Last news in Fakti
  Тема: Украйна

14 Май, 2022 18:15 5 752 73

Под обстрел! Изключително трудни преговори тегнат над "Азовстал"

  • азовстал-
  • украйна-
  • киев-
  • мариупол-
  • русия-
  • азов

Изключително трудни преговори тегнат над "Азовстал"

Под обстрел! Изключително трудни преговори тегнат над "Азовстал" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Киев води преговори за евентуално свободно или частично изтегляне на украинските войници, обкръжени в завода "Азовстал" в Мариупол, но преговорите са "изключително трудни".

Украинският министър на реинтеграцията на временно окупираните територии Ирина Верешчук заяви, че Украйна води преговори за евакуацията на 60 души от промишлената зона "Азовстал" в Мариупол. По-рано информацията бе, че Украйна се опитва да изведе 38 тежко ранени от "Азовстал".

"Там има няколкостотин ранени, първо те трябва да бъдат спасени", заяви Верешчук и обяснява, че руснаците няма да се съгласят да бъдат изведени всички украинци наведнъж.

По данни на Верешчук тежко ранените и медиците са наистина 60, казва тя в интервю за обществената телевизия. Вицепремиерът признава, че преговорите за изключително трудни.

Украинският президент Володимир Зеленски потвърди в в ежедневното си видеообръщение в петък вечерта за преговорите. "В момента се водят много сложни преговори за следващата фаза на евакуационната мисия - извозването на тежко ранените и медиците", каза Зеленски.

Der Standard пише, че от няколко дни Верешчук се опитва с помощта на ООН и Международния комитет на Червения кръст да разговаря с руската страна за възможен изход. "Възможно е резултатът да не удовлетворява всички", каза тя. Въпреки това ще бъде направено всичко възможно за спасяването на войниците, добави тя.

Междувременно Турция също се присъедини към преговорите за защитниците на "Азовстал".

На територията на завода може да се намират все още около 1000 украински военни, много от които са ранени. Информацията обаче не може да бъде потвърдена и заради прекъснатите връзки.

Мариупол, градът, който и до момента няма цялостно електроснабдяване и водоснабдяване след продължила два месеца обсада, стана един от символите на украинския отпор на руската инвазия. Седмици наред продължиха призивите на международната общност на най-високо ниво за отваряне на зелени коридори за евакуация на цивилното население. Градът е сринат почти напълно, а руската офанзива там стана печално известна с бомбата пусната по театъра, послужил за убежище и с надпис "деца" от двете му страни, както и с удара по родилно отделение.

От близо месец последната крепост на украинските военни и на полка "Азов" са именно катакомбите на големия промишлен комплекс, където дори и руският президент Владимир Путин заяви, че не иска да се поставя на риск живота на руснаци. Въпреки заповедта му да се спре щурма и комплекса да се блокира, руската армия продължи с обстрела по зоната и от суша, и по въздух.

Официални източници отричат това да се пренебрегва заповедта на държавния глава.

На 4 май Шойгу каза, че остатъците от украинската военна групировка са били сигурно блокирани по целия периметър на Азовстал, руските въоръжени сили продължават да се опитват да ги убедят да сложат оръжие.

Извеждането на цивилните, които се укриваха в продължение на два месеца в бомбоубежищата на "Азовстал" също бе изключително трудно и се осъществи под егидата на ООН и Международната организация на червения кръст.

Още преди седмици украинският президент Зеленски постави като червена линия живота на цивилните и военните в Мариупол за каквито и да е преговори с Русия, като от украинската държавна администрация предложи и отделни преговори по тази линия.

И към днешния ден нападения от небето, от земята и опити за настъпление по суша към "Азовстал" продължавата по данни на Петро Андрюшченко, съветник на кмета на Мариупол.

"Цинизмът на врага се засилва. Окупаторите нападат не само защитниците на "Азовстал", но и техните семейства", пише в социалните мрежи той.

Освен това Според служителя вчера са публикували в социалните мрежи личните контакти (телефонни номера, профили) на приятелките и съпругите на защитниците на "Азовстал".

"Най-тежкото ниво на безчовечност и цинизъм. Всички ние сме длъжници на защитниците на Мариупол", коментира Андрюшченко.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    10 151 Отговор
    След войната тези храбри войничета ще ги канонизират за светци.

    Коментиран от #56, #57, #72

  • 2 Хохо́л Welle

    111 21 Отговор
    Инструкция да се пише,че:

    Нещата на фронта вървят блестящо,
    Руснаците кървят; те са претърпели чудовищни ​​загуби,
    Ние се подготвяме за контраофанзива.
    Снабдяването на армията е първокласно, духът на войските е отличен.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 MGewehr

    103 4 Отговор
    С насталгия днес си спомням времето когато Люинска правеше тутурутки на Клинтън в кабинета а Йелцин си къркаше по приеми и посещения а ние се хилехме и забавляхме четейки новините кой как си е отпуснал жилата, по човешки!!
  • 5 Какви преговори

    153 2 Отговор
    след хилядите лъжи и манипулации и пропаганди! Молете се на тези дето ви дърпат конците!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Иванушка  🇷🇺

    135 4 Отговор
    ".. театъра, послужил за убежище..." - на нациките и Азовците. СмъртЪ на Фашизма ✌Z✌
  • 8 САТЪРА НА ХАНА

    122 4 Отговор
    УКРОПИТЕ СА ЯКИ ФАНТАЗЬОРИ
  • 9 САТЪРА НА ХАНА

    119 2 Отговор
    ДОРИ ЧЪК НОРИС СЕ ОТКАЗАЛ
    ДА ПРОВЕДЕ СПАСИТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ :)
    .....
  • 10 По Булсатком на канала екшън-бокс

    9 64 Отговор
    по телевизията на др.Спас Русев - върви филма "Живот и съдба", руски боевик. Спас Русев е шофьор на др. Стоян Марков - кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП. Можеш да си представиш, че тогавашните руснаци, са като днешните украинци - защитават страната си ! А че комунизмът от българските медии никога не си е тръгвал, е световно известен факт !

    Коментиран от #32

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 хаха

    7 105 Отговор
    тея азов колко орки издумкаха не е истина. Счупиха на мечето дзурлата
  • 13 вярвам

    5 120 Отговор
    украинците, ще победят
  • 14 защо

    118 4 Отговор
    оон не иска да види руските доказателства за биооръжия - те да били нодатаиствали
    червения кръст по света за пръв път се компроментира ползваики ги за военни цели - само бг отказали да се влючват единствени некомпроментирани - едно браво за бг червен кръст
    за капак тея се молили и на китаи да им помага - ореваха света
    - да се предадат - ама ще лъснат натовските лицемери - какво значи искат в трета държава - после пак да ги върнат и да приккрият саксо- краварско - френско и канадско участие на военни които се включват в конфликт
    -наглост
  • 15 1234

    102 1 Отговор
    Ръчичките горе и всичко ще е ОК.
  • 16 az #Контрапропаганда

    98 2 Отговор
    Пак пропаганда! Киев няма намерение да изтегля обсадените азовски нацисти от Азовстал! Само изобразява бурна деятелност по въпроса.... Спомнете си т.н. "киборги" друга разпиарена от Киев схема, разиграна най-вече за пред собствената публика на летището в Донецк! 😆
    И още нещо интересно скоро руснаците ще превземат Ню-Йорк! Това е новото име, което Киев даде с пропагандна цел на селището Новогородское!

    Голям конфуз се получава, а? 🤣🤣🤣🤣
  • 17 дедо Герчо

    84 2 Отговор
    СЪС СВАЛЕНИ ГЩИ И БЕЛ БАЙРАК...ХЪХЪХЪ...
  • 18 оня с коня

    50 19 Отговор
    Русия няма как да се съгласи със Евакуацията на Воюващите в "Азовстал",това е все едно Врагът да е в ръцете ти и ти да го пуснеш,т.е. да отиде да се въоръжи и отново да стреля по тебе.Затова и Русия предлага Защитниците да вдигат Бялото знаме и да се предадат.А ето ги и вариантите които биха се случили след Предаването им:1/Да бъдат РАЗСТРЕЛЯНИ още с показването си от Бункерите,независимо от Бялото знаме.2/Да бъдат депортирани някъде из Русия,където ще бъдат съдени "по бързата процедура" за НАЦИЗЪМ и ВРАЖЕСКИ ДЕЙСТВИЯ срещу Русия и пратени на Каторга ДО ЖИВОТ.Изход:Навлизане в Украйна на Частни Армии въоръжени с Модерно тежко Оръжие от всякакъв Калибър и Силова Разправа с Руските войски обградили Азовстал.

    Коментиран от #27, #28

  • 19 ужас

    73 5 Отговор
    Преди няколко дни гледох по укротв един генерал да говори, че те били готови да минат в контранастъпление и да стигнат до Москва. Но това не трябвало да се случи, защото ако Русия е притисната до Москва, тя може да използва ядрено оръжие.
  • 20 Анонимен

    83 1 Отговор
    Пъти казал че преговорите с окраина са прекратени бе. Нямат изход нацитата
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 защо

    95 1 Отговор
    руснаците искат да ги изкарат - ако искаха да ги приключат за час и ги няма
    - прави са - после нека ги показват мръсните натовски краваи и франсета като панаирни мечки
  • 23 Дядо Рунгел

    83 2 Отговор
    Абе то за украинските войници нацистите от Азов не им дават да излязат да се предадат на руснаците, застрелват ги в гръб. Дори и да договорят изтегляне на украинските войници (не и Азовските фашаги) , какво правим с натовските генерали, които се крият като плъхове в катакомбите под завода? Ще бъде доста интересно.
  • 24 Някой

    66 0 Отговор
    "Възможно е резултатът да не удовлетворява всички", каза тя. Това ми звучи като съгласие някои тайни да станат явни.
  • 25 горски

    53 6 Отговор
    Това със семействата на Азовци,е отвратително,но отговаря напълно на жестокото отношение към пленени руски войници от Азовци/прострелването на коленете/.
    Така че на война,като на война.
    Със започването на войната споменах,че ако руснаците бяха започнали войната от западната част на Украйна,влизайки от Белорус и бяха селектирали някои бежанци войната щеше да е приключила.Също така нямаше да може да се внесе не патрон,а пирон от Полша...
    но ФСБ се оказаха пълни некадърници....и забатачиха и армията.
  • 26 Zoro

    68 1 Отговор
    Какви преговори, какви 5 лева. В момента азовстал е бомбардиран от самолети и започнал щурм с танкове и пехота
  • 27 Чеп

    65 1 Отговор

    До коментар #18 от "оня с коня":

    Епа да освен руските войници да бъдат нападнати от дроидите на междузвездни войни,от пришелеца и от хишника едновременно.Алооо Земята търси Уран .....абе слезте на Земята бе наркомани.
  • 28 Учуден

    49 2 Отговор

    До коментар #18 от "оня с коня":

    А, и Рамбо да викнат, че и Непобидимите... Кви частни армии, кви глупости?
  • 29 Руски цървули

    5 86 Отговор
    Цяла армия три месеца води война с един завод и не могат да го превземат,руските фашяги са некадърни, британския спецназ SAS за часове щеше да го превземе

    Коментиран от #46

  • 30 защо

    72 2 Отговор
    защоо оон за втори път отказва на русия да види доказателствата за био оръжие - има твърдения и доказателства скакто твърди рудия - за насочени оръжия генни към славяни - това и бг ни включва - мн им пука на краварите за бг - колкото им е пукало като са заравнили софия а чърчил бил потривал доволно ръче за което
    - русия са казали че ще задеистват точки 5 и 6 заради тези оръжия в оон - наглеците се опитват да прикриват краварите - ама няма да стане
  • 31 GnG

    60 2 Отговор
    Руснаците няма да допуснат, както през Втората Световна Война, ФАШИСТИТЕ да бъдат приютени в САЩ !

    Райнхард Гелен (на немски: Reinhard Gehlen) (3 април 1902 – 8 юни 1979 г.) е германски генерал-майор от Вермахта по време на Втората световна война. През 1942 г. Гелен заема поста началник на разузнавателните операции на Източния фронт.

    След войната е вербуван от американски военни за изграждане на шпионски кръг срещу Съветския съюз. Изгражда организация Гелен, която впоследствие става основа на германското Федерално разузнавателно бюро (Bundesnachrichtendienst), а Гелен е първият ѝ президент. Ръководи организацията до 1968 г. и е считан за един от легендарните шпиони от Студената война.
  • 32 ген КЪСТЪР

    27 0 Отговор

    До коментар #10 от "По Булсатком на канала екшън-бокс":

    СПОКО УЕ РАМБО ИДЕ

    Коментиран от #70

  • 33 Непобедимите додайват

    33 2 Отговор
    Спокоооо. армията на Непобедимите додайва да освободи нацитата - от Чък Норис до Рамбо и вси останали освободетели на света.
  • 34 табсо

    56 4 Отговор
    Смерть нацистам и бандероовцам..
  • 35 М дааа

    5 45 Отговор
    Укрите трябва спешно да изпратят водка на орките ,много водка и песни на Ала и Киркоров и войната приключва,а да не забравя тирове с техника аналогова ако може .Така руската могъща армия ще забрави за какво са отишли ,първо ще се напият после ще ограбят камионите и бегом домой
  • 36 Бла бла

    55 2 Отговор
    Безсилието на укроправителството е очевидно. Нищо не прави , а само реве и досажда. Да ходят да се молят на Путин, макар че едва ли ще ги огрее. Много тежки сметки има открити на името на азоф и те неизбежно ще бъдат изравнени. Освен това се очаква да лъснат биолабораториите, офицерите миролюбци на НАТО и кой ли още не. Ревюто ще бъде интересно като тръгнат да се предават. Дали западните медии ще организират пряко телевизионно излъчване в момента на предаването за да може светът да види тези подземни герои? Колкото до цинизма той е взаимен. вицето нищо не казва за укроколцентровете в Киев и кой им даде този акъл. За разлика от учителите си те поне знаят, че Русия няма да остави това без реакция
  • 37 кви

    46 3 Отговор
    Преговори кви 5 лева СМЪРТ ИЛИ ГУЛАГ това са вариантите
  • 38 анатоли

    63 4 Отговор
    много лъжеш,бе моето момче!Това не са украински войници!Руснаците казаха,че пленените украински войничета ги освобождават без проблем/те са насила мобилизирани,не са по собствено желание/Това е полка на азов-убийци,нацисти,главорези и най-вече платени наемници от сащ/англия,канада,полша,ръмъния.Точно тези последните руснаците казаха.че ще ги съдят.И Мариупол е свободен град,под РУСКО командване,няма как заместник кмета да е украинец/петро не знам кой си там
  • 39 Hoho Boho

    4 57 Отговор
    Ако Путин имаше акъл, щеше да остави войниците от "Азовстал" да се изтеглят безпрепятствено и да обяви най-накрая, че наистина е превзел Мариупол...

    Коментиран от #51, #55

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Механик

    52 4 Отговор
    Всеки един азовец е потенциален "стукач". Русия не би се лишила от такива осведомители. Освен това, те ще са и свидетели и ще разкажат на света, какви демонически дела са били вършени в подземията. За лабораториите също ще си кажат. В тоя ред на мсили, смятате ли, че Русия ще иска тия да се измъкнат?
    Всичките ще бъдат изловени и закарани в инфилтрационни лагери. След това следват разпити и "споделяния" за това какво са готвили западняците в тия лаборатории. Не че ще се разгласи всичко. Ние, обикновенните хора няма и да разберем какви са ги вършили и какво са искали станистите,защото това ще означва тотална война в която няма да има победител. Но поне малко да бъде върнат "часовника на апокалипсиса". Е това правят руснаците сга там!

    Коментиран от #71

  • 42 ГОРСКИ

    46 2 Отговор
    Азовци се похвалиха че са убили 6000 руснаци , сега кой ще ги пусне!!!!!!!
  • 43 ню фашизъм

    44 5 Отговор
    Какви преговори? Там има фашисти и техните Западни ментори и инструктори! Нито един не трябва да се измъкне от тези катакомби!
  • 44 Матей

    31 2 Отговор
    Егати,Охо бохо,ти къде живееш? Или воюват или се предават,друг изход няма!

    Коментиран от #49

  • 45 Шаро

    18 1 Отговор
    Малко е странно да се водят бомбардировки с тежки бомби и да се щурмува едновременно
  • 46 ГОРСКИ

    25 1 Отговор

    До коментар #29 от "Руски цървули":

    А ти какъв си Американски мокасин ли си!!!!!!
  • 47 hahaha

    37 3 Отговор
    егати войната бой бой и после леле мале да идва трета страна да ги спасява
  • 48 А50

    33 1 Отговор
    Какви преговори, има две положения или се предават или загиват
  • 49 Hoho Boho

    5 27 Отговор

    До коментар #44 от "Матей":

    Каква им е далаверата да се предадат?
    Да ги убият бавно и хуманно, по руски маниер?

    Коментиран от #53

  • 50 Сиромах

    43 2 Отговор
    Значи, когато тия същите нацисти убиваха граждани на Донбас и руски войници не щяха да напуснат азовсталь,а сега да ги освободят искат!Никаква прошка не трябва да има за такива!Само пълно унищожение, защо до сега се въртяха и не се предадоха?Защото се надявах,че ще ги измъкнат и ще се окичат с лаврите на герои!Е ,за героите само геройска смърт се полага, никаква прошка!
  • 51 Верно ли

    28 2 Отговор

    До коментар #39 от "Hoho Boho":

    Добре, че акъла му е повече от твоя! Ти сигурно ходиш да крякаш наляво-надясно с украинско знаме на гърба!
  • 52 И на Менгеле

    5 1 Отговор
    сме длъжници.
  • 53 mi6osp

    37 2 Отговор

    До коментар #49 от "Hoho Boho":

    Азовците бяха тези юнаци, които в дома на Профсъюзите в Одеса убиваха бавно и хуманно рускоговорящите граждани, основно чрез изсипване върху главата и запалване на напалм(бензин+грес), а бременните със завързани ръце и крака , чрез удушване с постепенно стягане на врата с телефонен кабел.
    Една смърт им е малко.

    Коментиран от #59

  • 54 Бой Джордж

    20 0 Отговор
    Я елате пиленца при батко,да ми попейте сладко,сладко.
  • 55 mi6osp

    30 2 Отговор

    До коментар #39 от "Hoho Boho":

    Русия е превзела Мариупол, сега изтребва плъховете от катакомбите.
    Никой не може да спаси азовците.
    Ако се предадат, ще бъдат съдени и ще умрат нейде в лагерите насред Сибир.
  • 56 666

    29 2 Отговор

    До коментар #1 от "АнтиГост":

    Храбри,храбри...колко да са храбри???Два месеца се крият в дупките,дълго време и зад гърбовете на жени и деца.Май тука някои пишат, колкото да не заспят.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Втората армия ... Втора ама в Украйна .

    1 18 Отговор
    След години ще се пише за Азовстал ,както онези 300 .
    Новите Спартанци. Само слава ще се носи за тях .
  • 59 Hoho Boho

    0 16 Отговор

    До коментар #53 от "mi6osp":

    Означава, че задачата няма решение.
    Азовци няма да напуснат "Азовстал",
    а Путин няма да превземе Мариупол.

    СЛАВА НА УКРАЙНА!

    Коментиран от #68

  • 60 пьешу

    15 0 Отговор
    "преговори за евентуално свободно или частично изтегляне на украинските войници" - просто е невероятно какви т.ъ.панари са укрите и пригласящите им западни "партньори"! кого лъжат - себе си, семействата на блокираните нацики или господарите си?
  • 61 Няма прошка

    18 0 Отговор
    Колко ли е страшно това, което ще се разкрие в подземията, какви ли доказателства има там, че Западът толкова се е загрижил да бъдат изведени "храбреците" към трети страни? На всички е ясно защо руснаците не отстъпват. Те знаят кой и какво се крие в катакомбите. И ще го извадят пред света.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Никакви

    12 0 Отговор
    "защитници" не са тези плъхове, които вземат цивилни за заложници и се крият в бункери, плачейки като момичета да дойде някой да ги вземе от там. Вместо да се бият като мъже. Какво точно "защитават" ? Изоставен завод ? Палячовци.
  • 64 Нищо не остава скрито

    7 0 Отговор
    Демократичните, либерални, справедливи общества в САЩ, Канада, Великобритания, Франция и т.н. мълчат и дума не проронват за дългогодишните престъпления на същите тези "защитници", които се крият като плъхове в катакомбите и държаха жени и деца като жив щит 2 месеца долу, за да възпират руснаците. Кой е безжалостният, кой е по-жесток? Не им казваха за многократно осигурените хуманитарни коридори.Не споменават и за доказано съществуващите страшни биолаборатории с генетично насочени специално за славяните изследвания, заплатени от знаем кого? Мълчат и за чуждестранните съветници и специалисти, които също са в подземията. Ако не са правили нищо нередно, нищо престъпно, забранено от международни споразумения, защо се страхуват да се предадат и излязат? Ясно е защо. Надяват се на помощ отвън, от тези, които са ги изпратили, да се укрият, за да не бъдат показани на целия свят, дълго заблуждаван нагло и безцеремонно. Но светът се събужда. На територията на боевете успяват да проникнат и независими, честни и неподкупни западни журналисти. Снимат и говорят.Така или иначе всички ще проумеят, че т.н.демократичен свят е подкрепял пронацистки, некриещи идеологията си, изрисувани отгоре до долу с нацистки кръстове и символи "воини-герои".
  • 65 Лицемерие без край

    5 0 Отговор
    Правителствата на западните държави много добре знаят, че в Украйна действат пронацистки групировки, знаят и за нрава, и престъпленията им, та нали те са ги инструктирали, обучавали и тренирали? Съвсем не са в неведение, както се мъчат да се представят, и както заблуждават обществеността си. Проверете, например, колко бегълци от Украйна са допуснати в Англия. Много малко! Защо ли? Защото знаят какъв е рискът. Може и да спасят от руснаците азовците от подземията на заводите. Но няма да ги приютят, ще ги насочат към други страни, те да му мислят после. Ще спасят, може би, своите хора-инструктори, специалисти от биолабораториите, документация, ако могат, макар че голяма част от нея е вече в ръцете на руснаците. Те пък не бързат, търпеливо изчакват и ще изловят всичко, което изпълзи навън.
  • 66 Имат избор

    6 0 Отговор
    Тези 60 души тежко ранени защо ги държат долу, защо лекарите не ги изведат и предадат на руснаците? Те пускат обикновените войници. Ще ги проверят, лекуват и който се докаже, че е вършил престъпления, ще бъде съден. По-добре, отколкото да умрат при тези условия.
  • 67 Нещастници

    3 0 Отговор
    Това се нарича Нахалство и безочие.
  • 68 Хоби бохо

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Hoho Boho":

    Хахаха
  • 69 Анонимен

    3 0 Отговор
    Дайте ни оръжие, на момента, хуманитарни коридори, освободете ни азовците, пазете ги, .... Когато искаш оръжие има 2-а резултата осставаш жив или загиваш, . Хуманно е да убиваш т.е. да се отбраняваш, да криеш и да смърдиш като язовци, да заблуждаваш глупците, да чакаш помощи и да чакаш ангелът спасител Бай Дън, да ама и той се крие като плъх за вас спасение не трябва да има
  • 70 НЯМА ДА ИМА МИЛОСТ И ОТ САЩ.

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "ген КЪСТЪР":

    НЕМА ДА ИМА МИЛОСТ ЗА ФАШИСТИТЕ. ЖИВИ ТРЕБЕТ ДА СА ЖИВИ ЗАЛОВЕНИ И В СИБИР ,ДЪЛГИ ГОДИНИ РАЗПИТ ДОКАТО СИ КАЖЯТ И МАЙЧИНОТО МЛЯКО. АЗОВЦИ НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ И ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ КАКВОТО СТЕ НАДРОБИЛИ. НЕ ХЛЕНЧЕТЕ КАТО БЕБЕТА А СЕ ПРЕДАВАЙТЕ, ВЕЧЕ СТЕ ЖИВИ ТРУПОВЕ И ВАЩЕ РАБОТОДАТЕЛИ СА ВИ ОТПИСАЛИ. ВАЩЕ РАБОТОДАТЕЛИ ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ВИ ИЗБИЯТ АКО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДА ВИ ЗАПУШАТ УСТИТЕ!!!! ПРОСТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ ЗАВИНАГИ!
  • 71 Много гневна

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "Механик":

    А трябва целия осъзнат свят да разбере какви са ги вършили и да понесат най-тежки последици !!!
  • 72 Много гневна

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "АнтиГост":

    Храбреците не се крият като плъхове.
  • 73 Що за хора се крият в Азовстал, щом

    1 0 Отговор
    фашистите предлагат част от заложниците от подземията да бъдат разменени за хранителни продукти!? Това доказва, че в подземията се крият американски инструктори, затова САЩ са толкова активни. Русия няма да допусне никой да се измъкне от там. Лошото за украинците е, че Русия има планове на тези подземия.
Новини по държави: