Last news in Fakti

23 Юли, 2021 16:35 3 501 46

Западът не харесва Русия

  • русия-
  • сергей лавров-
  • западът

Това обяви Сергей Лавров

Западът не харесва Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Западът не харесва Русия, защото тя опроверга илюзиите за това как ще се развие след промените. Това обяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от РИА Новости.

Дипломатът обяви, че Русия няма намерение да се затваря. Страната е отворена за сътрудничество.

Изглежда обаче трябва да свикне с идеята, че Западът просто не харесва тази страна. Тя продължава да търси независими решения.

Дипломатът обяви, че диалогът е бил изменен след промените в страната. Илюзиите за действията на руската държава обаче бързо са изчезнали.

Лавров обяви, че Западът се опитва да диктува решения на останалите. Русия е съсредоточена върху независимите си решения и успехи.
Страната ще отстоява тази позиция.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно е

    79 8 Отговор
    Ами много ясно,че сатанистите не харесват славяните.

    Коментиран от #6

  • 2 оооо

    47 3 Отговор
    Що бе, много сте си готини.
  • 3 SH BG

    76 11 Отговор
    За разлика от запада, ние българите я харесваме...!!!

    Факт...!!!

    Коментиран от #43, #44, #45

  • 4 западът

    72 7 Отговор
    никога не е харесвал Русия основно заради Православието, самостоятелносгга, богатството и ресурсите...

    Коментиран от #11

  • 5 123

    8 45 Отговор
    Няма запад, няма изток. Това е един театър който разиграват Русия, ЕС, САЩ, Китай. Всички са под общ контрол на Сатанистите.
  • 6 Аз.....

    11 41 Отговор

    До коментар #1 от "Верно е":

    Само не забравяй, че за Екатерина Велика Византийците са били по-важни от нас!

    Коментиран от #12, #35

  • 7 ВЪПРОС

    14 57 Отговор
    АМИ КОЙ ДА ХАРЕСВА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО? ЩОЙ ДА ХАРЕСВА ЛАКОМНИКЪТ, ЗЯПНАЛ ДА ПОГЪЛНЕ ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕ?
  • 8 това е

    9 24 Отговор
    Само ние севернокорейците си харесваме другаря Ким Чен Ун.
  • 9 така е

    13 42 Отговор
    Защото това не е Русия, а СССР. Русия е водила война с болшевиките и я губи. Малко уважение имайте към Русия. Нормално е никой да не харесва болшевики.
  • 10 Омбрето

    29 10 Отговор
    Дали Ленин, Сталин, Хрусчов и Брежнев са си задавали този въпрос!
    Ако не бяхте се предали на запада, сега нямаше да се интересувате, дали някой ви харесва или не.
  • 11 смешко

    13 56 Отговор

    До коментар #4 от "западът":

    кво богатство, ве запад? приказвате ми за това богатство от 100 години? къде видя богат руснак, освен приближените на Путин? Знаеш ли кой си купува къщи и имоти в България от руснаците? Бивши или настоящи управници на средо или ниско ниво, милиционери, партийци на партията на Путин. Това са богатите в Русия. Къде са тия реки от нефт и злато? Дай да ги видим, че нещо ми убягват. Германия купува газ от богатата Русия, ама е някъде около 70, 80 пъти по - богата от Русия.

    Коментиран от #16, #20

  • 12 пешо

    23 7 Отговор

    До коментар #6 от "Аз.....":

    това е империя, умнико. тя може да се равни само с друга империя.
    а коментарът ти е (злобничка) демонстрация на липсата на самочуствие и увереност. което не е остро. територията е била, и беше, държава през голяма част от историята си.
  • 13 Йорго

    45 4 Отговор
    Западът и по точно сащ не харесват русия защото не могат да я разграбят и да и ползват природните ресурси.защото русия има силно развита военна промишленост и ги е страх от тях.е за това и нищо друго.само насаждат умраза и разграбват слабите държави такива като България за съжаление.
  • 14 Симеон Велики

    35 6 Отговор
    Англосаксонските бели либерали и мултирасовите не харесват белите славяни от бялата раса и хетеросексуалните и националисти и патриоти
  • 15 САЩ

    5 29 Отговор
    Решават кога ще изчезне Русия от картата на гладът

    Коментиран от #37

  • 16 Хахаха

    10 6 Отговор

    До коментар #11 от "смешко":

    Промит мозък.
  • 17 Шаран БГ

    27 3 Отговор
    На Западът "лигите му текат" за природните богатства на огромната руска земя!
    Запъдът не харесва руските политици, които водят самостоятелна политика и не се подчиняват на "демократичните" американски супербогаташи. Но със завладяването на руските простори следва / съгласно всички западни /английски и щатски - Чърчил, М.Тачър и с.е/ доктрини унищожаването на поне 100 млн. " непълноценна човешка маса". Останалите трябва да са роби на Капитала!!
    Това са девизите /звучи Ви познато нали ? / издигани навремето от А.Хитлер.
    Негово нищожество Руският мужик знае това много добре. Още по-добре го знаят руските ръководители и.......си пазят държавата!
    Как "демократичният" западняк да ги обича - тези долни руснаци !?
  • 18 Булгурр

    5 22 Отговор
    тоя на снимката прилича повече на монголец, пък и 40 % мюсулмани няма как да са славяни- склави, римски роби!

    Коментиран от #41

  • 19 Мурзилажа

    9 25 Отговор
    България от двайсетина години също се числи към Запада и споделя всеобщото мнение за ужас на рублояди, копейкаджии и обикновенни руски подлоги.

    Коментиран от #22, #38

  • 20 Дамян

    13 3 Отговор

    До коментар #11 от "смешко":

    Извинявай, ама България не е тай-предпочитаната дестинация сред руснаците нито за туризъм, нито за заселване. Сега лятото всеки ден от Русия излитат 20 самолета за Турция. А след като си върнаха Крим масово се заселват там.
  • 21 2121

    24 5 Отговор
    Русия е Империя.И при Иван Грзни/за нечетящите е знаел български ,макар и приличащ на днешния черковно-славянски език/.Петър Първи, Екатерина Велика, Император Николай II,всички са защитавали Русия.Джендърите от тъпите сащ и гейска Европа, не могат да простят несметните богатства,в Сибир/нарочно още от Царска Русия ,тези богатства не се използват без контрол.За злато, скъпоценни камъни, нефт, газ, петрол, дървен материал, риба апроизводство но хлебно жито /първи в света,а уж първа беше България/,няма нужда от коментар.Имат всичко в изобилие.Някои коментари съдържат злоба и лъжа.В цяла Русия руснаците живеят добре.Навсякъде образованието е безплатно/така беше и в България ,а сега е платено,защо?/,IT специалисти на първо място, шахматисти ,на първо място,в космонавтиката пак на първо място.Който не е живял в Русия/преди Съв. съюз/не знае,че отоплението им също е безплатно.В техните села има частно и държавно ,развито селско стопанство.Отглеждат коне,които продават на араби ,които не могат да си го позволят въпреки че са богати.Не пишете глупости.Отидете и поживейте в Русия-на село или в малък град.Всичко е уредено.Впечатленията ми са лчни.За тъпите сащ,пак лични впечатления:индивиди управлявани от Израел,16 до 20 еврейски корпорации.Федералният резерв се управлява от създаването си от евреин-клана РОКФЕЛЕР.Оръжейният бизнес от Евреи.Останалите бизнеси от Родшилд, Морган, Кох-углавява индустрията в сащ,Уолън,Марс,-потребителски стоки,Бил Гейтс/мошеникът с чи

    Коментиран от #30, #40

  • 22 Дамян

    18 1 Отговор

    До коментар #19 от "Мурзилажа":

    Овците се нагажда според всеобщото мнение. Аз не. Всеобщото европейско мнение за тотално господство на ЛГБТИ никак, ама никак не ме кефи. Нито пък всеобщата политика за азиатски и африкански емигранти.

    Коментиран от #24

  • 23 2121продължение

    21 1 Отговор
    За тъпите сащ,пак лични впечатления:индивиди управлявани от Израел,16 до 20 еврейски корпорации.Федералният резерв се управлява от създаването си от евреин-клана РОКФЕЛЕР.Оръжейният бизнес от Евреи.Останалите бизнеси от Родшилд, Морган, Кох-углавява индустрията в сащ,Уолън,Марс,-потребителски стоки,Бил Гейтс/мошеникът с чипирането/Мъск, Безос, Блумбърг.Нещо да не е ясно?!Тези евреи ,без Бог, лихвари натрупали пари върху трупове хора, командват тази пропаднала страна.Сащ са единствената страна управлявана от друга страна-Израел.Сталин има много грехове ,но първо ликвидира всички евреи, около Ленин/след смъртта му/,с което прави услуга на този славянски народ.А България дава на Русия Православие и Азбука.Ето защо джендърите не искат силни страни.Многополовите ,ЛГБТ, Джендъри нямат място в Русия.Нямат място и в България.Целият православен свят ще ги отстрани ,по всякакъв начин.Католиците ,също няма да ги допуснат.Сащ така или иначе ,ще изчезне.И това се знае.Под небето няма място за безплови твари.Нужни са нормални хора и нормални държави.
  • 24 Мупзилажа

    2 21 Отговор

    До коментар #22 от "Дамян":

    Овците са ти ясни, виждам.Сигурно работиш оператор на биологична единица в сибирските степи нейде, съдейки по словореда и граматиката ти.

    Коментиран от #25

  • 25 хахаха

    13 2 Отговор

    До коментар #24 от "Мупзилажа":

    е то ти си връо на словореда и знанията...
  • 26 РУСИЯ ЩЕ СПАСИ СВЕТА

    17 2 Отговор
    ОТ САТАНИСТИТЕ 😇

    Коментиран от #27

  • 27 Землянин

    4 15 Отговор

    До коментар #26 от "РУСИЯ ЩЕ СПАСИ СВЕТА":

    Русия да спаси гражданите си първо 🤣
  • 28 Бледолик

    2 14 Отговор
    Ама вие харесвате ли се таварищ ???
  • 29 Флин

    12 0 Отговор
    Нещата са много по-сериозни. Няма значение кой кого и какво харесва или не харесва. Това няма абсолютно никакво значение. Например, аз харесвам ябълки, но не харесвам круши. Това не означава, че цел номер едно за мен ще бъде изкореняването на всички дървета с круши в еди какъв си радиус. Нито ще преследвам продавачите на круши и тн и тн. Просто ще си ям ябълките и ще се радвам на живота. Нещата за запада седят по съвсем различен начин. Истината е, че запада ужасно много завижда на Русия и в същевременно ужасно, ама наистина ужасно много се страхува от руснаците. За да харесваш и да обичаш се иска душа и сърце. Руснаците имат и двете. За западняците /напълно лишени от чувства / това е проява на слабост, но истината е че точно душата и сърцето правят руснаците толкова силни. Затова е и цялата агресия към Русия. Става въпрос за фундаментални, морални и етични различия. На запад се кланят на парите, егоизма и материализма, руснаците почитат Бог, семейството и родината си. Материализма и парите са преходни, вярата в Бог и семейството е безгранична константа. От това е целия този страх от Русия. Лъжата ще бъде отмита, истината ще остане завинаги. Ако не потушат истината ще бъдат отмити. Няма обичам не обичам, всичко е страх и завист

    Коментиран от #31, #39, #46

  • 30 Змей Горянин

    13 2 Отговор

    До коментар #21 от "2121":

    Кр.тените - русофоби няма да те разберат. Пречи им вакуумът в главите.
  • 31 Землянин

    1 7 Отговор

    До коментар #29 от "Флин":

    Червено или зелено хапче сакаш, мойка?

    Коментиран от #32

  • 32 Флин

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "Землянин":

    Всъщност сакам една бира за твое здраве да пия, а теб ще те посъветвам нещо, щото гледам към хапчетата те дърпа. Съвета ми към теб е да търсиш решенията на проблемните си по-далече от хапчетата. Без значение с какъв цвят са
  • 33 Русофил

    7 0 Отговор
    Запада не харесва моща на Русия особено джендърите зад океана

  • 34 Кака Мара

    3 2 Отговор
    Абе няма да са женим че кой кого харесвал или не харесвал
  • 35 дончичо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Аз.....":

    Ами че тя не е славянка ,братчед,не е
  • 36 От страни

    2 0 Отговор
    Ще ви кажа кога е започнало това. Вспомням си....еее... беше тогава, когато един от ангелите наричах ме го Деница, което означава "сутрешна звезда", на повечето известен като Люцифер което означава същото.. та този ангел падна и от тогава започна тази война.
    Ако говорим сериозно - Русия взе да се исправя на краката, да не дава да я ограбват и да показва лош пример. Това трябва незабавно да се наказва и да я върнат обратно в подчинение като през 90-те. От тук са санкциите, забрани за спортисти и др.
  • 37 От страни

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "САЩ":

    Затова ли 45 милиона сашайци няма кво да ядат и живеят в кашони?
  • 38 От страни

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Мурзилажа":

    Кой ни числи към запада? Ние си мислим че са ни поканили на масата на гергьов ден гледаме в тепсията а там няма ягне, питаме къде е агнето, казва ни - вие сте ягнето, влизайте в тепсията - ща ва ручаме вас. Така е ходел на гости Ганьо във Виена и е надничал през прозорците на кафенето как си пият ония кафето а той стискал дисагите пълни с мускалчета розово масло. Масло за което оня не можели и да мечтаят. Така сме днес - "имаме си розово масло за което може човек само да мечтае и ние сме го нибили в дисагите и надничаме през прозорците на европа - как си пият кафето".
    Не сме партньори за масата а сме яденето и рано или късно изхода е един - след като ни изядат, преварят....
  • 39 От страни

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Флин":

    Приятно ми е че има някой като вас дето може да го каже грамотно. Аз не мога така. Само ще добавя: запад затова не може да разбере Русия, защото той живее и мисли със студен разум, прагматичен е, а русняците живеят според сърцето, то не смята и не расчита. От тук са тъпите въпроси "Ху из мистър Путин?" Не могат да повярват че няма дворец и го търсят завалиите, не могат да повярват че не е накраднал пари и не е ги скътал някъде на тлъста банкова сметка и също ги търсят.
  • 40 От страни

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "2121":

    Същото и за вас - моето уважение.
  • 41 От страни

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Булгурр":

    Никога не са били роби на Рим. Еми виж по добре за Фесткия диск и кво пише там. За етруските виж - та да видим кои са римляните.
  • 42 ...

    0 1 Отговор
    Този дърт старчок що си мисли, че някой трябва да харесва разкапаната му олигархична държава. Вие тук плюете Герб заради корупцията, но герб са само бледо подобие на това, което става в скъпата ви русия. Само олигарх, близък до Путин може да съществува, всички други са в омразния ви запад или в затвора. Другари, толкова сте заслепени, че и в очите да ви бръкнат няма да видите...
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 киро казана

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "SH BG":

    Аз харесвам само рускините, руския риболов и водката нищо друго, въпроса е аз рософил или русофоб съм?
  • 45 киро казана

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "SH BG":

    Но също и турска кухня и туркини, парите на арабските шейхове, японската техника и рошовите азиатки, рокендрол,секс и мускулести коли, швейцарски часовници...смисъла е да живеем като нормални хора а не да си слагаме ЕТИКЕТИ.
  • 46 Горянин

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Флин":

    Верно амиго в Русия ич не ги обичат парите, тва Гаспром,Путин и олигарси направо повръщат като чуят за пари и всичките ги даряват на църквите.Имаш огромни писателски заложби но си с капаци и никога няма да пробиеш.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания