Last news in Fakti

6 Януари, 2023 09:10 3 153 116

Русия: САЩ не се вълнуват от съдбата на украинците

  • сащ-
  • русия-
  • съдба-
  • украйна-
  • оръжия-
  • война-
  • доставки

Това заяви руският посланик в САЩ Анатолий Антонов

Русия: САЩ не се вълнуват от съдбата на украинците - 1
Източник: БГНЕС

Всички неотдавнашни действия на САЩ, включително решението за отпускане на нов пакет военна помощ за Киев, който ще включва американски бойни машини на пехотата (БМП) "Брадли", показват директно липсата на желание на Вашингтон за политическо уреждане на конфликта в Украйна. Това каза руският посланик в САЩ Анатолий Антонов, цитиран от ТАСС.

"Никой не трябва да има съмнения кой е отговорен за удължаването на сегашния конфликт. Всички действия на администрацията (на САЩ) пряко говорят за липса на желание за политическо регулиране", цитира думите му пресслужбата на руската дипломатическа мисия, предаде news.bg.

"Дори едностранното прекратяване на огъня, обявено от нас за Рождество Христово, тук се нарича "опит за глътка въздух". Всичко това означава, че Вашингтон е решен да се бие с нас "до последния украинец", а съдбата на народа на Украйна изобщо не вълнува американците", каза руският дипломат.

Според него решението на американската администрация да прехвърли БМП "Брадли" на Киев "е потвърждение, че Съединените щати няма да се вслушат в многократните призиви на руската страна да вземат предвид възможните последици от такава опасна линия (на поведение) на Вашингтон."

"Най-накрая трябва да стане очевидно за цялата световна общност, че от 2014 г. Съединените щати са отприщили истинска "война чрез посредници" с Русия, подкрепяйки нацистките престъпници в Киев. Не може да се говори за никакъв "отбранителен характер" на прехвърлените оръжия от дълго време", каза посланикът.

Според него с действията си американската администрация "само подтиква украинските радикали към нови ужасни дела", а с всяка нова доставка на оръжия от САЩ "те чувстват все по-голяма безнаказаност". "С особен цинизъм те продължават да убиват цивилни в Донбас, Запорожка и Херсонска област на Руската федерация", добави той.

Според Антонов е важно да се отбележи, че решението за доставка на бойни машини на пехотата на Киев е обявено след разговор между президента на САЩ Джо Байдън и германския канцлер Олаф Шолц. "Международното обществено мнение не трябва да пренебрегва признанието на (бившия канцлер на Германия) Ангела Меркел и (бившия президент на Франция) Франсоа Оланд, че споразуменията от Минск са били необходими, за да се даде време на Киев да изгради своя военен потенциал. Като се имат предвид близките връзки между Вашингтон и Берлин е ясно: Западът, начело със Съединените щати, просто измами страната ни и започна целенасочена работа за отслабване на Русия много по-рано от 24 февруари 2022 г. Как да вярваме на политиците на водещите западноевропейски държави, ако и когато дойде време да се споразумеем за бъдещия световен ред, за системата и същността на споразуменията, които са необходими за това?" - добави руският дипломат.

В четвъртък говорителят на Пентагона бригаден генерал Патрик Райдър от военновъздушните сили обяви, че в петък, 6 януари, Съединените щати ще обявят нов пакет от военна помощ на властите в Киев, който ще включва американски бойни машини на пехотата "Брадли". На свой ред в съвместно писмено изявление, публикувано в четвъртък от САЩ и Германия след телефонен разговор между Байдън и Шолц, се съобщава, че Съединените щати възнамеряват да доставят на Украйна бойната машина на пехотата "Брадли", а Германия - бойна машина на пехотата "Мардер".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи

    56 82 Отговор
    САЩ, които помагат с оръжия и финанси на украинците да си спасяват живота и държавата от руските терористи, "не се интересуватот съдбата на украинците", а руските терористи, които избиват украинците и твърдят, че държава Украйна нямало, те се "интересуват". Алкохолная престъпная.

    Коментиран от #7

  • 2 Хахаха

    58 80 Отговор
    А руснаците извършват директно геноцид над украинците.
    Е, гати и загрижеността.
    Както на Хитлер към евреите ...

    Руснаците са крепостни и не са хора

    Коментиран от #31, #62

  • 3 Вълнуват се те..

    58 16 Отговор
    Като пририта и "последния мохикан" отде ще търсят други индианци? А шоуто трябва да продължи!
  • 4 Павел Николаев

    42 16 Отговор
    Добро утро свате
  • 5 Слава на САЩ

    37 79 Отговор
    САЩ е страж на мира, защитник на нападнатите от руските терористи!

    Коментиран от #19

  • 6 САМО ПИТАМ

    76 31 Отговор
    Русия: САЩ не се вълнуват от съдбата на украинците..........................А ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА НЕ ГО ЗНАЕ ТОВА.....?????????

    Коментиран от #15, #51

  • 7 Боруна Лом

    30 13 Отговор

    До коментар #1 от "Хихихи":

    МУУУУУУ

    Коментиран от #12

  • 8 РусофилоТъпкачЗапари

    39 60 Отговор
    Украйна разгромява втората армия по всички фронтове руските алкохолици и клошари бягат паническо

    Коментиран от #49

  • 9 САЩ СИ ТЕСТВАТ ОРЪЖИЯТА В УКРАЙНА

    46 15 Отговор
    С тях трепат руснаци, не украинци......за кой ли да се вълнуват американците....
  • 10 наглост руска

    40 46 Отговор
    Загрижените руси обстрелват жилищни сгради и ел централи, от любов към украинския народ... :)))))

    Коментиран от #21

  • 11 Рошко

    49 19 Отговор
    Не може толкова малко хора да имат толкова много земя плодородна земя, и още повече да са еднакви по вяра кръ и култура с Русия не може. И ние трябва д го имаме а и народите им да са ни роби чрез банки толари и лихви. Фащ
  • 12 Хихихи

    25 28 Отговор

    До коментар #7 от "Боруна Лом":

    Дотам ли ви докара Путлер?

    Коментиран от #37

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Някой

    47 18 Отговор
    И това е самата истина.
    Както не се интересуваше от съдбата на корейци, виетнамци, афганистанци, иракчани и т.н. Те просто си следват целите, използвайки глупавите (платените) политици на слабите държави.

    Коментиран от #27

  • 15 КАТО ГЛЕДАМ РУСНАЦИТЕ КОЛКО

    26 21 Отговор

    До коментар #6 от "САМО ПИТАМ":

    Се вълнуват за съдбата на украинците.....леле мале

    Коментиран от #34

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Той

    13 20 Отговор
    ... не е виновен, че се е родил руснак ....

    Коментиран от #24

  • 19 Слава Кокаине!

    31 14 Отговор

    До коментар #5 от "Слава на САЩ":

    САЩ е страж на Световния наркотрафик,закъде е човечеството без Щатите?!

    Коментиран от #23

  • 20 САЩ СЕ ВЪЛНУВАТ ЗА РУСНАЦИТЕ

    15 22 Отговор
    Че превърнаха могучая в пушечно месо....
  • 21 Някой

    34 15 Отговор

    До коментар #10 от "наглост руска":

    А, моля. Жилищните сгради си ги отстрелват украинците. Електрическата инфраструктура се ползва и за военни цели, та затова се бомби.
    Ако бяха американците, вече нямаше да има камък върху камък. По примера от войните им в Афганистан, Ирак, Сирия и т.н.
  • 22 Ха ха ха

    19 15 Отговор
    Поредния жалък ватнишки вой смърдящ на антифриз .....
  • 23 СЛАВА АЛКОХОЛУ

    15 12 Отговор

    До коментар #19 от "Слава Кокаине!":

    Русия не им отстъпва
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 САЩ СЕ ВЪЛНУВАТ ЗА РУСНАЦИТЕ

    12 13 Отговор
    Че мрат като мухи в Украйна....
  • 27 Ако Украйна

    18 16 Отговор

    До коментар #14 от "Някой":

    не получаваше оръжие отдавна да е превзета. Сега руснаците щяха да са в Молдова, до Полша, корабът "Москва" щеше да пуска сирените на 5км.от Варна.

    Коментиран от #29

  • 28 оня с коня

    12 16 Отговор
    Нормално е Президентът на дадена държава да се вълнува от съдбата на народа си,като в случая с Украйна - това е Зеленски.Да каже обаче Дипломатът:КОЛКО се вълнува Путин от живота на Собствения си народ внасяйки в Украйна Оръжия от Иран и С.Корея?Или ще оневини Путин обявявайки че на практика Ким и Аятоласите не се вълнуват от съдбата на руските Войници както Америка от Украинците?
  • 29 Някой

    3 5 Отговор

    До коментар #27 от "Ако Украйна":

    Че какво е лошо на описаното от теб положение?

    Коментиран от #41, #47, #58

  • 30 ГРАД КАСПИЧАН

    5 10 Отговор
    САЩ са терористи както и Русия и Великобритания. Просто Американците и рижавите англичани (е вече не толкова рижави) са много по хитри, умни. Руснаците действат грубо като Мечка. САЩ се вълнуват за техните интереси, Русия също но Путин направи грешка. Тази война ще му изяде главата но това не е толкова важно по лошото е, че Русия ще си има проблеми (икономически) в бъдеще. Руснаците ще напускат страната (истинските руснаци а не малцинствата) , и самата Русия не е еднонационална държава. Приютила е много народи. Ще си имат проблеми. Руснаците бягат на Запад или в Армения и Турция. В Анталия (турски курортен град) вече има едно ново поколение - Русо-турци. Майката рускиня - таткото турчин. Рускините участват и в турски сериали и филми, във видеоклипове като тоя който съм публикувал. В Анталия има руски училища. Децата плод на смесени бракове учат и руски. Просто защото не са малко. Много са. Не са десетки или стотици а много повече. Важното е че са русоляви и със зелени или сини очи.

    Коментиран от #96

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 9 Отговор
    ФАКТ е а ЗЕЛЕНСКИ е психопат КУКЛА на КОНЦИ
  • 33 Гошо от почивка

    9 5 Отговор
    ЕВРИКАААА!!!!
  • 34 Хахаха..

    16 9 Отговор

    До коментар #15 от "КАТО ГЛЕДАМ РУСНАЦИТЕ КОЛКО":

    Ако руснаците воюваха "по-американски" сега укро-пленниците щяха да строят Киiв от основите..

    Коментиран от #44

  • 35 Путинче

    16 15 Отговор
    Ама в какъв нов световен ред искат да участват тия руснаци бе. Така и не разбраха че след разпада на Източния блок и СССР вече са само регионална сила. Няма как да си световна сила с икономика колкото тези на Южна Корея или Италия. И притежанието на ядрено оръжие също не те прави световна сила защото и Пакистан и Индия и Израел имат такова но нямат претенциите на руснаците. А и както се вижда ЯО има възпиращ ефект и не им помага изобщо в Украйна. Русия има потенциал да е световна сила но ако беше поела по пътя на Китай да напредва с икономика. Обаче явно гена там е увреден. Имат най голямата територия с огромни земни богатства а са икономическо джудже. Една Япония почти без ресурси с пъти по малка територия има 3 пъти по силна икономика. Или една Южна Корея дето е по малка от България има съизмерими с Русия икономика. И тия искат да диктуват нов световен ред. Щеше да е смешно ако не е толкова жалко..

    Коментиран от #54

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Анастас

    17 11 Отговор
    Руският войн се превръща във парцал когато види украинската армия
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Сталинчо

    13 5 Отговор
    А вие орки повече ли се интересувате
  • 41 Аз кой

    9 5 Отговор

    До коментар #29 от "Някой":

    Нищо не му е лошото хубава мечта е даже.. ама реалността е друга и мацква събира рапани на специална подводна операция хихи
  • 42 Мдааа Дааа

    13 13 Отговор
    Ами представяте ли си ако в специалната операция вместо руснаци бяха американци, (а руснаците имат средства, но не искат) тогава Окрайна щеше за три дни да е лунен пейзаж както до сега тея миротворци нашите нови братя янки, употребяваха... ядpени бомби в Япония, БОВ Haпaлм(Naпалм) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия, Ирак, Либия и колко ли други хуманитарни ОМП и способи по целият свят, където са плъзнали!!!!
    На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички ... и за това една от целите на руснаците е да пазят населението, иначе щеха да правят като янките лунен пеизаж!!!!

    Коментиран от #48, #56

  • 43 Путинпасивни

    6 6 Отговор
    Нашият Бог Путинпасивни се разкрива леко по леко време е и нашите братя РусофилоПасивняците да се разкрият Не е Срамно нищо Руско не е срамно
  • 44 НЯМА...АКО

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "Хахаха..":

    Има реалности на фронте.....
  • 45 Шумен

    4 2 Отговор
    Това го знаят и децата
  • 46 Боруна Лом

    6 4 Отговор

    До коментар #37 от "Сух":

    МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО! ЕВАЛА
  • 47 Щяха да дойдат

    10 5 Отговор

    До коментар #29 от "Някой":

    у нас да "освободят" от робство собствениците на над 300 000 жилища закупени от руснаци. Путин каза: там където живее и един руснак това е руска територия и ние ще дойдем да го освободим(заедно с територията разбира се).
  • 48 Мутрофанова

    7 2 Отговор

    До коментар #42 от "Мдааа Дааа":

    Писна ми да ми пращат некадърници за работа ...
  • 49 Сух

    6 9 Отговор

    До коментар #8 от "РусофилоТъпкачЗапари":

    Споки, влизат на фронта мобилизирани те. До колкото стана ясно Украйна ще отговори с мобилизация в чужбина.. Мухахаха, ми то това си е живо признание, че не са останали мъже в държавата бре.. Къв разгром кви 5 лева.. Пак ти казвам, подготяй брашното и се учи как се прави питка.. Скоро на фурнаджийските лопати ще ви се наложи да целувате ръка..

    Коментиран от #53

  • 50 КАТО ГЛЕДАМ КАК

    10 5 Отговор
    Путлер се е загрижил за съдбата на украинците....
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 и кво от това?

    9 4 Отговор
    Руснаците пък както са се загрижили за съдбата на украйнците!Не смеят да убият и един!
  • 53 Мдааа

    5 1 Отговор

    До коментар #49 от "Сух":

    И баща ти е говорил така за САЩ, а после рИва за СеСеСеРето. :))))

    Коментиран от #64

  • 54 Чочи

    6 4 Отговор

    До коментар #35 от "Путинче":

    Ами да притежаваш близо 40 % от природните богатства казваш не те прави сила. Верно има много глупав народ по тази територия. Ти навярно не си българин, щото това не е присъщо за нас.

    Коментиран от #68, #77

  • 55 Българин

    9 6 Отговор
    А вие, които нападнахте суверенна Украйна и избивате цивилни, невъоражени хора всеки ден там сте много загрижени за украинците, а ? Всички руски управници и военни, без изключения имат сериозни психически заболявания и трябва да бъдат лекувани принудително !
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Боруна Лом

    6 1 Отговор
    ЩЕ ВЪРНЕШ ТИЯ С БМВ , ЛЕКСУСИ И МЕРЦЕДЕСА АМА ДРУГ ПЪТ
  • 58 Сталинчо

    5 2 Отговор

    До коментар #29 от "Някой":

    Лошото е че искам да живея свободно и не мога да понасям касетите и тяхната советско идеология
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Хахаха

    7 2 Отговор
    И Хитлер е казал точно същото за ленд лиза през 2 рата световна война
  • 61 киро

    12 4 Отговор
    Егати и гадните американци! Изобщо не ги интересува съдбата на украинците! А ние, руснаците сме много загрижени! Ако ни се отдаде възможност, ще ги избием до крак, за да не ги мъчат проклетите американци!
  • 62 мдааа

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Внукът на генерал Шарл дьо Гол заяви за подготовката от западните страни на заговор срещу Русия...
    Западът е планирал предварително «заговор» срещу Русия, заяви в интервю за AgoraVox Пиер дьо Гол, внук на бившия президент на Франция Шарл дьо Гол.
    „Броят и дълбочината на санкциите показват, че всичко това е планирано отдавна и че това всъщност е истинска икономическа война, от която американците печелят“, каза той.
    Той отбеляза, че Русия не е виновна за безпрецедентната икономическа и финансова криза, за която ЕС и САЩ се опитват да обвинят Москва.
    «Руснаците просто се защитават, защото срещу тях са издадени 11 000 санкции плюс девети пакет. Според мен е съвсем законно и естествено, че руснаците се защитават», подчерта де Гол.
    ....

    Коментиран от #65, #69

  • 63 С две думи

    5 5 Отговор
    Русия и Украйна са във война.Войната се води между русия и Украйна.Всички други приказки на Антонов и всички кат Антонов са бля-бля.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Аааа не

    5 4 Отговор

    До коментар #62 от "мдааа":

    Внука на Де Гол явно не е в час. Руснаците твърдят, че санкциите правят икономиката им по-силна. Запада стимулира Просия да стане "още по-велика".
  • 66 Наблюдател

    8 4 Отговор
    Ако не се интересуваха нямаше да подкрепят Украйна с пари, оръжие и розузнавагелна информация. Доста тъпа руска пропаганда.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 киро

    6 3 Отговор

    До коментар #54 от "Чочи":

    Ако ти прави впечатление, всички богати на природни ресурси страни са бедни, на другия полюс са богатите без никакви природни ресурси - Швейцария, Дания, Германия, Люксембург, Холандия, абе цяла западна Европа.

    Коментиран от #73, #75

  • 69 Руснаците загубиха войната

    8 4 Отговор

    До коментар #62 от "мдааа":

    Изток за втората по сила в света.Санкциите ги довършват.Русия падна.
  • 70 селянин

    10 3 Отговор
    Щом толкова много вият от раша, значи нещата вървят на добре.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Леля Гошо

    3 2 Отговор
    Никой не го е еня за украинците, ни американци, ни руснаци, ни поляци. Всеки си гони интереса, а спасението на давещите се е дело на самите давещи се.
  • 73 Чочи

    3 5 Отговор

    До коментар #68 от "киро":

    Чочи, ще ти каже да наблюдаваш тези богатите западни страни тази година колко са богати истински. Туко виж изпече.

    Коментиран от #114

  • 74 УКРАЙНА🇺🇦

    3 4 Отговор
    А вие понеже сте много загрижени и за това ги убивате .ГАДОВЕ МРЪСНИ
  • 75 ДДРОнег

    7 0 Отговор

    До коментар #68 от "киро":

    Мда, арабските страни са бедни, нали ?!
    За сведение - бях в Оман пред два месеца - богати хора, културни, построили са рай в пустинята, щото не харчат пари за скапани оръжия и олигарси !!!

    Коментиран от #97

  • 76 СС19

    7 5 Отговор
    САЩ щом са толкова хуманни защо построиха ограда по границата си с Мексико?
    Защо правят войни в държави богати на скъпи ресурси?
    Щом Русия води война в друга държава е агресор а тогава САЩ какви са?

    Коментиран от #79, #80

  • 77 Путинче

    5 4 Отговор

    До коментар #54 от "Чочи":

    Ами ти потвърждаваш това което казвам - имат огромни богатства а са с икономика на една Южна Корея която е с по малка територия от България, без тия богатства и с пъти по малко население. Това говори за вопиюща некадърност и корупция при руснаците. Сега не е достатъчно да имаш територия, земни богатства и население. Трябва силна икономика която да захранва всички сектори включително военния. Вече не е достатъчно да събереш огромна армия и да им раздаде копия или пушки. Трябва да ги оборудваш със скъпи модерни оръжия чиято поддръжка също е скъпа. Само за сравнение един Стелт бомбардировач В2 струва над 2 милиарда долара а 1 час полет 200 000. Как виждаш една слаба икономически страна да си позволи подобни авангардни оръжия и да ги поддържа. Та работата е малко "Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак" 😂

    Коментиран от #81

  • 78 ДДРОнег

    6 4 Отговор
    Ако путин мислеше за своите си рузнаци в рузия, то нямаше да има милиони избягали рузнаци от блатная кочина !!!
    Само много мал0умен човек може да смята, че путин се е загрижил за рузнаците в Украйна !!!
  • 79 Опълченец

    5 3 Отговор

    До коментар #76 от "СС19":

    Ако руснаците бяха построили ограда по границата си с Украйна, никой нямаше да ги обвинява в нехуманност и агресия, нали? Но те направиха друго.
  • 80 САЩ НЕ АНЕКСИРАТ ТЕРИТОРИИ

    5 4 Отговор

    До коментар #76 от "СС19":

    Като Путлер.....
  • 81 Сух

    5 7 Отговор

    До коментар #77 от "Путинче":

    Ми да де, целия ти любим запад изпраща оръжия срещу фалиралата Русия, и тя някак си успява да ги неотрализира.. И оръжия бол още, щото нямат пари да произвеждат. Той военния им комплекс работи без пари и изкарва по 50000 снаряда месечно 152мм, но виж богатите 20 държави захранващи укрия взеха да им намалят доставките.. 20 държави се бият с една, бххахаххахаххах нямат казваш..

    Коментиран от #83, #95

  • 82 Васил

    7 2 Отговор
    Значи според Рашистите да си миротворец означава да хвърляш бомби и ракети по деца и невинни гениално как не са сетили останалите.
  • 83 Опълченец

    3 3 Отговор

    До коментар #81 от "Сух":

    Говориш неверни неща. Това, което се изпраща в Украйна, сигурно е 1% от възможностите на НАТО, но и този процент действа възпиращо, засега.

    Коментиран от #87

  • 84 А руснаците са загрижени

    9 1 Отговор
    Антон Красовски, водещ в руската телевизия Раша Тудей, за украинските деца, които възприемат руснаците като окупатори: "Трябвало е да бъдат удавени в река Тисина. Просто удавете тези деца, удавете ги". Като вариант той предложил да бъдат затворени в бараки и изгорени.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 А руснаците са загрижени

    9 1 Отговор
    Александър Дугин :"Украинците трябва да се убиват, убиват и убиват и това ви го казвам като професор!“
  • 87 Сух

    3 2 Отговор

    До коментар #83 от "Опълченец":

    Добре, ти говориш вярно! Имаш разчет на натовското оръжие и цетираш 1%.. Хайде малко по-сериозно.

    Коментиран от #89

  • 88 Пеци

    5 3 Отговор
    Няма по лошо нещо от това руснаци да започнат да се вълнуват от нечия съдба.Или я присвояват или я унищожават.
  • 89 Опълченец

    1 3 Отговор

    До коментар #87 от "Сух":

    Колко самолета, танкове и ракетни установки НАТО даде на Украйна. Дадоха няколко гаубици, лимитиран брой HIMARS с орязан боекомплект, няколко ПВО системи, нула танка и нула самолета. Предполагам, знаеш, че НАТО разполага с много на брой и различни оръжия.
  • 90 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 1 Отговор
    А ПЪК ВИЕ СЕ ........ ВЪЛНУВАТЕ ЗА ТЯХНАТА СЪДБА ........ КАТО ГИ ИЗБИВАТЕ ........ ФАКТ ........ АМЕРИКАНЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ........... ПОГРИЖАТ ПО СЪЩИЯ "НАЧИН" ....... С ВАС ...... УБИЙЦИ ......
  • 91 Не УМЕН ПУ.РУ.фил😕

    1 1 Отговор
    ...какви „ужасни неща””....ще направят УКРАИНЦИТЕ..такива като в макеевка,А🤔
  • 92 Я па тоА

    0 1 Отговор
    Войната ще да свьрши, но тактика на Европа и Америка,,,,,,, да изтощят Русия,,,,,,,,, парите са в Европа,,,,,,,,,, и залежало ОРЬЖИЕ,,,,,,,,,,,,,,, АКО искаха да свьрши,,,,,,, план 1,,,, ЗЕЛЕНСКИ иска войници от Америка или Англия,,,,,,, влизат и всичко свьршва,,,,,,,,,, второ да им ДАДАД модерно далекобоино ОРЬЖИЕ на УКРАЙНА,,,,,,, и щеше да има заря над цяла Русия
  • 93 Иванушка🇺🇲

    2 2 Отговор
    Ха ха значи Русия се вълнува от съдбата на украинците и затова иска да ги избие всичките. Какви благородни убиийци.

    Коментиран от #99

  • 94 Питане

    2 3 Отговор
    Защо украинците толкова величаят американците ,като те не ги считат за хора?

    Коментиран от #100

  • 95 Путинче

    4 4 Отговор

    До коментар #81 от "Сух":

    И какви точно оръжия изпраща НАТО на които Русия устоявала? Събраха старите прашсали складови наличности от бившия източен блок а после и техните складови наличности. Няма нито 1 модерен самолет, танк или далекобойно оръжие за които Украйна настоява. Оня ден Франция им праща колесни "танкове" които са разработка от 70-те и вече не ги ползват. Германия им прати зенитни те Гепард също от 70-те но не дава модерните танкове Леопард 2. Само Хаймарсите са сравнително нова система и се видя какво причини на руснаците. А са само 20 броя и то с най малкия обхват ракети. САЩ още не искат да дадат тези с 300+ км обхват. Та представи си че в Украйна изпратят всичко това което искат - далекобойни ракети, модерни танкове и самолети. Путин ще трябва да обяви всеобща мобилизация за да защитава Русия 😉 Целта обаче е друга - с минимално поддържане да кара Русия да черпи и без това малкия си икономически ресурс. Тоест да ги фалират както стана при надпреварата във въоръжаването по време на Студената война. Сега поддържат локална гореща война която се стремят да не ескалира за да поглъща повече ресурс на руснаците.

    Коментиран от #103

  • 96 Цезар

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "ГРАД КАСПИЧАН":

    Цъкам ти един плюс само заради хубавата песен а не защото подкрепям мнението ти. Писна ми от Чалгии, фикита, славуци и подобни простотии.
  • 97 Венецуела

    5 0 Отговор

    До коментар #75 от "ДДРОнег":

    е на първо място по залежи на петрол, но стандарта на живот далеч не е като този в арабските страни. Трябва и акъл, а ако го нямаш ще платиш на някой умен да ти каже какво да правиш. Ето сега в С. Арабия имат най-добрият футболист в света, в Дубай най-луксозния хотел.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Слепок

    0 3 Отговор

    До коментар #93 от "Иванушка🇺🇲":

    Русия с вълнува от съдбата на украинците с руски произход тероризирани от банеровците. Ако не се интересуваше то досега да беше на полската граница избивайки всичко наред - като САЩ в Ирак с близо 1 300 000 избити цивилни, включително жени, деца и старци. Слава Росии!

    Коментиран от #108

  • 100 Виж как

    2 1 Отговор

    До коментар #94 от "Питане":

    посрещнаха Зеленски в САЩ и колко оръжия им дадоха. Без тях Украйна отдавна да е окупирана, а следващите щяха да са Приднестровието, Молдова, Прибалтиките, част от Полша и наред щяхме да сме ние.
  • 101 Ела да ти кажа колко са плитки

    2 0 Отговор
    На русофила му говорят,че америка не се вълнува от съдбата на украинците. Америка просто си гонела интересите. Ама не му казват. Че на америка интересите са свързани със съдбата на украинците.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Хм Хм

    1 1 Отговор

    До коментар #95 от "Путинче":

    Доста добре казано. Сега Западът леко вдига летвата с новите доставки, но все пак леко.
    Обаче това ще се усети на фронта и освен икономическото изтощение ще се закъса и откъм човешки ресурс. Мобилизацията на Путин не спира. Гиркин каза, че им трябвали 500 000 души за да обърнат хода, на войната, но и това май няма да е достатъчно, предвид новите оръжия. Войната ще е до пълно изтощение и след това ще има 20 годишен мир. Дай боже.

    Коментиран от #109

  • 104 Хаха

    2 0 Отговор
    Като гледам как руснаците се интересуват от съдбата на украинците... Патриарха им проповядва геноцид. Що за наглост!
  • 105 Ох ли

    2 1 Отговор

    До коментар #102 от "До 5 ""Слава на САЩ"":

    На некадърниците Примитиви САЩ им е виновен че са с две гънки мозък от която едната не работи и с две леви кунки да си дърпат макарите
  • 106 Не е така

    3 1 Отговор
    Хора от целия свят се вълнуват за съдбата на Украйна. Научихме, че украинците имат силен дух, изобретателност, готина музика. Интересът към украинския език също е огромен в момента, както и помощта за Украйна. Русия вместо да изпише веждите си, си избоде очите с тая операция. И отгоре на всичко стана ясно, че Русия е фашистка терористична държава.
  • 107 Рашка по прашка

    3 1 Отговор
    А пък Русия много се вълнува от съдбата на украинския народ и затова ги оставя без ток за да измират от студ.
  • 108 Наистина си слепок,

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "Слепок":

    До пристигането на терориста гиркин, в Украйна е мирно и тихо. И после руските почват да бомбят. Престъпник сам си признава в интервюта.
  • 109 За тия

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "Хм Хм":

    500 000 мобики няма достатъчно оръжие. Това са 50 дивизии по 10 000 бойци. В една дивизия трябва да има танков полк с около 140 танка или 7000 танка общо. Аналогични сметки за БМП, БТР показват,че РФ хората ще осигури, но ще ги въоръжи само с лично оръжие. Потенциал за пълноценна - обучена и въоръжена армия не могат да направят в момента.
  • 110 сирене

    1 0 Отговор
    ех младежи, няма да се научите... САЩ са една подкрепяща тероризма държава. Пример, Осама бин Ладен и Ислямска Държава.
  • 111 Казуар

    0 0 Отговор
    На император Путин му се иска САЩ и други страни с демокрация Украйна да бъде оставена без подкрепа и да бъде присъединена към руската империя.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 2023

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Чочи":

    Година кат всички други,а Чочо на линийка ли го написа тва.Чочи,еврото и долара го търси всеки.И другите вървят крони датски,шведски,норвежки,йени японски.Анадъмму.Понеже това са богати страни.Богатството с труд иде.А и с внос на ресурси,но първо с труд.Там в Русия е малко по-иначе.Знаеш го.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Ти да видиш

    1 0 Отговор
    Мдааа Дааа... а кво да кажем за укрите!!

    Пушкала и джепанета има и нон стоп се наливат от запада, ноооо привършва им се пушечното месо, всеки ден по над 300 фира се дава... 5 моГилизации сториха, с последната прибраха и жените... е и пак не стигат!!!
    Мобилизация в чужбина значи, че са изчерпани ресурсите в собствената ти територия, а войските се нуждаят все още от резерв!

    Честито!!!
    И четем във Факти....
    „Извънредни мерки! Украйна ще мобилизира украинци в чужбина….
    Правителството на Украйна прие постановление "За одобряване на процедурата за организиране и водене на военен отчет на донаборници, наборници и резервисти". Сред най-важните тези на постановлението се откроява разпоредбата, че дипломатическите ведомства на страната трябва да водят военен отчет на украинците в чужбина. Те трябва да способстват връщането им в Украйна по време на мобилизация, във военно време и в особен период, става ясно от справка на портала за официална информация на украинското правителство.“
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания