Last news in Fakti

25 Септември, 2021 20:50 2 458 17

Призив за отмяна на пенсионната реформа в Русия

  • русия-
  • реформа-
  • генади зюганов

Генадий Зюганов оспори решението

Призив за отмяна на пенсионната реформа в Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Генадий Зюганов отправи призив за отмяна на идеята за пенсионна реформа в Русия, съобщи ТАСС.

Това стана ясно в публично обръщение. Зюганов говори след протестите в страната.

Председателят на комунистите се оформя като новият водещ опозиционер. През днешния ден представители на неговата група проведоха голям протест.

Те настояват за повторно преброяване на гласовете от дистанционния вот. Демонстрацията беше представена като публична среща с избраници от изборите.

Така беше прескочен факта, че няма разрешение за подобна демонстрация. Протести се провеждат през последната седмица.

Правят се опити за оспорване на вота.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАВАРИШТ....

    2 14 Отговор
    ...... ДАРАГОИ... САВЕТСКИ... ФАН... САТ-РАП.... ВЪИ.... ЗЕЛЕНОИ... ШЧУРАПИ.... САЗДАЛИ... ОПГ... МУТРИ...... АМА НИИ... ВАС.... СКОРА.... ИЗРИТАЮ..!!!!!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дамммм

    19 1 Отговор
    Комунистите се пулят срещу Путин-ама изборите минаха...При руснаците има един лаф-"След боя-няма смисъл да размахваш юмруци"....
  • 4 Гошо

    5 8 Отговор
    Пенсионната реформа ще я отменят или най малкото ще я преобразуват но няма да е в този си вид А да не говорим че от икономическа гледна точка за работодател хич не е изгодно да държи работници над 60г
  • 5 факт

    10 3 Отговор
    работата е вид робство
  • 6 Коко

    26 2 Отговор
    Да се учат от нас на пенсионна реформа мъжете 90 години жените 89 до 2040 всички на по 100години ще се пенсионират ако оживеят ще бъдат ваксинирани за да ги вкараме в правия път демек в гроба
  • 7 Водка

    5 11 Отговор
    Няма кой да пълни хазната и да плаща пенсии.Трябва господарите да се откажат от яхтите частните самолети и именията за милиарди а те не искат.Само с газ и нефт не става и без друго половината от тези пари изтичат в нечий джоб.
  • 8 А при нас

    7 1 Отговор
    А при нас ще я отменят ли?!?

    Коментиран от #10

  • 9 Smooth Jazz

    11 1 Отговор
    Много, ама много ми е интересно сега вече как западните лицемери ще защитават и лансират основната Руска опизиция, след като е комунистическа.

    Коментиран от #11, #14

  • 10 гост

    5 10 Отговор

    До коментар #8 от "А при нас":

    И какво общо има с нас ?? В Раша продължителността на живота за мъжете е 59 (петдесет и девет) години , а възрастта за пенсиониране 65 !! Тоест над 50% от мъжете със сигурност няма да я доживеят !! Раща е на 150 място от 190 държави по тоя показател !!! В Европа , Азия , Австралия и двете Америки НЯМА държава с по-ниска продължителност на живота за мъжете !! Единствено Афганистан и двайсетина африкански държави , които са във война от десетки години имат по-ниска продължителност на живота за мъжете !! За руснаците дори 60 години за пенсиониране значи абсолютно сигурно , че НЯМА да доживеят до пенсия !

    Коментиран от #12

  • 11 гост

    3 6 Отговор

    До коментар #9 от "Smooth Jazz":

    Тук не става дума за опозиция , а за чисто и просто живот и смърт !! Чети коментар 10 !

    Коментиран от #13

  • 12 Баба Станка с танка

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Това от дойче веле ли ти го казаха, или от си ен ен. По големи глупости не бях чела.

    Коментиран от #16

  • 13 Баба Станка с танка

    5 4 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Какъв живот и смърт бре синко, пий си хапчетата и и си лягай.
  • 14 Гошо

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Smooth Jazz":

    Е как ,нали Навални призова неговите да гласуват "умно" Та за това и Зюганов взе повече гласове Ти да не си мислиш че някой щеше да гласува за комунистите ако Навални не беше казал
  • 15 666666

    1 0 Отговор
    Ама защо не пишете на колко години се пенсионират сега в Русия и какви промени е трябвало да станат!?!?
  • 16 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Баба Станка с танка":

    Ами за твое съжаление не , а и Дойче Веле не се занимава със статистика ! И за още по-голямо твое съжаление е признато от самите руснаци , напиши средна продължителност на живота в Русия в чичко Гугъл и гледай на колко места и в колко класации ще ти излезе !! Та това е положението , колкото и да не ти изнася !!
  • 17 Рико

    0 0 Отговор
    Комунистите по навик си говорят общи пожелания. Страната застарява; има много хронично болни; милиони напускат; Ковид убива. Какво става съотношението работещи-пенсионери при ниска възраст на пенсиониране. Аз съм последния който ще подкрепя Путин, но има дадености с които трябва да се съобразяваш.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания