Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 19:04 3 161 46

Уорлик: Явно говорим за пълна окупация на Украйна, въпреки това, което чуваме от Кремъл

  • джеймс уорлик-
  • украйна-
  • русия-
  • окупация

Путин доказа, че е непредсказуем, заяви бившият посланик на САЩ у нас

Уорлик: Явно говорим за пълна окупация на Украйна, въпреки това, което чуваме от Кремъл - 1
Снимка: БГНЕС

"Много тревожно и много опасно. Радвахме се на мир, сигурност и благоденствие в Европа от края на Втората световна война насам. Една от причините за това беше зачитането на териториалната цялост на другите държави. Очевидно сега сме свидетели на нарушаване на териториалната цялост на Украйна, независимо каква е причината. Тя следва да бъде разрешена по пътя на преговори, а не посредством конфликт”.

Така коментира събитията в Украйна бившият посланик на САЩ у нас Джеймс Уорлик, цитиран от NOVA.

Той направи коментар и затова дали е изненадан от действията на Русия. „Президентът Путин може да бъде много непредсказуем. Никой не знаеше какво е намислил. Доказа се, че е много непредсказуем, а това също буди тревога за бъдещето. Държавите в съседство, особено онези от бившия Съветски съюз, са изключително разтревожени какво ще последва”, допълни бившият посланик.

Относно бъдещето на Украйна заяви: „Изглежда, че става въпрос за повсеместна окупация на страната, въпреки това, което чуваме от Кремъл”, смята той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Естествено

    29 4 Отговор
    пълна, специално заради вас.
  • 2 другарят

    57 6 Отговор
    Фашистка Америка постига целите си! На път сме цяла Европа да бъде хвърлена в тази война! Нашите продажници също им слугуват!
  • 3 Мерзанов

    48 3 Отговор
    "Радвахме се на мир, сигурност и благоденствие в Европа от края на Втората световна война насам" - или Косово не е в Европа, или този човек е пропуснал момента, когато и собствената му страна си позволи да убива в Европа, в това число и цивилни.

    Коментиран от #12

  • 4 Яко

    14 7 Отговор
    Трета световна.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 фен на сидеров

    35 3 Отговор
    абе, ти кажи, кога ще си платите за базите !? ефките са ясни - ще пием студена вода !
  • 7 Кики

    42 6 Отговор
    Уорлик позна , руската войска ще бъде в Украйна докато западната агентура бъде разчистена и американските военни био лаборатарии откъдето тръгна свинската чума в България не бъдат унищожени

    Коментиран от #10

  • 8 Термо ядрени оръжия

    3 9 Отговор
    Иенкита ще се видиме на бойното поле на Курукшетра
  • 9 ПараШут

    37 2 Отговор
    Значи да разбираме, че сте се радвали на мир и благоденствие, докато бомбите Белград?! Ехидно и щастливо наблюдавахте отстрани как сърбите бедстваха?!
  • 10 стоян георгиев

    4 26 Отговор

    До коментар #7 от "Кики":

    хахахахаха,хохохохохохохо!същите като теб ги качват на танковете и им казват че утиват на учение.ватник си няма кво друго да ти се каже и няма спасение за теб.явно си хванал свинската чума от лаболаториите и ти е изяла козъка или просто хорнично си прекалявал с пиенето .

    Коментиран от #15

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 стоян георгиев

    8 26 Отговор

    До коментар #3 от "Мерзанов":

    в косво дрогар сърбите извършиха геноцид.прогониха близо милион алабнеца от там и въпреки това загинаха под 100 сърби.нали прочете дрогар под 100,а въпросните сърби клаха през целия 20 ти век българи .интересно ти дрогар от каква народност си ?

    Коментиран от #18, #19

  • 13 Факт

    4 26 Отговор
    Путин иска да ни втълпи Стокхолмския синдром. Нормалният свят не бива да го позволи!
  • 14 Белград

    29 2 Отговор
    Наистина благоденствие!
    Лицемери долни! Четете книгата на агент от ЦРУ, който е бил на мисия в разделянето на Югославия. Казва се Робърт Беър! Казва, че много негови колеги, агенти от ЦРУ не са издържали на тази подривна мръсотия, която са вършили в Югославия и са напуснали. За Сребреница, казва, че вината била изцяло тяхна (на САЩ) но я хвърлихме на Сърбия. Казваше поименно на кои хора (генерали имаше, политици, общественици) ЦРУ е плащало подкупи.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 00014

    19 1 Отговор
    Особено се радвахте след 89-та на ненаказаните кражби.
  • 17 Това вече са го играли

    7 4 Отговор
    Уорлик,сценария ще бъде същия като при"Пражката пролет"
  • 18 Белград

    24 1 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Геноцид имаше и в Донбас от правителството и неговите "ударни бригади" Азов, десен сектор. Там убиха 15 000, между които и деца!

    Коментиран от #24

  • 19 Майор Деянов

    18 0 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    В Йемен се извършва геноцид от години от страна на С Арабия, но понеже купува оръжия от САЩ то те са съгласни с това. Живота човешки се измерва в пари а не " за тези ми е жал и ще им помогнем а за другите ми е все едно". Милошевич да беше сключил сделка за доставка на и оръжие 6ъс САЩ за 5 млр примерно, то лично САЩ щяха да помагат в Сребреница.

    Коментиран от #22

  • 20 БПФ

    21 0 Отговор
    Забравихме ли, че тоя индивид наричаше България "бъдеща държава на рoмите", от Столипиново, където ходеше да търси мъжки ласки?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 стоян георгиев

    1 12 Отговор

    До коментар #19 от "Майор Деянов":

    дрогаре вас ви е жал за виетнамци,салвадорци,иеменци ,мoзамбикци ама не за собствената ви маика.еи тва сте комунягите!къв иемен бе дрогар?тук става въпрос за европа!за държава с нашия манталитет история ценности!в европа нямаше воина 80 години и един луд диктатор я направи рискуваики да се затрием като планета,а тоя го е жал за иемен и затова няма проблеми путин да удря украина.за милошевич ти казах.няма българин дето знае историята си да жали за наго,но хора дето жалят за иемен може вие българи не сте!

    Коментиран от #23

  • 23 Майор Деянов

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "стоян георгиев":

    Докато се делим на Левски и цска, на сини и червени, на високи и ниски, на жълти, бели, черни, на християни и мюсюлмани, та дотогава никога нищо няма да се промени за по- доро. Защо си мислиш, че твоя живот е по- важен от този на един нигериец например? Кой си ти? Кой съм аз? Защо моята смърт да е по-ефективна трагична и болезнена за семейството ми от смъртта на Исмаил от Тунезия?

    Коментиран от #26

  • 24 стоян георгиев

    2 12 Отговор

    До коментар #18 от "Белград":

    тва дрогар не е вярно.убииствата в украина ги извърши путин и ползва лъжчи подобни на теб да обръща нещата .тва е ситуацията.всичко отдавна е ясно освен на хората като теб оскотели от пиене и злоба щото няма как да крадат както през соца!имаше комисии на съвета на европа както и а разни други правозащитни организации и навсякъде се оказа че убииците са руските паравоенни части организирани от руските служби.сега лъжите продължават .те са цяла пплеяда от това как няма путин да напада до преди час че няма да стреля с ракети от беларус.за вас обаче ситуацията е лесна 300 грама домашарка 56 градуса и му прощавате!смях!

    Коментиран от #30

  • 25 Симо

    7 0 Отговор
    Уоруик, много поздрави от Яна Маринова... Кога ще я гледаш пак???
  • 26 стоян георгиев

    1 10 Отговор

    До коментар #23 от "Майор Деянов":

    защото дрогар ти не познаваш ситуацията в иемен .там се трепат от векове,същото е в афганистан,ирак...,но в европа е друго дрогар.и само да ти кажа моя живот и тоя на близките ми е по важен от живота на цяла африка ,азия,америка,русия...тва съм аз дрогар.хора като теб обаче без ценности като родина семеиство близки лесно сменят близките си с удобни.комунистически манталитет кво да се прави!

    Коментиран от #32, #36

  • 27 Еш па тоа

    9 1 Отговор
    САЩ-за 240 годишна история,над сто войни на чужда територия!Наглост!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Майор Деянов

    8 1 Отговор

    До коментар #24 от "стоян георгиев":

    Благодарете за всичко това на САЩ! Имахте президент, законен, който официално заяви, че политиката на Украйна ще бъде ориентирана към Русия. САЩ и ЦРУ сътвориха Евромайдана през 2014 и си сложиха марионетени политици и днес се стигна до тук. Всичко това е в резултат от вмешателството на САЩ по света. Преди САЩ да се намешат Украйна беше една страна, спокойна и никой не говореше за война. След 2014 украински фашисти избиваха руснаци в И Украйна само защото се определяха като такива. Явно си го проспал това. По картуун нетлърк и бтв не го даваха.

    Коментиран от #33

  • 31 Иван

    2 1 Отговор
    Тази ционистка смрад строеше сатанински джамии в Родопите......пак ще ви помоля за половин час.... ако не сте помаци.
  • 32 Трол

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "стоян георгиев":

    Десо рожбе превъзбудила си се нещо! Пий едно хапче и си лягай мило! Вовата ще се оправи и без теб!

    Коментиран от #34

  • 33 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #30 от "Майор Деянов":

    както казах дрогар фашисти има само в москва .няма такива в украина.освен това работата на украинците кои да ги ръководи си е тяхна такава.янукович при протести от над милион човека,трябваше както му е реда да подаде оставка,а тои взе да трепе народ и народа се надигна.украинците дрогар не са като теб те се борят за държавата си.
  • 34 стоян георгиев

    0 4 Отговор

    До коментар #32 от "Трол":

    къде си бе левак?я разкажи сега на дрогарите си как си се оженил за мъж в луганск .
  • 35 истина

    7 1 Отговор
    Путин е напълно предсказуем и последователен, даже много чака . Искате да му насочите ракетите под носа му чрез продажните украинци и той да си трае , нашите продажници и те първи хуйнаха да се подлагат . Не знам , всички тук имам чувството че са неадекватни , сякаш Путин ей така решил и нападнал Украйна ...............................
  • 36 Майор Деянов

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "стоян георгиев":

    С това което си написал само показа и доказа колко си жалък, примитивен и зъл. Явно не си виждал свят и освен пред панелното жилище и до съседната кръчма за една мастика друг свят не си виждал. Съжалявам те.

    Коментиран от #41

  • 37 УСА боклук

    0 3 Отговор
    Почакайте и всичко ще си дойде на място. Сега действа тотална дезинформацие и цензура. Цитират се само определени медии. Цензура има във Форумите. Предстои спирането им....... Абе нещо като ония отровни бойни вещества на Садам и избиването на 100-тици хиляди иракчани.От главния виновник и за днешните събития УСА.. .
  • 38 баба мара

    1 4 Отговор
    ДАВАЙТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ПАРИ ОТ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ДА ВИДИШ СУТРИН ПО ТЕЛЕВИЗИЙТЕ КАК ПЛЮВАТ РУСИЯ
  • 39 д-р Емилова

    4 1 Отговор
    Тая пиянка откъде изпълзя!? Украйна няма да се даде!!
  • 40 копейката

    3 0 Отговор
    Тоя не чувства ли срам, че докато беше щатски дипломат беше едновременно и агент на путинския режим?
  • 41 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #36 от "Майор Деянов":

    дрогаре тва ни различава,аз съм патриот националист обичам страната си ,близките си ,а ти си един национален предател готов да продареш наи-милото си в защита на иемен!
  • 42 боко

    0 0 Отговор
    Тоя индиански ид-т щеше да убива Сидеров и защо го търсите за коментари долните фашисти
  • 43 Стоян Георгиев-трола!!

    2 1 Отговор
    Плащат ми добре в шекели! Затова плюя срещу Русия!😀😃😄😁😆😅🤣😂
  • 44 Иван

    1 0 Отговор
    Америка и Русия сте виновни за тази трагедия!!! Спрете войната.
  • 45 Не на войната

    0 0 Отговор
    В условията на Глобализъм и Нов Световен (без)Ред има само един начин да се предотврати Трета Световна Война и това са смели и бързи отпорни действия от страна на Русия и Китай срещу Западната агресия и фрапиюща демагогия
  • 46 Гост

    0 0 Отговор
    Мале кой виждаме баш главореза аферим ашколсун бей ефенди 😇
Новини по държави: