Last news in Fakti
  Тема: Украйна

8 Март, 2022 05:41 1 436 4

В Украйна продължават да бягат от войната с влакове

  • украйна-
  • влакове-
  • евакуация-
  • разписание

В нормални времена щяхме да ви заведем на море или планина, но пак ще бъде, обърнаха се към населението от железниците

В Украйна продължават да бягат от войната с влакове - 1
Снимка: Фейсбук

Украинските железници продължават да помагат на жителите на Украйна за евакуация и публикуваха списък с евакуационни влакове за 8 март. Пътуването с тях е безплатно, но графикът може да се промени.

„В нормални времена това щеше да бъде удължен празничен уикенд, през който щяхме да ви заведем на море или планина... но пак ще бъде, а сега имаме още по-важна мисия: пътят на живота за тези, които се измъкват с железопътен транспорт от изстрелите отгоре. И ние продължаваме да спасяваме - надеждно, вдъхновено, каква ирония на съдбата", отбелязват от железниците

Разписанието на евакуационните влакове за 8 март можете да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шпионин

    12 1 Отговор
    давай сега ви се е паднало це европа евтина работна рька и трябва.
  • 2 Шеф на ЕКОНТ

    4 0 Отговор
    Аз ви казах че бъдещето е във влаковете. С ако продължи войната или стане световна, в каруците и дирижансите
  • 3 Ссср

    4 0 Отговор
    Ти къде си виждал по време на война да пътуват влакове, значи не е война а операция, издирват се онези от азов и подобни.
  • 4 Гледам

    3 0 Отговор
    И с бая натокани коли ,,бягат,, някой елементи. Май ги е страх нещо от Бъдещата руска власт? Кви ли са ги вършили че да джиткат с такива премоум машини масово? Изключвам хората по влаковете и автобусите. На тях съчувствам
Новини по държави: