Last news in Fakti

16 Август, 2022 05:52 1 628 4

Тръмп: Можеха да подхвърлят каквото си искат

  • доналд тръмп-
  • имение-
  • фбр-
  • обиск

Бившият американски президент коментира обиска на ФБР в имението му

Тръмп: Можеха да подхвърлят каквото си искат - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Агентите на ФБР може да са подхвърлили улики по време на обиски в Мар-а-Лаго. Това мнение изрази бившият президент на САЩ Доналд Тръмп в интервю за Fox News, цитиран от NOVA. Според него по време на обиска ФБР е забранило да се снимат действията им, както и да има хора в едно помещение с тях. „Можеха да подхвърлят каквото си искат“, добави той.

На 8 август Федералното бюро за разследване нахлу в имението на Тръмп Мар-а-Лаго. Агентите на разузнаването се съсредоточиха върху офиса на републиканеца и помещенията, в които живее бившият президент, когато се намира във Флорида. Според сина на бившия ръководител на Белия дом, Ерик Тръмп, ФБР не е открило нищо компрометиращо, конфискувайки само някои вещи на членове на семейството и снимки.

В четвъртък главният прокурор Мерик Гарланд каза, че е решил да претърси имението на бившия началник на щаба във Вашингтон. Той обаче отказа да изброи мотивите за подобна мярка. Wall Street Journal съобщи на 12 август, че ФБР е иззело 11 комплекта секретни документи по време на операцията.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майор трамп

    1 22 Отговор
    Ти така ли подхвърляше.А.кремлин те научи
  • 2 Анонимен

    16 2 Отговор
    Еми така е когато дойдат комунисти на власт маскирани като демократи!
  • 3 БОЮ ПРОСТИЯ

    4 8 Отговор
    Евраци,кюлчета и презервари,нали бай Тръмпи !?
  • 4 Първокласник

    4 0 Отговор
    Тия демократите на Байдън, избори ще спечелят ама след три четири мандата. Тръмп като гледам пак ще стане първия. Изписват му веждите така.