Last news in Fakti

13 Март, 2013 22:26 1 248 4

Венецуела разследва отровен ли е Чавес

  • ево моралес-
  • отровен-
  • рак

Венецуелските власти ще създадат специална комисия, която да разследва версията, че покойният президент на страната Уго Чавес е бил убит, съобщи BBC News. Преди дни пръв президентът на Боливия Ево Моралес изказа тезата, че венецуелският му колега е бил отровен, което е предизвикало скоропостижното развитие на раковото заболяване с фатален край.

Според министъра на нефтодобива Рафаел Рамирес, Чавес е починал като резултат от заговор между САЩ и Израел. Той изрази надежда, че комисията ще потвърди догадките му. Вицепрезидентът на Чавес и настоящ изпълняващ длъжността държавен глава – Николас Мадуро, също беше заявил, че предшественикът му е бил „заразен с рак от тъмните империалистически сили“.

Самият Чавес приживе също намекваше, че неговото заболяване е „дело на чуждестранни недоброжелатели“.

По-рано беше съобщено, че часове преди да се обяви кончината на президента, двама американски дипломати са били експулсирани с обвинения, че са искали да „дестабилизират Венецуела“. Дни по-късно САЩ отговориха, като изпратиха у дома двама служители на венецуелското посолство във Вашингтон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муспи

    0 0 Отговор
    Най напред да се обърнем с поклон към светлата памет на един борец с дявола. Уго Чавес е от добрите хора, приел борбата със злото и беше убит от злите. Но ние на другия край на света имаме свои проблеми, затова за тях: Ще остане тайна за българския народ защо Боко, Цецо и Ники се оттеглиха от власта, макар че ГЕРБ си остава и то до такава степен, че си назначи служебното правителство. Защото Мосад подуши че Цецо се е сдобил със сърцераздирателното доказателство, че Уго Чавес е убит с дистанционно задвижен рак, от Хизбола! А не е особена тайна че Хизбула е дъщерна фирма на Мосад, нещо като ЦРУ или нашето ДС. Тука Цецо е направил непростим фал, като е изпратил в Афганистан най добрите си дедективи, за да ги държи далече от пипалата на побеснялата Мосад. Но евреите са много умни, на тях ли с тези селски хитрости, - те в Афганистан са получили чистосърдечни признания от тези млади и неопитни бойци на тихия фронт, след което по молба на Ники Младенов ги изпратили на боевата линия и никой не се върнал. Така евреите по еврейски се сдобили с убийствени за Цецо и Боко (Ники в последния момент е примкнул към Мосад) доказателства без живи свидетели, защото, както казал Натаняху - човешките съдби са от нас. Що се отнася до бандитската тройка Боко, Цецо и уж Ники, - тяхната не е за завиждане. Няма къде да избягат - навсякъде си е еврейско, няма с какво да се откупят - всички пари и тези дето са им в джобовете са си еврейски. Всеки ще се почуди - щом са се видяли на тясно, защо не са стреляли, и тримата са ченгета? За Ники ясно, предател, но другите не могат да стрелят! Когато синедрионът ги е избирал докато българския народ е гласувал, решаващо за избора се е оказало тяхното неумение да стрелят. Виждате, евреите са много умни!
  • 2 Бай хой

    0 0 Отговор
    Такъв онакъв но патриот, не кат нашите продажници и дупедавци.
    Затова и венецуелците го боготворяха. Буда с право беше изхвърлен на бунището.
  • 3 Human

    0 0 Отговор
    ... Литвиненко го убиха руснаците с полонии, след това американците видяха, че руснаците знаят как да убиват враговете си без да си цапат много ръцете и го направиха с Арафат, отново с полонии. Светкавица трябва да ме удари, за да не се досетя, че Чавес не е убит от американците. За Литвиненко и Арафат безспорно се доказа от учени, че са били умишлено убити с полонии. Литвиненко буквално е погълнал полонии в едно кафене в Лондон, а Арафат е поглъщал полонни от четката си за зъби и т.н Великата демокрация...
  • 4 Ботев

    0 0 Отговор
    Така става който не слуша ЦРУ и САщ! Това се казва демокрация и спазване правата на човека!
    А Чавес бих го сравнил с ЛЕВСКИ!!! Бог да накаже убийците му, иначе всички ние сме загубени ако така се решават съдбите на народите и хората с отстраняване на неудобните!