4 Март, 2022 14:09 919 3

Данъчна реформа разедини управляващото мнозинство в Италия

  • италия-
  • реформа-
  • кабинет

Документът не намира развитие от месеци насам

Данъчна реформа разедини управляващото мнозинство в Италия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Данъчната реформа за поземления кадастър раздели управляващото мнозинство на Италия. Ако не бъде приета от парламентарната финансова комисия, е възможна сериозна правителствена криза, съобщи БНР.

Във финансовата комисия към Камарата на депутатите дясноцентристките представители от мнозинството – „Форца Италия“, „Лига“ и други по-малки партии, заедно с опозиционната „Братя на Италия“, са против член от данъчната реформа за картографиране на имотите.

Документът не намира развитие от месеци насам , дискусията е остра. На последното заседание, след като отново не се стигна до единомислие.

Представителят на правителството – държавният секретар по икономическите въпроси Мария Чечилия Гуера записа в протокола на заседанието, че „ако реформата на поземления кадастър не мине, дейността на правителството се счита за приключила“.

Това е твърдата линия на премиера Марио Драги, според който данъчната реформа за поземления кадастър е много важна.

Вотът в комисията в долната камара на парламента бе отложен за днес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй

    0 0 Отговор
    И нас това какво ни щипе? Или друса?
  • 2 лют пипер

    0 0 Отговор
    Имаме си по-голям проблем. Сега в Италия войни нема.
  • 3 Чешърския котарак

    0 0 Отговор
    Да си организират нов фестивал "Сан Ремо" и да си се забавляват.
Новини по държави: