Last news in Fakti
  Тема: Украйна

15 Март, 2022 19:23 4 506 120

Зеленски: Украйна разбира, че не е в НАТО и иска гаранции за сигурността си

  • украйна-
  • володимир зеленски-
  • война-
  • нато-
  • русия

Ние всички сме мишени на Русия и всичко ще тръгне срещу Европа, ако Украйна не устои, каза държавният глава

Зеленски: Украйна разбира, че не е в НАТО и иска гаранции за сигурността си - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украйна разбира, че вратата за членството ѝ в НАТО не е отворена и затова предлага да се защити по друг начин, ако ѝ бъдат дадени гаранции за сигурността ѝ, заяви днес украинският президент Володимир Зеленски, предаде Ройтерс.

"Ако не можем да влезем през отворена врата, трябва да си сътрудничим с организациите, с които можем, които ще ни помогнат, които ще ни защитят... и да се сдобием с отделни гаранции", каза Зеленски във видеообръщение.

Европа трябва да предпази собствената си сигурност, като помогне на Украйна да се защити от Русия, каза украинският президент Володимир Зеленски на среща на лидерите на страните от Обединените експедиционни сили, която се проведе в Лондон под домакинството на британския премиер Борис Джонсън, предаде Ройтерс.

Зеленски се включи в срещата чрез видео връзка и призова лидерите да изпратя повече оръжия в Украйна.

"Ние всички сме мишени на Русия и всичко ще тръгне срещу Европа, ако Украйна не устои. Така че бих искал от вас да си помогнете, като помогнете на нас", каза Зеленски пред лидерите. "Знаете какви оръжия ни трябват... без вашата подкрепа ще бъде много трудно. Благодарен съм, но искам да кажа, че се нуждаем от още...", каза още Зеленски.

Обединените експедиционни сили бяха създадени през 2014 г. под командването на Обединеното кралство. В тях участват Дания, Исландия, Латвия, Литва, Нидерландия, Норвегия, Финландия, Швеция и Естония, които периодично провеждат съвместни военни учения.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От сайта фaктoр.бг

    25 142 Отговор
    В настоящия момент съотношението между привърженици на НАТО и русофилите е две към едно и не предполага никаква възможност България да напусне алианса или ЕС след референдум. 
    Но макар и в отстъпление, макар и в малцинство, 

    русофилите остават сериозна опасност за националната сигурност

     Социологическите данни показват, че те сега са около 21% от българското население.

    Коментиран от #3, #17, #20, #22, #26, #31, #59, #85, #91

  • 2 хах

    116 16 Отговор
    тоя артист по цял ден снима драми от бункера Z
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ротшилд

    71 13 Отговор
    Аз съм вашия Бог, аз управлявам Киро Поцелана по името на тайния елитен клуб в Харвард Юнивърсити "Porcellian". Аз управлява евреина Зеленски и евреина Блинкен и евреина Сорос и НПО-тата ви и правителството ви. Аз съм западната демокрация и вашите избори.
  • 5 !!!?

    47 2 Отговор
    НАТО то даде оръжие, ама "патриотичната" ти армия го хвърли в ръцете на руските сили и побягна!

  • 6 Нямаш шанс

    126 11 Отговор
    Нато и САЩ те изработи ха като си балък. Балък ще си останеш.
  • 7 90143

    136 11 Отговор
    Зеленски ли си или Червенски разкарай се да те няма писна ни да хленчиш всеки ден, да си милсил когато се правеше на мъж и заплашваше Русия!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Последния Софиянец

    112 11 Отговор
    Тоя е луд.Руснаците са в Киев ,а той иска гаранции за сигурност.

    Коментиран от #62

  • 10 Володимир Зеленски велик патриот

    6 78 Отговор
    Зеленски към руските войски: Слушайте ме внимателно, даваме ви този последен шанс за оцеляване! ВИДЕО

    Нашите храбри защитници продължават да нанасят на руските войски съкрушителни загуби, категоричен бе украинският президент
    "Нашите храбри защитници продължават да нанасят на руските войски съкрушителни загуби. Скоро броят на свалените хеликоптери на Русия ще достигне 100 единици. Вече са изгубили 80 бойни самолета. Стотици танкове, хиляди единици друга техника. За 19 дни руската армия е загубила в Украйна повече убити, отколкото през двете кървави чеченски войни", отбеляза Зеленски.  

    Предложение към окупаторите 
    "
    Искам да кажа нещо на руските войници, на онези, които са дошли на нашата земя и които на онези, които скоро ще бъдат изпратени да воюват срещу нас. Руски наборници, послушайте ме много внимателно. Руски офицери, вие вече всичко сте разбрали. На Украйна нищо няма да ѝ вземете. Вие ще взимате нашите животи, вие сте много. Но и вашият ще бъде взет. Защо да загивате, за какво? Знам, че искате да оцелеете. Ние чуваме във вашите разговори, които сме прихванали, какво наистина вие мислите за тази война, за този позор и за вашата държава.Предлагаме ви да останете живи

    Коментиран от #24, #117

  • 11 Kcaniba

    57 7 Отговор
    окраина може би нещо и разбира, до толкова, до ,колкото едно теле, дето краварра го влачи на жертвенно заколение,,,, а кървавият клоун, то е яката сополив на субстанции, играе сталкер 0 кол оф припят -2...
  • 12 пaлячото го изклатиха каубойската

    84 8 Отговор
    сега реве и иска кърпички..
  • 13 жужетоЗе

    46 6 Отговор

    До коментар #3 от "Стойко":

    сфинктерст си бехте, бетераст станахте,, хехе!! След като паднат орките в Киев, къде - в Сомалия, а!?)))
  • 14 TRD

    92 7 Отговор
    Този наркоман закопава Украйна все повече. Киевската нацистка върхушка е откраднала над 50 милиарда долара, сега им пращат небезвъзмездно още стари железа, които ще плаща народа.
  • 15 Натю

    50 2 Отговор
    Не ни трябват разбити летища, искахме да ги вземем както си бяха, то разбити летища и в България си имаме
  • 16 SCH💿Nino Brown

    69 5 Отговор
    Ай земи се скрий някъде жалък манипулатор в НАТО няма да влезете
    Освен ако не проговорите американски, френски или английски ,шут стига прави пропаганда за трета световна война няма да стане.Или Путин да ви кротва най после как си беше едно време все руска порода украинец или руснак няма разлика
  • 17 Антитрол

    86 7 Отговор

    До коментар #1 от "От сайта фaктoр.бг":

    Това ли е новата опорка вече - защо не пробвате тогава референдум за НАТО щом сте сигурни че русофилите били само 20% - хайде пробвайте де. Ама страх че после трябва да бягате всички продажници - то пак ще бягате ама малко по късно.

    Коментиран от #105

  • 18 !!!?

    6 3 Отговор
    Джавелин в действие :D

  • 19 Иванушка 🇷🇺

    77 7 Отговор
     " ...Украйна разбира, че не е в НАТО.. " - да го беше разбрал преди двайсет дена Зелник прозд, ама се правеше на хайли лайкли Холиууд Стар и Комик. Бегай дигай над Киев Белия флаг, докато оше го има на картата.
  • 20 Хахаха

    60 5 Отговор

    До коментар #1 от "От сайта фaктoр.бг":

    Ама в коментарите личи обратната тенденция и при референдум ще има 2/3 срещу натю. Те и социолозите преди три месеца даваха на кирю 15 процента ама той взе 25 и така беше и според коментарите по форумите, нищо че сега нема да върже и 3 процента
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ей пен дал

    69 6 Отговор

    До коментар #1 от "От сайта фaктoр.бг":

    какви глупости бръщолевиш Съотношението русофили -амерски подлоги е 80% на 20% .Това се знае много добре от всички,затова няма да има референдум,докато Възраждане не поеме власта.Спасението за България е в тях!
  • 23 Кокса

    58 7 Отговор
    Не подкрепям никой във тази война но е време нато или европейският съюз или да помогнат на Украйна или да спрат да наливат масло във огъня. Виждам само усмивките на мазни политици по телевизията и празните им обещания,никой не го интересува за хората ,виждам само падение и корупция . За съжаление това са европейските ценности днес ,колкото си по подъл и по неадекватен толкова по висок пост заемаш във евро парламентът
  • 24 Дааа

    67 4 Отговор

    До коментар #10 от "Володимир Зеленски велик патриот":

    ПРОПАГАНДАТА НА ГУБЕЩИЯ.ТОЗИ ЕЛЕМЕНТАРЕН ЧОВЕК ВЗЕ 3 МИЛИАРДА ДОЛАРА ОТ САЩ,РАЗРАБОТИ БИОЛАБОРАТОРИИ,ПОДКРЕПЯ НАЦИСТИ ИЗБИВАЙКИ МИРНИ ХОРА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ОСЕМ ГОДИНИ.ТОВА СЕ КАЗВА МРЪСНА ЦИФКА.
  • 25 Напредък

    48 5 Отговор
    След като Зеленски декларира, че няма да влиза в НАТО значи първото условие на Русия е изпълнено.
  • 26 честен ционист

    40 3 Отговор

    До коментар #1 от "От сайта фaктoр.бг":

    Алоо, НАТО умре отдавна бре. Не четеш ли хорицата са се презастраховали и направили отделно сборище обединени експедиционни сили (туристите шведи) още лето 2014-то
  • 27 Отечествен фронт

    56 2 Отговор
    Да се готвят към Белене всички БГ тарикати, които ограбиха българският народ!
  • 28 Най-добрата ви гаранция е

    55 3 Отговор
    Дружбата с Русия.
  • 29 Какво НАТО бе?

    43 0 Отговор
    Канадци и американци си правят свои учения там на Север!
  • 30 Смех

    62 3 Отговор
    Какво разбира тоя орева света... каква сигурност бе вие печелите войната 13500 убити срещу 1300 вие направо как не сте на прага на Москва вече...

    Нациста трябва да изчезне възможнои най-скоро...
  • 31 МммммДа

    50 4 Отговор

    До коментар #1 от "От сайта фaктoр.бг":

    Социологическите данни показваха за последните парламентарни избори, че привържениците на Герб са 38%!
    И някак странно, защо тези социологически проучвания се разминават тотално с проучванията на ЦРУ! Защото според последния доклад на ЦРУ сочи, че българите са за Русия. Само официалната власт поддържала нацисткия режим в Украйна! Значи, или ЦРУ са тъпи , или нашите със социологическото си проучване! И да допълня, че батальоните на Азов, срещу които се бори Русия са признати от официалната власт в САЩ за нацистки!
  • 32 Превод

    31 2 Отговор
    Искам гаранции, че няма да ме убият.
  • 33 Лелеее

    47 2 Отговор
    Зеленият, и Русия разбираше че не е в НАТО и искаше гаранции. Не ги дадохте. Дойдоха ви на гости. Сега виеш.
  • 34 Мозъка

    41 3 Отговор

    До коментар #3 от "Стойко":

    ти е смазан,без да те бият.Не нор мал ни ци,амерски подлоги,краят ви наближава
  • 35 Скоро ще сте част

    46 4 Отговор
    от руската империя и ще бъдете напълно и надеждно защитени

    Коментиран от #68

  • 36 Курд Околянов

    41 1 Отговор
    "бих искал от вас да си помогнете, като помогнете на нас" Ето така манипулираше украинския народ и унищожи Украйна.
  • 37 МАЙ

    40 2 Отговор
    ТОЗ НАЙ-НАКРАЯ ИЗВЕТРЯ ОТ ГАНДЖАТА.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 защо

    17 2 Отговор
    има едн член 6 -ти на разговорен български :)
    - сега даваш задна зеления и по 6 на задна
  • 40 Курд Околянов

    44 5 Отговор
    Украйна ще бъде унищожена и превърната в руини. Това е единственият вариант, за съжаление. И за това е виновен актьора-комик Зеленски и тия около него, защото повярваха, че Европейския съюз и САЩ ще им дават. Те ще дадат, те ще дадат ... Все още си живеят в времето на соца, когато все някой трябва да ти дава.
  • 41 6303

    7 16 Отговор
    Много се напъвате , но не сте достатъчно. Възраждане , Атака , ВМРО , ВОЛЯ , АБВ , БСП , ГЕРБ и още няколко . На път са и нови , тези които ще правят нещо със Стефан Янев . Леле, толкова много сволач .
  • 42 Zzzz

    43 3 Отговор
    Стига подклажда напрежение.Зеленски не разбр а ли,че във военно отношениеНАТО няма как да помогне.Никой не иска Трета световна война.
  • 43 Софиянецо

    35 5 Отговор
    Зеленски е елементарен манипулатор.
  • 44 Кви ги плещиш?

    26 4 Отговор

    До коментар #38 от "Стойко":

    Обръщай доларите на Мустафата в юани че скоро със зелените салфетки няма да можеш и 4-те букви да си избършеш. И давай по същество. Кви са тез фермани? Господарите искат да агитираш кратко, ясно и въздействащо. Ще има глоби.
  • 45 Иван

    25 2 Отговор
    Ох миличкия ми фашист)) като изцеден лимон е, толкова кокос смръкна за тея дни че ще спи пет пъти повече като го хвърлят в панделата))
  • 46 Hoho Boho

    4 33 Отговор
    Провалът на Путлер е гарантиран.
  • 47 Fenasi Kerim

    28 7 Отговор
    Ами Путин нали каза, че ако Украйна се откаже от НАТО, Русия ще бъде гарант за сигурността й? Не че може да се вярва на думите му. Той беше казал че няма да напада Украйна а го стори. От една страна Запада са лицемерни терористи които обкръжиха Русия с военни бази. От друга пък Русия също е агресивна. Нападнаха Грузия. Нападнаха Украйна. На никого не можеш да имаш вяра. Русия се чувства заплашена от държави с които граничи ако те членуват в НАТО. И с пълно право. Русия иска да бъде независима. Не са покорни. Но върхушката в Русия не е цвете за мирисане. Те са същите богати евреи като събратята си на Запад. Жалко за младите мъже, жени и деца загубили живота си. Без значение руснаци или украинци. Между Украинец и руснак няма разлика. Европа винаги е била нацистка и ще бъде такава. Всички либерални глупости са една маска. САЩ са световен агресор и оттам единственото което харесвам са каубойските филми.

    Коментиран от #53

  • 48 До зеленски

    24 2 Отговор
    Бавно загряваш
  • 49 Иванушка

    7 16 Отговор
    Абе хора..боклук съм, унижавам се да пиша и подкрепям Русия, жена ми ме напусна..не ме бива. Какво друго да ви кажа???
  • 50 Станчо

    20 2 Отговор
    Смях. Ще ти Уври главата
  • 51 Стилян

    21 2 Отговор
    Малко по малко започна да схваща
  • 52 хълми

    20 2 Отговор
    зеленски скоро ще позеленее окончателно ,до броени дни..........
  • 53 Fenasi Kerim

    13 3 Отговор

    До коментар #47 от "Fenasi Kerim":

    Написал съм Украинец с голяма буква а Руснак с малка. Това е заради речника в смартфона. Не съм го написал с умисъл. Най добрия ми приятел в казармата беше руснак. Беше добро момче. Ние пиехме кафе сутрин а той водка. Сто грама.
  • 54 Ицо

    25 1 Отговор
    Е така се чувства Зеленски между щатите, европа и русия

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Баце

    23 2 Отговор
    Тоя не разбра ли, че е само един бушон и то вече изгорял ???
  • 57 дончичо

    22 1 Отговор
    Парадната врата за нато не ти я отварят, но задната врата е закована от Братушките ти!Първата оферта на русские есть сама лучшая! Ако не си го разбрал време е за вратовръзки
  • 58 Тоест

    11 2 Отговор

    До коментар #55 от "коста":

    пропагандираш цензура? Мислех си че “комунизмът” си е отишъл, поне така каза Кръпката в една от дебилните си “ песни”.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Ама

    21 1 Отговор
    АЗ в никоя медия нито западна нито Бг не видях да се отбелязва че голяма военна групировка на Всу около Донецк е обкръжена снщи за кво устояване говори Зелето остава още една да обкръжат около Луганск пада Харков и са чао ше си седят в Киев с Кличкото и ще чакат да ги щурмуват Кадировците
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Гошо

    9 0 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    След някой и друг ден Путин ще му ги даде
  • 63 Мето

    3 18 Отговор

    До коментар #55 от "коста":

    Само тук са анонимни да! В Дневник, фрогнюз, Офнюз и т.н. са след регистрация! А тук са анонимни и така един трол например може да напише 20 коментара с различни имена. И дa създаде впечатление че например путинофилите са мнозинство тук.

    Коментиран от #66

  • 64 Иван

    31 0 Отговор
    Абе тоя вече е исползван презерватив, единственото което го топли е сметката в щатска банка и убежище, щото като се разбере истината място няма да си намери на земята..
  • 65 теб кой те е канил

    13 0 Отговор

    До коментар #55 от "коста":

    ай се разкарай бе! ние си знаем тук кои сме и какво сме!

    Коментиран от #73

  • 66 като гледаме

    7 1 Отговор

    До коментар #63 от "Мето":

    страдаш от раздвоение на личността. даже и сам си говориш!
  • 67 Fenasi Kerim

    0 26 Отговор
    Най големите грешки на Путин според мен. Той реши да нападне цяла Украйна. Това е първото. Той не се задоволи със земите населени с руснаци. Поиска цяла Украйна. Втората му грешка е, че заплаши света с Ядрените си оръжия. А третата грешка е че изпрати в Украйна чеченски главорези. Сега се говори и за сирийски. Сега вече и да спрат войната Русия ще има големи икономически проблеми.
  • 68 дончичо

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Скоро ще сте част":

    и свободно можете да говорите МОВУ
  • 69 ТОЧКАТА

    25 1 Отговор
    тоз продължава да дърпа Европа и СВЕТА КЪМ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА!!!!!!!Готов е да даде на курбан 40 милиона живота за това!!!!!!!!
  • 70 гилза

    27 1 Отговор
    Клоун във филм на ужасите,играещ си най-нагло със съдбата на сънародниците си.Това си ти зелен плашипутарнико.
  • 71 Toni

    13 0 Отговор
    Това си ти зелен
  • 72 Ицо

    25 1 Отговор
    Зеления взе да узрява вече😁😁и като всеки гнил плод, скоро ще падне от дъвото🤪
  • 73 коста

    3 20 Отговор

    До коментар #65 от "теб кой те е канил":

    Да, настина вие тук сте група от 6 човека които наистина се познавате защото сте тук назначени от един началник и пишещи под различни никове възхваляващи неистово изтъпленията на един кретен - Путин. Създавате илюзията, че така мислещите са мнозинството в българското общество. Изборите само че правилно ви е определил подкрепата малко над бариерата за влизане в парламента. На следващите може и да сте под бариерата където ви е мястото - фанатизирани комуняги без аналог дори в Русия
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Читател

    26 1 Отговор
    Не, наивнико. Европа не е мишена. ЕС и САЩ те бутнаха във войната... Ти си жертва на тях. Цената ще я плати народът ти.
  • 76 Хъхъ

    1 16 Отговор
    Коментарите се пишат масово от няколко човека и си нислят че правят нещо. Балъци на клавиатури, скоро и вашето време ще дойде. Този път завинаги ще бъдете заличени долни Путинофилчета и предатели
  • 77 коста

    2 16 Отговор
    Путин е честолюбив човек. Той няма да понесе срамът който го чака и световната изолация. Въпрос на време е да използва личното си оръжие срещу себе си.
  • 78 До зеленски

    8 1 Отговор
    Наполеончик,чаката на Кадиров хората,ще има линийй,Е ..не и Руски частушки.
  • 79 Украински войник

    27 1 Отговор
    Предай се Зеленски ! Спаси Украйнския народ ! Аз не искам да умирам вместо теб !!!!!!
  • 80 Да живее

    21 1 Отговор
    РУСИЯ, напук на англосаксонски те
    боклуци.
  • 81 коста

    2 14 Отговор
    Копейковци, нямате ли работно време бе. Този ваш работодател ви експлоатира като роби за дребни монети които нямат котировка в реалния свят
  • 82 ЗЕЛЕНСКИ ВСЕ Е ДРОГИРАН !

    18 1 Отговор
    Сменя мнението си през пет минути .....ту към НАТО ....ту към РУСИЯ !!!
  • 83 Ха ха

    17 1 Отговор
    Е клоуна си е клоун .Кво НАТО къв ЕС бе комик.
    Други страни с години изпълняват и покриват критерии за членство ,а ти искаш да влезеш от килера .
  • 84 Милена

    17 0 Отговор
    Този клоун толкова ли е тъп или чете краварски сценарий!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 коста

    2 12 Отговор
    Скоро всички путинофили ще бъдете безработни.
  • 87 Пудинг

    11 1 Отговор
    Аре стига рева ве провокаторе!
  • 88 ponti

    18 2 Отговор
    Абе полека-лека ще разберете, че цялата трагедия е на ваша сметка, ама по трудния начин. Няма как да си на границата на Русия, да се дървиш, да искаш да влизаш в НАТО, и да разчиташ, че хипотетичните ти съюзници ще те защитят. Те просто искат да си похарчат оръжията някъде, защото политиците им са под натиск от Военно промишления комплекс да се инвестират новите пари предвидени в бюджета за въоражаване. Това в Украина е детска градина. Очаквам много по-мащабен конфликт, в който (за съжаление) ще бъдем жертвен агнец, тъй като трябва да се изстрелят/изхвърлят определент брой бомби/реакети, иразходят самолети, оръжейни с-ми и т.н. за да се освободи място, а и за да се аргументират "новите инвестиции в отбраната" ! Хората, които взимат тези решения трябва да бъдат разчекнати между два коня - екологично, традиционно, по стар български обичай! Но ....няма шанс. Може би Херо.... малко преди да ни изравнят със земята.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 УСА боклук

    15 2 Отговор
    Гаранцията за същесвуването на Украйна е РУСИЯ !
    Другото е гаранция - Франция.
  • 91 AlienMind

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "От сайта фaктoр.бг":

    Не си много блестящ в статистиките, няма човек с който да съм разговарял и да не е против НАТО и клоуните наречени български политици управляване от сатанистчетата! Писна им на хората от гадни подмолни политически интриги, войни по целия свят, биологични разработки и двоен стандарт! Не им трябват на хората финикийски знаци без покритие , трябва им мир , чист въздух, вода без замърсяване, родна продукция, енергийна независимост! Трябва им нормална среда в която да отглеждат децата си а не вируси, маски, ваксини и полицейска държава! Но с оглед изродите американоси нещата няма да се развиват точно в тази посока!

    Коментиран от #92

  • 92 коста

    6 5 Отговор

    До коментар #91 от "AlienMind":

    Мнението ти се покрива с идеологията на ,,възраждане". Е как ще чуеш чуждо мнение различно от твоето като си постоянно облъчен от Костадин Костадинов. Излез , срещни се с нормални хора, стига си ходил по митинги на аутсайдери. Признавам ценза на Костадинов и професионалните му качества, но политическата му ориентация е залог на куц кон.

    Коментиран от #97, #100, #102

  • 93 Мисля си,

    12 1 Отговор
    Че НАТО , са едни плаши ПУ…тарници, харчещи много пари….
  • 94 Hoho Boho

    0 12 Отговор
    Путин настъпи мотиката...
  • 95 Обединени експедиционни сили

    6 0 Отговор
    Днес Факти поднесе една новина за мен. Тия сили нещо като второ НАТО ли са?
  • 96 Мамул

    13 0 Отговор
    Зеленски ходи да узрееш! Украйна приключи! Фалшивата държава с етноси от няколко съседни държави ще се разпадне на съставните си части. Радвай се, че няма да има кой да плаща огромния дълг натрупан за нацификация на населението.
  • 97 Успокой се

    4 3 Отговор

    До коментар #92 от "коста":

    Нещо си в маниакално състояние. Какво имаш против Възраждане?
  • 98 Ако се погледне,

    2 0 Отговор
    От чисто човешки взаимоотношения, както между нато и рф, си е просто бабаитлък! Колко, кой бил по, по най…Обикновени смотаняци, когато са срещу не малки народи!
  • 99 Мим

    16 1 Отговор
    Абе картоф,стига си заплашвал Европа с Русия.Стига си ревал и молил филан кишията. Застани като мъж,а не да се криеш в други държави и уж ,че си в Украйна.Щом си правиш видиопартита си ясен ,къде се намираш и само насъскваш да се жертват хора за твоя кауза мегаломанска...Смятам че вече хората ще се осъзнаят и ще ти бият шута...
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Мим33

    8 0 Отговор
    Ами искай гаранции и Путин ще ти ги ,,даде,,,ама трябва да отидеш до Кремъл,а не от бункери да се криеш.....
  • 102 AlienMind

    6 0 Отговор

    До коментар #92 от "коста":

    Не ме интересуват никакви политици, интересува ме децата ми да имат бъдеще а не някъква токсична яма с политизирани овчици който непрестано си търсят пастира и гризат остатъците от своята цивилизация!
  • 103 Сус

    11 0 Отговор
    Окрайна ще бъде похарчена и разпарчетосана по етноси .Точка .По ме притесняват поляшките англо саксонски кофермани какви ще ги свършат
  • 104 Абсурдът,

    3 2 Отговор
    Е че военно Украйна ще спечели, но англо-саксонците, ще я ощетят! Както войната Финландия ссср ! Представите се прецедента? А ако загубят САЩ ? Русия им е необходима, срещу останалият свят! Путин го знае и получава ежегодна помощ от САЩ , а сега ще получи и от фамилия Ротшилд . Украинците може да са на далавера, но ние ?
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Сивата чапла/ оригинал

    6 1 Отговор
    Референдум за НЕУТРАЛИТЕТ!
  • 107 чичо

    8 1 Отговор
    Тоя, зеления, сереозно е предозирал белото!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Да,бе

    3 0 Отговор
    Новорусия ще получи гаранции от Кремъл и така...
  • 110 Vialba

    2 1 Отговор
    Палячо
  • 111 Факт

    3 0 Отговор
    Русия предприема стратегическа рецесия. Всичко върви по план. От тези "мерки" Щатите, Европа, Долара и икономиката отиват в небитието. Ставаме свидетели на раждането на втория Израел (Новият Йерусалим) на територията на дрвна Хазария в южните области на днешна Украйна. Най-голямата синагога е отдавна построена в град Днепр. Кисинджър беше казал преди 10 години, че 2022 г. държавата Израел ще спре да съществува. Но удобно пропусна да каже, че ще бъде преместена. Времето дойде. Дигиталните валути и новото робство са на прага.
  • 112 WhiteNoise

    5 0 Отговор
    силно се съмнявам да се разпарчетоса... ще получи аналога на Кадиров и ще ги вкара у правата вяра за има-нема 5 години. Същите селяни хохли ще маршируват в полша след време... че историята има навика да се повтаря. за това се учи по принцип :)
  • 113 Циркаджия ревлив

    4 0 Отговор
    Eврейчето не разбра за цели 8 г. за какво иде реч?! Сега палячото се върти като пумпал с безсмислени бъртвежи - да беше мисли по рано клоунче!!! Путин му рече в прав текст - слушайте мен, за да не слушате Шойгу!
  • 114 П. П.

    8 1 Отговор
    Зеления педал искам лично да го гръмна!!!
  • 115 Циркаджия ревлив

    4 1 Отговор
    Eврейчето не разбра за цели 8 г. за какво иде реч?! Сега палячото се върти като пумпал с безсмислени бъртвежи - да беше мисли по рано клоунче!!! Путин му рече в прав текст - слушайте мен, за да не слушате Шойгу!
  • 116 Факт

    2 0 Отговор
    Информацията за новия Израел е оскъдна. Трудно може да се намери в гуглето, но в тубата още стоят някои интервюта с Игор Беркут (Гарри Бер-Кут), който подробно разкрива какво смятат да правят между 2014 и 2029г. в Украйна. Евреите нанасят финалните си удари преди да въведат скапаните си дигитални валути и да изпълнят 3000 годишния план на Соломон за господстващата еврейска (хазарска) раса. Не всичко е загубено. Още имаме шанс ако не си използваме главите само за да си закачаме маските на тях.
  • 117 Вол Зеленски велик идиот

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Володимир Зеленски велик патриот":

    зеленски към руските войски: Слушайте ме внимателно, макар че аз не съм въобще АМА за слушане
    Аз съм продажен нацист,комик и наркоман,
    Та ва питаме давате ли ми този последен шанс за оцеляване!

    Нашите храбри неонацисти бандер - овци (каквото е останало от тая наша сбирщина де) продължават да нанасят на руските войски съкрушителни загуби, категоричен съм.
    "Нашите храбри защитници хохали.нагляри продължават да нанасят на руските войски съкрушителни загуби. Скоро броят на свалените хеликоптери на Русия ще достигне 1000000000000 единици. Вече са изгубили 8000000000 бойни самолета.
    Милиярди танкове, милиони единици друга техника - каква точно и Аз не знам . За 19 дни Руската армия е загубила в най силната връзка на света украйна повече убити, отколкото през двете кървави чеченски войни", отбеляза Зеленски Зеленя.съл

    Предложение към окупаторите
    "
    Искам да кажа нещо, то по принцип аз само глупости казвам де..та казвам на руските войници, на онези, които са дошли на нашата сбирщина земя и които на онези, които скоро ще бъдат изпратени да воюват срещу нас- ако все или на има де.
    Руски наборници, послушайте ме много внимателно. Руски офицери, вие вече всичко сте разбрали - аз съм продажно американско просто циркаджийско мекере.
    На украйна нищо няма да ѝ вземете, то кво ша вземете де от едни бяндерски неонацисти . Вие ще взимате нашите животи, вие сте много...то Американците вече Но ги вземаха 2014 година. Но и вашият ще бъде взет- или просто
  • 118 ново

    4 0 Отговор
    как изчислихте колко са русофилите в българия , възможно е да са 1 процент , нужен ни е референдум . референдумът обаче е опасен - ако се проведе да не излезе , че русофилите са повече от 60 процента . всеки трябва да прочете иван вазов , не е нужно да обичаме русия , но трябва да бъдем справедливи и да не лъжем . трябва да обичаме само българия . да спрем да се кланяме и на запада , и на америка , и на русия
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Муаха-ха-ха-ха...

    4 0 Отговор
    Палячото не спира да реве.Привиждат му се руски войници в цяла Европа.
Новини по държави: