13 Юни, 2021 14:17 2 014 2

Задържаха 14 лица заподозрени в съпричаност на ДАЕШ

  • даеш-
  • истанбул-
  • задържани

Акцията е проведена в 13 района на Истанбул

Задържаха 14 лица заподозрени в съпричаност на ДАЕШ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Четиринайсет чуждестранни граждани, заподозрени за връзки с терористичната групировка ДАЕШ (Арабски акроним на "Ислямска държава") и зоните на конфликти, са били задържани при операция на полицията в различни райони на Истанбул, съобщава Анадолската агенция.

В операцията, проведена едновременно на 20 адреса в 13 района на града на 12 юни, са участвали и полицаи от специалните части.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чалма тв

    9 8 Отговор
    пълни глупости..те са хората на султана..първо ги пращат да ваюват в Сирия,Карабах и после за да не им плащат арестуват ги..Нали сега ердо ще ходи на среща при байдън...трябва да се отчете как се бори с терористи.
  • 2 Пентхауз

    2 0 Отговор
    И даеш и да е.еш се тая брат.
Новини по държави: