Last news in Fakti
  Тема: Украйна

26 Октомври, 2022 19:10 1 060 38

Украинският министър на отбраната смята, че Путин няма да използва ядрено оръжие

  • украйна-
  • война-
  • русия-
  • министър на отбраната-
  • олексий резников-
  • владимир путин -
  • ядрено оръжие

Украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви днес, че не вярва, че руският президент Владимир Путин ще разпореди използването на ядрено оръжие от страна на Русия

Украинският министър на отбраната смята, че Путин няма да използва ядрено оръжие - 1
Снимка: БГНЕС

Украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви днес, че не вярва, че руският президент Владимир Путин ще разпореди използването на ядрено оръжие от страна на Русия, съобщи Ройтерс.

Путин неведнъж е предупреждавал, че Русия има правото да се защитава, използвайки всички оръжия в своя арсенал, който включва и най-големия ядрен запас в света. Неуспехите на Москва във войната в Украйна засилиха опасенията на Запада, че Путин би могъл да използва тактическо ядрено оръжие.

"Моето лично мнение е, че Путин няма да използва ядрени оръжия", заяви Резников по време на брифинг.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    19 7 Отговор
    А Путин кво смята по Въпроса,питахте ли го и Него? Хихихихи...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 СССРБарета

    21 4 Отговор
    Тоя пък бъл.хар изобщо в Русия не ги интересува какво мисли! Русия може да прави каквото си иска и както прецени за добре така че тоя каквото и да кажа все едно не е казал нищо!

    Коментиран от #9, #22

  • 5 Ксаниба

    14 3 Отговор
    аз смятам, че като в комшиите се бият, няма да никой да ги подпали, че с пожара да спре боя, нали?!!! Покрива е и мой!!! Същото е с абсурдните твърдения., че Русия ще бомби с атом собственните си изконни земи и хора!!
    Бандеровците, те да, с радост биха взривили я ЕАЦ я мръсна бомба, нали Югошизтока , та дори и центъра на бившата УССР не са тяхни и никога не са били!!!!
  • 6 Танк

    11 3 Отговор
    Този имал и лично мнение. Смях. Пита ли Путин?
  • 7 Хахах

    4 13 Отговор
    Ако ядреното оръжие им е като армията. Горко им на руснаците. Половината ще се взривят още над русия хахахахах . Не че на някой ще му липсва тая "държава"
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Софиянец

    3 12 Отговор

    До коментар #4 от "СССРБарета":

    СмЕх, а защо не прави - или чака и Херсон да пасне. ПроЗти ватници!

    Коментиран от #11

  • 10 Хахах

    2 13 Отговор

    До коментар #2 от "ХА ХА ХА":

    Те за три дена щяха до Киев да стигнат. А нещо затъват с всеки ден в тая война руснаците. Ще е като с Афганистан, разпаднасе СССР . Така и измисл2ната дедерацийка , 30 години живот и бяха много

    Коментиран от #15, #23

  • 11 За про стаци

    18 2 Отговор

    До коментар #9 от "Софиянец":

    „Руснаците не претърпяха нито едно сериозно поражение и знаем, че започнаха бавно по причини, които вече разгледахме. Честно казано, сега те са там, където искат да бъдат. Те защитават територията, която са заели, и тренират, подготвят и организират основните офанзиви, които трябва да се проведат през ноември и декември “, каза Макгрегър.
  • 12 Хи хи хи !

    10 2 Отговор
    Тоя много ухилен бе ....що тъй ? Май много се радва че Укрите бягат от ООКРАЙНА !!!!!!!
  • 13 Байденко

    15 1 Отговор
    Путин няма, но Зеленски ще използва "мръсна" бомба.
    Не защото иска или трябва, а защото наглосаксонците ще го накарат.
  • 14 украинче,възмутено

    10 2 Отговор
    Ей,нахален съм като хлебарка!Когато най-малко очаква моята приятелка О.Ж,тогава ще се покажа от някъде,Твой цитат;неуспехите на Москва във войната в Украйна.......Би ли добра .американска слугиньо да обясниш какви са неуспехите на Москва???Русия ли загуби 4 области!Русия ли е без ток в момента?Русия ли се моли на кой ли не за оръжие?Русия ли иска 8 милиарда евро за да изкара месеца?Лъжкиня

    Коментиран от #24

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Примати

    7 5 Отговор
    Войната почти свърши … намерете подробности за германската батарея. Русия е на светлинни години от Запада. Украйна вече е в състояние да свали ракета с атомна бомба…

    Коментиран от #18

  • 17 Хахах

    2 6 Отговор

    До коментар #15 от "Ехааааа":

    Е ако ме управлява защо да ходя ? На тея които неним харесва Н.А.Т.О - сега с отворени границите , да заминават в не натовски държави. На никой нема да липсват ;-)
  • 18 Байденко

    3 6 Отговор

    До коментар #16 от "Примати":

    Ракета сваля, а "балалайка" не може.
  • 19 ХА ХА ХА

    11 2 Отговор
    АБЕ И АЗ СМЯТАМ , ЧЕ ЗЕЛЕНИЯ НАРКОМАН ЩЕ ГО вЕСяТ НЕГОВИТЕ НАЦИСТИ ВЪВ НАЙ - СКОРО ВРЕМЕ НА НЯКОЙ ТЕЛЕГРАФЕН СТЪЛБ !
  • 20 АЗОВ :

    3 4 Отговор
    Взели сме мерки !
  • 21 В.В.П.през К@ра ми е за ЕС..

    7 2 Отговор
    Неуспехите са за Западналия цивилизован свят ..На хахлята им взеха 120К км + Крим ..Но това не е е достатъчно .Олексей?.Сега само хвалят он лайн ,големите успехи на Киев и зеления..Фейк ,за пропаднали хахляци..Даже и те не вярват .Химарси и цезари ,леопарди и САС ,са в канала..Сега мислят в Морски,дали да вземат още 150К ..територия..?
  • 22 Хахахаха

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "СССРБарета":

    Ми те и в Украйна могат да си правят каквото си искат и както си преценят за добре! Мислиш, че питат руснаците ли?
  • 23 ОХОХОХ

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хахах":

    Освен горното, още е казал, за такива като теб да се вържат на коловръза:
    "Всъщност Русия ще повтори отличната маневра от април, когато с изтеглянето си от север намали фронтовата линия и успя да се съсредоточи върху ключови направления на юг и ги завладя безпроблемно. Тази маневра ще се изучава в американски военни академии"

    Коментиран от #25

  • 24 И аз да му уточня на този .....

    11 1 Отговор

    До коментар #14 от "украинче,възмутено":

    Според мнението на бившия полковник на САЩ войските на въоръжените сили на Руската Федерация не са претърпели нито едно сериозно поражение и напълно контролират хода на спецоперацията.
  • 25 Хахах

    2 11 Отговор

    До коментар #23 от "ОХОХОХ":

    Отлично бягане видяхме. После как великата бойна армия дезертира в всички съседни страни. А армията която преди 24.02 претендираше че е без аналогова , сега се излага затъвайки 8 месеца в Украйна. Както и да го въртиш и сучеш русия е силна само на думи . Като теб ;-) лекоатлетите може и да изучават как бяга руската армия , без да е яла от дни хаххаха

    Коментиран от #30

  • 26 Сатана Z

    6 2 Отговор
    Адвокатът от Лвов,Резников може да предполага,но Владимир Путин разполага с каквото трябва.

    Z
  • 27 Матей преображенски

    5 1 Отговор
    Откъде е толкова сигурен,или просто опипва почвата,да види реакцията на Путин,защото той винаги дава изявления по такива важни случаи.Пък тогава зеленски да преценява дали да изстреля ракети и снаряди с радиоактивно заразяващ пълнеж.Някоя Точка У или Хаймарс биха им свършили чудесна работа,задача като за средношколник.И после,ела ,че ми трябваш,Путин може да се ядоса и да заличи Киев от лицето на картата.
  • 28 Сатана Z

    7 2 Отговор
    Но Путин знае,че Украйна ще използва "мръсна бомба" съвсем скоро :

    ❗️Режимът в Киев вече завърши техническата подготовка за провокация с „мръсна бомба“: специалисти от украинското предприятие „Южмаш“ подготвиха бутафорна ракета на комплекса „Искандер“, която се планира да бъде напълнена с радиоактивен материал и след това уж да бъде свалена над забранителната зона на атомната електроцентрала в Чернобил от украинските сили за противовъздушна отбрана и декларират изстрелването на ядрен заряд от руските въоръжени сили, каза източник, запознат със ситуацията, каза РИА Новости.

    Той уточни, че макетът на ракетата „Искандер“ е направен на базата на снаряда на ракетната система „Точка-У“: „След като манекенът бъде свален, киевските власти възнамеряват да покажат на западните и украинските медии фрагменти от макета. и електронните елементи на предполагаемата ракета Искандер, за да убеди западната общественост във вината на Русия“.

    Z
  • 29 Мнение

    8 0 Отговор
    Разбира се, че няма да използва ядрено оръжие. Всички са наясно, че един ядрен взрив вдига тонове радиоактивен прах високо в атмосферата. Този радиоактивен облак може да измине големи разстояния и да после да падне и зарази големи територии. А това може да стане навсякъде - в Русия, Европа дори и по-далеч. Но ако НАТО се намеси директно - тогава не се знае.
  • 30 Ха ха

    7 5 Отговор

    До коментар #25 от "Хахах":

    То се вижда как бяга руската армия, бягане ама на място. За осем месеца така бяга, че още си е там където беше в началото. Е... малко по-навътре даже.

    Коментиран от #32

  • 31 Вяра да им нямаш

    8 3 Отговор
    Киевският режим вече е завършил техническата подготовка за провокация с "мръсна бомба", съобщава източник.
    Според източника, специалисти от украинското предприятие "Южмаш", базирайки се на снаряд от ракетната система "Точка-У", са подготвили макет на ракета "Искандер" ОТРК, който се планира да бъде напълнен с радиоактивен материал и след това да бъде свален над забранена зона на атомната електроцентрала в Чернобил от украинските сили за противовъздушна отбрана и обяви изстрелването на ядрен заряд от руските войски.
    „След като макетът бъде свален, властите в Киев възнамеряват да покажат на западните и украинските медии фрагменти от макета и електрониката на предполагаемата ракета „Искандер“, за да убедят западната общественост във вината на Русия“

    Коментиран от #33, #35, #37, #38

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ще стане лошо

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "Вяра да им нямаш":

    Ако Зеленски използва мръсна бомба, най-вероятно е това да стане със знанието на приятелите му от САЩ. Което означава, че ще започне масирана дезинформация от всички медии, че Русия се е опитала да използва ядрено оръжие.
    В този случай няма ли да е редно Русия да удари същото място с истинско ядрено оръжие, поне да се знае какво ще се случи със сигуност при втори опит за мръсна бомба?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 В 10ката

    3 2 Отговор

    До коментар #31 от "Вяра да им нямаш":

    Пази боже неграмотен да докопа интернета .

    Това ,което си описал няма нищо общо с "мръсна бомба " ,изобщо не знаеш даже какво е. Най добре да прочетеш нещо ,а не да пишеш врели некипели

    И още -как точно украинците ще имитират Искендер -невъзможно е . Единствения начин е да пленят Искендер. Но те стрелят от Беларус и Русия. Дори и да изпратят специални части за да пленят ,то веднага ще се разбере ,че са влизали на чужда територия . Няма да има подобна акция.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 В.В.П.през К@ра ми е за ЕС..

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Вяра да им нямаш":

    Абе много е дълго и сложно...Просто ще взривят някой АЕЦ ,.Както през 86 та..
Новини по държави: