Last news in Fakti
  Тема: Украйна

26 Март, 2022 07:28 4 001 113

Москва: Спецоперацията ни цели край на геноцида над руснаци в Донбас

  • анатолий антонов-
  • донбас-
  • сащ-
  • русия-
  • война-
  • украйна

Вашингтон трябва да бъде държан отговорен за разрушените градове и десетки хиляди човешки животи, загубени в Югославия, Афганистан, Ирак, Либия и Сирия, заяви руският посланик в САЩ Анатолий Антонов

"Военната спецоперация на Руската федерация има за цел да сложи край на геноцида на цивилното население в Донбас, Русия, за разлика от САЩ, прави всичко, за да спре военните престъпления в Украйна".

Това заяви руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов, коментирайки обвиненията на заместник-държавния секретар по политическите въпроси Виктория Нуланд за предполагаемо участие на руското ръководство в смъртта на хиляди украинци и руски военни.

Още новини от Украйна

"Такава цинична реторика от говорител на Държавния департамент е неприемлива. Вашингтон трябва да бъде държан отговорен за разрушените градове и десетки хиляди човешки животи, загубени в Югославия, Афганистан, Ирак, Либия и Сирия. Безбройните зверства, белязали пътя на САЩ... Военните интервенции на НАТО са неизчерпаеми“, заявява Антонов, цитиран от ТАСС.

Той припомни, че в четвъртък "светът си спомни за жертвите в Югославия". „В резултат на бомбардировките на САЩ, които продължиха 78 дни, бяха убити над 2000 невинни хора, включително деца, жени и възрастни хора. Америка унищожи многобройни цивилни инфраструктурни съоръжения. В резултат на това доведе страната до хуманитарна катастрофа “, подчерта ръководителят на дипломатическата мисия.

Антонов каза, че „руската спецоперация е предназначена да сложи край на дългогодишния геноцид на цивилните в Донбас и да разоръжи неонацистите в Украйна“.

„Време е да разберем, че нашата страна, за разлика от американците, прави всичко, за да спре военните престъпления“, заключи посланикът.

В петък министър-съветник на руското посолство в Съединените щати Александър Ким на специално заседание на Постоянния съвет на Организацията на американските държави (OAS) за Украйна заяви, че Русия е започнала специална операция „за защита на цивилното население на Донбас и спиране на осемгодишната война и геноцид, отприщен от режима в Киев, който „западните страни се опитаха да не забележат. „Веднага казахме, че няма да нанасяме удари по цивилни цели. Осъзнавайки това, украинските националисти и радикали, осъзнавайки, че рано или късно ще трябва да отговарят за зверствата си, започнаха да използват цивилните като „човешки щит“, за да ги поставят в жилищни райони тежки оръжия, за да се предотврати излизането на населението от градовете по хуманитарни коридори. Това е, което провокира хуманитарната криза в Украйна", подчерта дипломатът.

Той добави, че „дошло е времето да се сложи край на военните престъпления на режима в Киев, които той извършва срещу собствения си народ“. "Ние подчертаваме: ние не започваме война - ние я прекратяваме", каза Ким, като посочи, че "режимът в Киев практикува нацистки методи срещу рускоезичното население на Украйна". Русия, продължи той, „прави всичко възможно, за да постигне договорени решения за бързо възстановяване на мира в Донбас и връщане на всички народи на Украйна към нормален живот“.

Дипломатът каза, че руската страна счита за „неоправдани дискусии на платформата на ОАГ по въпроси, които не са свързани с наболелите проблеми на страните от Западното полукълбо“. „В света има достатъчно многостранни организации, които са по-подходящи за дискусии по кризата на европейската сигурност“, обясни Ким. „Русия, между другото, като член на много евразийски асоциации, се опитва да предотврати обсъждането на въпроси, свързани с други части на света. Сигурни сме, че другите участници в срещата, че нелогичността на свикването ѝ е очевидна. Призоваваме ви да не губите времето и енергията, необходими за решаване на реални, а не фиктивни проблеми на Западното полукълбо."


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 8 Отговор
    войната е жестокост умират ХОРА да има МИР

    Коментиран от #15

  • 2 Нагъл руснак

    69 84 Отговор
    Геноцид е избиването на 300 цивилни в Мариуопул, прогонването на 4 милиона от Украйна. Но руснаците ще си платят с лихвите за този геноцид

    Коментиран от #30, #57, #63, #94

  • 3 Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦

    66 80 Отговор
    Стига с тоя геноцид в Донбас. За разлика от вас ние знаем как и кой почна войната там. Помним за зелените човечета без опознавателни знаци окупирали двете области, изгонили хиляди хора от домовете и бизнесите им и обстрелващи законните сили на Украйна.

    Коментиран от #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Aлфа Вълкът

    48 44 Отговор
    Оцапаха гащите и се връщат уж да пазят новоизлюпените си републики дето двете са колкото 1/4 от РСМ.
  • 6 Това

    41 23 Отговор
    за Вашингтон и отговорността към безброй жертви , как толкова години не се сети да го кажеш , а сега ?
  • 7 Браво

    45 43 Отговор
    Удрииии долните нацисти-и тези които ги въоражават и се правят,че не виждат на кого дават оръжие...удриииии

    Коментиран от #17

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 рррр

    48 46 Отговор
    Слава на Русия!

    Коментиран от #83

  • 10 Какъв геноцид

    39 23 Отговор
    Нали казвате, че сте един народ, а се делите на украинци и руснаци или само когато ви е угодно.

    Коментиран от #55

  • 11 Aлфа Вълкът

    13 21 Отговор

    До коментар #4 от "РИА новости":

    Ами вярно е, сменят го с двойник онзи почва да захожда и затова го оставя Людмила, която всъщност е вдовица първите години играла по гайдата на КГБ. И вече като масата повярва, че двойникът е оригинала го оставя!
  • 12 BoBa

    28 27 Отговор
    На май, ави. Това все едно при нас Кърджали да тръгне да се цепи и ние да ги оставим.Сърбия западните ни покрайнини. Русия ръси само фейк.

    Коментиран от #49

  • 13 То там...

    20 20 Отговор
    Няма нито руснаци, нито украинци... има едни некастни хорица, омешали се по между си от бедност и безисходица, пропити с пропаганда от 1945 г. Който е имал малко мозък и качества, отдавна го няма. А иначе сте едни варвари !

    Коментиран от #28

  • 14 ФАБ-500

    8 17 Отговор

    До коментар #3 от "Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦":

    Ти пък си от ихтиман в крайна сметка важното е в българия какво става

    Коментиран от #46

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ХаХаХа

    36 28 Отговор
    Прави впечатление, всякакви калинки и медведки изпълзяха отскоро, да разясняват, че нахлуването в независима държава и убийството на цивилни е мироопазваща стратегия на гениалния Путлер. А той се е покрил и мълчи в прясно изкопания си гроб. А на 24.02 и предните дни, гордо се пъчеше, приемаше, раздаваше и напътстваше. Болест да го тръшне дано! И Мутрафанова барабар с него!

    Коментиран от #81

  • 17 Хонор

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Браво":

    Русите ли?
  • 18 Русия

    14 9 Отговор
    120 езикови групи, 100 националности... да са живи и здрави хораха, ама един беден азиатски ЕС е там !
  • 19 оня с коня

    36 24 Отговор
    Тия приказки руснака Анатолий да ги приказва на Тьотките в русия,щото по Света НЕ ХВАЩАТ ДИКИШ.Русия не е в Украйна за да предотвратява някакъв измислен "Геноцид", а за да сложи АЛЧНА РЪКА на Донбаския минен Басейн с фантастичните му залежи от Въглищ,да Присъедини Украинската Житница към Своята за да диктува Международния Зърнен пазар,както и да обсеби несметните подземни изкопаеми от Редки метали,намиращи се в недрата на Украйна.Естествено че Украинското Население е абсолютно ненужно на Русия,затова и АКУРАТНО И ПЕДАНТИЧНО го УНИЩОЖАВА,след което ще постави начело едно Марионетно Правителство,гледащо в Очите Путин като вярно куче!Това е на практика Пътят на русия към Световна Хегемония,който път обаче ще бъде РЕШИТЕЛНО ПРЕПРЕЧЕН от Цивилизованите Световни Демокрации!

    Коментиран от #37, #43, #65, #72, #97

  • 20 Край на геноцида на руснаци

    10 10 Отговор
    и началото на геноцид над украинците...специалната им операция било това на агресорите и окупаторите
  • 21 Иван

    15 26 Отговор
    Русия: не може само САЩ да атакуват мирни хора в Ирак. И ние искаме да избиваме мирни хора да им бомбим децата и да им унищожим къщите!

    Коментиран от #51

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Навалний

    14 16 Отговор
    Тоя как лъже, повече от Ху йло!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 И този е пътник

    8 12 Отговор
    Как си позволява такъв недипломатичен език. Не е ли роден с инстинкти, като Поптодорова...
  • 27 ПРИПОМНЯНЕ

    16 12 Отговор
    Антошка, антошка пора копат картошку! С приемането на новата югославска конституция през 1974 г. Косово получава фактическо самоуправление. Правителството на провинцията въвежда албанска учебна програма в училищата в Косово, набавени и поставени в употреба са множество учебници от управляваната по това време от Енвер Ходжа Албания.
    По-късно, великосръбският национализъм на Милошевич довежда до конфликтите.
  • 28 Aлфа Вълкът

    11 12 Отговор

    До коментар #13 от "То там...":

    Това е абсолютно вярно, факт е, че между Балтика и Урал са едни варяго-татарски субекти с могнолски елементи, а от Урал до Великата китайска стена е един народ - Монголския!
  • 29 Рашка с чашка

    14 19 Отговор
    Отказват се от Киев и Западна Украйна защото отнесоха голям бой. После ще се откажат и от Донбас , временно, и ще остане Крим. Накрая ще се обяват за победители като в Финландия през 39-та . Защото са придобили нови територии, които обаче не са достатъчни да погребат убитите си войници там.
  • 30 4321

    30 16 Отговор

    До коментар #2 от "Нагъл руснак":

    Струва ми се, четейки коментарите, че прекалено много станаха привържениците на нацизма в България. Нещата ще стават все по-лоши ако не се вземат мерки навреме. И е крайно време да престанем да пускаме всякаква палач под формата на бежанци, защото в един момент ще разберем, че тук не са останали българи! А може би това е крайната цел на 32 години бездарно управление на страната ни!!!

    Коментиран от #44

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    15 18 Отговор
    операцията.Трябваше да свали Президента Зеленски ,Денацификация и създаване на нова русия..Както и васално правителство...какво от това изпълнихте.засега 0000000!!В бъдеще ще загубите и крим!Още от начало ви казах,че Лакома уста -Г...ЗЗ затрива!На втория ден ви се промениха плановете ,защото се помислихте за...Дедо Божи...Още не е късно Руски хора да овесите от кремъл генералитетът начело с лудия и да дойдете сред човеците!
  • 35 Господин Антонов

    15 11 Отговор
    Не е добре осведомен
    Списъкът на държавите в които са извършени зверства от съединените щати и техните сателити е много по-голям отколкото той цитира
  • 36 Питанка

    21 19 Отговор
    1. Защо ако е имало геноцид РФ не се е обърнала към ООН ?
    2. Защо само 600 000 от 3 500 000 са пожелали руски паспорти ? Излиза, че РФ държи в плен 2,9 млн. украинци.
    3. Защо вероломните "освободители " никаде не ги посрещат с хляб и сол, а напротив - посрещат ги с коктейл "Молотов ", сопи и се веят само украински знамена ?

    Коментиран от #52

  • 37 Така е

    11 19 Отговор

    До коментар #19 от "оня с коня":

    Ама русофилчетата не ги разбират тези неща. Путин иска земята, не хората! Украйна е добре да се присъедини с тези богатства към ЕС, там където сме и ние. А не да се радват нашите, Путин да я взима.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Терминатор 🇺🇦

    14 13 Отговор
    Нагли убйци .Всичко ще ви се върне тъпкано гад..е
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ренегат

    21 12 Отговор
    На всички рубладжии. Като не ви харесва в България и ЕУ може спокойно да ходите в Русия. Страната е голяма и ще ви намерят местенце. Зареже те го този гаден ЕС. Тук е толкова зле. Ужасно е. Идете в империята слънце. Там капи мед от небето и всичко е без пари. А може и да получите потупване по рамото от техния бог слънце

    Коментиран от #79

  • 42 ха ха хааа

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "МАЙДАН":

    Ти се опитай да извадиш Вовата , ама знаеш ли в кой от 9-те бункера е ...🤭
  • 43 Какво тук значат

    13 9 Отговор

    До коментар #19 от "оня с коня":

    Някакви си въглища в сравнение с американските газови доставки за Европа! Не бъди толкова наивен. Байдън, както и Кенеди прокарва интересите на семейния си клан.
  • 44 Донякъде

    9 7 Отговор

    До коментар #30 от "4321":

    Имаш право до привържениците на нацизма се инфилтрират в нашето общество под формата на демократи
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦

    10 10 Отговор

    До коментар #14 от "ФАБ-500":

    Не съм от Ихтиман , а ти не разбираш че света е едно голямо село и не може ние да сме си добре отделно от другия свят. Всичко е взаимосвързано. Капиш?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 да питам

    5 5 Отговор
    Таа плоча не се ли изтърка вече ...😳
  • 51 4321

    17 5 Отговор

    До коментар #21 от "Иван":

    Това явно ти си си го измислил. Русия не е казвала подобно нещо. Но днес прочетох друго нещо в Bulgarian times, а то е - От Русия: При Трета Световна Война на мястото на САЩ ще има пролив „Другарят Сталин“

    Коментиран от #62

  • 52 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 14 Отговор

    До коментар #36 от "Питанка":

    "Антошка, Антошка пора копат картоошку...."
    След тези зверства, всяко наказание на Русия ще бъде малко...
  • 53 Още 30 дни

    7 8 Отговор
    И съвсем ще измените целите
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 4321

    13 4 Отговор

    До коментар #10 от "Какъв геноцид":

    За да си отговориш на въпроса се опитай да гледаш и други новини, а не само продажните наши канали.
  • 56 Вън Пут Ин

    14 7 Отговор
    Тази позиция на чекистите в Кремъл е някаква шизофрения. Оправдаваш зверствата си с това, че видиш ли и други са ги извършвали в миналото. Сринаха Украйна , сринаха страната си и продължават да не разбират защо никой не ги харесва, защо никой не им се възхищава , защо никой не ги поддържа ... почти никой, изключваме Сирия, Северна Корея, Беларус и Еритрея.
  • 57 Моряка

    14 10 Отговор

    До коментар #2 от "Нагъл руснак":

    Нагъл Тъпунгер.Когато фашагите от Азов 2014г.избиха и изгориха живи 38 мариуполски полицая заедно със сградата,ти защо не протестира.Ако беше видял димящите овъглени греди на Полицейското управление,жълтите надупчени с едрокалибърно оръжие и гранатомети стени и димящи черни дупки вместо прозорци,пак ли щеше да викаш Слава Украину.Ако беше присъствал на панахидата в памет на убитите и изгорените,която се проведе на големата тревна градинка в центъра на Мариупол,пак ли Путин щеше да ти е виновен.Виждал ли си през тези 8 години с каква ненавист чисто рускоезичното население на Мариупол гледа патрулиращите надменни бабаити от Азов,чиято родина- бандеровска Галиция,е на 1500 киламетра западно от Мариупол.А пак викай Слава Украину,макар че тази огромна,най богата територия в Европа,от 250 години се нарича Новорусия,възвърната на Русия от княз Потьомкин.И предадена преди 30 години от алкохолика Елцин за протекторат на Американците,само и само да остате президент на РФ.
  • 58 ПРИПОМНЯНЕ

    6 6 Отговор
    Антоша дорогой, С приемането на новата югославска конституция през 1974 г. Косово получава фактическо самоуправление. Правителството на провинцията въвежда албанска учебна програма в училищата в Косово, набавени и поставени в употреба са множество учебници от управляваната по това време от Енвер Ходжа Албания.
    По-късно, великосръбският национализъм на Милошевич довежда до конфликтите.
  • 59 Митрополит М.Кусев 1914г.

    5 7 Отговор
    За греха с погрома на България, какво по-страшно ще бъде наказанието? Величието на Руската империя се дължи на "теократизма". Основата, върху която се съзида великата Руска империя и върху която се крепи, беше режима на "теокрацията: да се върши всичко по волята Божия, за неговата слава (да освобождава от властта на мюсюлманите поробените християнски народи). Тая основа - теократизма - окончателно е разрушена от речения грях (погромът на България). Следователно Руската империя остава без основа, и, като такава, ще се разгроми и ще се разпадне ...

    Всички крайбалтийски области: Финландия, Остландия, Литва, Полша и Бесарабия й се отнимат. От Малорусия (Украйна) се образува отделна, самостоятелна държава. Губи целия Кавказ. Владенията й в дълбока Азия хвръкнуват. Сибир отива на Япония и на Китай. От Русия ще остане едно Московско царство ... Руската дипломация, во главе със своя император, приготовляват такъв кюлаф на Руската империя...
  • 60 4 степенна система

    9 5 Отговор
    Тия са на втора фаза..малко разплакани
    На фаза 3 са под масата..
    На фаза 4 следва припадък
  • 61 ВЪН ционистите от украйна!

    10 11 Отговор
    БОЙ ПО укро.утките!

    циони$тит€ $ащ(нато) и хазарит€-юд€и(управляващи украйна) Н€ $€ $ПРЯХА И ЗАПАЛИХА ТАЗИ БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА!
    МНОГО Н€НАВИЖДАТ РУСИЯ И Н€ МОГАТ ДА ПРИ€МАТ НОВИТ€ Н€УДОБНИ ЗА тях Р€АЛНО$ТИ В СВЕТА-СЪЮЗА МЕЖДУ РУСИЯ и КИТАЙ!

    БОГ и РУСИЯ ДА ПАЗЯТ СВЕТА ОТ циони$тит€- $ащ(нато),изра€л,британия,канада,ав$тралия...!

    $ ТАКИВА "$ъюзници" КАТО $ащ(нато) И ВРАГОВЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ!

    ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА от циони$ти(натовци) БЪЛГАРИЯ И БРАТСКА РУСИЯ!

    нато($ащ)-Т€РОРИ$ТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА циони$тит€!

    СПЕШНО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ нато($ащ)!!!

    ЗА ДА $И ру$офоб(натов€ц) ИЛИ ТРЯБВА ДА $И ГОЛЯМ Д€БИЛ,ИЛИ МНОГО ПРОДАЖ€Н (М€РКАНТИЛ€Н) ИЛИ И ДВ€Т€!
  • 62 Радо Калинов

    9 11 Отговор

    До коментар #51 от "4321":

    Той проливът вече е там - в главата ти! Казва се " О, велико божество, другарю Путин" и явно замества онова, което би следвало да е мозък...

    Коментиран от #70

  • 63 Нормален Руснак

    12 11 Отговор

    До коментар #2 от "Нагъл руснак":

    В грешка си драги, цялата соросоидна п а п л а ч ще си плати и това вече започва да се случва, колкото и да не ти се иска!!!
  • 64 Мим

    6 8 Отговор
    Ами за да мирясат тези нацисти,може би е дошло време да стоварите цялата мощ върху Киев и да бъде заравнен със земята.Тогава границата ще е р.Днепър и Донбас свободен.Тия нацисти това заслужават...
  • 65 Моряка

    4 8 Отговор

    До коментар #19 от "оня с коня":

    Не знам,дали ти или коня ти е написал тези измишльотини,но знам,че безродника Ленин,който няма една капка руска кръв, (подробно съм изучавал родословието му) е присъединил всичко това чисто руско,което си изредил,към униятска Галиция и Волина,погрешно наричани Украина.
  • 66 Трифон зарезан

    11 5 Отговор
    Като сте искали да спасите руснаците от Донбас. Да бяхте им отворили вратите на Русия . Да се преместят в Русия. Да им подарите къща. Да им подарите много пари.
  • 67 Хъхъ

    4 4 Отговор
    Затова вие извършихте геноцид нали ?
    Много добре …
  • 68 КЛИЧКО

    10 8 Отговор
    Разпиляхме ги като пилци около Киев.
    Само като ме видят и бягат като овци.

    Коментиран от #107

  • 69 Госあ

    13 2 Отговор
    Кой срина Алепу ? Кой се би в Афганистан и беше изритан оттам ? М ?
  • 70 Калин Радов

    8 4 Отговор

    До коментар #62 от "Радо Калинов":

    Защо ли ми се струва, че не в неговата, а в твоята глава не пролив, ами няма нищо? Чети, мисли и едва тогава коментирай! Ама те празните глави как да мислят?! За това сме на това положение.

    Коментиран от #74

  • 71 му-ха-ха

    8 4 Отговор
    Стига сте ревали за коминтерновска Югославия-оставете да реват словенците и хърватите и ги питайте искат ли обратно в Югославия?
  • 72 МНЕНИЕ

    4 3 Отговор

    До коментар #19 от "оня с коня":

    Чета,чета и като махна няколко думи и хоп ми заприличва на нещо дето го гледаме 30 години.
  • 73 Новината на деня !

    8 13 Отговор
    Оборона Азова в Мариуполе РУХНУЛА! Сегодня "Полк Азов" нацгвардии Украины понес самые большие потери со дня своего создания. Можно говорить о том, что его, как единого подразделения, больше нет - источник, знакомый с ситуацией.
    Удары наносятся авиацией, артиллерией и нет никакого ответа со стороны территорий еще занятых ВСУ и "Азовом", их оборона серьезно надломлена. Силы ВС РФ и ДНР сегодня заняли центр города. Командиры "Азова" вместо видео стали записывать голосовые сообщения. Пытаются прорваться из кольца.
    Бягат фашистите, Мариопол е превзет сега ще освободят доста сили, за да приключат с останалите фашисти в Донбас, които от 140 хиляди са останали само 70!

    Коментиран от #88, #102

  • 74 Радо Калинов

    9 1 Отговор

    До коментар #70 от "Калин Радов":

    За четене - чел съм, но не само опорките на тролските фабрики като теб, таварищ номеров. Имената ми са истински, а ти си анонимен драскач с няколко профила. Защо съм убеден в това ли? Много просто - с елементарен контент-анализ на постовете, четенията и оценяванията - сайтът ги предоставя като информация - и опирайки се на социо-лингвистични и психо-лингвистични методи, могат да се направят доста точни, подлежащи на висок процент емпирична верификация изводи. И си седнал с този ограничен умствен капацитет, на който си домовладелец, да обясняваш другите да са били мислели... Милинкият ми той, честно, искрено ме забавляваш, браво! 🤣
  • 75 БСП на Бунището

    9 4 Отговор
    Те даже не са нападали Украйна като Окупатори....
  • 76 Българка

    17 8 Отговор
    ООН е категорично, че в Донбас не е имало геноцид. Тази лъжа се използва от Путин и кликата му като оправдание за потоците кръв и разрухата, в които "освободителката" потопи Украйна. И как спасяват нашествениците хората в Донбас, след като варварски бомбардират болници, училища, детски градини, домове? Как спасяват путинистите мирното население в Донбас- като насилствено ги водят в Русия, като избиват деца, жени, старци? Никой вече не вярва на варварските орди на Русия.
    Виновниците за военни престъпления, терор и престъпления срещу човечеството пред международен трибунал! Русия да плаща репарации за възстановяването на Украйна!

    Коментиран от #103

  • 77 3333

    12 5 Отговор
    Руснаците ще плащат с години за зверствата си.
  • 78 Ггг

    10 4 Отговор
    Те ако наистина целяха прекратяване на геноцида срещу руснаците, щяха първо да обесят кремълското джудже.
  • 79 Оня

    4 5 Отговор

    До коментар #41 от "Ренегат":

    А ти гледай да не пропуснеш прайда
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Пловдив 1912

    3 8 Отговор

    До коментар #16 от "ХаХаХа":

    Сирия , Виетнам , Ливан , Ирак и тн...и тн...чакам коментар

    Коментиран от #86

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Райхсвер

    5 9 Отговор

    До коментар #9 от "рррр":

    Долу Московията - глад, разруха и мизерия за мазните ушанки!

    Коментиран от #108, #109, #110, #111

  • 84 Жоро

    9 6 Отговор
    Целта се сменя всеки ден. Няма цел. Няма и армия. Руски смешници.
  • 85 Мирото

    10 3 Отговор
    Руската агресия и жестокост ще оправи ли чуждите грешки питам аз?! И убиването на славяни днес и в Европа ли измисли ботоксовото жуже в Кремъл като отговор на американската простотия? Абе я, рубладжиите...

    Коментиран от #90

  • 86 Жоро

    6 1 Отговор

    До коментар #81 от "Пловдив 1912":

    Не са част от цивилизования и развиващ се свят!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Айдар

    12 6 Отговор

    До коментар #73 от "Новината на деня !":

    Пак ли го превзехте, мазна ушанка - цял месец вече на няколко пъти го вземате и все Азов бил разбит, смеешницииии рушки!!!!!!
  • 89 В.В.П.

    5 8 Отговор
    Скоро и в Западна Европа ще се трепят яко .Испания почна ..Франция подгряват жълтите жилетки..
  • 90 Михалков

    9 7 Отговор

    До коментар #85 от "Мирото":

    Точно, брат! Слава Украйну!
  • 91 Тук

    6 3 Отговор
    Геноцид имаше в Сребреница.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Kcaniba

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Нагъл руснак":

    Теоористите от азов наистина говорят руски, но това не омаловажава факта че са окраинска терористична и нацистка организация!!!

    Коментиран от #100

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Много Точно напомняне 👏🏻💪🏻👊🏻

    5 6 Отговор
    Кога ще съдят дръгливите Хаамериканоманджуци🤬👊🏻 Със всичките си зверства по целия свят.
  • 97 ИСТИНА Е

    7 3 Отговор

    До коментар #19 от "оня с коня":

    МНОГО ТОЧНО КАЗАНО !!!!!!!!!!
  • 98 Бузов

    10 10 Отговор
    Боклуци вие управлявате Донбас от 8г.спрете и си затворете смрадливата лъжлива кремълска гнойна уста
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Така се случва

    4 4 Отговор

    До коментар #94 от "Kcaniba":

    Кой припознава Азов като терористична организация- може би само твоите руски господари
  • 101 Volw

    4 5 Отговор
    Жужи Кремльов извърши в Украйна геноцид със собствената си армия.Колко ли руски войници са преминали на украинска страна и се чувстват вече свободни хора,горди европейци.
  • 102 Рашка с чашка

    4 4 Отговор

    До коментар #73 от "Новината на деня !":

    Мариупол е тотално разрушен, но въпреки това не е превзет. По една от руските телевизии някакъв,, експерт" обясни че за разрушенията и жертвите в Мариупол са отговорни САЩ и Запада, защото осем години не са направили нищо за да спрат украинските нацисти.
  • 103 Шмаатко проста

    6 4 Отговор

    До коментар #76 от "Българка":

    Куха и промита, отиди в Донбас, отиди на Алеята на Ангелите, и кажи на хората там дали не е имало геноцид.
  • 104 Браво

    2 2 Отговор
    Така се прави от посланика.Заявено директно във Вашингтон .Янките си нямат Просто Кире за да изгонят 10 дипломата и да си мислят,че проблема е решен .
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Чавдар войвода

    4 4 Отговор
    ХОхлите са фашизоидни нацисти. Винаги ще помним избитите българи 2014 година, разрушените български паметници, изгорените български знамена. България трябва да приема само бесарабски българи...
  • 107 КЛИЧКО

    3 3 Отговор

    До коментар #68 от "КЛИЧКО":

    Трябваше и да кажа, че аз съм Бай голямата укро.киевска банкерска Овца, е да имам и още една тъпа сестра и Тя Овца КЛИЧКО.
    Имам и една друга Зелена Овца, изключително проста е, Пъдарина ни Бай Издън я острига и у.щави няколко пъти ( то й нас де) ама Тя не са спря да подскача като Шиг.ава Цир.каджиска и да Бле.еее по укро.хохлятски и неонацистки.
    СЛАВА НА РУСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА, че след 9 години Най сетне се Сети да въдвори ред в тоя нашия украйн.ски вонящ обор.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания