Last news in Fakti

9 Септември, 2021 18:36 2 466 12

Радио „Китай“: Абсурдните заблуди на американските и британски политици разкриват лицемерието и двойните стандарти

  • заблуди-
  • лицемерие-
  • алиансът-
  • хонгконг

Независимо обаче какво са направили Алиансът и чуждите сили зад него, действията им са обречени на пълен провал

Радио „Китай“: Абсурдните заблуди на американските и британски политици разкриват лицемерието и двойните стандарти - 1
Снимка: Shutterstock

На 8 и 9 септември външният министър на Великобритания и държавният секретар на САЩ в публикации в социалните мрежи определиха арестите на хонконгската полиция на членове на „Хонконгския алианс в подкрепа на патриотичните демократични движения в Китай“ като „злоупотреба със закона“ и „потискане на различните мнения“, пише радио „Китай“.

Онези, които познават историята и развитието на Хонконг обаче, разбират, че Алиансът под прикритието на хонконгци извършва дейности насочени срещу Китай, създава хаос и безредици в спецрайона. От иницииране на демонстрации и митинги, насърчаващи бунтовете, откритото отправяне на клевети срещу основната политика „една държава, две системи“ до подбуждането на „цветната революция“ в Хонконг, за целия този хаос има доказателства от сигурни източници, които разкриват „тъмното лице“ на Алианса, който служи на чужди господари.

Независимо обаче какво са направили Алиансът и чуждите сили зад него, действията им са обречени на пълен провал. Под закрилата на Закона за националната сигурност в Хонконг всяка насочена срещу Китай организация, която се опитва да предизвика хаос и безредици в спецрайона, ще удари на камък. Историческата тенденция за присъединяването на Хонконг към китайското развитие няма да се промени.

Съветваме американските и британски политици да престанат с „лицемерните си представления“, да осъзнаят реалността и веднага да прекратят намесата във вътрешните работи на Китай и опитите за управление на китайския специален район. Ако продължат, със сигурност ще пострадат от решителния удар на китайския народ.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    8 11 Отговор
    ТЕЗИ ЗАЕДНО С ГЛОБАЛИСТИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТАЗИ ПЛАНДЕМИЯ, НО НАКРАЯ ЩЕ ГИ ИЗВЪРТЯТ ЖЕСТОКО... ЖАЛКОТО Е, ЧЕ ЖЪЛТАТА РАСА ЩЕ ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА, А ТЯ Е ...ЖЕСТОКА

    Коментиран от #4

  • 2 ТаУмВзе

    31 3 Отговор
    Цивилизация на над 5 хиляди години, няма как да бъде разбрана от западен ум. Епохалните грешки на разпадащите се кравари и компания, ще костват на светчето яко шит. Афганистан за пример! Краварите смениха талибаните с Талибани! Гениално а.
  • 3 Щерев

    3 33 Отговор
    Лицемерието е от страна на Китай.Защо не се казва,че например населението на Тайван не желае под никаква форма китайско управление

    Коментиран от #5

  • 4 ЗападПоклон

    33 3 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Защо е по-жестока от "цивилизования свят", който е имал колонии с млрд. хора (то не е Африка, Индия и т.н.) или път новоизлюпените престъпници зад океани и тяхната демокрация с индианците. Съжалявам, но Китай не е ходил на други континенти и не е стрелял по невъоръжени хора.... така че запазете си лецемерието и западнопоклоничеството за вас.

    Коментиран от #8

  • 5 ЛицемерЕС

    30 1 Отговор

    До коментар #3 от "Щерев":

    То и аз не искам Меркел да решава какво е добро за Бългаиря, но някой пита ли ме за нейното лицемерие ?
  • 6 хенри кисинджър

    34 2 Отговор
    Китайците управляват страната си от 3000 години без да ползват съветите на САЩ Те не биха желали да бъдат поучавани от страна с едва 200 годишна история
  • 7 900000

    33 2 Отговор
    Не само в Китай, навират си гнусните носове навсякъде по света! Двойни стандарти и лични интереси, това е най-важното за тях! Нефт, газ, природни ресурси, дрога...и те са там...да въдворяват "демокрация"...!!!
  • 8 Майна

    1 10 Отговор

    До коментар #4 от "ЗападПоклон":

    Защото ги виждам, и имам впечатления лично..
  • 9 Госあ

    17 3 Отговор
    Крайно време е Китай да спре със забележките и коментарите на факти, които всеки с малко повече от две бразди на мозъчната кора знае и да започне с решителни действия. Ако наистина съюза с Русия е здрав, няма причина двете свръхсили да действат решително и твърдо. На сбирщината евроатлантици няма да им трябва много, страхливи са.
  • 10 Bai...

    17 2 Отговор
    "Американците са нация от идиоти". (Уолт Уитман).
  • 11 Гост

    16 2 Отговор
    Абе докога проспериращият запад ще се бърка в чуждите държави, на другия край на света?
    Защо не си гледат рахата, ами постоянно се месят там, където никой не ги е викал?
  • 12 Сух

    0 3 Отговор
    Е ние сме приятели с тях..
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания