Last news in Fakti

24 Юли, 2021 08:20 3 414 31

САЩ се готвят за преговори с Русия

  • сащ-
  • уенди шърман-
  • русия

Делегация се оглавява от Уенди Шърман

САЩ се готвят за преговори с Русия - 1
Снимка:БГНЕС/EPA

Висша фигура ще ръководи американската делегация, която ще посети Русия, съобщи Вашингтон Пост.

Това е Уенди Шърман. Тя е заместник – държавен секретар.

Преговорите са планираните за петък. Това беше потвърдено от държавния департамент.

Планира се да бъдат договорени нови правила, които да гарантират избягването на напрежение между двете държави. Шърман ще бъде придружена от Бони Дженкинс.

Шърман планира и визита в Китай. Там тя ще разговаря с китайския външен министър Ван И.

Срещата ще се състои преди нейното пътуване до Русия.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ново 5

    50 2 Отговор
    Тия знаят ли какво изобщо искат

    Коментиран от #13

  • 2 Дамммм

    58 3 Отговор
    На крака отиват в Кремъл при чичко Вова.Ще има таманета-но Москва отдавна не вярва на сълзи....
  • 3 РЕАЛИСТ

    41 1 Отговор
    Да се спре надпреварата във въоръжаването. Човечеството да живее в мир. Кога ще го осъзнаят политиците. Изчислиха, че ако ги няма разходите за оръжие, всички жители на планетата ще работят само 4 дни в седмицата.

    Коментиран от #5, #15

  • 4 Kcaniba

    50 2 Отговор
    Наведени при Императора!!!
  • 5 Kcaniba

    44 1 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    При положение, че бюджета на фаз е 700 милиарда доларес (и пак Русия ги води с 60 години), представи си, колко стотици хиляди америкоси ще са безработни!!!)))
  • 6 После

    47 3 Отговор
    Ще отидат в Китай. Очевидно ще се опитат да бият клин между Китай и Русия. Тези държави обаче не се управляват от ахмаци
  • 7 После

    20 2 Отговор
    Ще отидат в Китай. Очевидно ще се опитат да вбият клин между Китай и Русия. Тези държави обаче не се управляват от ахмаци
  • 8 Иван

    28 0 Отговор
    Шерман е еврейско име.

    Коментиран от #11

  • 9 На дълго

    16 0 Отговор
    Безмислена новина.
  • 10 ****

    29 1 Отговор
    Ами цирконите до това водят,до преговори,а Китай също има свръхзвукови ракети.
  • 11 Ерец

    9 9 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    Господине и името Иван е с Еврейски произход .Произхожда от Еврейското име Йоханан (помилван от Бога), чийто производни са също Джон,Йохан,Йоан…

    Коментиран от #20, #23

  • 12 разума

    35 2 Отговор
    САЩ сами си наложиха икономически санкции и сега обикалят новите упрвители на света. Бъдещето на американциите е в космоса, защото номерата им на земята вече не минават.
  • 13 Рошко

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ново 5":

    Тия искат целия свят барабар с космоса даа им слугува
  • 14 Костова

    28 2 Отговор
    Американците се силят и печат налагат санкции, в следващия момент тичат с цяла делегация в Москва са се помиряват.Какво ли им е казал или намекнал Путин по телефона?

    Коментиран от #17, #28

  • 15 Гост

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    В какъв утопичен свят живееш? Предлагаш на Световната управляваща върхушка да се откаже от властта, имотите и парите си? Техните слуги по цялото Земно кълбо също да приберат оръжията, да се просълзят от умиление и да раздадат богатстната си на бедните?!!
  • 16 То е ясно

    15 1 Отговор
    Ще ходят да посвирят на китайска и руска флейти и ще се приберът с разкачени ауспуси.
  • 17 Гошо

    1 16 Отговор

    До коментар #14 от "Костова":

    Хм ,оня ден гръмнаха руснаците с хиперзвукова ракета ,САЩ чак сега реагираха ,егати и ракета, а уж хиперзвукова руски боклук някакъв ще да е а може анимация да е

    Коментиран от #21

  • 18 не може да бъде

    16 0 Отговор
    Подобни статии вероятно.както и мен,карат любознателните читатели да се питат дали сънуват или нещо сериозно са се е объркало!?САЩ искат да бъдат"договорени нови правила,които да гарантират избягването на напрежението между двете държави"Ами какво правеха досега правителството на САЩ, Сенатът ,Конгресът ,американските медии начело с Вашингтон пост и СНН,най-различни организации финансирани от правителството и ЦРУ!?Най-просто казано -работеха дружно за създаване на крайно негативен образ на Русия и по-специално на руския президент,за да ограничат всички възможности на руската държава и руския народ да си оправи положението-или по-скоро бакиите от последните години!?Мога да разбера отношението на западните лидери към Путин -много е дразнещо,даже вбесяващо да се опиташ безрезултатно да диктуваш условия на човек,който те превъзхожда във всичко!?Но Русия не е само Путин и съвременната политика изисква компромиси ,разбиране ,в някаква степен коригиране на грешките от миналото!Аз считам ,че западните лидери надробиха в последните години такава попара,че бъдещата световно криза вече е неизбежна!Въпросът е само за времето!

    Коментиран от #24

  • 19 big

    14 0 Отговор
    Докато генерално не променят политиката си и не приемат, че еднополярния свят свърши, резултат от тези преговори няма да има! И Китай и Русия са достатъчно силни в икономическо и военно отношение за да приемат васално положение пред САЩ! Същото се отнася и за други държави по света като Индия и Иран. С други думи САЩ трябва да направят отстъпки и най-вече да забравят санкционната си политика.
  • 20 Иван

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ерец":

    В Държавния Департамент няма никой с името Йоханан.

    Коментиран от #25

  • 21 Ланс Линк

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гошо":

    Ами явно са бавноразвиващи щом им трябват 48 часа за да разберат за какво иде реч
  • 22 2121

    8 1 Отговор
    Отдавна мнението за тъпите сащ и всички глупости които непрекъснато сътворяват ,омръзнаха на целия свят.НИКОГА тъпите сащ не ще бъдат пред РУСИЯ.Просто е невъзможно.Те не могат пред Италия ,Испания, Монархиите, да излязат пред тях,а са седнали на с една Империя да се състезават.До скоро бяха колонии на Франция/също Империя/, Англия, Холандия, Испания.Бяха до 19 век робовладелска страна.Има ли нещо положително в сащ-НЯМА!Това е единствената страна в света управлявана от чужда страна-ИЗРАЕЛ/сиреч евреи/.Винаги ще бъдат на колене пред Русия.Президентът на цяла Русия Вл. Вл. Путин,знае как да постави на колене ,тази страна от престъпници, секти, убийци, многополови индивиди, 32 пола, лезбийки и гейове, джендъри.Е, как да имаш уважение от тази загниваща ,фашистка държава ,сбор от неадеквати с полирани мозъци т. нар. американци-сащ!!!Естествено ,че никой няма да ги "бръсне за слива"На всичкото отгоре,са страхливци.Във ВСВ се включиха ,1944/45 г. когато изхода на войната беше решен от Червената Армия и беше пред Берлин.Българите, също презират секти, безбожници, страхливци и никога,няма да приемат американците за нещо повече от глупави индивиди. Нали предателя Бойко Борисов ни продаде за паница леща и ни скара с Русия.Сега берем плодовете на това предателство.По темата:Другарката еврейка няма да постигне нищо.С Русия се разговаря с респект, уважение и се съблюдават техните искания/които са адекватни/,а не безумията на сащ.
  • 23 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ерец":

    Знаех си аз,че хората с най-разпространеното име в България са евреи.Благодаря за сведението
  • 24 Ха ха

    7 0 Отговор

    До коментар #18 от "не може да бъде":

    Не се учудвай.Тази Шърмадам е кака на Бай Дън.Просто и тя не знае кой е,каква е и за какво се бори.Дано поне памперс под кюлотите да е сложила и да има ескалатор за самолета.
  • 25 Ерец

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    Бъдете горд с името си !

    Коментиран от #27

  • 26 От страни

    4 0 Отговор
    Ка така бе? Що ще ходят там, уж е свършено с Русия. Да идват при нас - най големите приятели и с най добри чушкопеци. Белким вкараме поне един за полета до къде беше? Юпитер. Спътника Европа. Ние сме Европа ей ЕВРОПЕЕЦА ще подтвърди що трябва да ходят чак там.
  • 27 От страни

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ерец":

    Браво бе. До порследно го мислех за руско име, после за гръцко а виж ти как го расказа...
  • 28 Димитър

    1 4 Отговор

    До коментар #14 от "Костова":

    Аман руски зомбита. Които са срам и позор за 1500 годишната история на България. Русия всяка година източва от България всяка година между 4 и 6 милиарда долара, а някой от вас се държат като слуги и лакей на Русия. Нямате никакво достойнство като българи със стар тракийски корен.

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.