Last news in Fakti
  Тема: Украйна

10 Март, 2022 08:55 13 302 203

Предупреждение: Русия се готви да използва химическо оръжие в Украйна

  • сащ-
  • русия-
  • украйна-
  • химическо оръжие

ООН не разполага с доказателства за оръжия за масово унищожение, които да са се произвеждали в бившата съветска република

Предупреждение: Русия се готви да използва химическо оръжие в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън предупреди, че Русия може да се готви да използва химическо или биологично оръжие в Украйна, предаде Асошиейтед прес. Същевременно говорителката на Белия дом Джен Саки отхвърли твърденията на Москва, че в Украйна е била разработвана незаконна програма за химически оръжия.

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова заяви вчера, че Русия иска САЩ да обяснят пред света защо са подкрепяли военна биологична програма в Украйна.

Още новини от Украйна

Киев отхвърля твърденията за подобна програма, а Пентагонът ги определя като абсурдни, отбелязва Ройтерс.

Говорителката на Белия дом определи твърденията на Москва като "нелепи" и каза, че те може да са част от опит на Русия да подготви почвата за това самата тя да използва подобни оръжия за масово унищожение в Украйна.

Всичко това е очевидна маневра на Русия, за да опита да оправдае бъдещи предварително планирани, непредизвикани и неоснователни атаки в Украйна, написа в Туитър Джен Саки. Сега, след като Русия отправи тези фалшиви обвинения, а Китай изглежда оправдава тази пропаганда, всички ние трябва да бъдем нащрек за възможна употреба на химическо или биологично оръжие в Украйна от страна на Русия или за създаване на фалшив претекст.

Международната общност отдавна смята, че Русия е използвала химическо оръжие при опитите за убийство на врагове на Путин, като Алексей Навални и бившия шпионин Сергей Скрипал. Русия също така подкрепя режима на сирийския президент Башар Асад, който е използвал химическо оръжие срещу собствения си народ по време на продължаващата повече от десетилетие гражданска война.

Запитан от руски журналист за твърденията на Москва, Стефан Дюжарик - говорителят на генералния секретар на ООН Антониу Гутериш, каза, че ООН не разполага с доказателства за оръжия за масово унищожение, които да са се произвеждали в Украйна.

Русия твърди, че по време на военната си инвазия в Украйна е получила достъп до документи, доказващи, че в украински биологични лаборатории в близост до руската граница са се разработвали компоненти за биологични оръжия.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    305 19 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца е тука

    Коментиран от #24, #39, #75

  • 2 Мишки

    307 25 Отговор
    Хванаха им тяхната лаборатория и те веднага викат дръжте крадеца. Ехаа..

    Коментиран от #153

  • 3 хоминид

    63 104 Отговор
    Русия може да се сготви, да използва химическо оръжие в Украйна-нова вариация на Ковид-вируса,получена в украинските биологични лаборатории.
  • 4 Трезвомислещ българин

    263 10 Отговор
    Тя изтече радиацията, сега почнахте и химическо оръжие! Хайде малко по-коректно с новините!
  • 5 Въпросче

    254 22 Отговор
    А нещо за американските биологични лаборатории в Украйна . За образците унищожени аварийно преди проверки ? И дали наистина са били сигурно унищожени ?

    Коментиран от #126

  • 6 Къса памет

    66 274 Отговор
    Забравихме как жужето организира касапницата в Чечения! Бяха избити 300 000 чеченци и 40 000 чеченски деца! Забравихме как жужето изби сирийски деца с химически бомби! Забравихме как жужето изби вече 26 000 украинци! Забравихме как жужето открадна Крим! Забравихме как жужето заграби част от Грузия! Забравихме как жужето заграби част от Молдова, където живеят много българи! Май много неща забравихме!

    Коментиран от #46, #83, #150, #158, #188

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Зззз

    216 23 Отговор
    Тези фашисти от Фащ са за затриване, чудя се още колко време ще нагнитяват атмосферата с лъжите и манипулациите си.Отвратителни говедари ,просто се давя от яд ,четейки слабо умните изказвания на ....

    Коментиран от #124

  • 9 Бaро Вкаров

    153 4 Отговор
    Колин да не е размахал епруветката от отвъдното?🙉🤡🥳🤡🙉
  • 10 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    218 21 Отговор
    Държава с тридесет био и химични лаборатории в Украйна обвинява?
    Хванаха американците по бели гащи и сега се чудят какво да лъжат!
  • 11 123

    212 21 Отговор
    американска льжа. Руснаците им хванаха секретните забранени лаборатории за биооръжие у Укр, и сега фейк след fake

    сащ са международни престъпници, империята на злото
  • 12 Кого

    80 4 Отговор
    топли такова предупреждение , моля ?
  • 13 Петьо Петров

    159 15 Отговор
    „Сега, когато Русия прави тези умишлено фалшиви твърдения и изглежда, че Китай подкрепя тази пропаганда, ние трябва да търсим възможността Русия да използва химически или биологични оръжия в Украйна или да извърши операция под фалшив флаг, за да ги използва, “ каза Псаки.

    Разбирате ли какво означава това? Очаквайте скоро химически и биологични атаки атаки в Украйна, с цел дискридитиране на Русия.
  • 14 Ген Пауел

    96 2 Отговор
    Аз не умрях ли бре? Или съм се преродил като псе... Къде ми е епруветката?
  • 15 Сух

    136 6 Отговор
    Това вече става грубо! Съществата задействали подобни неща, трябва да бъдат осъдени на смърт, по изключително мъчителен начин! Само едно не ми е ясно, защо Русия би пуснала биологично оръжие толкова близо до своята територия?!! Световната общност трябва да се събере и истински да застане зад този проблем, и дези демони да бъдат изгорени!!!
  • 16 САТЪРА НА ХАНА

    82 8 Отговор
    РУСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА ОЩЕ ПРЕДИ 2 ДНИ КАЗА ЧЕ БЕЛИТЕ КАСКИ НА АСАД СА СЛОЖИЛИ 2 ЖП ЦИСТЕРНИ С 80 ТОНА АМОНЯК ДО ХАРКОВ
    .....
    ЧАКАЛИ ЗАПОВЕД ОТ САДАМ ХЮСЕИН
  • 17 Един от многото

    138 12 Отговор
    никой не вярва на америка, дори и подлогите

    Коментиран от #134

  • 18 Блабла

    126 8 Отговор
    Ааааааа? Кво четем ние тука? Значи 2 седмици Русия вместо да разбомби Украйна, така както САЩ го направиха с Ирак, Либия, Сирия, тя даже не бомби казармите, а тука видите ли ще използвала била хим. оръжие... Но ако все пак се реши на това, надявам се това да бъде "Новичок", защото знаем, че от него не се умира. Навалний, Гебрев и Скрипалови ще потвърдят.
  • 19 Маша

    17 93 Отговор
    Руското биологично оръжие отдавна е плъзнало по нашето черноморие.
  • 20 Фейкомети

    138 4 Отговор
    Не разбирам защо за няколко сребърника журналистите са готови и майка си да продадат?

    Коментиран от #54, #113, #143

  • 21 Русия

    90 5 Отговор
    Ще използва химическо , ядрено биологическо оръжие, избива избирателно деца и старци а Зеленски вече е герой на Съветския Съюз- вчера Путин подписа указа и прати Рамзан да му занесе златната звезда..
  • 22 mi6osp

    101 9 Отговор
    Това изявление само показва, че бендерофашистите готвят провокации с химикали.
  • 23 Анонимен

    82 5 Отговор
    Краварски интриги
  • 24 ХАХАХАХА

    98 7 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    ПРОСТОТИИТЕ НА ПСАХИ АМЕРИКАНСКО ФАШИСТКАТА ПРОПАГАНДА НЕ СПИРА С ТАКИВА ЛЪЖИ НАПАДАХА И ИРАК ЗНАЧИ СКОРО РУСИЯ ЩЕ ИЗДУМТИ НЮ ЙОРК

    Коментиран от #129

  • 25 Анатоли с /п\енис

    26 0 Отговор
    Любите ли се?

    Коментиран от #28

  • 26 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    81 6 Отговор
    Не всички са с деменцията на Бай Дън ‼️ А да пробваш втори път с една лъжа, при това когато вече всички знаят за хим. лаб. на САЩ там ‼️ Тия наистина си вярват , че всички им вярват ‼️
  • 27 Kcaniba

    69 5 Отговор
    Тези смешни, изтъркани мантри, писани от цру още за Либия и Ирак, още ли минават???

    Коментиран от #137

  • 28 АНАЛтоли

    14 1 Отговор

    До коментар #25 от "Анатоли с /п\енис":

    Извинявай!
  • 29 Учителелката на Путин

    10 54 Отговор
    Химията му беше любимият предмет в училище...

    Коментиран от #96

  • 30 Госあ

    14 89 Отговор
    За съжаление, от руските орки може да се очаква всичко най лошо. А събитията показват, че американците бяха прави за всичко - за енергийната зависимост от руснаците в която Европа се набута и за дълго планираната и готвена война от руснаците срещу Украйна.
  • 31 Гео

    68 6 Отговор
    Администрацията на Байдън, като един достоен заместник на родителя си - Британската империя, ще направи всичко възможно да смаже Русия и Европа, в частност Германия. Всички средства са позволени. Поредния сблъсък между Океанските(САШ, Британия) и Континенталните(Русия, Германия) империи. Войната е започнала отдавна и последните 150 години се води с променлив успех. Но урвенските номера на наглосаксите винаги са в наша вреда.
  • 32 Не съм го измислил аз

    70 6 Отговор
    Пише го В статията

    Джо Байдън предупреди, че Русия МОЖЕ да се готви да използва химическо или биологично оръжие

    Всички знаем че Съединените щати не само М О Ж Е но и са използвали ядрено оръжие в Япония бактериологично оръжие в Корея химическо оръжие във Виетнам и най-последни модерни космически оръжия и технологии в Ирак и Сирия

    То бива бива цинизъм ама чак пък толкова
    Но на байдън му е простено все пак човекът е на години и забравя пък МОЖЕ и да не знае
  • 33 big

    52 4 Отговор
    Да, може, но в главите на някои други, особено като се разбра за американските биолаборатории в Украйна! За желанието и разработките за ядрено оръжие там!
  • 34 eho

    64 7 Отговор
    Пълни глупости.Русия унищожи запаситеси от химичеси оръжия (потвърдено от международни организации) за разлика от САЩ.Химическото оръжие много ниско ефективно и зависи от метеорологичните условия.Жертвите обикновено са повече цивилни от колкото военни.Същия ефект се постига с руските комплекси "Буратино" и "Сонцепек" дейсващи с термобарични заряди, те не се водят оръжия за масово унищожение. Ако има използване на химически оръжия това ще провокация.

    Коментиран от #107

  • 35 ежко

    72 7 Отговор
    Хванаха САЩ по бели гащи с лабораториите и сега американците хем лъжат и мажат.....Що ли вярвам повече на Русия специално за този случай?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Дамаджани Уокър

    63 6 Отговор
    Поредните лъжи на агресора САЩ.За това може да кажем само едно,че бързат да се застраховат от разкритията който бяха направени.Или по-просто казано :"Кой ми с а в гащите"??
  • 38 УУУУУУУУУУУУУ

    53 6 Отговор
    Тези престъпници, англосаксонците действително откачат.
  • 39 Калуди Лудия

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Чес/ната Калудка...
  • 40 Четири

    56 7 Отговор
    Значи Руснаците предварително са планирали да използват био оръжия срещу кого, а сетих се, срещу други руснаци. Американска логика?
  • 41 ТаУмВзе

    44 4 Отговор
    Ще гушна букета от Смях ей! Моля също така, за повече статийки на слатински. Тоя кърти мивка!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 КОЛБИЧКИТЕ НА КОЛИН

    45 0 Отговор
    още ги помним как ги размахваше в ООН.
  • 45 Посетител

    48 5 Отговор
    Абсолютна лъжа!!! Химически атаки бяха присъщи на ислямските терористи в Сирия и Ирак! На украинска почва, това очаквам от наци-бандите!!!
  • 46 Дълга памет

    12 59 Отговор

    До коментар #6 от "Къса памет":

    Забравихме как жужето организира касапницата в Чечения! Бяха избити 300 000 000 чеченци и 40 000 000 чеченски деца! Забравихме как жужето спаси сирийски деца с химически лекарства! Забравихме как жужето изби вече 26 000 000 украинци! Забравихме как жужето си върна Крим! Забравихме как жужето заграби цяла Грузия! Забравихме как заграби Молдова, където живеят много българи! Май много неща си спомняме

    Коментиран от #166, #191

  • 47 Американското копие на Сачева

    49 7 Отговор
    как се въртя нервно на стола и премигваше и се пулеше докато лъжеше за укро-фашистките лаборатории. Такива нагли лъжи бях чувал само от толупа и гриндера! Сако изглеждаше като потънала от срам че се е оср@ла публично и знае, че ако стане от стола ще се разтече и размирише...А Гутиереша е онзи "симпатяга" който с патос и жар рекламираше за задължителна факсинация и обясняваше, че трябва да има локдауни навсякъде,за да се овладее ковид-циркус-пЛандемията. Същите като нашите управляващи в последните десетилетия -" Крадецът вика дръжте крадеца!"
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 българина

    48 6 Отговор
    лицемерието на века, същото оръжие като това в ИРАК? вече не е смешно, евроататизма е диагноза ШИЗОФРЕНИЯ
  • 50 Европа

    36 3 Отговор
    Както винаги крАДЕЦА ВИКА ДРЪБТЕ КРАДЕЦА
  • 51 Госあ

    9 51 Отговор
    Досега американците бяха прави за всичко. За енергийната зависимост на Европа от рушняците и вредата от СП2, за готвената от рушняците война и т.н. Ако терористите от русия използват и химическо оръжие обаче, НАТО трябва да бъдат безкомпромисни.

    Коментиран от #70

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ПРЕПИСВАМ И НЕ МИСЛИМ

    43 2 Отговор
    АНАТОЛИИИИЙ , САМО ПРЕПИСВАТЕ ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ , СТАВА МНОГО НЕПРИЯТНО ДА ВИ ЧЕТЕ ЧОВЕК !
  • 54 Блабла

    35 0 Отговор

    До коментар #20 от "Фейкомети":

    Мен ми е интересно дали вкъщи лъжат децата си, че казват истината или им казват, че лъжат хората?
  • 55 Госあ

    13 12 Отговор

    До коментар #48 от "Борислав Пипович":

    Тия ше реват първи като карпатски мечки ако водят руския начин на живот.

    Коментиран от #121

  • 56 30 БАКТЕРИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ

    48 2 Отговор
    на САЩ само на Украйна . 200 МЛН за военни изследвания как да приспособят Чума, сибирска язва и др. да убиват само славяни. Екстрено на 24. 02.22 заповядаха унищожение да не попаднат следите в руснаците. НЮЛАНД си призна пред сенатската комисия. Когато РУСИЯ опредстави документи в ОЗХБО за нацистките планове в Украйна за ядрена бомба всички представители от НАТО са напуснали заседанието
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ДИЛЯНА ГАЙТАНДЖИЕВА

    48 3 Отговор
    съобщи, че на 28.02.2022 американците откриват във ВМА опасна военна бактериологична лаборатаория и ще правят експерименти върху български военни. Защо всички медии мълчат като П...

    Коментиран от #104, #148

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 простекиро

    21 0 Отговор
    Предупреждение: Днес може да е слънчево, може и да не е.
  • 63 Стоян Александров

    40 3 Отговор
    Z. Лелеее как знаете ваичко за тази Руссия бе ? Зеленски, НАТО и ЕС са добрите, а Руссия и Путон са лошите. Набито Ни е в главите. И за да не се объркваме спряхте ваички руски медий и няма нито един коментар за Руссия. Браво. Одобрявам. Демокрацията и свободата на словото са в ,, ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЯ" . АЗ ПО-ДЕМОКРАТИЧНО НИКОГА НЕ СЪМ ЖИВЯЛ. ТОЛКОВА СЪМ ЩАСТЛИВ. ЕВАЛАРКА.
  • 64 Чичо от село

    42 2 Отговор
    Факти превърнахте се във Виктория Нолант по дезинформация.Правете разлика между химическо и биологическо оръжие.Колкото Башар Асад използва химическо оръжие толкова ще използват и руснаците.Лъжливи американски новини.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 а у нас

    40 2 Отговор
    Не плачете на чужди гробища, ами ни кажете колко е в България? Хляба от 1 лв стана 1,35 лв. Олиото от 3 лв. вече е към 5 лв. бензина гони 3 лв. Та колко е в България инфлацията?Нашите лакей налагат санкции ама в магазина ние българите плащаме за това безумие. Оставка на лакеите.
  • 67 Ххххх

    36 3 Отговор
    Поредна лъжа , за лабораториите за биологическо оръжие - мълчат ,измислиха разрушената болница от руските войски,дадоха материал на Нова телевизия и Силвия Великова , да злорадстват ,фантазират ,блудстват , грях вършат тези измикяри !
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 БСП на Бунището

    6 39 Отговор
    Психопата явно е решил да унищожи 44 милиона Украинци по разнообразен,но задължително Мъчителен начин....

    Коментиран от #78, #199

  • 70 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    36 2 Отговор

    До коментар #51 от "Госあ":

    Твое право е да вярваш в Дядо Коледа ‼️ И за Луната, и за кулите близнаци , и за епруветката в ООН, и че нямат лаболатории в Украйна ..... и за още куп "истини"....

    Коментиран от #77

  • 71 Факт

    24 0 Отговор
    Май е обратното!
  • 72 Гост

    29 3 Отговор
    ХА ХА, това кърти мрака, хората ги предупредиха, че евентуално може да гръмнат биохим лабораториите на краварите, и всички изпаднаха в паника
  • 73 Рап

    5 38 Отговор
    Ние отдавна не вярваме на Путин и неговата пропаганда! Като нищо ще използват ,защо губат войната! Нещастници и убийци!
  • 74 Опа

    36 1 Отговор
    А къде отиде химическото оръжие на Ирак, намерих те ли го? Хубаво е да помним че монетата има две страни. А и покрай ковид останаха много неясни неща.
  • 75 Факт е,

    33 0 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    че САЩ имат 336 лаборатории в над 30 държави по света. Голяма част от тях се намират в бившите съветски републики като Украйна, Грузия, Казахстан, Азербайджан, Армения. Лабораториите са секретни и не са задължени да се подчиняват на споразуменията по тяхното откриване и работа.

    Коментиран от #138, #190

  • 76 „РУZИЯ Е В НЕЖИВО СЪСТОЯНИЕ”🚮

    3 29 Отговор
    „ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД”👌
  • 77 Госあ

    7 34 Отговор

    До коментар #70 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Вярвам на очите си. След последната война в Грузия, орките отново нахлуха в Украйна. Не им стигна Крим. Ако наистина не бъдат поставени на колене, през няколко години ще правят геноцид в Източна Европа.

    Коментиран от #84, #89

  • 78 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 3 Отговор

    До коментар #69 от "БСП на Бунището":

    Ако искате, да го е направил още преди изгрева на Слънцето ‼️Прочети какво е станало на о. Демянский , за да си наясно когато пишеш ‼️
  • 79 лъжци

    30 4 Отговор
    Вие разработвате заедно с фашистите бандери био оръжия, а Русия щяла да ги използва!? Мръсни лъжци. До кога ще ви търпи нормалния свят? И какво търсите вие от Америка до границите на Русия? Майка си ли търсите тук?
  • 80 Олга

    32 3 Отговор
    БЕЗУМИЕ. Чудовищна картина на западната постправда.Трудно се подбират думите на този безпредел. Точно обратното - Русия ще представи документи В ОЗХО за готовяще се престъпление за употреба на хим оръжие от страната на Украйна.
  • 81 Локо Сф1956

    33 3 Отговор
    Интересен коментар на Администрацията на Байдън, че Русия може да използва химическо или биологично оръжие. Това става днес, на 10.03.2022 г. В същото време преди 3-4 дни Русия доказва, че в Украйнски лаборатории финансирано от САЩ, се правят опити за производство на биологични оръжия.
  • 82 Тоя номер

    27 1 Отговор
    е стар! Измислете нещо друго!
  • 83 ИСТИНА Е

    8 10 Отговор

    До коментар #6 от "Къса памет":

    АБСОЛЮТНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ. ............
  • 84 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    23 3 Отговор

    До коментар #77 от "Госあ":

    Като погледнеш в небето, виждаш как Слънцето се движи около Земята ‼️ Не всичко видимо е истинско и не всичко истинско е видимо ‼️Точно на това разчитат и илюзионистите ‼️

    Коментиран от #112

  • 85 Хахаха

    5 38 Отговор
    Руските б.ля.д.ове, са най-големите бл.я.д.ов.е
    Смърт на мордор русия.
    Слава на Украйна.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ФЕЙК Ели Оригинал

    26 1 Отговор
    Газовите камери подговихте ли за децата на Донбас? Неонацистите отново обстрелваха станции снабдяващи Чернобил.

  • 88 истината

    31 2 Отговор
    А САЩ ПРОИЗВЕЖДАТ БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!
  • 89 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 0 Отговор

    До коментар #77 от "Госあ":

    Между другото - знаеш ли къде е Източна Европа ‼️ Щом вярваш на очите си - погледни в атласа и в Гугъл ‼️
  • 90 карабас

    14 0 Отговор
    толю соп0ла няма да остане по назад от к0пел.дака динисчо дашния
  • 91 Sia

    22 1 Отговор
    Този сайт "Факти" ли се казва или "Измишлотини алангро"?
  • 92 Уауу

    35 1 Отговор
    Тия от САЩ се оказват врачки ! Или може би Зеленски се подготвя за химическа атака срещу украинците и ще обвинят Русия

    Коментиран от #95

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Госあ

    6 20 Отговор

    До коментар #92 от "Уауу":

    Орките са лесно предсказуеми. Трябва да си затваряш здраво очите, за да не видиш на какво са способни. Както правеше Европа досега.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Айде

    26 0 Отговор
    Имаше един цитат, не се сещам на кого беше, звучи така : "След като отричаш истината, стояща пред очите ти, трябва да създадеш твоя истина".
    Руснаците намериха доказателство за финансирани от Сащ и разработени от Украйна биологични оръжия. Сега това е "истината" на Сащ, понеже отричат доказателствата на Русия.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 nach Moskau

    26 0 Отговор
    Сигурно е това химическо оръжие което вие намерихте в Ирак! Нашите цигани ще ви завидят!!!
  • 100 aZ #Русские своих не бросают!

    30 3 Отговор
    Русия хвана американците в крачка!
    На територията на Украйна, в американските биолаборатории, американците са работили вкл. и по КОВИД - 19 вируса, с цел разпространението му!
  • 101 Тра-ла-ла

    13 0 Отговор
    Кое, по-точно? Американското ли? 😂😂😂
  • 102 Бръм бръм

    2 20 Отговор
    Ха нали нямаше да нахлуваме в Украйна
    Бяха лъжи на запада
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Тра-ла-ла

    5 0 Отговор

    До коментар #59 от "ДИЛЯНА ГАЙТАНДЖИЕВА":

    Ми, защото е тайна!
  • 105 Украинец

    26 3 Отговор
    "Същевременно говорителката на Белия дом Джен Саки отхвърли твърденията на Москва, че в Украйна е била разработвана незаконна програма за химически оръжия."

    Ха ха ха - не са разработвали нито химическо нито биологично оръжие обаче трябвало да унищожат всичко да не попаднело в руски ръце. Е като не са разработвали какво питам ще попадне в руски ръце.

    Само че то вече попадна - много документи попаднаха в руски ръце които ви разобличават затова почнахте да врещите.

    Докато не се унищожат сатанистите от САЩ светът няма да види мир.
  • 106 aZ #Русские своих не бросают!

    27 4 Отговор
    Официално заявление на МО на РФ!
    КОВИД-19 от американските биолаборатории в Украйна се разпространява във всички съседни държави! Също така и патогени на чума по свинете и сибирска язва
  • 107 някой

    11 1 Отговор

    До коментар #34 от "eho":

    Буратино и слънцепека са една и съща система - ТОС 1
  • 108 До всички мисирки

    25 0 Отговор
    Внимание, важна опорка, темата е деликатна, трябва да я сменим бързо, докато измислим нещо пишете за Новичок
  • 109 жоро уудстока

    4 10 Отговор

    До коментар #103 от "???":

    Не само тебе трият.Аз например предположих,че за агресора Пътников гласуват/пишат/ харесващите чалгата и партия "ИТН"/има такъв/прост/народ.Такава явно е мисълта на създателят и.Но явно чалгата е непобедима.
  • 110 Behemoth

    16 0 Отговор
    Тия вече го удариха през просото ... ХАХАХ...
  • 111 ;-)

    20 1 Отговор
    Руснаците са откраднали шишенцето от Колин Пауър и сега ще го използват.
  • 112 путлер

    5 22 Отговор

    До коментар #84 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    СССР не е Русия а Русия в момента има фашизъм.
  • 113 Геша

    12 1 Отговор

    До коментар #20 от "Фейкомети":

    Защото са долна и продажната пасмина, без лично достойнство.
  • 114 Россияни своих не бросают!

    22 6 Отговор
    Как не ви е срам да разпространявате такава гнусна и долна пропаганда западна!! За какво й е на Русия да използва химическо оръжие срещу хора?? Целта й е да арестува бандеровци и азовци и да бъдат наказани!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 ами

    15 1 Отговор
    в тази светлина Колин Пауъл е руски шпионин,защото показа една епруветка
  • 118 aZ #Русские своих не бросают!

    23 5 Отговор
    Сега разбрахте ли защо Бил Гейтс ни плаши с появата на още по-страшни вируси и епидемии? САЩ имат мрежа от биолаборатории в цял свят, вкл. вече и у нас в центъра на София, на територията на НЦЗПБ и във ВМА! В тях американците създават нови вируси и след това ги пускат на свобода в цял свят, а в условията на обявената пандемия, налагат правила и мерки изключително в техен интерес!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Истината

    7 2 Отговор
    Където Украйна там и България едни ни тровят с лекарства и храна други ще сложат край на този Рай който живеем.
  • 121 Иванушка  🇷🇺

    8 4 Отговор

    До коментар #55 от "Госあ":

    "...ше реват първи като карпатски мечки ако водят руския начин на живот..." - кое му е лошото на Водка със Селедка и да се опъваш по цял ден на топличко на Безплатна газ ? Е, верно че от време на време ще се наложи да се мъкнеш да Освобождаваш или Умиротворяваш някоя грохнала изостанала страна, ама това да е "проблема" 😁✌Z✌
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Гай Турий

    17 2 Отговор
    Наглите изверги от бели каски. Те са на щат в ЦРУ. Техните слуги и малоумници от Десен сектор в окраина ще са изпълнителите. Какви руснаци?! Химичисектие запаси са в ръцете на украинци. Що за малоумие, кого сте тръгнали да лъжете бе световни сатани?! Същото като Чернобил. Украински диверсанти гръмнали електроцентралата, даваща ток за охлаждане на авариралия блок, а факинистан, западът и укрите обвиняват Русия. Нашите папагалски телевизии повтарят тези лъжи. Виктор Николаев в НОВА ТВ, до теб има една предателка, коато много вдъхновено подклажда украинската "правда"!
    И всяко мнение на обективни читатели и наблюдатели, противоречащо на НАТОвската линия и на козяците вече се подава за преглед от ДАНС и други малоумници. Въвежда се цензура срещу инакомислие. Кафявата чума освен че се е разпространила в окраина, настъпва неусетно и у нас с опростачването на мозъците на консуматорското ни общество, бруталните лъжи във всичките ни американски медии и БНТ, ковтролирана от козак. Парламентът и омбудсманът да се заемат с това действие на сегашните служби. Те кого обслужват, за какво харчат народна пара, ресурси?! Демократичният кирливак, или задкулисния му шеф лорер, вие за какво дойдохте в България, бе гниди? Какво става в България??!
  • 126 изрод от ГЕРБ

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Въпросче":

    Отговорче: Преместиха ги под земята
  • 127 Някой

    7 0 Отговор
    Ние в България станахме свидетели на много неща освен на ядрена война
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 изрод от ГЕРБ

    2 7 Отговор

    До коментар #24 от "ХАХАХАХА":

    РУСИЯ ЩЕ ИЗДУМТИ НЮ ЙОРК,АМА НА КУКОВ ДЕН! НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ САЩ И РУСИЯ ИГРАЯТ ЕДНА ИГРА!!!ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ЗА РАЗБИРАНЕ?
  • 130 !!!?

    3 15 Отговор
    САЩ връща фейка на Кремълската пропаганда и путинофилите !!!?
  • 131 1234

    8 1 Отговор
    Мисирки сър !
  • 132 Анонимник

    20 1 Отговор
    "Киев отхвърля твърденията за подобна програма, а Пентагонът ги определя като абсурдни, отбелязва Ройтерс."
    А ... Нуланд по време на въпроси от сенатор Марко Рубио (давани по телевизията), която не само го потвърди, но и каза, че САЩ правят всичко възможно (с Украйна) да не позволят попадането на каквито и да е документи и изследователски данни в ръцете на Русия....?
  • 133 Крадеца вика - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

    20 1 Отговор
    Това е добре, че ЯНКИТЕ си признават за 30 лаборатории за БОВ, щото утре ще обвинят руснаците... Но защо нашите хибридни медии нищо не съобщиха!!!! ....
    Ами значи рашаните са невинни и прави за да провеждат операцията, щом са намерили БОВ... Защото в Ирак ЯНКИТЕ показаха шишенце с бял прашец вместо БОВ и никой не ги вини и съди дето разораха целата държава и избиха сума ти невинен народ, жени, деца.
    И ако НАТО беше приятел на Окрайна би ги посъветвал да се предадът за да се спре разрушението, --но Нато ще се бият ДО ПОСЛЕДНИЯТ украинец.... ЧЕСТИТО на печелившите!!!!
  • 134 изрод от ГЕРБ

    4 15 Отговор

    До коментар #17 от "Един от многото":

    А на Русия кой вярва? Цял свят е срещу нея!

    Коментиран от #142

  • 135 Тома

    15 1 Отговор
    Сигурно това оръжие което намериха в Украйна от американски лоборатории
  • 136 Луда работа

    15 2 Отговор
    Съвсем изперка този автор на статийки...........................
  • 137 изрод от ГЕРБ

    3 6 Отговор

    До коментар #27 от "Kcaniba":

    А мислиш ли ,че на твоите умотворения някой нормален ще се върже????
  • 138 ежко

    7 1 Отговор

    До коментар #75 от "Факт е,":

    В Армения- едва ли, ама в Грузия като едното нищо!
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 ДжафДжаф

    19 1 Отговор
    Самата публикация добре- този казал това, другият рекъл онова и прочие! Но заглавието си е откровенна пропаганда. Ако военните действия се водеха в Канада или в Мексико, близо до американската граница, твердението щеше да звучи поне логично. В случая обаче звучи дебилно, тъпо, нагло и е поредното доказателство за много низкото ниво на т.н. булгаристански медии.

    Коментиран от #141

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Анонимник

    17 2 Отговор

    До коментар #134 от "изрод от ГЕРБ":

    Не е точно цял свят, че Китай (милиард и нещо) започнаха да задават въпроси. Индийците (милиард и нещо) също. Поканили са наблюдатели отвсякъде, т.е .теоретично тепърва ще се размирисва и може би за това САЩ пробваха да ескалират отново търговската война и доставките на оръжие, че да се опитат да отвлекат вниманието от собствените си издънки.
  • 143 Gen Gurko

    12 1 Отговор

    До коментар #20 от "Фейкомети":

    Защото са продажни, безмозъчни безродници със слугински манталитет. Затова.
  • 144 Урсула

    9 1 Отговор
    Тез пък ми изкакат оставката
  • 145 путлер

    4 17 Отговор

    До коментар #139 от "някой":

    На рашистите трябва да се повтаря по няколко пъти защото са Zомбирани
  • 146 Azzzzzz

    18 3 Отговор
    Тия пък смешници американците, и от тях и от глупавата има пропаганда също ми е писнало...
  • 147 1234

    11 1 Отговор

    До коментар #7 от "Стойко":

    Стойко, явно политическия анализ на събитията не ти е силната страна. По-добре да си запазиш мислите за лична употреба.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 путлер

    3 13 Отговор
    Рашистите загубиха войната дори и да я спечелят с битки.Слава на УКРАЙНА
  • 150 ШАЛТЕТО

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Къса памет":

    0-0 те храни и те брани.
  • 151 Бургас

    7 2 Отговор
    И животните страдат в Украйна.....no comment.

    Коментиран от #154

  • 152 Русия

    9 4 Отговор
    Е Велика мачкай сорисите и фашистите
  • 153 Grote Olifant

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Мишки":

    Лаборатория? Лаборатории!!! 30 броя. А дали ковидът не идва от Украйна? Че не бяха прилепи, не бяха марсианци. Тия когато каквото и да кажат все е лъжа. Нали оная американка, която хранеше бандеровците с пита, самата тя призна, че да обезпокоени за своите микробиологични лаборатории в Украйна. Виктория някоя си.

    Коментиран от #159, #164, #174

  • 154 ДаЗдраПерМа

    3 1 Отговор

    До коментар #151 от "Бургас":

    така е фирмата Вискас спира работа в Русия
  • 155 Куката

    3 1 Отговор
    И гледаш на снимката,МИ-24 стреля с НУРС.
    Мнооого общо...
  • 156 МИХАЙЛОВ

    20 2 Отговор
    ....НЕОФАШИСТКИЯ ХЕГЕМОН - САЩ
    ИМАТ ДЕСЕТКИ БАЗИ
    ЗА РАЗРАБОТКА НА БИОЛОГИЧНИ
    И ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ
    В ДЕСЕТКИ СТРАНИ ПО СВЕТА -
    - УКРАИНА, ГРУЗИЯ, ПОЛША, ЛИТВА,
    КОСОВО, ЧЕХИЯ, РУМЪНИЯ...,
    ...А ОТ СКОРО САЩ И БЪЛГАРИЯ
    ПОДПИСАХА ОФИЦИАЛЕН ДОГОВОР
    / ПРИДРУЖЕН ОТ МНОГО
    ТАЙНИ СЕКРЕТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ /
    ЗА ОТКРИВАНЕ НА
    НАЙ - НОВАТА БАЗА
    ЛАБОРАТОРИЯ НА САЩ
    ЗА РАЗРАБОТВАНЕ
    И ИЗПИТАНИЯ
    НА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ
    В БЪЛГАРИЯ
    ВЪВ ВОЕННО МЕДИЦИНСКАТА
    АКАДЕМИЯ - ВМА В СОФИЯ...
    ...В ДОГОВОРА
    ИЗРИЧНО Е ПОСОЧЕНО,
    ЧЕ САЩ И ВОЕННИТЕ НА САЩ,
    КОИТО ЩЕ РАБОТЯТ
    В ТАЗИ ЛАБОРАТОРИЯ
    НЕ НОСЯТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ
    ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ ЩЕТИ,
    ЗА ПРИЧИНЕНОТО ИНВАЛИДИЗИРАНЕ
    И ЗА СМЪРТТА
    НА БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙНИЦИ,
    КОИТО НАСИЛСТВЕНО
    ЩЕ БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ
    КАТО БЕЛИ МИШКИ
    ЗА ОПИТИ И ЕКСПЕРИМЕНТИ
    С РАЗЛИЧНИ ЩАМОВЕ
    НА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ...
    ...ОКВЕН ТОВА
    ВСИЧКИ ВОЕННИ И ЦИВИЛНИ
    СЛУЖИТЕЛИ НА САЩ
    В ТАЗИ ЛАБОРАТОРИЯ В СОФИЯ
    ЩЕ ИМАТ
    ДИПЛОМАТИЧЕСКИ СТАТУТ
    И НЯМА ДА МОГАТ ДА БЪДАТ
    АРЕСТУВАНИ, РАЗСЛЕДВАНИ,
    ОСЪЖДАНИ
    ИЛИ ДА ИМ СЕ ИСКАТ
    КАКВИТО И ДА Е ОБЯСНЕНИЯ...
    ...ЩЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ
    КАКВОТО СИ ПОИСКАТ
    НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ
    АБСОЛЮТНО БЕЗНАКАЗАНО...
    ...ЩЕ БЪДАТ НЕДОСЕГАЕМИ...
    .....ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!
    .....И ЗА ТОВА
    ДА СЕ БЛАГОДАРИТЕ
    НА ПРЕКРАСНОТО
    УМНО И КРАСИВО
    ПРАВИТЕЛСТВО
    НА САЩ В БЪЛГАРИЯ
    НАЧЕЛО С ПРОСТОТО КИРЧО...

    Коментиран от #161

  • 157 дядото

    16 1 Отговор
    хайде пак.големи ясновидци са тези кравари.така в ирак,в иран,в сирия и пр.,сага и украйна.този път няма да мине.путин е силен мъж,а руския народ-велик.
  • 158 ТРОЛ

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Къса памет":

    АЗ СЪМ ТРОЛ С МАЛКО ПИПИ - ХОБИТО МИ Е ДА СИ ИЗМИСЛЯМ ЦИФРИ ПО ГОЛЕМИ ОТ МОЕТО ПИПИ
  • 159 путлер

    4 15 Отговор

    До коментар #153 от "Grote Olifant":

    Рашистите първи направиха ваксина за ковида правете си извода.
  • 160 123

    13 1 Отговор
    А ние помним Ирак и химическите оръжия на Саддам, че и Сирия на Асад, помним!
    Поне сменете сценария-някак си е обидно!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Малийййй

    11 1 Отговор
    Украйна е осъществявала програма за разработване на собствени ядрени оръжия с плутониев и уранов заряд. Руската Служба за външно разузнаване и военното разузнаване ГРУ разполагат с документални потвърждения за това... публикува... днес.бг...
  • 164 Копипасте

    9 1 Отговор

    До коментар #153 от "Grote Olifant":

    Виктория от Новата земя! Тя каза това!
  • 165 Азз

    16 1 Отговор
    Преди 2 дена Викито Нюланд в прав текст призна пред сенатската комисия, че в Украйна съществуват химически лаборатории за опити и разработка на биологични и химически високо опасни патогени, днес хванатите в крачка са активирали цялата си пропагандна машина, за да замажат това уличаващо ги признание... И да ви кажа, повече вярвам на изтръгнато от сенатска комисия признание, отколкото на несвързани оправдания и обвинения, подхвърлени в социалните мрежи...
  • 166 Избити 30000000000000000000000.....

    7 2 Отговор

    До коментар #46 от "Дълга памет":

    Милиона чеченци?Алоооооооооооооо!!!!!?
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Azzzzzz

    9 3 Отговор
    От Русия са по-гадни само САЩ и лакеите им (Франция, Германия и Великобритания)....
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Честното овчарче

    13 1 Отговор
    Този фокус вече сме го виждали и знаем как се прави - Ирак, Сирия - все химически оръжия, после се оказа фейк. Даже имаше "сори, малко сбъркахме". Сега фокуса за Русия.
    Така и не разбраха че ЕЛО (ефекта Лъжливото овчарче) вече работи. Западните медии и политици, даже и да кажат някоя истина никой не им вярва, освен крайните лумпени... А това си е пълна лъжа. Вероятно се готви правокация, както в Сирия... и холивудско шоу с "обгазени".
    Използването на химическо оръжие е чисто Западна практика. запада първи започнаха да се обгазяват првз Първата Световна война на Западния фронт. Тровиха се по най-дивашкия начин. Въпреки световните договорености, САЩ използваха напалм и бойни отровни вещества масово във Виетнам.
    Единствените, които използваха атома срещу цивилни ( най-голямото военно престъпление,, ненаказано) вместо по военни бази са САЩ. Цивилните паднаха жертва заради чудовищен експеримент - Хирошима равнинен град, нагасаки - хълмист. Това го даваха във шатски филм преди години -- как са избрани точно тези два града - да се види ефекта от разрушенията и загубите. САЩ все още тровят света с радиация. С уранови боеприпаси обстрелваха Ирак и Югославия. Италианци вече спечелиха множество дела за заболяването им от рак и други болести. Сега сърбите също съдят САЩ и НАТОто му

    Коментиран от #172

  • 172 Честното овчарче

    11 1 Отговор

    До коментар #171 от "Честното овчарче":

    Тъка е мястото да се добави и за 16-те биолаболатории в Украйна спонсорирани от Пентагона за ... мирни цели ( обичайния цинизъм). Китайците оня ден осъдиха биолаболаториите на САЩ по света -- 336 в 30 държави, "Правилно разбрахте 336", каза китаецът. Наистина не е за вярване, Тези лаболатотрии не се отчитат пред нито едно правителство, освен пред Пентагона. Има и друг фокус -- за маскировка се показват едни неща, но това което наистина се прави се скрива сред епруведките...
    Това са само явните лаболатории. А колко са скритите, под разни вазаимни договорки и споразумения.
    Познат, на който синът му е жандармерията с още дузина момчета наскоро получили заповед да ходят да правят някакви кръвни и антропологични тестове във ВМА ? Но баща му знаеше, че наши журналисти са надушили нещо и на няколко пъти подпитват има ли договорка за биотестове с Пентагона - отговорите които им бяха дадени са уклончиви, не категорични. Част от войничетата са си взели болнични да не ходят на такива тестове, защото се страхуват от експерименти поръчани от американци на местния слугинаж
  • 173 сноу

    10 2 Отговор
    Наглите амери започнаха да ни пробутват най-изтърканите си номера...Явно са ни сложили вече в графата с 2 гр мозък
  • 174 сноу

    4 1 Отговор

    До коментар #153 от "Grote Olifant":

    Казваш фъката и всички зная коя е ,а особенно ЕС-то..
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 РУСИЯ КОГА ЩЕ ЗАЛОВИ ЗЕЛЕНСКИ

    5 2 Отговор
    ДОКОГА ЩЕ СЕ МОТАТ ТАМ ? ПУТИН ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ !
  • 177 Харалан

    2 2 Отговор
    Както и Садам,както и Асад.Във видеоигри и полеви гримьорни.
  • 178 Zамислете се !!!!

    9 1 Отговор
    Zащо се стигна до тук?

    Коментиран от #189, #195

  • 179 климент

    8 2 Отговор
    Украйна се готви да направи чудовищна провокация със забранени химически разтвори и по този начин да обвини руските военни.Щом америка прдупреждава,значи е лъжа.Така бе и в Сирия и Ирак,постановки и накрая обвинения към Русия.
  • 180 Сър Пичук

    4 2 Отговор
    Рашистите искат другите да обясняват защо нямат сестри!!!
  • 181 Павел Пенев

    5 1 Отговор
    Това пак по данни на ЦРУ ли е ? Също както в Ирак, Сирия и др. страни които пострадаха от САЩ и НАТО,но тука номера няма да мине. Войната не е за Украйна а заради изключване на долара като световно платежно средство. Затова печатайте долари под формата на тоалетна хартия и ще имате големи успехи.
  • 182 ххх

    2 1 Отговор
    колко американско заглавие надявам се никой не вярва на такива прости и евтини заглавия
  • 183 арес

    2 1 Отговор
    един референдум за нато е нужен
  • 184 Пропагандата на САЩ се пропуква

    3 0 Отговор
    Под предлог за сътрудничество за намаляването на биологическите рискове в сферата на безопасността и защитата на световното здраве, Вашингтон контролира 336 лаборатории в 30 държави по света", каза говорителят на Външното министерство на Китай Джао Лидзиен.
    "В Украйна има съоръжения за биологични изследвания. Всъщност сме доста притеснени, че руската армия може да поеме контрол върху тях. Затова работим с украинците, за да предотвратим попадането на тези материали в ръцете на руските сили", отговаря Нюланд на въпроса дали в Украйна има биологично оръжие,зададен й в Сената на САЩ
  • 185 незнайко

    2 2 Отговор
    Ето сега вече ще НАТОПЯТ ЯКО РУСИЯ с тези химически оръжия, които ще пуснат САЩ и ще набедят Русия !!! Цял свят подпалиха с КОВИД та една Украйна ли няма да подпалят !!! Интересно защо света продължава да вярва само на САЩ ???
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Бяс

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Стойко":

    Аман от идиоти!Гръмни съ ва!
  • 188 Мислещ

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Къса памет":

    Не се хаби, тука във фаТки, всички са лоботомирани. Ще дам 100лв на човека, който ми покаже статия, под която А: не преобладават русофилски коментари и Б: русофилските коментари не са най-харесваните.... Най-логичното нещо е просто да блокираш фатки.ком, за да има по-малко таргетирано позициониране на сайта и да не се множат и самонавиват двупластовите чичовци където още реват по Тошовото време... То и Ким Ир Сен като умря реваха онези като магарета по площадите....
  • 189 Клипчето

    1 0 Отговор

    До коментар #178 от "Zамислете се !!!!":

    е яко -- факти и здрав разум
  • 190 Ех тоо дядо

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "Факт е,":

    Байдън само бъркотии мисли кво се меси със ГЛУПОСТИ то идва еидьов ден ще се кажат всичките му магарии
  • 191 Дай

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "Дълга памет":

    и избитите от САЩ... срамуваш се или само те е страх
  • 192 Нашия

    3 0 Отговор
    Тоя цирк го гледахме коги нахлуха САЩ в Ирак !
  • 193 Когато

    0 0 Отговор
    Ако някой говори с аргументите от вид хайли лайкли - значи има само мерак да излъже.
  • 194 Мдааа ...Где го чукаш где се пука

    2 1 Отговор
    Путин щял да се посъветва с байизk0k0ригал да го отвори за хуманитарните бомби с обеднен уран, които използваха в Сърбия... та и той да е в крак с времето и да бъде по ХУМАНИТАРЕН!!!!
  • 195 The one

    2 0 Отговор

    До коментар #178 от "Zамислете се !!!!":

    Не съм очаквал, че такова видео още не е забранено. Това е истината и трябва да си сляп и глух за да я отричаш. Сега вече прокуратурата в страната ни ще търси някой друг милион "трола", че да ги съди за изказването на мнението им и защо моля ви се са срещу "миролюбивите" САЩ. Много ясно, че войната в момента е предизвикана и грозно и ненужно умират войници и невинни хора, но дано всички да се осъзнаят и този ужас да се прекрати.
  • 196 Велин

    2 1 Отговор
    Гутиереш да изгледа пресконференцията на Виктория Нюланд (жената, която раздаваше кроасани и курабийки на площада в Киев през 2014 г.). Та на тази пресконференция тази убавица изрази опасения, че в ръцете на руснаците могат да попаднат оръжия от биологични лаборатории на САЩ в Украйна. А нищо не казва дали в ръцете на украинците има такива оръжия!?!? Що така ООН не знаят нищо!?!? Сигурно Путин им е повредил телевизора или им е спрял интернета!?!? Ама то така трябва! Зер, да не обидим Байд(Р)ън!!!
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 ivan

    1 1 Отговор
    крадеца вика дръжте крадеца,над 20 биолаборатории има Сащ в Украйна,сега ве4е и в България,аре 4естито,за6то 6татите взеха да трият информация за своите биолаботатории,просто ве4е са хванатаи с документи и патогени
  • 199 Ника

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "БСП на Бунището":

    По-голяма простотия едва ли има.Но какво да очакваш от хора,които не са прочели поне 100книги и не знаят защо е построен НДК.
  • 200 Теодоро

    1 0 Отговор
    Фейк нюз
  • 201 Теодоро

    1 0 Отговор
    Фейк нюз
  • 202 Лъжите

    0 0 Отговор
    на "демократичният" запад, нямат край! Готови са да използват и химическо оръжие, да изтрепят хора, само и само, за да обвинят Русия и да си направят интригата!
  • 203 критично мислене

    0 0 Отговор
    грам мозък нямате за да пишете такива поръчкови статии.