3 Януари, 2022 10:50 2 579 29

Европа реално стига до Японско море

  • русия-
  • ес-
  • европа

Това обяви унгарски експерт

Европа реално стига до Японско море - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Западът трябва да отвори нова глава в партньорството с Русия. Това обяви унгарският анализатор Матиас Кохан, цитиран от РИА Новости.

Коментарът му разглежда действията на западните държави. Той определи като абсурдно тяхното желание да се изправят едновременно пред Русия и Китай.

Настоява, че Владимир Путин опитва да създаде държава от европейски тип. Анализаторът призова да се пътува по-често до Владивосток.

Така хората могат да се убедят, че Европа не свършва с Източна Полша. Реално тя продължава до Японско море.

Отправя се призив към западните представители да намалят своята зависимост към Китай. Важното е да се намери реален диалог.

Реалният диалог с Русия може да е важен за Европа.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нямам срам

    38 6 Отговор
    Европа и Азия са един континент Евразия но по политически причини се дели на две

    Коментиран от #5

  • 2 Гошо

    55 6 Отговор
    Умни слова, по-добре е дядо Иван да ти е приятел отколкото враг ама наще натовски подлоги не го осъзнават!
  • 3 Хъхъ

    45 7 Отговор
    Мдааа това е най правилната сттатегия, но печатащите долари кравари не им харесва това, защото ще станат много силни тези държави и икономиката им
  • 4 наблюдател

    37 5 Отговор
    няма кой да чуе такова изказване. в брасълс, берлин и париж чуват само еднопосочната линия от нашингтон. а иначе - европа започва и свършва където каже мецан. ни повече, ни по-малко.
  • 5 Алфа Вълкът

    10 36 Отговор

    До коментар #1 от "Нямам срам":

    Повече причините са религиозни и етнически. Русия има 40 000 000 талибани! Дето като се засекат на пътя и вадят калашниците, как да ги пуснеш такива примати при нормалните хора. Руснаците постоянно са малтретирани от такива пигмеи!

    Коментиран от #7

  • 6 Груйо

    5 22 Отговор
    Аз също съм на мнение че западът трябва да привлече Русия на своя страна в битката срещу комунистически Китай, който е истинския враг на човечеството.
  • 7 КОНТРАТА

    23 3 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Цялата утайка на Южна Америка се събрал в САЩ над 80 000 000 милиона нидко образивани първични индивиди!

    Коментиран от #8, #15

  • 8 Нормално

    5 16 Отговор

    До коментар #7 от "КОНТРАТА":

    там са парите в САЩ. Що не ходят да работят в Русия ?

    Коментиран от #10, #11, #13

  • 9 невразиец

    6 3 Отговор
    Щом Европа и Азия били един континент, това само за Северна Азия ли ще важи, или ще добавим към "Евразията" Китай, Монголия, Индия, Пакистан, Афганистан, Виетнам, Камбоджа и прочее "Евразийски" държави
  • 10 Пробитата US банка

    16 3 Отговор

    До коментар #8 от "Нормално":

    Къде са парите там като на америте задълженията са им повече от БВП?
  • 11 Карл Маркс

    19 3 Отговор

    До коментар #8 от "Нормално":

    Под бруклинския мост кашонаджиите друго мислят!
  • 12 Сороснята Bg

    14 5 Отговор
    От малък желая да мия чини в САЩ за 7.50 долара на час и да живея на квартира в Бронкс!

    Коментиран от #19

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 мале мила

    9 2 Отговор
    И къде конкретно свършвала Европата? На брега на Японско море, т.е. барабар с Китай и двете Кореи ? Въх, Ким Чен Ун вече потрива ръце да се включи в играта :)
  • 15 Ами всъщност

    19 3 Отговор

    До коментар #7 от "КОНТРАТА":

    Не само на южна америка, макар че наистина оттам са най-много.......в краварника има утайка от цял свят и вече е крайно време тая варварска държава да бъде закрита за да си отдъхнат всички други народи по Земята. Големият български феномен Слава Севрюкова съветва всички българи които са по света да се ориентират към връщане в България в периода 2022-25 година. Очакват се големи природни катаклизми, които ще променят коренно облика на планетата.......някои части от сушата ще потънат, други ще се издигнат от морето. Ще изригват вулкани, ще има силни земетресения и цунамита и милиарди хора и животни ще измрат........България и голяма част от Източна Европа ще бъдат пощадени от целия този ужас и тук тези катаклизми ще се усетят много по-слабо, затова най-късно до 2025 нашите сънародници по света е добре да се върнат, защото след това вече няма да могат. България, заедно с други славянски и източни народи ще оцелее и ще даде началото на новата цивилизация, която ще бъде много по-добра от сегашния крайно неправилен, вреден и несправедлив модел на съществуване! Висшият Разум на Вселената, който ние наричаме БОГ ще се погрижи на Земята всичко да се подреди по правилния начин като обаче за целта ще трябва по-голямата част от сегашните почти 8 милиарда човека да бъдат жертвани........така нареченият Страшен Съд ще се превърне в реалност. Да се помолим на БОГ да пази България и всички достойни българи и да ни отърве от разни алчни продажни предатели, които за власт и

    Коментиран от #16

  • 16 Ами всъщност

    14 0 Отговор

    До коментар #15 от "Ами всъщност":

    Да се помолим на БОГ да пази България и всички достойни българи и да ни отърве от разни алчни продажни предатели, които за власт и пари предават народа и Родината ни! АМИН.
  • 17 Сандо

    11 2 Отговор
    Трябвало е и да предупреди Европата да внимава какви ги върши,за да не се наложи Русия да стигне до Лисабон.
  • 18 рублевка

    4 11 Отговор
    Който има мощна икономика печати долари, който си няма - рублета :):):)
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ха ха

    15 2 Отговор
    Явно в Унгария и други политици мислят като Орбан.Брюкселските зелки трудно ще уврат,но огъня трябва да се поддържа .
  • 21 Развитие

    8 4 Отговор

    До коментар #19 от "Арпаджик":

    А на десетата година пощурял тинейджър с карабина от свободна разпродажба ще изпразни пълнителя в своя мениджър . А може и да бъдеш ощастливен от група негри , при преминаване през някой квартал , където не влиза даже полицията .

    Коментиран от #24

  • 22 Най добре

    8 2 Отговор
    Разпускайте НАТО и поканете Русия в ЕС.
    Ще решите проблема с мира,тока,топлото и всички страни ще са по богати-дългосрочно.Китай и САЩ ще се разберат и без нас.
  • 23 Нострадамус

    9 2 Отговор
    А ми то във Ютуб има стотици клипове за Владивосток и всички големи градове по трансибирската магистрала .а във една Руско българска телевизия със седалище във Варна е пълно със научно популярни филми както за Русия така и от останалият свят телевизията се казва ТВ -999 .Мисля че малко от Българските оператори имат права да я притежават ,а тя е изключително не политическа със предавания от туристически пътувания много научно популярни филми както и Руски игрални филми и сериали .
  • 24 Застой

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Развитие":

    Може, ама може и да не, защото такива случаи са вероятно 01%. Ти никога няма да разбереш защото ще си останеш хейтър неудачник който не знае едно изречение на чужд език и едва преживява със заеми от заплата до заплата. И единствено удоволствие в живота да се присмиваш на работливите и успяващи, прикривайки по този начин, собствения си провал в живота.
  • 25 Нострадамус

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "Арпаджик":

    А ти на 7-8 та година вече ще си пенсионер или бедняк спящ по улиците без дом без работа .

    Коментиран от #26

  • 26 Кашпировски

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Нострадамус":

    В Русия, може и да е така
  • 27 Дърт Анонимър

    0 1 Отговор
    Груйо, Група,
    Вземи си гледай китаец в мазето,....за черни дни!
  • 28 Димили

    1 0 Отговор
    Америка има интерес за противопоставяне на ЕС с Русия.
    Тя знае много добре, че един съюз на ЕС с Русия е пагубен за политиката ѝ и лидерството ѝ във всички сфери. За това е против промяна на политиката с Русия.
  • 29 Димили

    1 0 Отговор
    Америка има интерес за противопоставяне на ЕС с Русия.
    Тя знае много добре, че един съюз на ЕС с Русия е пагубен за политиката ѝ и лидерството ѝ във всички сфери. За това е против промяна на политиката с Русия.
Новини по държави: