25 Ноември, 2021 14:09 5 652 140

Украйна предупреди Русия: Ще платите много висока цена, ако ни нападнете

  • украйна-
  • русия-
  • крим-
  • източна украйна-
  • война-
  • нападение-
  • дмитро кулеба

Русия трябва ясно да разбере какви политически, икономически и човешки загуби ще понесе

Украйна предупреди Русия: Ще платите много висока цена, ако ни нападнете - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Русия, която трупа войски по украинската граница, трябва разбере, че нова нейна атака срещу Украйна ще има много висока цена, заяви днес украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба, цитиран от Ройтерс, предаде БТА.

"Главната цел е да бъде възпряна Русия от следващи агресивни действия. За да стане това, Русия трябва ясно да разбере какви политически, икономически и човешки загуби ще понесе тя, в случай на нов етап от агресията", каза украинският външен министър по телевизията. Кулеба добави, че Киев "не се опитва да гадае какво е в главата" на руския президент Владимир Путин, но се старае да му внуши ясно, че "ново нападение срещу Украйна ще струва прекалено много, така че е по-добре да не го предприема".

В края на миналата седмица директорът на украинската разузнавателна служба каза за изданието "Милитари таймс", че Русия е разположила над 92 хиляди войници по границата на страната му и се готви да я нападне към края на януари или началото на февруари. Тази година Украйна, която иска да стане член на НАТО, получи от САЩ голямо количество муниции и ракети "Джавелин". Завчера украинският боен флот получи два преоборудвани патрулни катера от бреговата охрана на САЩ като част от пакета военна помощ за 2,5 милиарда долара, припомня Ройтерс.

Украйна и Грузия ще участват в срещата на външните министри на страните от НАТО на 30 ноември и 1 декември в латвийската столица Рига, каза на пресконференцията Кулеба, цитиран от ТАСС. По думите му темата на заседанието във формат "30 плюс 2" ще е сигурността в Черноморския регион, както и положението на украинската граница с Русия. Досега САЩ са оказали на Украйна военнотехническа помощ за над 130 милиона долара - оръжия, оборудване, муниции, кораби, средства за комуникация, медицинска апаратура и други, съобщи Кулеба. Той добави, че Киев отново ще постави пред Берлин, където ще има ново правителство, въпроса за доставката на германски оръжия.

Украйна ще използва министерското заседание на страните от ОССЕ в Стокхолм на 2-3 декември, за да прокара своята инициатива "Кримска платформа" и да консолидира натиска върху Русия заради анексията на Крим, каза още Кулеба. На 23 август в Киев се състоя среща, наречена "Кримска платформа". Според приетата декларация целта ѝ е била "да координира международните усилия за връщане на Крим в състава на Украйна". Идеята бе лансирана от украинския президент Володимир Зеленски в реч пред Общото събрание на ООН през септември миналата година. Външният министър на Русия Сегрей Лавров нарече инциативата "сборище, на което Западът ще продължи да подхранва неонацистките и расистките настроения на съвременната украинска власт".


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижда се

    168 17 Отговор
    Бандеровците нямат набиване и на-еваване !!!Това са най-големите мазохисти в света !!
  • 2 Жалка работа

    157 14 Отговор
    Тия са се наср.ли предварително.

    Коментиран от #125

  • 3 Лост

    111 13 Отговор
    Малко на К. Пулев ми приличат.
  • 4 кнаус 485

    140 12 Отговор
    Украинците,тяхната върхушка са луди за връзване.....
  • 5 00014

    87 5 Отговор
    Щастието на повечето мисирки е да обядват с екскрементите на по-силните и умните.

    Коментиран от #129

  • 6 Да ти кажа честно

    40 5 Отговор
    Не ме интересува
  • 7 реалист

    97 8 Отговор
    Мишката казала на котката , че ще я глътне наведнъж. но котката, само се изсмяла , и я оставила да вегетира !
  • 8 МалкоЛогика

    139 13 Отговор
    Русия удивително прилича на голям благонравен мечок по който лаят проскубани улични кучета. Явно последните имат много сериозни причини да отвличат вниманието на населението от реалните проблеми.

    Коментиран от #26

  • 9 Kcaniba

    101 9 Отговор
    вах, динизке! Тя ваща работа е - кумчо вълчо , ела ме изяж!!! Хем ги сърби, хем ги боли бандерите, да нападнат Донбас!!
    След като Русия смачка десния сектор и бандерските зондеркоманди, окраинската армия ще посреща освободителите с хляб и сол, като в Киев 1944!!!
  • 10 ЕРДО

    120 8 Отговор
    КАТО ГЛЕДАМ И ЧЕТА ТЯ УКРАИНА ТЪРСИ ВОИНАТА И СЕ НАДЯВА НА ЗАПАДА НО ЩЕ И ИЗЛЯЗАТ КРИВИ СМЕТКИТЕ

    Коментиран от #72

  • 11 случаен

    94 8 Отговор
    Ако продължават да ухажват НАТО и да бленуват за него сигурно ще им се случи случка.
  • 12 Ленин

    6 70 Отговор
    Това е все едно вВладимир Кличко да пребие като куче краставо Поветкин от Рашата!
  • 13 Ванче

    74 3 Отговор
    Денисчо, пе,ера,с манипулативен, щоне си го навреш сам...

    Коментиран от #127

  • 14 гадно

    92 8 Отговор
    Да се смееш ли, да плачеш ли миньорите от донбас ги правят да си говорят сами, а те предупреждават Русия.
  • 15 sss

    83 6 Отговор
    и защо им е да ги нападат??? Те и те украинците са едни голи мишоци... каквото и да е имало ценно, хамериканците вече са си си го взели.
  • 16 Укр

    71 5 Отговор
    Много добър виц! Хаха
  • 17 Лост

    70 3 Отговор
    Тарикат излезе Порошенко. Ската се навреме, продава ни шоколадовите изделия"Рошен" и не му пука.
  • 18 SH BG

    63 4 Отговор
    Тия са баш като някой нагъл малолетен гамен пратен от батковците да дразни бияча на махалата, за да могат да го изненадат, и да се опитат да го набият... - само че обикновено го отнасят и те, а и гамена... :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))

    Дааа...!!!
  • 19 Ушанков

    61 4 Отговор
    Комедианта Зеленски, хахахаха ...........
  • 20 Pesho

    53 6 Отговор
    ех, джамбас мамбас и ти си на хранилка от козяк, вземи малко се образовай, пък тогаз драскай платените си нищожни статийки...
    Недоношче жалко...
  • 21 Сандо

    49 3 Отговор
    Денисе,информирайте ни поне веднъж на ден каква е позицията на руските ръководни фактори,не е толкова трудно.Макар че в стила на новото,"демократично" време и там ще оплескате нещата.
  • 22 ПИГВИНА ГЕНЕРАЛ

    58 3 Отговор
    ПАК ЛИ ЩЕ ВЗРИВЯВАТЕ АТОМН ЦЕНТРАЛИ???? ПАК ЛИ ФАШИСТИ БАНДЕРОВЦИ ПЛАШИТЕ С ВРИВОВЕ НА АЕЦ!?????

    Коментиран от #124

  • 23 Ленин

    5 56 Отговор
    Олександър Усик,боксиращ за Ошанките беше пребит с нокаут от Кличко от Украина,което му показа,че не трябва да се мярка,когато украинските братя са на ринга.Усик е прикрит глей.

    Коментиран от #59, #81, #86

  • 24 уви ФАКТ

    48 3 Отговор
    Значи ще нападат Донбас, отцепилите се. Затова се страхуват от Русия. Руснаците са разбрали това от сигурен източник.
  • 25 Соцагент007

    7 72 Отговор
    Ако Тръмп беше в Белият Дом,Путин да е нападнал Украйна още през лятото.Но ситуацията малко се промени и сега в Кремъл се колебаят.Не че ги е страх от украинската армия,която така или иначе не се отличава поне досега с кой знае какъв боен дух и техника,но от последвалата реакция на САЩ,които вече открито говорят за подкрепа на Украйна.Което означава повторение на схемата от Афганистан.Стингъри,наемници,пари и затъване на руската армия,което в дългосрочен план ще доведе до резултата от който в Кремъл ги е най-страх.Времето на "лесните победи" отмина безвъзвратно.Сега на Русия ще и се наложи да плаща цената.

    Коментиран от #38, #40, #96

  • 26 ТЪПА ЛОГИКА

    8 34 Отговор

    До коментар #8 от "МалкоЛогика":

    КЪДЕ СИ ВИДЯЛ БЛАГА МЕЧКА ЗАЕДНО С КУЧЕТА ЗЛИ ДА СЕ СРЕЩНАТ🤔МНОГО ГЛЕДАШ МУЛТИКИ КАТО„ МАША И МЕЧОКА,”ЗА ГОДИНИТЕ СИ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАШ РУСКИ ЕРОТИЧНИ ФИЛМИ ЗА ВЪЗРАСТНИ🙌🙌👫👬👭

    Коментиран от #87

  • 27 IVAN

    46 4 Отговор
    ТЕ ПОЛУДЯХА,КОЙ ПЛАШАТ,ЗА КАКВО ИМ Е АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ,АКО ИСКА ДО СЕГА ДА ПРЕВЗЕЛА. РУСИЯ НИКОЙ НЕ НАПАДА, А КРИМ СИ Е РУСКИ.
  • 28 СЕРИОЗНО

    6 30 Отговор
    Значи ще нападат Донбас, отцепилите се. Затова се страхуват от Русия. Руснаците са разбрали това от сигурен източник. Отцепилите се ако победят, ще направят комунизъм, а Путин мрази комунизмът. Путин е антикомунист неолиберал - десен. Путин казва, че СССР е правил галоши които само Африка е искала. Путин въведе Солженицин в училищата.
  • 29 Ipolit

    8 49 Отговор
    Идва май времето, рашките да си намерят майстора.Много бой ще ядат от казаците.

    Коментиран от #94

  • 30 какво чудно

    2 26 Отговор
    Значи ще нападат Донбас, отцепилите се. Затова се страхуват от Русия. Руснаците са разбрали това от сигурен източник. Отцепилите се ако победят, ще направят комунизъм, а Путин мрази комунизмът. Путин е антикомунист неолиберал - десен. Путин казва, че СССР е правил галоши които само Африка е искала. Путин въведе Солженицин в училищата. И ПУТ--Ю си мълчи за фалшификацията с Луната и с Катин.
  • 31 БОРУНА ЛОМ

    31 3 Отговор
    И ТЯХ ГИ ЯКОО УСПАХА КРАВАРИТЕ ЗА 2.5 МИЛИАРДА ДОЛАРА
  • 32 Гост като гост

    42 5 Отговор
    Путин само с духовата музика ще ви превземе.
    Къде сте тръгнали да плашите кучето със салам
  • 33 РУСИЯ

    2 29 Отговор
    Значи ще нападат Донбас, отцепилите се. Затова се страхуват от Русия. Руснаците са разбрали това от сигурен източник. Отцепилите се ако победят, ще направят комунизъм, а Путин мрази комунизмът. Путин е антикомунист неолиберал - десен. Путин казва, че СССР е правил само галоши които само Африка е искала. Путин въведе Солженицин в училищата. И ПУТ--Ю си мълчи за фалшификацията с Луната и с Катин.
  • 34 Ленин

    8 42 Отговор
    Руснаците са прекалено тъпи за да разберат,че зад предупреждението стои САЩ!

    Коментиран от #41, #99

  • 35 Калоян

    40 3 Отговор
    В първата редица отляво на дясно са доброволците както следва:Плевню,Джамбаз-Папаз,Паско,Цецу Асансьорчика.
    Сашето Йордановски го возят с БТР,че не може да се побере в кадъра.Напред,Юнаци безстрашни!Мислено сме с вас!
  • 36 az #Контрапропаганда

    27 2 Отговор
    ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА! ЩЕ, ЩЕ!
  • 37 мародер

    30 2 Отговор
    Тъкму си мислех че Джамбаза е в по междучасие и хоп и той се изтропал по "вопросо за войнствените намерения на Русия"...
  • 38 Centyrion

    34 6 Отговор

    До коментар #25 от "Соцагент007":

    Това с нападението живее само в главите на шепа параноици от САЩ!!!А може и да са просто думи за решаване на техни проблеми.Да харчат допълнително средства за въображение под предтекст защита от евентуално нападение.
  • 39 Некой си

    38 3 Отговор
    Не им ли омръзна на украинците Русия все да ги напада и все да не ги е нападнала?
    И така 6 години.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ТИТИ

    23 8 Отговор

    До коментар #40 от "Андрей Россия":

    НЯМА ПО ГОЛЕМИ РОДОЛЮБЦИ ОТ РУСНАЦИТЕ
  • 43 мишо

    24 6 Отговор
    УКРАЙНЦИТЕ СА МНОГО ЖЕСТОКИ ХОРА ТО ТОВА Е В ЧИПА
  • 44 Никой

    4 30 Отговор
    Путинофили, що не отидеде в Донбас и Луганс да помогнете.От тук ви е много лесно да плюете.Страх ви е за кожицата, сал тя ви е останала.Всичко друго сте продали,Жалки срахливци,но иначе големи кресльовци.

    Коментиран от #111

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Соцагент007

    6 38 Отговор

    До коментар #40 от "Андрей Россия":

    Путин е обикновен бандит и не е трудно да се разбере какво се мъти в плешивата му кратуна.Това,че на Запад дълги години имаха някакви илюзии относно Русия е друг въпрос.В дългосрочен план Русия няма шанс.Ще последва съдбата на СССР,неизбежно е.По-интересното е,че в български сайт е пълно с рускоговорящи,които се опитват да внушават,какъв "велик вожд" е Кремълският Лилипут и какъв "земен рай" е Русия.Излишно се стараете.Българите отдавна не говорят руски,не им дрема за Русия и гледат на Запад.Дори българските русофили не искат да ходят в Русия за нищо на света.Да ги биеш,пари да им даваш,твърдо не.Предпочитат да "русофилстват" от Западна Европа или САЩ.

    Коментиран от #100, #140

  • 47 Епидем

    19 3 Отговор
    Всичките тези слепци кой ги води и накъде? Много е умен този Кулеба, Сигурен съм, че при първия "шухер"(сигнал за тревога) ще го намерите на полската граница, ако стигне жив там. Ще го стигне народната любов.
  • 48 СЕРИОЗНО

    3 7 Отговор
    Значи Киев ще нападат отцепилите се. Затова се страхуват от Русия. Руснаците са разбрали това от сигурен източник. Отцепилите се ако победят, ще направят комунизъм, а Путин мрази комунизмът. Путин е антикомунист неолиберал - десен. Путин казва, че СССР е правил само галоши които само Африка е искала. Путин въведе Солженицин в училищата. И ПУТ--Ю си мълчи за фалшификацията с Луната и с Катин.
  • 49 Мале мале

    10 2 Отговор
    Посмешища
  • 50 Чудно

    21 3 Отговор
    Не кога да си спомня война, която американската армия да не е загубила. Не мога да разбера на каква основа, освен доларовата, украинците вярват на американците. Това, което направиха в Афганистан преди месеци е потресващо и гнусно. Не вярвайте на американците.
  • 51 нено

    20 5 Отговор
    Украйна , разбирай САЩ, жалки украински отрепки, продадоха си територията на американците, не им се получи с КРИМ и сега вият като вълци от измислен страх от Русия.Ставате за смях и съжаление , унищожихте страната си в услуга на чужди сили, срещу братския Ви руски народ!!!!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 САТЪРА НА ХАНА

    15 3 Отговор
    СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ХОРАТА
    САМИ ЩЕ ИЗБИВАТ ФАШИСТИ ПО УЛИЦИТЕ НА ХАРКОВ , ОДЕСА, В ЗАКАРПАТИЕТО И В БЕСАРАБСКА БЪЛГАРИЯ :))
    ......
    САМО ДА ИМ ЗАМИРИШЕ ЧЕ РУСКИТЕ СОЛДАТИ СА НАБЛИЗО
  • 54 Украина

    13 3 Отговор
    Много се излга с такива приказки. После се чудят що никой ги неще, що всички ги лъжат и що губят навсякъде.Това ли е най-важния въпрос на тази несъстояла се държава и тези изстрадали хора?
  • 55 Холмс

    20 4 Отговор
    Американския слуга Зеленски, няма избор. Вече днес нацистите му пращат летящи дронове в жилищни квартали на Донецк. 3 дрона напълнени с екплозив и метални топчета(за човешки жертви) кацат в район кадето има само блокове с хора. Две от тях не детонират. Третото взриви кола паркирана пред блока. Добре е че няма човешки жертви. Всички дронове за дадени на укро-нацистите от Натовски страни. Т.Е. ние плащаме данъци с които нацисти прашат терористични бомби в райони кадето живеят обикновенни хора.
  • 56 хахаха

    9 2 Отговор
    вярно, че така ще е, нали ще требе да храни 37 милиона украинци...след войната...:)))
  • 57 Наблюдател

    15 2 Отговор
    В 21 век, украинските сили продължават да извършват набези над рускоезични села в Украйна . Държат се сякаш нма Минско споразумение. Вместо да им потърси сметка, натото ги кани на срещите си.
  • 58 Еша а Мите

    12 2 Отговор
    Този Кулеба снощи май е спал на чокъра, че днес е много нервен.
  • 59 хахаха

    12 3 Отговор

    До коментар #23 от "Ленин":

    Александр Усик, драги ми смехурко, се бие за Украйна...

    Коментиран от #82

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 руски скрап

    4 20 Отговор
    Украйна ще е втората Финландия за Русия .Тия 92 000 няма и да разберат как ще се изпарят -

    Украйна ще получи помощ освен от САЩ , от Турция , Франция ,Германия,Белгия , Великобритания и др. Става дума за самонасочващи се оръжия ,боеприпаси за дронове , както и ракети земя земя и земя въздух

    Коментиран от #64, #90, #102

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 От тук си

    7 2 Отговор
    личи,че високата цена ще я плащат укрите.
  • 64 Смешник

    13 2 Отговор

    До коментар #61 от "руски скрап":

    Хей близнак на денисчо,нормален ли си въобще,чуваш ли се какви глупости бълва мръсната ти уста

    Коментиран от #78

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Илюзии

    8 2 Отговор
    Войната на Украина с Русия е като секс по телефона - объекта на вожделение го няма,но работа върви.
  • 68 725

    8 3 Отговор
    Много наглеят бандеровци.
    Днешна Украйна е 30 % по-голяма от тази вследствие Брест Литовския мир 1918 г., а тогава Кайзерова Германия не си играеще.
    Да видят какво лапнаха от СССР.
    За да има мир трябва да върнат заграбените територии с руско, унгарско, румънско, полско население.
    Ше им остане една Галиция.
    А, дядо Байден да си гледа старините и да не ги насъсква.
    Путин ги изтърва 2014 г. , ама сега им е вдигнал мерника.
  • 69 Идиоте

    6 4 Отговор

    До коментар #66 от "остап бендер":

    Срам и позор си ти бе.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 КОНТРАТА

    12 2 Отговор
    Първо укрите ще хапнат боя и да не се притесняват за Руската Федерация защото и санкциониращите ще хапнат бой!
  • 72 Да ама

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "ЕРДО":

    много криви ще бъдат,защото при свалянето на руския самолет от турците,цяло нато и сащ се надпреварваха да казват,че това не е по тяхна вина,а турците сами са си го направили и да си отговарят те.И това забележете за страна член на това същото нато,което би трябвало да я защити и задейства член 5 ,ма тоя член се оказа мек и неспособен да се задейства. Та си представете каква ще е реакцията за страна,която дори не е с надежда да влезе в нато,просто нямадаси мръднат пръста или най-много да сложат още някакви ялови санкции.
  • 73 Павел пенев

    15 2 Отговор
    Украинците ще платят много по скъпо затова че се хванаха с американците. Русия няма намерение да ги напада,но ако продължат да получават нападателни оръжия от САЩ, 100% ще получат превантивен удар.
  • 74 Тюменец

    13 3 Отговор
    Смешници бе детски соросоидни не знаят, че станат на курбан за норматив!
  • 75 Корабамайка

    12 5 Отговор

    До коментар #66 от "остап бендер":

    сус ва, гопник!! Кой лял кръвта, ако не и русите за нашата свобода!!!
  • 76 9М730 Буревестник

    10 6 Отговор
    Буреввстниците ще търсят санкциониращите, а Украйна изчезва първа!

    Коментиран от #114

  • 77 Професора

    13 6 Отговор
    Те и в Дебалцево така говориха, че щели да снажат партизаните, а те едни партизани сготвиха 50 000 редовна украинска армия. Този път ще си имат работа с редовна руска армия топ въоръжена. Укрите ги е страх от Руската армия и говедарите също се страхуват!

    Коментиран от #79

  • 78 Цеко Цирконя

    5 11 Отговор

    До коментар #64 от "Смешник":

    Що бе ,Русия като извади картинките -това Цирконя , това Посейдоня и като почне -сета това тука лети с 27 маха ,това с 47 маха

    Украйна направо ще се предаде

    Коментиран от #103

  • 79 овцевоз Того

    6 14 Отговор

    До коментар #77 от "Професора":

    Ще яде голЕмата хурка редовната руска армия -слушай какво ти казвам.

    Коментиран от #85

  • 80 Най-накрая

    9 3 Отговор
    Ще си изпросят един блицкриг.
  • 81 Нали знаеш

    10 4 Отговор

    До коментар #23 от "Ленин":

    че едното няма нищо с другото,а Кличко от руския спец наз ако го хване някой ще го напрви на кайма за секунди и никакъв бокс няма да му помогне.
  • 82 Kcaniba

    11 3 Отговор

    До коментар #59 от "хахаха":

    само соростролчики тук , колега! Бълват русофобия, при това лъжлива - до припадък!!!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Професора

    9 3 Отговор

    До коментар #79 от "овцевоз Того":

    Ти чети аз какво ти пиша защо бендеркире са решили, че руснаците ще спрат в Украйна, а няма да размятат и поръчитела от Обора, кой ще санкциониа тогава ? Това ще края на НАТО Европа ще си направи пас на 100% при този сценарий!

    Коментиран от #104

  • 86 Не смесвай

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "Ленин":

    спорта бокс с парвила и рефери и венно противопоствяне,нямат двете допирни точки,а ти просто сравняваш един човек с друг,а в Украйна не всички са Кличко.А и Кличко не съм го видял да подкрепя укронацистите или да ходи да се бие някъде.Ти си болен мозък или по точно с липсващ такъв.
  • 87 А ти гледай

    4 2 Отговор

    До коментар #26 от "ТЪПА ЛОГИКА":

    научно популярни филми за такива срещи и как псетат джафкат без да могат да направят каквото и да е.Та и тука е така.
  • 88 Виновен за войната

    9 2 Отговор
    Ще бъде Денис Джамбазов.
  • 89 дядото

    8 2 Отговор
    бедни,без финанси и икономика.ограбени от запада,но с алчни и послушни управляващи и като се напъват.нещо от рода-удари ме още веднаж,за да ме ядосаш.а народ и държава,както и у нас-пропадат към дъното
  • 90 Дааа

    7 2 Отговор

    До коментар #61 от "руски скрап":

    И като получи помощи, та кво ше стане? Май неволно си забравил за ядрения арсенал на руснаците.
  • 91 БатКапутин

    11 3 Отговор
    Ако изобщо останете да съществувате, жидо-бандеровци.
  • 92 ПЕНКО

    7 2 Отговор
    ЦРУ-КПСС ...ЦРУ-КПСС !!!!! САЩ СЕ ГОТВЯТ ДА УВОЛНЯТ 10 000 "МАРИНКИ " --- ПОРАДИ ЛИПСА НА НЕОБХОДИМОСТ !?!? В УКРАИНИЯ -СА НАЯСНО , ЧЕ САМО ЛВОВ И ТИРАСПОЛ / БАНДЕРОВЦИ И ШЛЯХТИЧИ/ СА С ТЯХ .... --- ДРУГИТЕ НЕ СЕ ПРОДАВАТ -ГОВОРЯТ РУСКИ И ЧАКАТ - "ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ " ---" ЕЙ ЧИЙ ТА КИН СТОИТ"?
  • 93 Еййй

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "остап бендер":

    Нахлупвай си феса и не се обаждай
  • 94 Искам да

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "Ipolit":

    го видя този епизод ще се заредя с поп корн и ще гледам от дивана. Направо си трагично смешен,незнам дали не се усещаш.
  • 95 Тия укри хептен загубени

    10 2 Отговор
    Степени за сравнение тъп,по-тъп,най-тъп -украинец
  • 96 Затъването ще е

    8 4 Отговор

    До коментар #25 от "Соцагент007":

    за Украйна с нейното превземане,Шойгу не предвижда повече от 24 до 48 часа за превземане на цяла Украйна,та незнам какво затъване говориш. Някой военни са дори още съкратяват сроковете,някой за няма и 24 часа дори.При конфликт Украйна буквално ще бъде премината като експрес малка гара.Повечето дори няма да успеят да се доберат до оръжията си и да се разгърнат.Афганистан втори няма да има,както и събития повторени ена 22.06.1941г.Не си слушал Путин какво приказва,ще видиш Шойгу кяакво прави.
  • 97 big

    3 3 Отговор
    Големи шегаджии!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Е тогава

    7 4 Отговор

    До коментар #34 от "Ленин":

    значи краварите са още по тъпи щом не са чули Путин какво им приказва,а що се отнася да краварите,те стоят зад гърба на другите и чакат накъде ще тръгнат нещата и тогава се намесват на страната на по-силния. Така е от ВСВ насам и никога не са излизали сами. Опитаха се да се ежат на Северан Корея,но оня лудия им го тури квадратен,опитаха с Иран и там залязоха преди да изгреят,сега стоят зад гърба на Украйна и ще се бият до последния украинец,ама незнаят че всичко ще приключи преди още да се осъзнаят украинци и кравари откъде им е дошла. Русия не се плаши от такива мухльовци,стреми се да избягва конфликти,но ако се наложи ще им слага и по дфжобовете.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Ама това

    4 3 Отговор

    До коментар #78 от "Цеко Цирконя":

    че ти не го вярваш,неозначава,че ги няма застъпили на бойно дежурство и тези и още други,за които не се изнася информация.Те техните не са като нашите самолети тип картини чакани натюрморт от СРАЩ.

    Коментиран от #113

  • 104 Горе долу е

    6 1 Отговор

    До коментар #85 от "Професора":

    така,само издънка от полските тъпи шляхти може да се очаква,но те не са проблем,тях ще ги оставим за Беларус,Русия въобще няма да се занимавас тази продажна долна полска измет.
  • 105 Какво значи ново нападение?

    6 2 Отговор
    Кога е било старото?
  • 106 хохлоейба

    5 2 Отговор

    До коментар #98 от "иполитМатвеевич":

    стой си укинефа уцраина, докато не те пратят пушечно месо, миризлифф жамбаз!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ОчлИ

    5 2 Отговор
    С тия очилИ укрите са баш като итилиански мафиози - много страшни когато трепят от засада и зайци в открит бой.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Дай личен

    5 2 Отговор

    До коментар #44 от "Никой":

    пример и се строй в редиците на укрите. Ще бъдеш после герой и известен. После ще бъдеш ваксинирван с предимство, без да чакаш на опашка. Дофтурти на крака ще ти дохождат, право у вас. А бе чака те слава и светло бъдеще
  • 112 ФАКТ

    3 2 Отговор
    Гнъс лъха още от заглавието.
  • 113 Цеко Цирконя

    2 6 Отговор

    До коментар #103 от "Ама това":

    Ама има ги ,ва кЪ да ги няма хипер звукови 27 с мяха

    Союзмультфилм ги е правил
  • 114 Къде е Курск

    2 9 Отговор

    До коментар #76 от "9М730 Буревестник":

    Какъв Буревестик ,филмчо -не помниш ли кЪ гръмна .

    От тогава е спрян проект . То няма и кой да работи по него ,че инженерите му отидоха в рая

    Жалка история ,искат с нещо да се хвалят ,а то няма с какво . Кузя го влачат с влекачи
  • 115 Същия

    8 2 Отговор
    Не мога да разбера логиката на тези от измислената "държава"-за какво да ви нападат-да ви завладеят така ли!!!!! Бoжeeee-и зa кaквo сте им нa руcнaцитe -милиoни глaдни, злoбни, мързeливи и кoмплeкcирaни индивиди- дa ви хрaнтутят ли? A зeмятa-тa Руcия e нaй-гoлямaтa пo плoщ cтрaнa в cвeтa и cрaвнитeлнo cлaбo нaceлeнa-зa кaквo им e тaзи зeмя c aбoригeнитe тaм....

    Коментиран от #128, #134

  • 116 Воулгар

    2 1 Отговор
    "До половината може, но само да посмеете целия! Ще платите много!"
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 БорисОFF

    6 1 Отговор
    Един укромравок подкокоросал останалите укромравки да нападнат Мечока, да го убият и да се наплюскат до пръсване.
    Добре, ама как да го нападнем - той голям, висок, силен...
    Укромравокът обявил: Ще се покатерим на дървото, под което минава Мечокът. Като дойде - ще скочим отгоре му и ще го изядем!
    Така и направили. Скочили укромравките на гърба на Мечока и започнали да го хапят. След известно време, Мечокът го засърбяло и се отръкскал. Всички укромравки освен укромравокът - Вожд паднали. Като се свестили, тръгнали да търсят "Вожда". Намерили го под една тревичка.
    Какво стана бе? Къде е Мечокът?
    Ами къде е - отръска се още веднъж и аз паднах, а той си отиде.
    Лъжеш, твойта.... Нали всички виждаме - изял си го! Още дъвчеш!
  • 119 Хаха

    3 5 Отговор
    Лавров се е натряскал с водка и е изпратил правителствения самолет да закара любовницата му в Ница

    Коментиран от #121

  • 120 Сивата чапла

    1 4 Отговор
    Молете се Радев да не е поредния Зеленски!
  • 121 Сивата чапла

    2 2 Отговор

    До коментар #119 от "Хаха":

    Добра новина, все още има мъже.

    Щото като гледам обкръжението на Кирил Петков,
    оскубани вежди,
    офисни костюмчета,
    дежурни усмивчици на продавачки и обслужващ персонал
  • 122 Сивата чапла

    6 2 Отговор
    "Слуга народа" се изгаври с украинския народ.

    Искат война американските банкери, искат пари и власт.
    А слуги много, продажници много.

    И нашият Триморец е със същата мая замесен!
  • 123 Сивата чапла

    1 1 Отговор
    Горките момчета,
    Всеки несъгласен е в карцер и пред Трибунал!
  • 124 Сивата чапла

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "ПИГВИНА ГЕНЕРАЛ":

    Абсолютно.
    Абсолютна диверсия беше случката с техния АЕЦ

    Не се спряха, докато не вкарат братя във война!
  • 125 ти остави

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жалка работа":

    ,,,че поскъпва и тоалетната хартия.
  • 126 ДазДраПерМа

    3 0 Отговор
    слугинажа чете сценария на представлението в студиото на квартал 95 а вратовръзкоядеца има преплитане на червата от преяждане но скоро и той ще бъде готов за бой---въпроса не е да или не а кога
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 факти

    1 4 Отговор

    До коментар #115 от "Същия":

    Те руснаците живеят в глад ,мизерия и изостаналост и трябва някой да им помогне,а ти си въобразяваш ,че те щяли да дават храна на някой...

    Коментиран от #130

  • 129 Топ коментар!

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "00014":

    Мисирките нямат наяждане...
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 САНДОКАН

    1 0 Отговор
    Ей ама ние с комшииката много се смяхме
  • 132 майтап

    2 0 Отговор
    дрънкат за война, а преди два дни "цивилизованите" бяха надали вой, че Путин е подписал указ за оказване на хуманитарна помощ на Донбас и настояват да се отмени указа. "Цивилизовани" човеколюбци, не искат да им е студено, но за други може.
  • 133 бившата

    0 0 Отговор
    министър-председателка на Украйна Ю. Тимошенко преди няколко дни с неудоволствие "светна" управляващите, че в настъпилата криза на прага на зимата, само Русия би могла да помогне реално на Украйна, но за това е необходим диалог, ако разбира се не се е отишло твърде далече в неразумни изхвъляния и противопоставяне.
  • 134 Как така ?!!

    0 1 Отговор

    До коментар #115 от "Същия":

    За какво да я завладяват ?! Ам чи за да се изтаковат там. Там, дето са влезли алкашите, какво друго са правили ?! Я гъ виж наща мамковина - пълчища от Кремльовска сволач нацвъкаха и развъдиха. Оня, чешкия художник, знаете как ни изтипоса.
  • 135 wdw

    0 0 Отговор
    Сащ това ислат, друг да воюва с Русия а те да подкокоросват, обезкървяват и унищожават.................от алчност. Това е Черноморско -балтийския фронт!!!
  • 136 баба ти от Пловдив

    0 0 Отговор
    браво ном 29 иполит! от нас, наследниците на казаците в Пловдив!
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Nnn

    0 1 Отговор
    Русия няма оправия, не Сталин, не Путин, Господ-бог, Аллах и Тангра не могат да се оправят там, пък камо ли нещо да подобрят!
    Нищо не се е променило в манталитет на управляващите и на мужиците за 200 год. Ето Ви абсолютно на време цитати от гигантите на руската култура Пушкин и Лермонтов:
    Ада Пугая внешними врагами, нас убивают изнутри но не меняется с годами девиз царя: воруй и ври !
    А.С. Пушкин, 1830 год

    Прощай, немытая Россия,
    Страна рабов, страна господ,
    И вы, мундиры голубые,
    И ты, им преданный народ.
  • 140 Зомбокоманда Путина .

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Соцагент007":

    Ты осел ,и этим все сказано . В головах вместо мозга , куча дерьма . Великим аналитиком себя считаешь ? Идиот ты великий. Не ваше собачье дело , как мы будем защищать русских на Донбассе , от фашистких выродков .
Новини по държави: