Last news in Fakti

1 Януари, 2022 12:45 2 596 57

Путин: Главната цел е повишаване качеството на живот на гражданите

  • русия-
  • владимир путин-
  • икономика

По думите му много проблеми остават нерешени, но като цяло Русия достойно е преминала през предизвикателствата на отиващата си година

Путин: Главната цел е повишаване качеството на живот на гражданите - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Главната цел пред Русия е повишаването на благосъстоянието и качеството на живот на гражданите. Това заяви в новогодишното си обръщение към нацията руският президент Владимир Путин.

По думите му много проблеми остават нерешени, но като цяло Русия достойно е преминала през предизвикателствата на отиващата си година.

"Най-важното е, че заедно преодолявахме трудностите на отминаващата година. Защитихме онези, които се оказаха в сложна ситуация. Подкрепихме, на първо място, възрастните хора и семействата, в които растат деца - бъдещето на Русия. Твърдо и последователно отстоявахме националните си интереси и сигурността на страната и гражданите".

Владимир Путин наблегна върху солидарността в борбата с пандемията от Covid и изрази подкрепата си за хората, изгубили роднини и близки&

"Нека любовта изпълни всяко сърце и вдъхновява всички нас да изпълняваме поставените цели и да покоряваме най-високите върхове в името на любимите ни хора и на нашата единствена и велика родина. Честите Новата 2022 година".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    13 40 Отговор
    Путин- " Главната ни цел е да повишим нивото на смъртност на руснаците чрез " ваксинация" , защото имам акции в Спутник-V.
    The world is now a Gulag Archipelago, run by the ruthless minions of the Rockefeller-Rothschild conglomerate. Its gods are money and power; its only enemy is the advocate of liberty.
  • 2 Поп Вечерко

    48 25 Отговор
    Най-умния политик и държавник!

    Коментиран от #16, #17

  • 3 Коко

    33 17 Отговор
    Молодец!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    38 24 Отговор
    Браво! Смислена и хубава реч. ЧНГ на всички!
  • 6 Дънов и учистилището

    16 8 Отговор
    всички така говорят,докато умрат физически на Земята! после идва за някои по-високото духовно ниво,а неусъвършенствалите се ,отиват на поправителен и повтаряне!
  • 7 Спмъгг йби

    20 9 Отговор
    Спътник5 е най-добра. Русия убива всички вируси.
  • 8 Смешници

    38 19 Отговор
    Всяка друга държава след толкова санкции до сега да е фалирала,но Русия си има всичко да издържи и в крайна сметка този път да съсипе запада и САЩ.От толкова санкции срещу нея и от "умните" политици на запад петрола върви към 4000 долара.Така че дето лаете срещу Русия гледайте как ще плащате сметки за ток и храна,защото крадците които могат да си позволят да плащат в България и Европа не са много.

    Коментиран от #54

  • 9 Кочо

    32 9 Отговор
    А при нас главната цел е повишаване качеството на живот на кучетата! Разни хора, разни приоритети! Да не забравя споделения душ и избягване на мусаката, трябва да бъдем отговорни за планетата!
  • 10 Сетила се Мара

    26 33 Отговор
    Ами сети се, руснаците заслужават поне да имат вътрешни тоалетни, парно по селата и пари за храна и лекарства. Нацията първенец по смъртност от алкохолно натравяне се нуждае от сериозна терапия.

    Коментиран от #19

  • 11 примати

    17 23 Отговор
    Новата година започна а с нея и задължителната ваксинация за повечето руснаци. Как може да те принуждават да се ваксинираш при положение , че можеш да избираш само от руски ваксини. Разбрах нещо много смешно...по газопровода силата на сибир 1 за миналата година Русия е доставила на Китай по - малко от 8 милиарда куб.м. тоест 99 процента не може да има пълномащабна война с Украйна, а пък тя ще използва още време да усилва армията си...много скоро Русия съвсем ще изпуши

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Смешници

    31 12 Отговор
    Тя и Испания обяви санкции на Русия и спря да изнася жито селскостопански продукти и сега тя внася от същата тази Русия жито и унищожи портокаловите си плантации и селско стопанство.Запомнете едно,държава която има всичко не може да бъде наказвана защото това е като бумеранг,колкото и зле да живеят руснаците живота им не е по зле от нормалните европейци.Живея в три държави и съм непрекъснато в движение(Русия,Франция и Испания) и го твърдя със сигурност,който иска да се убеди да се поразходи по 2 месеца във всяка от трите държави,да говори с нормални хора по улицата и да се убеди.А корупция има и в Русия и в Европейския съюз и на двете места не са по затворите,бъдете сигурни и четете повече да се убедите.

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 СерГей

    17 20 Отговор

    До коментар #2 от "Поп Вечерко":

    Отиди поживей в някой руско село една година, и друга песен ще запееш!!

    Коментиран от #41, #51

  • 17 Кики

    8 16 Отговор

    До коментар #2 от "Поп Вечерко":

    Путин--Най умния държавник и политик на Израел
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Моряка

    22 7 Отговор

    До коментар #10 от "Сетила се Мара":

    Маро,виждала ли си наживо отблизо български села,обезбългарени,циганизирани,боклукоцизирани,разпадащи се и с избити стъкла на училищата.( заедно с рамките).И с парно и вътрешни тоалетни,още от турско време.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Тодор Правешки

    16 13 Отговор
    От 20 години повишаваш благосъстоянието на крепостните, товарищ. То няма накъде повече...
  • 22 Смешник

    14 11 Отговор

    До коментар #18 от "Аве... кло'ун":

    Първо се ограмоти и тогава пиши,второ много и то доста богати и трето на запад отиват за да правят пари и то не защото са много силни икономики ,а защото законите им позволяват да се заобикалят.Прост пример: Испания държава от Европейския съюз 80% не се правят трудови договори и всички институции си затварят очите,за справка в Германия се отива в затвора за това.Но преди да пишеш,чети,ограмотявай се и пошетай по света.всичко друго е излагане както в случая с теб младежо.
  • 23 Алфа Вълкът

    19 13 Отговор
    Правете си мемета колко велика е Русия и колко жалък е САЩ. Как нямате кал по улиците, как имате по 3 коли на под 10г ваше производство. Колко охолно и в какъв лукс живее руснака! И как американците се търкалят пияни в калта и живеят в къща в което единственото ново е балатума на пода и карат 15г германски автомобили. Хората като гледат ще кажат, въх въх заминавам за Русия да преследвам мечтите си!

    Коментиран от #30, #52

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 така така

    21 16 Отговор
    Русия имат президент, а САЩ - чучело.
  • 26 С подкрепата

    16 4 Отговор
    На един авторитарен режим облагодетелстваш една олигархична структура българина за пореден път показва колко е комплексиран. Вместо да гледа да си оправи положението все гледа да се присламчи ту към Русия ту към САЩ за да се почувства значим. Жалко

    Коментиран от #31

  • 27 Дудю

    3 3 Отговор
    Путин................!!!!🎭🍻🍻🍻🍻🍻🍌🍌🍌
  • 28 Тошката

    16 16 Отговор
    Колко ли му повярваха на новогодишните глупости?
  • 29 Стефан

    9 6 Отговор
    Путин: Главната цел е повишаване качеството на живот на гражданите. Вова и ти си като другите, всяка година, на всеки избори едно и също и накрая НИЩО, НИЩО преди, НИЩО сега, НИЩО и за в бъдеще, и не става въпрос само за Русия ами за целия проклет свят, ако ще и Господ да слезе на земята и него ще излъжете, само за 10 години да спете въоръжаването по света, само за 10 години фармацевтичната мафия да я контролирате и на земята ще дойде рая, НО НЕ ИСКАТЕ, можете, НО НЕ ИСКАТЕ, затова ще ти кажа - приказвайте си глупостите и не ни занимавайте с вас.
  • 30 Когато

    6 7 Отговор

    До коментар #23 от "Алфа Вълкът":

    нямате какво да кажете в НПО-то това ли си повтаряте?!Тези опорки не вървят вече ,сменете си чипа, 2022г. е !!!ЧНГ!
  • 31 Смешници

    13 5 Отговор

    До коментар #26 от "С подкрепата":

    И къде е различно??? В европейска Испания при правителството на Хосе аснар са откраднати над милиард и няма от големите по затворите,краля на Испания не платил данъци над 100 милиона подарък от арабския шейх и е на свобода, това ли е нормалното в европейските демокрации,но Русия се крало.сина на аснар на 23 години отворил бизнес в САЩ за над 200 милиона изкара ги от работа ли.Не бъдете жалки,мислете и четете стига само като с пропаганда и лъжи.Никаде няма демокрация и по цял свят се краде,разликата е в това каква е агитацията и как ти я представят,но за това имаш уж мозък да четеш и да се интересуваш.

    Коментиран от #34, #36

  • 32 мушмула

    9 14 Отговор
    Путин подвива опашка и се подмазва пред истинският народен трибун Бай Дън !
  • 33 Даааа

    7 2 Отговор
    Както всяка година.
  • 34 Айде айде

    10 14 Отговор

    До коментар #31 от "Смешници":

    Отивай да си поръчаш новата Лада и хладилник Мраз. Смешник

    Коментиран от #38

  • 35 Сандю

    12 8 Отговор
    Трябва да се внимава с повишаването на жизненото равнище на руснаците,току виж,че запада почнал да емигрира в панелките на Камчатка или на подмосковието!🌆🌆🌆🌆
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Боклуци

    13 1 Отговор
    Най-добрата, весела и смешна новогодишна програма на БНТ, беше тази от 1979г. и се казваше "На гости при Костадин Коцев". Нищо общо със сегашните тв буламачи! В нея участваха най-великите ни актьори, Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Константин Коцев, Татяна Лолова, Тодор Колев, Никола Анастасов и др. Но тези идиоти от БНТ, покрай промените на 10 Ноември 1989 г., взеха че изгубиха или унищожиха записа от това колоритно шоу и сега ни сервират само тъпизми...😡😡
  • 38 Смешник

    14 6 Отговор

    До коментар #34 от "Айде айде":

    По добре са от твоите 17 годишни Опел и хладилник втора употреба.

    Коментиран от #39

  • 39 Супер са

    13 11 Отговор

    До коментар #38 от "Смешник":

    Важното е водка да има...само че аз в лошия запад от 12 години вече не съм купувал втора употреба кола а съм сменил досега 3. Много здраве и дерзай
  • 40 Васил

    15 6 Отговор
    И 1000 долара да стане кубик газ Руснаците няма да живеят по добре защото както у нас парите отиват в определени хора.

    Коментиран от #46

  • 41 Какво общо има

    10 5 Отговор

    До коментар #16 от "СерГей":

    Мнението на Поп врчерко с твойто или с руското село?
    От село до село има разлика, така е по цял свят!
    Пияницата Елцин беше най удобен и добрия за западняците защото правеше всичко каквото му кажат.
  • 42 1944

    12 3 Отговор
    глупотевините на северно нигерийците все повече напомнят на гнилия зрял социализъм малко преди да се разпадне. историята се повтаря.
  • 43 Ха ха ха ха ха ха ха

    6 5 Отговор
    Там качество няма, има количество.
  • 44 От Новата година...

    5 0 Отговор
    Вече по две черешови топчета пред всеки дом !
  • 45 Заработчанин

    6 4 Отговор
    Белите хора, руснаците ПРАЗНУВАТ ! 2 седмици...

    Ние заработчане гастарбайтери студ, бачкане и неплатени сметки за ток, газ и вода. Мизерия 0краинска.
  • 46 Бял човек

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "Васил":

    Белите хора отдавна живеят по добре от обслужващите ги по хотели и ресторанти...
  • 47 Хаха

    7 1 Отговор
    С такъв като Путин, руснаците ги очаква много голямоо повишаване на качеството на живот.
  • 48 стоян георгиев

    3 3 Отговор
    я същата статия като тази на ким чен ун!и тоя ще оправя нещата за пореден път!що обаче до сега все не става?след 2014 година нещата всяка година в русия стават все по-зле и все по-зле!откакто путин влезе в конфронтация със запада и оправя работите ,руснаците го закъсват все повече и повече!тази година брутния вътрешен продукт им падна под този на последните в европа ,а именно българите.и то този по паритета на покупателните възможности и за да е наи-гадно по руски данни!та местните путиноиди имат възможност да помогнат на другарите си.търсят се мекраклии да копаят канали на ръка в сибир дрогари.раздават ватенки и лопати на място!
  • 49 Путин

    4 2 Отговор
    Главната цел е повишаване качеството на живот на гражданите олигарси и гражданите политически елит и близките им, а също така и моето собствено. Останалите нямат значение.
  • 50 666

    3 3 Отговор
    И дебелото от Северна Корея говори за благосъстояние на гражданите. Нещо са се наговорили или гладът настъпва.
  • 51 vinety$

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "СерГей":

    по-зле от Враца или Перник нема да е
  • 52 vinety$

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Алфа Вълкът":

    нищо подобно, на Запад едвам връзват двата края, харчат се милиарди за пропаганда от които жълти стотинки отиват до НПО трола като теб. А в мамашата си поркат яко и чак толкова не са зле. Да не можеш сульо да забогатееш там защото ще ти шокат репата ама те си знаят кои какъв е и си живеят в тяхната си йерархия.
  • 53 патриот

    4 0 Отговор
    Ако не беше Русия, досега сто пъти да сме си върнали Западните покрайнини и Македония, но Русия винаги е защитавала интересите на Сърбия, включително и по въпроса за Славянската азбука!
  • 54 Разбирач

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Смешници":

    Русия е регионален фактор с БВП колкото на 33 милионна Канада. Средна заплата 675 $ при праг на бедност в САЩ 1100 $ .Бедност ,мизерия и .....пъчене.

    Коментиран от #55

  • 55 Largo

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "Разбирач":

    И ? Та сега какво ?
  • 56 Юрий

    2 0 Отговор
    От 20 години това го повтаря. Приятелчетата му стават все по богати ,а и той самият ,мизерията все по голяма .
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания