Last news in Fakti
  Тема: Украйна

11 Март, 2022 07:40 3 965 106

Зеленски: Русия иска украинците на колене да молят за хляб и вода окупаторите. Но ние никога няма да бъдем роби!

  • володимир зеленски-
  • война-
  • роби-
  • украйна-
  • русия-
  • окупация

След войната, след нашата победа, ние ще възстановим всичко, което беше разрушено

Зеленски: Русия иска украинците на колене да молят за хляб и вода окупаторите. Но ние никога няма да бъдем роби! - 1
Снимка: UNIAN

Обръщение на Президента на Украйна Володимир Зеленски през 15-ия ден от войната:

Украинци!

Снощи (бел. ред. преди два дни) се появи информация за загинали във вчерашното бомбардиране на родилен дом и детска болница в Мариупол. Загубихме трима души, включително едно дете, момиче. Ранените са 17. Това са деца, жени, медицински работници.

Знаете ли, тази тема беше спомената по руската телевизия. Тя беше спомената в токшоу. Но нямаше нито една дума истина. Руснаците бяха излъгани, че в болницата уж не е имало пациенти, а в родилния дом не е имало жени и деца. Руснаците бяха излъгани, че там "националистите" уж са заели някакви позиции. Лъжат уверено, както винаги. Военните престъпления са невъзможни без пропагандаторите, които ги прикриват. Искам да им кажа едно нещо: вие ще отговаряте по същия начин, като всички тези, които нареждат да се хвърлят бомби върху мирни жители. Ще намерим цялото имущество на пропагандаторите и свързаните с тях лица. Ще направим всичко възможно да го конфискуваме навсякъде, където и да се намира то. Обичате богат живот. Обичате проспериращите страни. Вече няма да го имате това. И това е само началото.

Определено ще бъдете подведени под отговорност за съучастие във военни престъпления. И тогава, а това определено ще се случи, ще бъдете мразени от руските граждани. Всички, които вие лъжете сега, постоянно, ежедневно, много години наред. Когато те усетят последиците от вашите лъжи, те ще ги усетят в портфейлите си, във възможностите, които стават все по-малко. Ще го усетят по откраднатото бъдеще на руските деца.

Войната никога не е изолирана. Тя винаги удря и по жертвата, и по агресора. Агресорът просто го осъзнава по-късно. Но той винаги разбира и винаги страда. Днес ние отново предоставяме хуманитарни коридори за нашите градове. Автобусите вече тръгнаха, камионите са на път - с храна, вода, лекарства. Мариупол, Волноваха, Изюм, Суми и област. Градовете и градчета в Киевска област - Буча, Бородянка, Ирпин, Гостомел... Сърцето ми се къса от това, което направиха окупаторите с нашите градове, с нашата държава! И от това, което искат да направят с нашите хора, които имат нужда от спешна помощ.

Руските войски вече създадоха хуманитарна катастрофа в Украйна. Но за тях това е част от плана. Те искат да унижат народа ни така, че той на колене да взима хляб и вода от ръцете на окупаторите. Да могат украинците да спасят живота си само като отидат в окупираните територии или в Русия. Затова те блокират Мариупол, затова блокират Волноваха, блокират други градове. Окупаторите специално организират този тормоз, за да дадат на своите пропагандни канали нов материал. Само за това. Просто чудовища. Въпреки всичко вчера всеки час получавахме актуална информация за хора, които успяхме да ги изкараме на свободната територия на Украйна. Общо вчера бяха спасени над 60 хил. наши граждани (тези, които бяха спасени вчера, плюс тези, които не успяха през нощта и продължиха да се евакуират сутринта).

Днес разговарях по-специално с канцлера на Германия Олаф Шолц. За тормоз, на който са подложени нашите градове, нашите хора. Разговарях с президента на Франция Макрон.

В разговора с премиера на Великобритания Борис Джонсън усетих, че нашата антивоенна коалиция скоро ще стане много по-силна. Следователно натискът върху Русия заради мира също ще бъде много по-силен. За нас е много важна конкретиката в отношенията със световните лидери, с европейските лидери. Ние реално се борим, наистина се борим за нашата независимост! За свобода, за равенство за всички на континента! Затова искаме да видим от партньорите си такива решения, които се основават на реалността, а не на декларации или абстрактни размишления. Тези дни лидерите на ЕС се събират, за да обсъдят войната на Русия срещу Украйна. За да обсъдят нашата кандидатура за членство в ЕС. Чакаме конкретен сигнал. Очакваме силна подкрепа. Защото това ще бъде справедливо, ще бъде истинско, човешко, европейско.

Знаем точно кой от лидерите каква позиция има. Знаем точно кой стои зад нас и кой смята, че Европейският съюз е само счетоводство, печалби, разходи и нищо повече. Ще работим, ще убеждаваме. Животът ще убеждава.

Украинци! Наши защитници! Наши защитнички!

Ние, ние всички отбраняваме държавата си вече 15-ти ден. Ние устояхме. Украинската армия отблъсква атаките в ключови направления. Благодарение на нашите военни, националната гвардия, граничарите, полицията, териториалната отбрана и всички, които се включиха в защитата на държавата, ние не сме станали роби и никога няма да станем такива! Това е нашият дух, това е нашата съдба. Безгранично се гордеем със нашите Въоръжени сили на Украйна!

След войната, след нашата победа, ние ще възстановим всичко, което беше разрушено. Много бързо и много качествено. За всеки пострадал град ще бъде създадена специална държавна програма за възстановяване. Вече дадох указания на правителството да започне разработка. Чернигив и Суми, Охтирка и Житомир, Изюм, Мариупол и всичките ни красиви градове, в които е дошло злото, няма да видят и следа от руската инвазия. Най-добрите архитекти, най-добрите компании, най-добрите проекти. За всеки град! Искам да кажа това на примера на Харкив. Нашият Харкив, който сега изпитва най-тежките страдания, най-страшните след Втората световна война.

Салтивка Олексиивка ... Може би повечето украинци не се сещат за тези наименования. Но харкивчани ще ги познаят. Площадът на Свободата ще бъде такъв, че всички, всички ние, всички европейци ще искат бъдат там! Полтавски път, Билгородска магистрала, улица «Мироноситска», Областната детска болница, Харкивски онкологичен център, университет «Каразин», Дворец на труда, библиотека «Короленко». Ще възстановим всичко! Лично аз обещавам. Жителите на Харкив ще видят, че Украйна е за тях. И това наистина е така.

Слава на Украйна!


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо

    127 22 Отговор
    Защо евреинът се укрива в Полша? Що за гнус
  • 2 Зеленски не е украинец

    132 18 Отговор
    Като се върнеш в Украйна, тогава ще имаш право да лаеш. Народът ти мре, а ти купонясваш с полякини.
  • 3 Ротшилд

    14 72 Отговор
    Какво като се крие в Полша? То и евреина Ходорковски, когото пратих да смени Путин се крие в Швейцария, но това не означава нищо. Да се остави да го убият ли??

    Коментиран от #6

  • 4 Познавам украинците добре

    24 109 Отговор
    Ядосат ли се достатъчно, а те вече са, на руснаците ще им се стъжни картинката.

    Коментиран от #8, #22

  • 5 87654345678765

    94 14 Отговор
    има бандеровци, има проблем
    няма бандеровци , няма проблем
    никой не иска да се молите ....искат ви малко умрели
    скоро украйна ще бъде свободна
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Митът

    19 76 Отговор
    за добричките руснаци рухна завинаги!

    Коментиран от #58

  • 10 Миротворец

    103 13 Отговор
    Зеленски е долен пропагандист, който не предотврати най-лошото, а можеше. Ще остане в историята като лакей на един олигарх, който погуби народа на цяла една страна и продължава да подклажда насилие и да призовава платени наемници от цял свят. Не война а мир ще има само ако се разкара с бандата нацисти.
  • 11 До факти

    52 0 Отговор
    НЕ ИСКАМ ДА ПИША ВЪВ ФЕЙСБУКА !
  • 12 зорко око

    71 5 Отговор
    Култува снимка. Украинец в поза на муджахидин от ИДИЛ.
  • 13 Чикатило

    43 5 Отговор
    Чикатило се е родил в Украйна! Сега много Чикатиловци ще се родят в Украйна!

    Коментиран от #100

  • 14 Последния Софиянец

    74 6 Отговор
    И вие и ние сме роби на САЩ.
  • 15 Според мен

    77 5 Отговор
    Украинците искат войната да спре ВЕДНАГА но не това е желанието на Америка и зеленски!! Ако попитат сега украинците какво биха избрали влизане в НАТО или война с Русия мисля ,че биха избрали неутралитет освен ако не са мазохисти
  • 16 Украински боклу к

    78 4 Отговор
    Ще повлечеш цяла Европа с фанатизма си
  • 17 Много корави тия украинци...

    5 30 Отговор
    Явно Байганювците ги култивират основно в БГ !
  • 18 !!!?

    72 7 Отговор
    Стига лъга бе, Зеленчо! Всички видяхме клипа, с който се опитахте да сглобите пропаганда, само че пропагандата ви беше толкова некадърно скалъпена, че рекошира във вас! Света вече знае, що за тиня сте в тази "държава"!
  • 19 Мозъчен тръст

    48 5 Отговор
    На снимката бандеровец с пази цивилните да не избягат
  • 20 ТаУмВзе

    31 2 Отговор
    Колумбия не може да смогне на бандеровец с прахосмукачката ей! Те това е хуманитарна Криза.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Иванчо+Марйка

    63 7 Отговор
    А ве човек откажи се. Запада те предаде. Сега се криеш зад цивилните. Излез, кажи че няма да влизате в НАТО, влезте в ЕС, гледайте си кефа и търговийката. Що ти трябваше да се дразниш с Русия. Даже да сте в НАТО при една война, Русия ще ви изпепели за 2 часа.
  • 25 Хук

    31 6 Отговор
    Изфратен наркоман
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Чест и почитания

    9 42 Отговор
    Истински патриот ! Слава на украинските ни братя !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 робе

    40 4 Отговор
    Вие вече сте роби. Не сте на роби на Русия но вече сте роби на нещо много много лошо.
  • 30 Драк

    43 3 Отговор
    Абе украинци вие и сега молите господарите ви янки за пари.Не забравяйте, че молите постоянно и европейските държави . Роби сте разбира се и то от най ниско ниво .
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Руските ZVине

    5 27 Отговор
    Винаги са освобождавали народите. От свободата им, живота им, имуществото.
  • 33 Денис

    28 1 Отговор
    Белята е забравил да сложи коментарите само чрез ФБ.
    Явно нещо го е страх от коментарите
  • 34 Българин

    3 13 Отговор

    До коментар #31 от "асан":

    Като те депутинизираме ще лъсне истината, че не се Асан а Альоша!
  • 35 незнайко

    35 3 Отговор
    След като никога няма да бъдете роби защо искате да влезете в ЕС ??? Да не мислите че ЕС няма да Ви третира като втора ръка ? Да не мислите, че няма да се подчинявате на ЗАПОВЕДИТЕ от ЕС ? Ще ви ползват богатствата и още как, но ако това се случи Вие ще го разберете впоследствие по трудния начин !!!
  • 36 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    28 1 Отговор
    Издиша ти вече тенджерата момче!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Кочо

    27 1 Отговор
    Зеленски, престани с театралните постановки и клоунските номера! Заради теб, американска под...го избиват невинни хора!
  • 39 пьешу

    24 0 Отговор
    тоя пак се е вкарал в някаква роля. завалията.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 НАПРОТИВ

    22 1 Отговор
    винаги сте били.......а сага и ще я изорат и засеят наново украина !
  • 42 Няма до бъдете роби?

    24 3 Отговор
    Че вие 30 години сте роби на САЩ и нацистите. Не ви ли стига?

    Коментиран от #78

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 САНДОКАН

    22 1 Отговор
    Когато ти объркат дозата ставаш много неадекватен,по дискавари го показваха
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 така

    31 6 Отговор
    Страшна пропаганда се разлива в българските медии.От козяк са давали пари на куцо и сакато за да лъже и маже. Най голямото падение е в НОВА, следва БТВ и канал 1. Този много глупав Вектор и парцала до него, не можах да разбера дали са раздани в България или Украйна. Заради пропагандата случайно се пита украйнка какво мисли за Русия и за военните действия. Такова падение такава некадърност. Ами що не показахте свастиките на тези терористи укри бре? Що не покажете как се крият сред жени и деца бандера фашисти? Покажете как си разполагат танкове и оръдия между блоковете, детски градини и училища. И не не съчувстваме на нео фашистите.
  • 47 Оракула

    8 17 Отговор
    Ето , това е най-правилния призив , към Украинците ,
    -"Ние никога няма да бъдем роби, на Путин
    ако би бегали, да мрем по добре!"
    С този призив ,към Украйнския народ ,
    дори Украйна да бъде сравнена със земята ,
    ще се изправи отново!
    Путин ще поеме пътя към към залеза ,на
    това което беше ,
    преди да е бил роден!
    С тези думи Александър Македонски ,
    със тракийската си войска ,
    побеждава Дарейос при Гавгамела!
    С привидно, много по малка армия ,
    но в голямата си част, чисто Тракийска!
    Какво казва Александър Македонски?
    "Вие воини на Тракия ,не сте роби като ,
    воините на Дарейос, вие сте свободни хора
    и вас никой, не може да ви пороби и победи!"
    Ако можем да вярваме на автора Арианос,
    който е най-достоверния писател, описал истината
    по мнението на много гръцки стари автори!

    Явно, Траките Одриси и Беси и Гети ,
    никога не са били поробено племе ,
    нито от Филип, или от Александър Македонски?
  • 48 Българин

    11 25 Отговор
    От Съединението до днес Русия и русофилите са най-големите врагове на България. И не трийте антируските коментари!

    Коментиран от #54, #92

  • 49 Евроатлантик

    23 3 Отговор
    Зеленски, вие не сте роби, по определение сте пушечно месо за реализиране пъклените планове на англосаксонците! Не сте роби, вие сте аборигени подготвени за месомелачката!
  • 50 Трезвомислещ българин

    26 1 Отговор
    Снимките с пострадалите от болницата, под чиито руини е имало десетки деца и бременни жени, а като цяло в болницата е имало стотици пациенти, са само три. На тях са запечатани три бъдещи родилки. Всъщност обаче е само една.

    Бедното момиче, заснето на фона на развалините на родилния дом, се оказва моделката и популярен бюти блогър Марианна Подгурская, която в Инстаграм се подвизава с никнейма krevvetochka, съобщава Telegram каналът СИГНАЛ.

    Коментиран от #61

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Скакауец

    23 1 Отговор
    Зеленски, нямате шанс въпреки рамото, дето ви удрят онези отвъд океана и откъм запад! Единственият ви изход е да сядате на масата за преговори и да се съгласите на каквото ви предложат и без пазарлъци! И престанете да сънувате за някаква победа! Такава ще има само в някакъв холивудски филм с главен герой Рамбо, дето сваля хеликоптери с лък, арбалет и прашка...
  • 53 Подкрепяш Русия

    6 30 Отговор
    Подкрепяш убийството на украински деца. Подкрепяш Русия, подкрепяш убийци и военнопрестъпници. От теб зависи дали ще станеш техен съучастник.

    Коментиран от #86

  • 54 fon4o

    13 2 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    Ще приема коментара ти само след като кажеш кои са приятелите на България ? Америка ли ?

    Коментиран от #56

  • 55 big

    13 3 Отговор
    Този определено няма да е роб, ако не избяга своевременно! Най-вероятно ще бъде мъртъв и малка вероятност да бъде в затвора!
  • 56 Българин

    6 19 Отговор

    До коментар #54 от "fon4o":

    В момента целият нормален свят е враг на путинова Русия. Враговете на нашите врагове са наши приятели.

    Коментиран от #79, #96

  • 57 Госあ

    8 13 Отговор
    Помнете ми думата, след войната, Украйна ще дръпне много, много пред България. И не толкова заради ресурсите си, които агресора иска да открадне, а заради манталитета на хората !

    Коментиран от #64

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Истината

    4 14 Отговор
    Единственото предназначение на Русия е да покаже на целият свят как не трябва да се живее и какво не трябва да се прави!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ала бала

    20 1 Отговор

    До коментар #50 от "Трезвомислещ българин":

    Ми те руснаците още на седми казаха, че болницата е опразнена и в нея има бойци на Азов...и е логично в този случай да има само трима ранени...От там нататък си правете изводите сами колко чини укропропагандата! Поне 90% от информацията на УНИАН е изсмукана от пръстите лъжа, а пък Зеленски говори каквото му напишат на листчето разбойниците около него...
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 11112

    13 2 Отговор
    Роби сте на парите и запада и продадохте народа на Украйна,от евреин какво може да се чака...
  • 64 Хахаха

    5 7 Отговор

    До коментар #57 от "Госあ":

    Защо унижаваш българите? Проявяваш менталитет ли?

    Коментиран от #75

  • 65 Тромпи

    15 0 Отговор
    До автора или рупор на нацитата ,хващай автомата и бягай да ги защитаваш заедно с другите промити мозъци в окрайна ,ще ти платят повече грантове.Брези има за вас много.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 На снимката

    13 1 Отговор
    Абееее... гледах го по телевизиите Зеленския и въобще не ми изглеждаше адекватен ,а ачик си личеше ,че е на транквиланти - мига на парцали,неовладяни тикове,климкане. До него хора с автомати,което също е много съвнително - бункерът му е още от съветско време,херметичен е и издържа пряко попадение на ядрен боеприпас защото е на над 100 метра под земята. Явно Зеленски е кукла на конци на обкръжението си и му нямат вяра дя не вземе пряко в ефир да признае за мръсната бомба и биолабораториите. Тоя на снимката сигурно го пази да не изпорти САЩ за лабораториите.
  • 68 Българин

    4 12 Отговор
    Крайно време е проруските хибридници да бъдат третирани като част от руската информационна война срещу нормалният свят. Не може да се възхваляват военнопрестъпници и детеубийци и техните престъпления да бъдат оправдавани и омаловажавани!
  • 69 Българин

    4 11 Отговор

    До коментар #66 от "Иванушка  🇷🇺":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи, така, че остави българските национални герои на мира!
  • 70 Факт

    13 3 Отговор
    В същото време руснаците раздават помощи на украинците - продоволствие и лекарства! Ха сега де!

    Коментиран от #72

  • 71 Трезвомислещ българин

    12 6 Отговор
    Зеленски отдавна вече е роб, но не на Русия,а на неговите западни господари. Малко остава до края на представлението и сигурно то ще му е последното.

    Коментиран от #73, #83, #84

  • 72 Българин

    6 11 Отговор

    До коментар #70 от "Факт":

    Много руски пропагандни репортажи гледаш путлерас. А, че използват кадировци като заградителни отряди под Киев знаеш ли?
  • 73 Българин

    8 10 Отговор

    До коментар #71 от "Трезвомислещ българин":

    Руските роби никога не сте били и никога няма да бъдете българи. Дори господарите ви се гнусят от вас, въпреки, че ги подкрепяте!

    Коментиран от #77, #81

  • 74 Azz

    3 1 Отговор
    зеленш шут,украинците и бандитите ти нямат нищо общо....

    Коментиран от #76

  • 75 Госあ

    6 5 Отговор

    До коментар #64 от "Хахаха":

    Унижавам простите руски подлоги, които за съжаление не са малко.
  • 76 Руските ZVине

    4 9 Отговор

    До коментар #74 от "Azz":

    Са бандити и престъпници а не украинците!
  • 77 Трезвомислещ българин

    8 2 Отговор

    До коментар #73 от "Българин":

    Още по- зле е да си кон с капаци и да вярваш на всичко , което ти подхвърли Запада , в лицето на Зеленски.

    Коментиран от #80

  • 78 Оракула

    9 6 Отговор

    До коментар #42 от "Няма до бъдете роби?":

    Днес сме ,11 март 2022 година!

    Какви нацисти сме ние Българите ,
    стегни се малко ,
    Царя ни го уби Хитлер,
    свободата ни откраднаха Руснаците- комунисти!
    Робуваме им още и то истински!
  • 79 Тъпо

    5 1 Отговор

    До коментар #56 от "Българин":

    Много интересен отговор, но тъп...не се сещам някъде в националната ни доктрина за сигурност да е записано, че България е враг на Русия и обратното ...така , че други ми Светулка ако ще и марсианците да са врагове на Русия, това не ги прави автоматично приятели.
    Друг е въпросът какво подразбираш под "целия свят" . За мен лично 15 държави не са целия свят...определено.

    Коментиран от #97

  • 80 Драйфус

    5 3 Отговор

    До коментар #77 от "Трезвомислещ българин":

    Но най зле е да вярваш на това,което ти каже Русия!

    Коментиран от #87

  • 81 Куршумът

    1 4 Отговор

    До коментар #73 от "Българин":

    Куршумът предназначен за теб Фашингтонски троле, е вече отлят.

    Коментиран от #88

  • 82 НА КОЛЕНЕ АМЕРИКАНО-

    2 5 Отговор
    НАТОВСКА ПОДЛОГО! ЩЕ БЪДЕШ НА КОЛЕНЕ! ЖАЛКО ЗА УБИТИТЕ!
  • 83 Десо

    2 1 Отговор

    До коментар #71 от "Трезвомислещ българин":

    Радвам се,че не съм толкова ТРЕЗВОМИСЛЕЩ като теб!!!И понеже си най мислещия според теб българин,помисли,ама по дълго време,дали помагаш на Русия
  • 84 Оракула

    7 6 Отговор

    До коментар #71 от "Трезвомислещ българин":

    Зеленски, както и да го плюеш,
    има 95% от световните лидери на своя страна!
    Идеологически и реално погледната Русия,
    има един единствен шанс да запази държавата си
    в момента , и то да се оттегли веднага!
    Другите от " Федерацията" им, да не мислиш, че са балами,
    чукчета, такива, като Абрамович, ежедневно
    да им прибира диамантите и петрола и Путин да го пази!
    Путин ги дои, като млечна крава заедно с Руската олигархия ,
    те са един престъпен конгломерат ,под формата на държава,
    който го интересува единственно и само преразпределението на света ,
    само пари, яхти и офшорки и далавери ,та ако щете и война !
    Путин води война срещу Украйна, но изпратил Жена му в Швейцария,
    барабар с децата му , да си,
    печат задните ч-а-сти пред камината!
    Това се казва война, по "Путински"!
  • 85 Васил

    3 4 Отговор
    Правилни никакви отстъпки за Руските гниди.
  • 86 ТОВА Е ВЯРНО

    3 6 Отговор

    До коментар #53 от "Подкрепяш Русия":

    САМО АКО ПОДКРЕПЯШ АГРЕСОРИТЕ АМЕРИКА, ЕС, АНГЛИЯ, ГЕРМАНИЯ И УБИЕЦА НАТО!!! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!
  • 87 Трезвомислещ българин

    3 2 Отговор

    До коментар #80 от "Драйфус":

    Не е въпросът в Русия, говоря за целенасочено представяне на новини тук, по начин, зад който личи явна пристрастност. Дори в съдъта се изслушват и двете страни
  • 88 Киркор

    4 3 Отговор

    До коментар #81 от "Куршумът":

    Той и Кадиров мислеше като теб,но му стъжниха живота украинците.Взе да обяснява по колко ще обещети близките на убит чеченец!А те са много!
  • 89 хкврхф

    4 4 Отговор
    Аз пък мислех, че руснаците са много уплашени от това, че нато се разширява до границите им. Агресията е присъща на уплашените хора.
  • 90 124

    3 2 Отговор
    Просто дрогиран нацист!
  • 91 стария моряк

    4 1 Отговор
    Работил съм и с едните и с другите , разликата не е голяма! Руснаците са по простодушни , докато украинците се пишат по големи тарикатчета. След първата рюмка стават еднакви алкохолизирани глупаци!
  • 92 От Факти

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    Трият се автоматично коментари които съдържат линкове към други сайтове
  • 93 Алоу Зеленски

    5 2 Отговор
    Хвърляй кърпата и се предавай знаем че е сладко да се харчат чужди пари. Но няма такъв да ти даде нещо и нищо да не иска. Хвърляй кърпата и спасявай народа на Украйна. Може много да ти се иска да си силен, но не си, умират деца. И в спорта е така няма двама победители.
  • 94 личи

    3 2 Отговор
    да е комедиант по професия....
  • 95 Перо

    3 2 Отговор
    Зеленски много добре знае,че е роб в робска държава,от 2014 г. Трябваше международната общност да забрани създаването на измислени държави и неетнически нации. Украйна и РСМ са най-рисковите и тлеещи вечни конфликти,защото няма по-реакционни националисти от хора без етническа националност и етнос! А приемането им в регионални и световни организации ще доведат до вътрешно разложение!
  • 96 Ала Бала

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "Българин":

    Пич, човекът те пита за приятелите на България, не за враговете на Русия! И трябва да ти кажа, че нито един от враговете на Русия не ти е приятел...Дори на Балканите нямаш приятели, да не говорим за Европа! Колкото и нелепо да звучи, но си е истина...

    Коментиран от #98

  • 97 Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #79 от "Тъпо":

    Да, руските роби сте такива. И с ржавите не са 15. Виж кои са приятелите на руските агресори и тогава прави сметки. Защото именно те не са повече от 15. Плюс предателски те пети колони на Москва,които са най много в България.
  • 98 Българин

    3 2 Отговор

    До коментар #96 от "Ала Бала":

    Ами виж колко държави са в ЕС и НАТО и ги преброй. Това са приятелите на България. Това, че от петата колона от национални предатели и българофоби ги смятате за врагове си е ваш проблем.

    Коментиран от #101

  • 99 Истината

    3 2 Отговор
    Вчера братята украинци са свалили 10 руски самолета. Явно новите ракети Старстрайк, които получиха си в рщат добре работата и подрязват крилата на путинските соколи!
  • 100 Роза

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Чикатило":

    И какво,като Чикатило се е родил в Украйна?Убийци и садисти има във всички страни по света!
  • 101 Балкански

    1 0 Отговор

    До коментар #98 от "Българин":

    Да да! Точно това са ни "приятелите". Както се казва с такива приятели врагове не ти трябват! Сега се сещам за спора с Македония! Всички наши приятелчета застанаха срещу нас! Че даже една американска сенаторка искаше санкции да ни налага! Пак сме от грешната страна, но ще го разберем, когато катастрофата се е случила!
  • 102 Вие сте

    1 0 Отговор
    На американците, обаче
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Имбецил

    2 1 Отговор
    Поживьом-увидим!
  • 105 случаен

    2 1 Отговор
    роби сте смешко,по добре да коленичиш пред свои,вместо пред чужди,кат си велик що лееш сълзи и се молиш на всички за помощ
  • 106 Мим

    1 0 Отговор
    За каква победа хортувате ,бе урки.Ще бъдете пометени и от оня свят,ако смятате като идете,че ще сте победители си е ваш проблем..
Новини по държави: