Last news in Fakti

14 Юни, 2021 13:35 1 481 6

Нов протест на моряци в Гърция

  • гърция-
  • протест-
  • фериботи

Планиран е за сряда

Нов протест на моряци в Гърция - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Служителите на фериботите в Гърция обявиха нов протест, съобщи Катимерини.

Протестът ще се проведе в сряда. Планът е той да продължи през целия ден.

Фериботите и товарните кораби няма да се движат. Те ще останат на пристанищата.

Това е предизвикателство за туристическата сфера. Пътниците, които планират да използват морски транспорт, се съветват да променят своите планове за сряда.

Собствениците на тирове се призовават да не влизат в Гърция преди края на протеста. Протестът е насочен срещу плановете за ново трудово законодателство.

Това е втора подобна демонстрация за последните две седмици.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковидарите

    5 0 Отговор
    Страшен буламач за туристите е в тая "нова" гърция огряна от сион
  • 2 dfu

    4 0 Отговор
    Вече нема пАри за европейски заплати, братя гърци, ориентирайте се към по-скромни разходи.
  • 3 Отдалеко, че да е леко

    5 0 Отговор
    Разликата между гръцките и нашите протести - гърците, протестират срещу 'плановете', а ние срещу 'резултатите'.
  • 4 Протести

    1 0 Отговор
    Росенчо, мамин хубавецо, толкова ли свършиха проблемите в България, и никой не протестира тук че чак да ни занимаваш с протестите на гръцките моряци. Нашите да не би всичко да им е ОК? Толкова ли си изчерпан от към материал че този бълвоч ни поднасяш да четем?
  • 5 Тими Митков

    0 0 Отговор
    Аз съм атеист и вярвам само в кинтите. К'ви са тия кръстове бе? Няма Бог, защото аз съм Бог и съм създаден за да ми се молите
  • 6 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 0 Отговор
    Този протест, не е срещу върхушката в Гърция. Този протест е срещу банкерите от ЕЦБ, че не подаряват още еваци на гърците и не искат да им дават заеми, които гърците не искат, а и не могат да върнат. Защото всички гърци 9-10 млн. гърци цял живот да работят и да плащат лихвите и главницата парите няма да стигнат за плащане на заемите. Гърците не взеха заеми, те измамиха западните банкери преди петнайсетина години. И отогава нататък ще е все така ще се правят на луди докато западняците не им опростят всички дълговете.
Новини по държави: