Last news in Fakti

29 Януари, 2022 11:19 5 200 30

Нови разкритията за изборите в САЩ

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • избори

Привикана е група републиканци

Нови разкритията за изборите в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Голяма група от републиканци са получили призовки за показания за последните избори в САЩ, съобщи Вашингтон пост.

Твърди се, че са били част от неправомерни действия в кампанията на Доналд Тръмп. Привикани са четиринадесет представители на групата.

Смята се, че част от привиканите са били председатели и секретари в листи с фалшиви избиратели. Чрез това е трябвало да бъдат отхвърлени действителни гласове в кампанията на демократите.

Планът реално не е проработил. В крайна сметка вицепрезидентът Майк Пенс потвърди статистиката от вота.

Щабът на Донлад Тръмп опита да оспори изборите. Смята се, че е имало координация за изпращането на фалшиви листи с избиратели в Националния архив.

Привиканите републиканци трябва да разкрият каква е била идеята зад тези листи и кой стои зад това.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ох мамоооо

    8 82 Отговор
    И тръмп гризе нокти като Бойко. Май ще сме живи да видим ефективна присъда на американски президент. А в Русия, кога?

    Коментиран от #16, #25

  • 2 Stoki

    92 7 Отговор
    Тръмп не е светец ,но беше неудобен на новите световни поробители ! Той единствено се противопостави на ред институции като СЗО ,Форума в Далас и други. Ако беше спечел изборите нямаше да могат да си наредят играта !

    Коментиран от #5

  • 3 Stoki

    41 1 Отговор
    Извинявам се форума в Давос не в Далас

    Коментиран от #11

  • 4 ДаЗдраПерМа

    28 3 Отговор
    ама това е технология патентована от Навални, регистрираш кандидат с нарушения но с много медиен шум че Путин го стопира и ако не спечели искаш да се анулират изборите за не представена справка от данъчното или сбъркана фамилия с една буква.
  • 5 И удобен за

    5 44 Отговор

    До коментар #2 от "Stoki":

    Путин. Не крий. Всички сме наясно. Гейм овър, друг!

    Коментиран от #6, #9

  • 6 Stoki

    16 19 Отговор

    До коментар #5 от "И удобен за":

    Напротив не е удобен на Путин, удобния е Байдън защото с издигането му се цели отслабването на САЩ като световна сила затова Путин си вири носът и не го е страх от санкции както би било при Тръмп !!!
  • 7 Смешници

    41 2 Отговор
    Ето това е великата "демокрация" която наши джендъри с айфоните възхвъляват.Малко че го избраха хора на 275 години и разни такива но и обвиняват и губещите във фалшификации.Да живее великата им"демокрация",нали?
  • 8 Смех

    53 2 Отговор
    Стига с тоя цирк бе.. демократите не просто купиха те откраднаха ВСИЧКО...
    Тръмп води със 140 000 гласа. Демкоратите гасят ламптите след 2 часа опа намерихме точно 140 001 гласа в полза на байдън... това беше масово.. 150 годишни гласуваха за байдън с хиляди, умрели, чужденци някои по 5 пъти... КАК НЕ ВИ Е СРАМ ....

    Бойко и ДПС трябва да се учат от тия там по голямо фалшифициране на избори в "демократична" държава не съм виждал през живота си...

    Коментиран от #24

  • 9 Смешник

    48 1 Отговор

    До коментар #5 от "И удобен за":

    Тръмп беше удобен за Европа и световния мир,защото искаше да си изтегли войските от света и да не са световния окупатор,и му беше все тая за Покрайнините на Русия.Тръмп не е китка за мирисане но разбра че Америка е куха и не може да се бори срещу Русия и Китай ,за разлика от Байдън и скритата държава зад него,които са готови да запалят света но да не изпуснат кокала правейки се на световен господар,който все повече държави по света го отхвърлят и се отдалечават от него.

    Коментиран от #19, #20

  • 10 Павел пенев

    46 2 Отговор
    Изборната система в САЩ е такава,че вота може да се излъже и манипулира. Това показаха изборите още при Джордж Буш младши преди 20 години. От тогава насам всички избори в САЩ са нечестни, а голямата фалшификация направиха демократите с Байдън.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Stoki

    38 2 Отговор
    Ако не сте гледали речта на Тръмп във Давос миля през 2018 или 19г. не помня, понеже искаха да го въвлекат във техния пъклен план го поканиха, но какво се случи той им размаха пръст, че се месят в делата на Бог и неговите творения каквито са и човешките създания ! Тогава Сорос побесня и каза, че администрацията на Тръмп е опасна и няма да изкара дълго ! Така и стана за да може планът им да просъществува за нов световен ред , големият рестарт.
  • 13 Stoki

    16 0 Отговор

    До коментар #11 от "😄😄😄":

    Точно така е ! Благодаря за подкрепата !
  • 14 Готвя въжето

    22 4 Отговор
    Донич, не разбра ли, че без гражданска война няма да победите? Почвайте ги тези банково-виртуалните, че и ние да се включим!
  • 15 Ясно кой

    7 3 Отговор
    Да привикат Путин да даде показания.
  • 16 Путин

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ох мамоооо":

    Туй в Расия нимой са случи
  • 17 Така

    5 18 Отговор
    И на "астралния" близнак на Тръмп в България- Борисов, "блатната и дълбока държава" с манипулации и фалшификации на софтуера на венецуелските машини му откраднаха и фалшифицираха изборите, като в деня на изборите всичките социологични агенции твърдяха че Борисов печели изборите и до 15 часа Борисов водеше с над 10% и изведнъж в 20 часа вече ги бе загубил изборите от изцяло непознати в политиката за България и без политическа партия лица...!!!
  • 18 Малко уточнение

    16 3 Отговор
    Бе нещо сте се объркали. Наглостта на демонкратите е безгранична. Цял свят видя нескопосаната кражба на гласове, подмяна на машинния вот, гласуване на мъртъвци и какво ли не още. После цопнаха деменциялния старец, любител на душове . . .( за справка - дневникът на щерка му, чиято истинност е потвърдена от фбр).
  • 19 Мнение

    4 11 Отговор

    До коментар #9 от "Смешник":

    Е що не изтегли войската от Афганистан като е искал ? Вместо това взриви ирански генерал с ракета ! За сметка на това БайДрън махна с ръка и изтегли войниците от Афганистан ! А за икономическата война с Китай, от която щеше да пострада цяла Европа, нещо да кажеш ! Вредните типове, ги възхвалявате с приумици, които впоследствие биват приложени от опозицията им, но тях не ги възхвалявате ! Май наистина мислите хората за много глупави, нали !? Точно за това няма и да успеете в начинанието си !

    Коментиран от #22

  • 20 Да, и за това наложи санкции на Европа

    4 12 Отговор

    До коментар #9 от "Смешник":

    Във вид на по високи вносни мита за ключови доставки. Изтегли американците от Сирия и така никога няма да потече Катарска газ по тръба за Европа. Прозрачни сте. Няма какво да се обясняваме. Всички пионки на путин окапват и ще си получат заслуженото Борис Джонсън е наред заради Брекзит.

    Коментиран от #21

  • 21 Също така наложи огромни

    4 16 Отговор

    До коментар #20 от "Да, и за това наложи санкции на Европа":

    санкции на Китай за да отслаби икономиката им, точно по нареждане на Путин, защото дръпнаха много напред, технологически и военно, а са до зад ни ка им гонят ким отдавна. Толкова прозрачни са плановете на Путин и сие, че няма накъде повече. Отслабване и зависимост на Европа и Китай. Мислят ни за тъпи селяни. Тая игра можеше да върви ако беше комунизъм и нямах е достъп до информация, а само два държавни канала и две държавни радиостанции. ГРУ похватите им и стратезите им са архаични и смешни.
  • 22 Байдън доизтегли

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "Мнение":

    войската. Защото заради Тръмп, Вагнер и на Асад армията дръпнаха много напред и стана неспасяема кауза.
  • 23 От страни

    6 1 Отговор
    То това техното избори ли ги водят? Най калпавата изборна система дето може да се измисли. Толкоз калпава че президент може да стане човек който е спечелил по малко гласове от загубилия изборите за когото са гласували повече. Хората нямат преко гласуване а гласуват специални представители на щата... Глупости на кутишки. А сега Бидоня исккаше да приеме закон, който щеше да даде предимство на демократите и от днес нататък демократите да са печелили всичките избори. Ама закона не мина. Нашите избори, че са също калпави са сто пъти по демократични от техните.
  • 24 То па тука

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Смех":

    щото беше различно. Нали фирмата която спечели машинното гласуване на байгън "продаде" софтуера и за нашите парламентарни избори. Сега имате кирчо и кокорчо.
  • 25 Грух

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ох мамоооо":

    Ти май ще влезеш в затвора преди тях. Я си признай, какви точно ги вършиш ? И си мислиш, че никой не знае.. Сладурче.
  • 26 Бай Ставри

    1 0 Отговор
    А Цвъки(Молитвената закуска) - ще го привикват ли и него в Каравника за разследване,защото и той "републиканец",че и отгоре на това и ибр икчии?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Корупцията

    0 0 Отговор
    А в Кочината кога ???От 40 години има корупция !?!?!?40-50 ... А цървула иска малко повече ... Дърва за зимата или Някое обещание от .Горе !!!
  • 29 Бог

    0 0 Отговор
    Интересно ми е защо винаги ми блокират Коментарите !!!След като спазвам правилата ... Севдооо ше те гледат на кафе !!!
  • 30 Istina

    1 0 Отговор
    Целият свят видя кой фалшифицира избори. Късно е за нескопосани "разследвания".