Last news in Fakti

31 Май, 2021 22:10 1 597 12

Между партньорите трябва да има доверие

  • франция-
  • клеман бон-
  • сащ

Коментар на Клеман Бон

Между партньорите трябва да има доверие - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Между партньорите трябва да има доверие. Това обяви френският министър по европейските въпроси Клеман Бон, цитиран от Фигаро.

Водят се разговори между европейските партньори. Франция очаква обяснение от САЩ.

Появиха се материали, според които американското правителство е подслушвало европейски представители. Темата беше водеща и на разговорите между френския държавен глава Еманюел Макрон и германския канцлер Ангела Меркел.

Посочва се и ролята на датското правителство. Европейските представители очакват да разберат какво съдействие е указала Дания.

Очакват се и подробности за това, дали подслушвани са били водещи фигури в ЕС. Европейски представители призоваха за повече факти по темата.

Предстоят разговори за разясняване на твърденията.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    8 0 Отговор
    Френски лакеи държава без мнение или държава васал която не определя сама политическата си ориентация и възгледи съответно държава марионетка от която нищо не зависи.Взимането на самостоятелни решения от Франция са невъзможни понеже тя няма суверенитет характерен за колониалните придатъци.
  • 2 Бледолики

    5 1 Отговор
    Какво доверие, Тръмп мразеше всички европейци, за него НАТО несъществуваше за него Европа беше второ качество, за него Америка беше на първо място, американците мразеха повече европейците от колкото руснаците с които изграждаха заедно международната космическа станция
  • 3 Шарл Де Гол

    10 0 Отговор
    Франция първо да даде обяснение на собствения народ защо без тяхно решение взехте решение да заменяте истинските етнически французи с африканци и араби. Днес почти не остана французин в Франция както и че бял американец няма ти дава обяснение защото ще питаш афроамериканците да дадат пояснение на новите французи тези африканци и араби мюсюлмани които станаха французи
  • 4 Азззззззззз

    8 0 Отговор
    Глобалисткия тумор е обхванал правителствата и медиите.
  • 5 Ланс Линк

    11 0 Отговор
    Какви партньори всички сте васали. Ще заметете всичко както предишния път.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Депардио

    6 0 Отговор
    Имат ни доверие - проверката е висша форма на доверие, а подслушването си е неизменна част от проверката. :D
  • 8 Перо

    10 0 Отговор
    Още,преди няколко години Сноудън ви каза,че всички сте под контрол! Само примата усвои практиката.
  • 9 whitenoise

    2 0 Отговор
    Франция и тя се нареди с победителите през ВСВ.. Мани-мани
  • 10 Тъпу тролче

    2 0 Отговор
    Ами тъй де! "Боже пази ме от приятели, от враговете сам мога да се пазя"
  • 11 Зентрамант

    0 0 Отговор
    Ако това беше Русия, а не САЩ, изобщо нямаше да искат обяснения, а щеше да има вой до небесата, изгонени дипломати от всички държави в знак на солидарност и санкции до дупка. Къде сега са изгонените дипломати на евроджейските държави и санкциите към САЩ? Или двуличието се е превърнало в европейска ценност?
  • 12 big

    0 0 Отговор
    По принцип е така, но партньорството със САЩ е винаги едностранно, те никога не се съобразяват с тях! Подслушването на политиците от ЕС, НАТО и всички останали държави по света в тяхната сфера на интереси е нормална практика от десетилетия. Преди години имаше друг скандал с подслушването на Меркел, а Сноудън показа и доказа тази практика. За мен е интересно, как за 30 години нашето ДАНС не откри поне един шпионин от САЩ?
Новини по държави: