Какъв предан и умилен поглед! Втурна се през глава да се подмазва глупашки, както си е свикнала . А за Тръмп не каза ли същото? Както е угодно, както дойде, но винаги на висок пост.
  • 53 эук

    26 2 Отговор

    До коментар #50 от "КЩКС":

    ДАЛИ СЕГА ОТ ТОЛКОВА ВПЕЧАТЛЕНИЕ Г-Н БАЙДЪН ЩЕ ПОСТРОИ САМОЛЕТЧЕТАТА ЗА КОИТО БОЦЕ ПЛАТИ НЕКОЛКО МИЛИЯРДА?
  • 54 7653

    5 15 Отговор

    До коментар #29 от "1234":

    Споко Байдън ще му го намести
  • 55 Anon

    24 1 Отговор
    Тъпа калинка.
  • 56 Ганьо

    31 0 Отговор
    Ха ха, и после се обиждаме, когато и в исторически план, и сега, ни презират. Вижте тази селска ученичка. Тя е готова да запее възхвала във всеки момент за всеки, както е целесъобразно.
  • 57 Захариева?? Ние сме много впечетлени

    28 0 Отговор
    От безгръбначното поведение и лакейство,!!! Няма начин да не си впечетлена от Новата Демокрация, която се задава!!! Няма и два месеца до 4 04 2021г, ще ти Избледнеят спомените!!
  • 58 Софиянец

    5 4 Отговор
    Абе и малко кютек трябва, време е Мордор да го отнесе.
  • 59 Варшавянка

    12 3 Отговор

    До коментар #47 от "бааааси":

    Не, безплатно и идейно сме петолъчки. Имаме традиции и идеи. Образовани сме. Селските злобари се въртят и чакат да им подхвърлят парички и кокалче . И чакайки, обиждат и принизяват.

    Коментиран от #85

  • 60 Иво Христов

    25 0 Отговор
    Боже господи какви министри, какво чудо. Господи прибери си верисиите! Срам.
  • 61 софия

    20 0 Отговор
    Кате ти там нямаш дума просто си една иконка която слуша и изпълняваш,затова ти харесва Байдън друг избор нямаш какво да кажеш единствено на Заев но и там нещата ще бъдат решени не от меркел ами от Блинкен!!
  • 62 Ха ха ха

    24 0 Отговор
    поздрав за нежният пол в политиката:
    Цига.ката гащи няама, баджанак,
    и да има файда няама, баджанак. :))
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Мнение

    23 0 Отговор
    Да защитава националните интереси е назначена на заплата, не да се впечатлява от дементни типове. Втората мадам yes. За стотинки и майка си ще продадат
  • 65 Лизането

    24 0 Отговор
    много добре ти се отдава, явно не ти е за първи път, но не очаквах, че си падаш и по ходещи некролози. Срам си за България.
  • 66 киро

    21 0 Отговор
    Да,ама Байдан си пада по момиченца,а не по дърти крокодили!

    Коментиран от #86

  • 67 Sieg

    20 2 Отговор
    Някои пишат "БайДън е велик президент" е как познахте той още нищо не е направил. 😄 Кажи им кравароФили и не ги обиждай повече. Бива, бива слабоумие ама чак пък толкова......
  • 68 Време е

    24 1 Отговор
    да разширят затвора в Сливен за калинките с кражби за милиони. Бацето праи стадиони, църкви, но с новите затвори закъснява. А, ще трябват!!! То не бяха милиарди за самолети на рисунки, то газопроводи и най-големи и дълги магистрали и чак господ се чуди на успехите.
  • 69 вдовец

    21 0 Отговор
    ами, вземи му почуруликай !
  • 70 ооох

    21 1 Отговор
    А подмокри ли се?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Moй

    15 2 Отговор
    На тиквата проста всички министри са му MNНЕТЧИИ. Той се гаври с тях, обижда ги, дърпа им ушите, нарича ги подки а те му викат ОЩЕ. Няма как да просперира държава начело с нарцис и ибрикчии.
  • 73 Един

    12 0 Отговор
    Катеринке, тебе и Митьо очите ще те впечатли!
  • 74 наблюдател

    16 1 Отговор
    Тая е с комсомолски плам в очите.

    Коментиран от #76

  • 75 Седесарят.

    16 0 Отговор
    Впечатлена,била!!!.От мумията,дъртия педофил??!!...тъпа урусо..пия.Дръж се достойно!!
  • 76 Седесарят.

    7 0 Отговор

    До коментар #74 от "наблюдател":

    Хаха,Като се загледах,Да..!!
  • 77 Уаооооооооо

    14 0 Отговор
    И тоз трафес...Тит се изказа не подготвена....то бива,бива ама чак
    Такова облизваме на 🍌 .Таз след изборите ще има работа на околовръстното...........
  • 78 Хаджи Генчо

    18 1 Отговор
    Бездарна чалга в политиката е Катето!
  • 79 Next

    19 1 Отговор
    А от записите на бандитбою и пари по шкафове не си ли впечатлена мъ а? Няма медии които да ви разсипят с тези въпроси на лягане и на ставане, със сигурност нямаше още да те има. Боклуци!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Захариева, какво каза Пезидента, че те

    6 1 Отговор
    Помни когато сте учили заедно, или знае, че си му по малката сестра??
  • 82 Бегай !

    17 1 Отговор
    Хем грозна и тъпа ,па и нагла навсичкото отгоре ! На тия на които се кефи 20%от населението живее в хотел Кашон,70% в затворите са негри и латиноси ! И изкуфелия дъртак щял да води война срещу бялото превъзходство !?!
  • 83 Боо

    12 1 Отговор
    Байдън много скоро ще забрави тези си думи, като му заговорят евреите в ушите! Много се съмнявам, че през тези четири години САЩ няма да направят един куп бели на целия свят!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Сабирала винаааград ..

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Варшавянка":

    Айде , ама друг път ...🤭🤭⭐
  • 86 ми ,

    5 2 Отговор

    До коментар #66 от "киро":

    Некои си падат по монченца ...😁😁
  • 87 бл.134 в Зап. парк

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Аз40🏴‍☠️":

    Женен е госпожа . Нямаш шансове !
  • 88 пача

    10 1 Отговор
    впечатлена си от на м...................п................., и от на тиквтата празната кофа
  • 89 Рано е

    5 0 Отговор
    Още за, впечатления....!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Сух

    14 2 Отговор
    Таз ми напомня на плювньо.. Интересно има ли обратна връзка с народа,което ме съмнява. Продължавам да се чудя колко тъп трябва да си за да гласуваш за тея..
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "Гоце":

    Ако...не стане най-лошото!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Имил

    12 1 Отговор
    Браво,па4а!Геронтофилията те влече.От такива като теб,какво да очакваме,освен нищо?Пфу...
  • 96 Егати кашата

    12 1 Отговор
    Тук като пишеш истината,и веднага те изтриват.
    Двойните стандарти на Сорос.
  • 97 ДжафДжаф

    12 1 Отговор
    БайДън определено впечатлява! На неговите години си е постижение да вържеш дори едно смислено изречение, а той понякога ги докарва цели две, че и по три!И все пак, ако нашата кокалеста кобила се възхищаваше примерно на шарените чорапи на Джънтин Трюдо щеше някак си да е доста по-разбираемо за широката публика! А сега това си е жива геронтофилия!!
  • 98 Хи их хи

    12 1 Отговор
    Ауууу, такова лизане и по съветско време нямаше!
  • 99 българка

    10 1 Отговор
    Приказките на Байдън са за наивници!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Гост

    5 1 Отговор
    Ти от Байдън, а народа ще бъде впечатлен от порно видеото, което ще излезе със тебе, как десет човека те коландрят 24 часа, в което само вика още, още...
  • 102 Конник

    5 1 Отговор
    Ти вярваш ли си? Америка с пример на насилие: Гуантанамо.. итн.
    Америка е далече и не и пука за България.
    Защо не поискаш зелена карта? 100% ще я получиш.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 иво

    5 0 Отговор
    еквилибристика с думи. По важно е че са ги събрали като първокласници и им набиват обръчите. Едно време в Москва сега Вашингтон
  • 106 Верно ли

    4 1 Отговор
    Личи си по овчия поглед, направо си се влюбила!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 koko

    5 0 Отговор
    Калинче, ти и мъжлето ти кога ще платите за вредите нанесени от подпорната стена? А, Калинче?
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Бай Гън

    2 0 Отговор
    Тая Екатерина Захариева доколкото си спомням не беше ли на Брежнев секретарката? Оф, трябва и с него да се срещна..........
  • 111 temerut

    2 0 Отговор
    Е как!Ти самата си изклщчително впечатлителна и ти личи!!!!
  • 112 София

    2 0 Отговор
    Продажници
  • 113 Грую

    2 0 Отговор
    Като примера от Мариците 1 и 3 ли за България?
  • 114 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ЗА ДА СТЕ НАЯСНО КАКВО ИЗЛИЗА ОТ ЗАДНОТО И ОТВЕРСТИЕ ЩЕ НАПИША ,ЧЕ Е "ВПЕЧА ТЛЯ НА--- ОТ ПОЛУУМРЕЛЯКА " !!!!!!!!!!
  • 115 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ЗА ДА СТЕ НАЯСНО КАКВО ИЗЛИЗА ОТ ЗАДНОТО И ОТВЕРСТИЕ ЩЕ НАПИША ,ЧЕ Е "ВПЕЧА ТЛЯ НА--- ОТ ПОЛУУМРЕЛЯКА " !!!!!!!!!!
  • 116 ФАКТ :

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Брабинеца":

    Министрите на външните работи на България се назначават от Козяк.
  • 117 Болярин

    2 3 Отговор
    Жалки едноклетъчни хейтъри, колкото и да лаете по Захариева, просто не ви се получава - само ви текат лигите от бяс !
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Знаещ

    2 0 Отговор
    Як плонж, яка плонжорка е Катето.

    И тя знае какви човечета, търсят САЩ на полит-пазара и се продава.
  • 120 Бай Златан

    1 0 Отговор
    А какво мислиш за руската мечка!?От нея впечатлена ли си...
  • 121 БайДжоро

    0 0 Отговор
    90% от коментарите по горе са писани от човек на хонорар!?!?!.........