Last news in Fakti

12 Април, 2022 18:52 10 153 86

Путин: "Нямахме друг избор"

  • владимир путин-
  • путин-
  • русия-
  • украйна-
  • война-
  • геноцид-
  • буча-
  • военни престъпления

Путин обяви, че целите на т.нар. "специална операция" са изпълнени

Путин: "Нямахме друг избор" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Целите на т.нар. "специална операция" в Украйна са изпълнени. Това заяви руският президент Владимир Путин при посещение на Източния космодрум ("Восточный"), цитиран от агенция Интерфакс. Изказването му идва само няколко дни, след като говорителят на Кремъл Дмитрий Песков призна за значителни загуби, които Русия е претърпяла в Украйна. Според различни оценки Русия е изгубила милиарди в резултат от инвазията, а прогнозите са, че Брутният вътрешен продукт на страна ще се свие драстично през следващите години.

Конфликтът с “антируските сили в Украйна” бил въпрос на време

Въпреки това Путин е заявил, че "няма спор, че сме изпълнили целите си". Той отново е повторил, че инвазията на Украйна е била без алтернатива. "Нямахме друг избор", смята руският президент. Конфликтът с “антируските сили в Украйна” бил въпрос на време. В седмиците преди инвазията обаче високопоставени представители на властта в Кремъл многократно отхвърлиха възможността Русия да нападне Украйна. Путин отново е повторил обвиненията си, че в Украйна "се култивират кълнове на национализъм и неонацизъм”. Твърденията му се отхвърлят от Киев и Запада.

Руският президент отново говори за "геноцид" в Донбас

Путин за пореден е заявил, че руските военни действия били насочени към защита на хората в райони в Източна Украйна, контролирани от проруските бунтовници. Международни експерти обвиняват шефа на Кремъл, че използва тази си теза като претекст за войната. Руската държавна информационна агенция РИА Новости съобщава, че според Путин "геноцидът" в Донбас вече не може да бъде толериран. Той обаче не представя доказателства за обвиненията в геноцид. Според независимите доклади на международни организации като ООН и ОССЕ данни за геноцид в Донбас няма.

Според Путин Русия няма как да бъде изолирана

Руският президент смята, че страната му не може да бъде изолирана от останалия свят. "Със сигурност е невъзможно в днешния свят да изолираш някого, особено такава огромна страна като Русия", е заявил той. Русия ще "работи с онези наши партньори, които искат да си сътрудничим", е допълнил Путин. Според него дори санкциите, с които Западът реагира на руската инвазия, не могат да изолират Русия.

Първото официално посещение на Путин извън Москва

Путин посети космодрума заедно с белоруския президент Александър Лукашенко. Това е първото му известно пътуване извън Москва от началото на руската война в Украйна. Освен разговор с Лукашенко са планирани срещи с работници от космодрума и награди на космонавти, се казва още в официалното съобщение. Според информацията на Кремъл Путин смята да отговори на въпроси на представители на медиите за първи път от началото на войната.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точно

    129 78 Отговор
    Азовци са убийците!

    Коментиран от #22

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дойче Зеле

    87 73 Отговор
    Браво на Путин, избра точния момент !
  • 4 Хахахаха

    61 87 Отговор
    Страх го е, че на 9 май ще има Груз 200 в изобилие.

    Коментиран от #11

  • 5 Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦

    70 93 Отговор
    Много ясно. Убийците могат само да убиват
  • 6 Б А Й Х @ Й ‼️

    61 16 Отговор
    Преди около месец време командващият сухопътното командване на НАТО генерал-лейтенант Роджър Л. Клутие пристига в България. Той се срещна с началника на отбраната на България адмирал Емил Ефтимов. Двамата обсъдиха укрепването на отбранителния потенциал на НАТО.
    Гостът приветства българското решение за изграждане на бойна група на Алианса с участието на съюзници от военните. „Беше подчертана навременността на решението в съответствие със създаването на бойни групи в други източноевропейски страни“, съобщиха от българското министерство на отбраната.
    Клутие инспектира състоянието на българските военни части, полигони и военна техника.
    КЪДЕ Е ТОЙ СЕГА ❓❓❓❓❓❓❓

    Коментиран от #12

  • 7 Х'У'Й'ЛОСДОХНЕ

    50 87 Отговор
    Нямаме друг избор
    СЛАВА АЗОВ, ГЕРОЯМ СЛАВА

    Коментиран от #50

  • 8 хмм

    57 53 Отговор
    Като усетиха дебелия край и операцията приключва!
  • 9 АУУУУУ

    53 71 Отговор
    ДААА.... ЕВРОПА, САЩ, КАНАДА И АВСТРАЛИЯ... И НИЕ НЯМАМЕ ДРУГ ИЗБОР...... САНКЦИИТЕ ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-ТЕЖКИ..... И ЩЕ СА ЗА МНОГО ГОДИНИ..... А ПОСЛЕ ПАК СИ ПОГЛЕДНЕТЕ ИЗБОРА...... ВИЕ ИЗБРАХТЕ ДА ИЗБИЕТЕ ЕДИН НЕЗАВИСИМ НАРОД..... А НИЕ ДА ВИ НАКАРАМЕ ДА ГЛАДУВАТЕ И СТРАДАТЕ... 🤬🇷🇺🤬🇷🇺🤬🇷🇺🤬

    Коментиран от #24

  • 10 ХУ'Й'ЛО мръда ли оше гае'ва у

    32 28 Отговор
    Умреляка изпърдял?😂.
    Не вервам а дочека да узреят.. черешите😂
  • 11 то сериозно ли?

    49 27 Отговор

    До коментар #4 от "Хахахаха":

    Като гледаш, как действа мислиш ли, че го е страх ???

    Коментиран от #37

  • 12 Клутие сигурно е в

    56 22 Отговор

    До коментар #6 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Азовстал.
    Бих искал да има банкова сметка за подпомагането на Клутие и другите храбри НАТОвски бойци, които са се заровили кат къртици в тунелите.
    Но дали имат банкомати подръка.

    Коментиран от #28, #63

  • 13 Фелдмаршал сър Крейгбанк

    41 67 Отговор
    Много е отчаян,раша са наясно ,че Лондон и Вашингтон им нахлузиха хомота,и сега ще страдат като никога досега.камбаната бие за раша

    Коментиран от #21

  • 14 Дойче веле

    47 20 Отговор
    Са по меки в изказванията.... Истински хард защитник на евроатлантиците е Денисчо Джамбазов.... Вече познавам че е той само от заглавието.... Яко е назобен с евроатлантизъм
  • 15 Браво

    39 8 Отговор
    Тия наглеци си намериха майстора.
  • 16 Не ми дреме.

    32 31 Отговор
    Важното е че при просто киро и кокорчо става по зле.При бойко беше по евтино

    Коментиран от #26

  • 17 JEFF

    36 55 Отговор
    Няма да бъде изолирана , но ще бъде мразена и унижавана и пренебрегвана поне век . Това направи Путин , който е УБИЕЦ !
  • 18 Иванушка 🇷🇺

    30 33 Отговор
    "...Путин обяви, че целите на т.нар. "специална операция" са изпълнени..." - Володя, Володяяяя и ти се оказа един Джобен Гитлер. Кои цели са "изпълнени". Че денафицира и демилитаризира Украйна, а руския стана Втори Официален език? Струва ми се че леко прибързваш, до Победата има още много кръв да се лее.

    Коментиран от #23

  • 19 С.М.Ъ.Р.Т. за Путин

    45 49 Отговор
    И какво е постигнал Путин? Стреля по сгради и мирни граждани, а не по Зеленски (който всеки знае къде точно е бункера в който се крие, но никой не се насочва натам) Не стреля по войниците от АЗОВ, с какво са му виновни мирните граждани и пенсионери от украинските села незнам.....
  • 20 Ето го боклука

    32 46 Отговор
    Джудже фашага с ботукс-изрод Чикатило пасти да яде пред тоя изверг.
  • 21 Вие сте бунаци

    21 5 Отговор

    До коментар #13 от "Фелдмаршал сър Крейгбанк":

    От другата страна Китай вече го дърви.
  • 22 😲😲😲

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Точно":

    Как не са те изтрили?
    Нямаш право на такова изказване 😄
    Ще се оплача
  • 23 Сократ

    14 3 Отговор

    До коментар #18 от "Иванушка 🇷🇺":

    Каза, че ще бъдат изпълнени. Малка разлика, но съществена.
  • 24 Много си прост сашеееее

    42 21 Отговор

    До коментар #9 от "АУУУУУ":

    Санкциите са за обикновения народ.... Включвай и себе си.... Ще духаме дълги години супата която надроби България в, стремежа да угоди на Фащ и евросъюза
  • 25 Кака Иванка

    19 8 Отговор
    Путин, кажи с какво те подмладяват? И ние искаме.

    Коментиран от #33, #41

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Onq bez konq

    38 22 Отговор
    Прошу получающих рубли поставить минус!
    Премиерът на Латвия Arturs Krišjānis Kariņš настоява, че Западът трябва да приеме, че „Путин не е като нас“. Лидерите на Франция и Германия бяха на дипломатически посещения в Москва по-рано тази година, опитвайки се да разубедят президента Путин да атакува Украйна. Премиерът Arturs Krišjānis Kariņš каза, че търсенето или намирането на правилните думи или фрази, които да убедят Путин, е безсмислено. „Той е адски настроен да унищожи демокрацията и нашия начин на живот. Ако не спрем Путин. Той няма да спре след Украйна."
  • 28 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 3 Отговор

    До коментар #12 от "Клутие сигурно е в":

    Ами той може и да има сметка , а може да са му видяли сметката (ако е сред загиналите в хеликоптера) , може да му видят сметката неговите ( ако е под земята и решат да му запушат устата), може да му открият сметка .. в рубли( ако е на гости на Путин) ‼️
    Факт е, че и НАТО и Путин мълчат и не го показват🤔🤔🤔
  • 29 Дайте зеле

    35 12 Отговор
    Айде да не разправяте глупости на хората, или си намерете кадърни преводачи от руски. Путин каза, че операцията в Украйна ще продължи до пълното постигане на целите. А не че са достигнати. Все пак живеем в информационна ера, имаме и други източници на информация, някои от нас разбират езика и могат да се информират от оригинала.
  • 30 Да бе да

    12 2 Отговор

    До коментар #26 от "JEFF":

    То се вижда и е факт кой вдига цените
  • 31 СЛАБА Русия

    24 17 Отговор
    Майка ти имаше избор да направи аборт да ни спести главоболията които преживяваме сега
  • 32 СЛАВА АЗОВ СЛАВА

    20 36 Отговор
    ,⚔️⚔️⚔️🇺🇦🇺🇦🇺🇦 СЛАВА УКРАЙНА☢️☢️☢️ СЛАВА ГЕРОЯ⚔️⚔️⚔️☣️☣️☣️ СМЪРТ НА ФАШИЗМА

    Коментиран от #49

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Моряк от Плевен

    35 23 Отговор
    Мачкай Вова, чисти! Без да се оправдаваш. Нещо за биолабораториите, лаптопа на бидон син? Педофилията с него заснет на видео? Скоро истината за всичко ще излезе на яве, Фащ вече треперят
  • 35 Путлер не е фактор

    32 31 Отговор
    Целият цивилизован свят е срещу терориста.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 дет мароз

    21 8 Отговор

    До коментар #11 от "то сериозно ли?":

    На осем метровата маса смело действа!
  • 38 Путлер

    28 25 Отговор
    Тепърва предстои да разбере кремълският касапин какво е да няма избор.
  • 39 JEFF

    27 28 Отговор
    Путин мисли да сложи край на войната ? Може ли да му се вярва ? Ако се изтегли и последния руски войник от Украйна , може да се мине на разговори за връщане на Крим , репарации и военен трибунал . Всичко друго е измама .Путин е УБИЕЦ !
  • 40 Факт е,

    23 9 Отговор
    Шолц каза, че да се говори за геноцид в Донбас е смешно ! Това го каза внук на нацистки военен в СС във ВСВ .
  • 41 ха ха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Кака Иванка":

    С магия, искаш ли?
  • 42 Няма

    14 9 Отговор
    как да се изолира някого, но този някой може да се изолира сам като спре социални медии, развихри цензурата, хвърля в затвора за 15 години, арестува за нищо и никакво, като прогони най-перспективите си хора, прати танкове и башибозук в чужда държава...
  • 43 Кървавия диктатор

    27 19 Отговор
    Циничен сатрап, с по-големи амбиции и комплекси от Хитлер.
  • 44 Путин е убиец

    29 21 Отговор
    от който светът бързо трябва да се отърве !

    Коментиран от #54

  • 45 Нямал друг избор

    18 10 Отговор
    Дали ?
  • 46 ПуЦин

    21 16 Отговор
    Честен в ушите. Малко му е стюардеса да му роди две деца, люубовница и гимнастичка - още челяд. И сега като не вдига самолета ВОЙНА. СРАМ за РУСИЯ. Скоро ще му се види леша. Днес е велик ден за човечеството. И ни занимавате с боклуци. На 12-ти април, когато Русия е дала на света Гагарин ни занимавате с путин.

    Коментиран от #53

  • 47 Не го чуха, пък сега олеле

    26 17 Отговор
    Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....
    Петко Добрев – анализатор 9.2.22 в Епицентър.
    Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и джендър стремленията.

    Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос – щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.
    И защо трябва тогава да се правим на идиoти и да търсим вината единствено и само в Пyтин? Вината е преди всичко в нас, европейците, защото позволихме на Украйна да не изпълни Минските споразумения. И в резултат на това днес страда цяла Европа.....

    Коментиран от #55

  • 48 4643

    23 14 Отговор
    Не бойте се, братя натовци, България ще участва с 8 самолети на чертеж и две надуваеми лодки, единственото дадено ни от ФАЩ/НАТО.
    А сега сериозно - пак скрита от нас информация - хванат е американски генерал при паравоенните от Азов, дори не при редовната войска на Украйна. ВСИЧКО ще се разкрие, но преди това много лъжи и зулуми ще се изсипят. ВЪН от нашия регион, американци! Бийте си се на ваша земя. Най-големите агресори в света. Унищожават бедните и мирни хора. Мислете, хора! Имате деца и внуци. Този свят трябва да съществува! Ако не "ръчкаха" те, нямаша да има тази война между братски славянски народи. И ние сме част от тях.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Уви

    17 10 Отговор
    Социализмът ги направи инженери, доктори, построи им заводи за самолети, най-добрите бяха, а демокрацията ги направи убийци и жертви.
  • 52 Джамбаза

    24 8 Отговор
    Да живее България!
    Пък който иска да живее в Украйна да отива там и да се бие.
  • 53 Учат ви, а, учат

    12 9 Отговор

    До коментар #46 от "ПуЦин":

    Ако го нямаше Сталин и Гагарин нямаше да го има.
    Така, че не бъркай сол и захар в една манджа

    Коментиран от #86

  • 54 А, Заленския президент

    13 13 Отговор

    До коментар #44 от "Путин е убиец":

    Евреин - Кумик. Айде бегай от тука! По - голяма шега на света нема с туй нещо, дето прилича на унуй нещо. Човек трябва да много, ама много прост, за да си мисли и да приема за нормално украйнския Рачков да оправлява Вуйнъта. 8мрд опитни мишки, управлявани от шепа измамници и крадци на човешки животи. Мишоци живеят на този свят. Мислете бре РАЯ.
  • 55 Как

    12 5 Отговор

    До коментар #47 от "Не го чуха, пък сега олеле":

    Е кво да го слушат?В Европа има 30 държави. Равноправни..
  • 56 Кога ще има публична екзекуция

    18 11 Отговор
    на западните военни обучаващи укрофашагите?
  • 57 SCH JVLIVS II

    23 13 Отговор
    Въшката Зелински още ли не се предал, по глупав човек от него на планетата не бях виждала

    Коментиран от #70

  • 58 ХАХ

    19 19 Отговор
    МЕРЗАВЕЦ ИЗБИ ТОЛКОВА НЕВИННИ ЖЕНИ И ДЕЦА ТОВА ЛИ СА ТИ ЦЕЛИТЕ ПУТЛЕРАССКАПАН ДА ГОРИШ В АДА КГБЕИСКИБОКЛУК
  • 59 Димов

    22 7 Отговор
    "Според независимите доклади на международни организации като ООН и ОССЕ данни за геноцид в Донбас няма." --------- Как не ви беше срам, да го напишете?
  • 60 Лилипутин

    18 16 Отговор
    Всичко върви по план.изгубихме над 19 хиляди солдати.изгубихме над 700 танка,над 150 изстребителя,над 130 хеликоптера ,над 1900 БТР и други военни машини ,над 330 артилерийски системи и .. много добре се представя моята безаналогова армия . Малко ни наритаха в Киев и за жалост планирания парад там за 9 май отпадна . Но поне в тубата мога да гледам как мойте ги унищожават и ако не друго вече сме много Вайръл.
  • 61 Doni Brasko

    15 12 Отговор
    Пълен лъжец е Путин. Истинската причина за войната, никога не е била защита на рускоговорящото малцинство в Украйна. Истинската причина са находищата на газ в Донбас и Азовско море, открити 2007 година. А те са големи. С една дума измират хора , за да може някой да си пълни джобовете. И тоя като Тулупа не разбра, че се мре само веднъж най-важно е как ще те помнят хората.
  • 62 путин лавров

    16 11 Отговор
    и хората около тях много скоро ще бъдат свалени от власт и осъдени за военни престъпления
  • 63 Хихихи

    15 10 Отговор

    До коментар #12 от "Клутие сигурно е в":

    Какви ги плещиш бе? Много осведомен нещо ще дойдеш. Пропагандата на путлеристите скоро ще угасне, щото паричките свършват. Гусжа Митрофанка спира плащанията
  • 64 Със Запада

    17 8 Отговор
    Щом според Путин целите са свършени какво още правят окупаторите на чужда земя
  • 65 9689

    6 2 Отговор
    Истината няма алтернатива.
  • 66 Слава УКРАЙНА,🔱🔱🔱

    14 10 Отговор
    💥💥💥Путин без глава,☠️☠️☠️
  • 67 коста

    15 4 Отговор
    Като гледам репортажа за посещението на Путин в космодрума слушателите все едно играеха ролята на подвижен храст. Абсолютна апатия към темата която развива Путин. Статисти без сценарии и сценарист. Охраната беше по дейна от участниците в разговора.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Ботокс джуджето

    14 8 Отговор
    💀💀💀Путин ще легне до Жириновски.💀💀💀
  • 70 6303

    3 4 Отговор

    До коментар #57 от "SCH JVLIVS II":

    Не може да бъде . Мъжът ти е винаги най-глупавия , ако не за друго , затова , че те е избрал .
  • 71 Анализатор

    15 11 Отговор
    Другарю Пут.ин, винаги има друг избор.
    Можете да посегнете към пистолета или към хапчето отрова, както направи Вашият идол - Хитлер.
    Но вие нямате смелост, страхливец сте и предпочитате да страда украинския и руския народ.
  • 72 ⚔️СЛАВА АЗОВ СЛАВА⚔️

    11 8 Отговор
    💣💣💣Путин екзекутиран💀💥💀
  • 73 Дългият

    6 3 Отговор
    ...Успокоява гузната си съвест,...ако въобще я има......
  • 74 ЕДГАР КЕЙСИ

    11 8 Отговор
    ОПРАВДАНИЕТО НА ЕДИН ВОЕННОПРЕСТЪПНИК Е ..... НЯМАХМЕ ДРУГ ИЗХОД...... ФАКТ !
  • 75 факт

    5 7 Отговор
    господин Ердоган заповядайте в България...тук си имаме доста "антитурски сили"...време е някой да ги усмири...!!!!,,,така или иначе Путин подведе хорото..
  • 76 шопендар

    15 6 Отговор
    БЕЗУМЕЦ ,ПРЕДИЗВИКАЛ ВОЙНА ПРЕЗ 21 ВЕК В ЕВРОПА.НАНЕСЕ ОГРОМЕН ПОГРОМ В УКРАЙНА,КОНСОЛИДИРА УКРАИНЦИТЕ,,РАЗСИПА ИМИДЖА НА РУСНАЦИТЕ И НА РУСИЯ,ПЪЛЕН ПОЗОР ЗА РУСИЯ,ДАНО НЕ МУ ОБЪРКАТ ХАПЧЕТАТА,ЧЕ ТОКУ ВИЖ НАТИСНЕ ЧЕРВЕНОТО КОПЧЕ.ТАЗИ ВОЙНА Е ПОЗОР И ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ,
  • 77 Смрадлов

    4 3 Отговор
    Факти защо не триете откровено фашистки лозунги? Ааа ще ви стане интересно много скоро.
  • 78 Съседоф

    6 4 Отговор
    Имало едно време,двама братя.Те живели задружно обичали се и си noмагали.Поголемият Брат,построил дом на помалкия и били щастливи под синьото небе.Обаче,в един мрачеpн облачен ден,от Запад ,се появила мръсна компания съставена от рошави мошенници,гейове,лесбийки и нашмърканчета,предвождани от шизоиден главатар,като започнали да мътят главата на помалкият брат...дори го въоръжили и настроилипротив Големия.Той го предупpeждавал,умоляал,да не дружи с гадната компанийка,но малкият не искал и да чуе...тогава Големият Брат се ядосал,нахълтал в дома на помалкия и го ошамарил...до кpъв...
  • 79 ...

    6 2 Отговор
    Операцията била успешна. За това ли смени командването и половината разузнаване, дарагой? Прибирай си смешната армия и остави хората да се развиват и живеят нормално. Балтийските републики без вас вече имат два пъти по-голям стандарт на живот въпреки, че нямат и 1% от ресурсите ви.

    Коментиран от #80

  • 80 Азиим

    1 1 Отговор

    До коментар #79 от "...":

    Защо тогава толкова хора бягат на Запад? Каква е тази мания, че Русия едва ли не е виновна за всички световни беди?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Машала

    1 0 Отговор
    Другарю Путин, вие сте срам за Русия! Страната воювала срещу Хитлер, стана Хитлер! Но той Сталин си беше по голям сатрап и от Хитлер! Е чичко Путин го замести достойно! Няма оправдания за убиец на толкова хора! Дори и един да е пак ще си останеш в историята, като убиец. Много хора ти ръкопляскат, защото и те са същите бездушници и властници! Срам за Русия! А тя наистина е велика - но не стакива като теб!
  • 83 Вуйчо

    1 0 Отговор
    И Русия да върне на Украйна ядрените оръжия които тя и предаде 1994 съгласно договора от Будапеща
  • 84 баба ти от Пловдив

    0 0 Отговор
    дойче веле това беше преди 2 месеца ааааа! алоооооо
  • 85 до 83 вуйчо

    0 0 Отговор
    и ам ядрени ракети от 1945 год в германия, 7000 на бройка, да изчезват от Европа!!!!!!
  • 86 акъл

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Учат ви, а, учат":

    не ти ли идва на ум че Гагарин го има въпреки Сталин?
Новини по държави: