Last news in Fakti

12 Февруари, 2023 09:24 3 149 50

Пушков нарече "тромави" обясненията на Аналена Бербок "за състоянието на война с Русия"

  • алексей пушков-
  • аналена бербок-
  • германия-
  • русия-
  • война

Тя трябва да осъзнае, че има грешки, които не могат да бъдат коригирани, заяви руският парламентарист, цитиран от РИА

Пушков нарече "тромави" обясненията на Аналена Бербок "за състоянието на война с Русия" - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руският парламентарист Алексей Пушков нарече "тромави" обясненията на германския външен министър Аналена Бербок "за състоянието на война с Русия", предаде РИА.

Ръководителят на германското външно министерство на заседание на ПАСЕ на 24 януари призова европейските страни да "направят повече за Украйна" и да не търсят виновните сред своите, тъй като заедно "водят война срещу Русия". След това тя беше остро критикувана от депутати и партии, някои я призоваха да подаде оставка.
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова оцени това изявление като признание, че Западът предварително е планирал война срещу Москва.

По-късно Бербок призна думите ѝ за грешка. Тя цитира поговорката: „Само който не живее, не греши“.
"Но тя трябва да осъзнае, че има грешки, които не могат да бъдат коригирани. В историята на Германия имаше много от тях", обобщи Пушков.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 007

    20 77 Отговор
    Ма той може да си говори каквото иска. Фактите и истината не се променят от това кой рашистки слуга какво казва!!!🇧🇬🇺🇸🇺🇦🇪🇺🇧🇬

    Коментиран от #5, #11

  • 2 Вашето нападение

    19 68 Отговор
    срещу Украйна каквое е последно - война........
    35 пъти се промени за какво се води и накрая рашистан ще се разпадне на 35 части.

    Коментиран от #29

  • 3 Пич

    68 16 Отговор
    Дааа.....Аналена е толкова "умна" , та човек остава с впечатлението , че си вади мислите от името.....!!!
  • 4 КОТарАК

    22 59 Отговор
    ако ПУ знаеше последствията , никога не би нападнал . цялата работа е , че от разузаването са го излъгали, че ще ги посрещнат с цветя.

    Коментиран от #8, #18

  • 5 Фактите

    60 20 Отговор

    До коментар #1 от "007":

    Не се променят и от мнението на глупаците , които " вярват " в някаква имагинерна победа на Украйна .....

    Коментиран от #46

  • 6 !!!?

    21 56 Отговор
    Обясненията на кремълските фашисти за войната...пардон "специалната военна операцияс с Украйна нали са високоскоростни !!!?
  • 7 Верно ли

    59 17 Отговор
    Ами какво очаквате от някаква гимнастичка? Дипломация? ЕС е стигнал до ръба на самоунищожението в името на Големия брат и това трябва да бъде коригирано, чрез понасянето на отговорност на подобни марионетки, назначени не за да се грижат за благоденствието на народите си, а да изпълняват заповеди! Тази същата по-рано каза, че изобщо не я интересува, какво мислят избирателите ѝ!
  • 8 Путарак

    53 17 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК":

    Ако кравите знаеха какво ги очаква, никога нямаше да си врат гагата в Украйна.
  • 9 008

    50 16 Отговор
    Бербок е от партията на Зелените, те са си повредено-извратени.
  • 10 Теле

    28 10 Отговор
    Не тази, в другата дупка
  • 11 Гецата

    34 9 Отговор

    До коментар #1 от "007":

    Абе началник, гледам те от известно време, що така се те оценяват с много много минуси?

    Коментиран от #21, #47

  • 12 Бесен- _Язовец

    36 9 Отговор
    Има и др поговорка,, Език мой, враг мой "
  • 13 Едни признават

    9 19 Отговор
    грешка в словореда си! Докато други НЕ признават Грешките в Действията си!
  • 14 !!!?

    19 46 Отговор
    Бербок трябва да коже, че Украйна е нападнала Русия и за кремълските фашисти нямаше да е тромаво обяснение !!!?

    Коментиран от #19

  • 15 Макс

    14 41 Отговор
    Така е . Има грешки, които не могат да бъдат коригирани . Такава непоправима грешка е нахлуването на рашистите в Украйна . Един век няма да стигне на остатъчния рашки материал да изплаща грешката на кремълската паплач. Вън РФ от Украйна !
  • 16 Неделчо Понеделников

    39 10 Отговор
    Съсипаха ЕС. Всичко идва от управниците в една държава. Важи и за ЕС.
  • 17 раз

    15 7 Отговор
    Алексей Пушков нарече "тромави" обясненията на германския външна министърка Аналена Бербок "за състоянието на война с Русия".Оръдеев е прав.
  • 18 Какво му беше

    10 29 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК":

    на Путин? Дъщерите уредени в Скандинавия, Кабаева с децата в Швейцария, той на лов и риболов с Шойгу, дачата в Геленджик построена за лятото, какво повече му трябва на един 70г. мъж.
  • 19 Верно ли

    45 13 Отговор

    До коментар #14 от "!!!?":

    Само един завършен и.иот може да казва на руснаците фашисти, и това от елементарно познаване на историята. Елементарно!!! А след не толкова задълбочено познание на това, което преживяваме от 2020та насам - локдауни, задължителни ваксинации, брутална пропаганда, бъдещи екологични локдауни, отнемане на имущество и за капак ядене на хлебарки, и най-важното - една нескопосана война, която ония с розовите чорапи най-сетне вдянаха, че няма как да бъде спечелена (и тук дори не споменавам Азов и разни други такива "отрядчета") не знам какво едноклетъчно трябва да си, та да продължаваш с опорките!

    Коментиран от #25

  • 20 германче,пацифист

    32 7 Отговор
    Това е отличителна черта на американските слуги-да дрънкат глупостиНа чичо Сам не му трябва интелигентен слугинажТук мога да припомня новогодишното обръщение на военната министерка Кристине Ламбрехт,с разрошени коси,говори цяла минута,никой не разбра какво каза или какво искаше да каже!Все пак разбра че не става за нищо и си подаде оставката
  • 21 Теле

    21 5 Отговор

    До коментар #11 от "Гецата":

    Щото е слуга на бойкикиев(ДБ)
  • 22 !!!?

    15 30 Отговор
    Путин също да нарече "специалната военна операция" Война, но не си призна грешката, за която други руснаци влизаха в затвора за такова изказване. Това е разликата между фашисткия Гулаг на Путин и Човешката Цивилизация !!!?

    Коментиран от #31, #36

  • 23 фАНТОМасс

    28 6 Отговор
    Тази Бербок , много прилича на недоразумението Урсула , която също беше министър , но на войниците , отбраната и войната !
  • 24 Жаба Кикерица

    13 4 Отговор
    ВАРИАНТ ......ако сега Япония пак нападне САЩ . То те ще атакуват ли Русия в Европа или по азиатската й част ? Не че нещо , но ми хрумна ей така ! Някои хора много обичат конфликтите и разрушенията и явно не могат да живеят без тях !
  • 25 !!!?

    17 10 Отговор

    До коментар #19 от "Верно ли":

    Никъде не пише, че руснаците са фашисти. Чети и се учи...оскотяването води до умопомрачение !!!?

    Коментиран от #27

  • 26 Търновец

    10 14 Отговор
    Бербок иска да глобализира Германия и Европа чрез все повече мигранти от Турция Афганистан Сирия които след това стават гласоподаватели на Зелената партия. Бербок е част от кръг от глобалисти като Чарлз Купчан Сорос Хилари Клинтън, а Украина умира и се ражда втори Израел. Също аз не съм привърженик на Руските олигарси които реално управляват Русия. На Русия и е нужна една Социалдемократическа партия както Шведската
  • 27 Верно ли

    8 15 Отговор

    До коментар #25 от "!!!?":

    Аз, драги списвачо за фаТки, съм чел достатъчно, а вече мога да кажа и съм преживял достатъчно, за да мога да кажа, че имам и достойнство, и добре развито чувство за самосъхранение (като то е не само за мен, а за цялото общество, защото просто никой не може да живее изолиран от него)! А ти докога ще ни пускаш тук картинки и ще разцъкваш минусчета и плюсчета - не е ли време да спреш сам да си плюеш на сурата и да си намериш някакво по-достойно занимание, а???
  • 28 Абе то се е видяло

    26 10 Отговор
    Този път няма да има берлинска стена. Няма да има Европа. Няма да има УСА. А хлебарките и плъховете ще станат господари на планетата. Може би Урсула за това кара европейците сега да започнат да ядат хлебарки и червеи? Та ако остане някой от нас, да е свикнал да оцелява на радиоактивна планета, без цивилизация??? Аналена е патка, без мозък. Една от "кирчовците" налазили властта. Все не проумявам, защо в тази система най-тъпите се опитват да управляват, като нищо не вдяват???
    Но това е желанието на императорите в УСА... Да ни управляват дебили.

    Коментиран от #30

  • 29 😆😆😆

    24 6 Отговор

    До коментар #2 от "Вашето нападение":

    Русия не е нападала Украйна, факт!
    Украинци бомбандираха денонощно Донецка и Луганска области и Русия ги защитава!
  • 30 Статистик

    20 1 Отговор

    До коментар #28 от "Абе то се е видяло":

    Отговор на твоя въпрос е дал Чърчил през 1941 - "Политиката е водовъртеж. Сериозните и улегнали хора потъват на дъното, а на повърхността изплуват лай..та". Кратко и ясно.
  • 31 Статистик

    24 4 Отговор

    До коментар #22 от "!!!?":

    Операция "Шок и ужас" през 2003 и операция "Пустинна буря" през 1999 на САЩ в Ирак бяха ли обявени за война - или не ти е удобно да отговориш?

    Коментиран от #39

  • 32 Ставащото

    21 3 Отговор
    в покрайна не е работа на Запада. Сравненията на Путин с Хитлер са смешни и неуместни. За Русия това е въпрос на живот и смърт, а не на идеологически алабалистики.
  • 33 Глупаци

    3 11 Отговор
    А трябва ли да ме интересува мнението на някакъв боклук анонимник.
  • 34 Тази

    17 1 Отговор
    бербочка все много й знае човката и все се вре между шамарите, но накрая и тя си го получи. То ако питаш нея и зависеше от нея, дайте да изтрием от лицето на Земята лошите китайци и руснаци. Само че Русия е 19 млн кв. км., с Китай само близо два милиарда (с всички китайци по света. Успех й пожелавам.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Пояснение

    20 3 Отговор

    До коментар #22 от "!!!?":

    Питай украинците в Донецк, как живееха последните 8 години - военна операция, война или геноцид
    Факт е, че Аналена се изпусна и обяви война на Русия, а с това тъпо изказване и пращането на танкове, Германия а и дефакто Европа са руски враг.
    И тъй кото "приятелите" американци взривяват най-цинично русконемска собственост (Северен поток), оставаме в най-опасната ситуация и затъваме.
  • 37 Путинче

    2 20 Отговор
    Истината е че ако това нахлуване на Русия в Украйна беше преди 100 години европейските сили щяха да влязат и да ги изритат от там както става в Кримската война когато след разгрома на Русия и е забранено да има собствен флот в Черно Море. Сега само заплахата от ядрена войн спира такава намеса.

    Коментиран от #40

  • 38 РЕАЛИСТ

    18 1 Отговор
    Днес се навършват 8 години от подписване на Минските споразумения. Като гаранти бяха Германия и Франция. Меркел призна, че с тях са заблудили Русия, да не влезе още тогава в Украйна, да дадат възможност на Украйна да се въоръжи и да си върне на териториите.
  • 39 Верно ли

    9 1 Отговор

    До коментар #31 от "Статистик":

    Вече се е преместил да разцъква под друга "статия" тролейчето на ФаТки. И да го питаш, то нема толкоз мозък за самостоятелни разсъждения! Но да ми нацъка 13 минуса е дОбър, както и да си нацъква плюсчета на картинките, с които си мисли, че ни "облъчва" :))))
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Еми точно

    13 2 Отговор
    Едно торпедо "Посейдон" и ФАЩ са фалирали... Същото за Лондон и "великата джамахирив с брадатите люде" също е фалирала. Те обаче се правят на хитри. Изпращат други народи да им вадят горещите картофи от огъня. Мрат сега обикновено руснаци, украинци, поляци и други наивни наемници.
    Но Путин им каза: стане ли сериозно: "Ние ще ударим центровете дето се приемат решенията"!
    ЯО беше мислено само за да има страх от война, но ето че вече сериозно се говори за използването му? Обезумела евроасган вярва, че щели те да "победят Русия"?? Ами успех!
    Ще измрат всичките идиоти но и много, милиони обикновени хорица, покрай тези безумци...

    Коментиран от #42

  • 42 стоян георгиев

    2 16 Отговор

    До коментар #41 от "Еми точно":

    Само да те питам след като гледаш кви са в момента руските военни възможности,дали мислиш че торпедото Посейдон не се следи от американците и дали няма да се предприемат обратни и реципрочни действия ? Путлерасите затова ви ползват за овци щото с шепа вълна на челото и си готов.

    Коментиран от #50

  • 43 Джамбaза

    10 0 Отговор
    Тази е сгрешена още като е правена.
    Аналена!
  • 44 КУЧКА

    7 0 Отговор
    дето не знае да лае сама вкарва вълка в кошарата.
  • 45 Шердан Българов

    2 7 Отговор
    Войната медведев е за разпадане на един от двата блока Е.С или Р.Ф.! Ако Е.С. се разпадне то в Европа ще има 27 Независими държави членуващи в НАТО обединени от идеи за СВОБОДА НА ГРАЖДАНИТЕ си! Ако пък се разпадне Р.Ф. територията и ще се ограничи до Урал МОСКВА ЩЕ ЗАБРАВИ ЗА АЗИАТСКИТЕ РЕПУБЛИКИ НАЙ-БОГАТИТЕ ТЕРИТОРИЙ НА ИЗКОПАЕМИ ГОРИВА НЯКОЙ ОТ КОИТО ЩЕ ПОПАДНАТ В ОБСЕГА НА КИТАЙ ДРУГИ НА ЯПОНИЯ А ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СЕ ДИСТАНЦИРАТ НА МАКС ОТ КОЧИНАТА Русия търсейки опека икономически и политически контакти с ЦИВИЛИЗАЦИЯТА и ОСТАНАЛИЯ СВЯТ а Русия ще остане едно тъмно петно с население от около 50 млн. РОБИ ИЗОЛИРАНА ПОДОБНО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ! ЕТО ЗА ТОВА Е БОРБАТА БЕ МЕДВЕДЕВ И БЪДИ СИГУРЕН НАТО И ЕВРОПА НЯМА ДА Я ЗАГУБИ!

    Коментиран от #49

  • 46 Споко

    1 7 Отговор

    До коментар #5 от "Фактите":

    Ушанка. Рашата ще загуби! Почвай още сега да пиеш хапчета за разреждане на кръвта, че да не почнете да получавате инфаркти. Макар че една част, по стара комунистическа традиция ,ще се пребоядисат.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 От страни

    1 0 Отговор
    Ми тя Аналенчето е батутистка. Скачала е много и некой път не е улучвала батута а некой път е скачала високо ама в ниска зала. Кво искате от нея? Тия не рахбират от управляване, нямат образование, нямат опит.
  • 49 От страни

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Шердан Българов":

    Тов а че нго написа с капс лок никак не гарантира че е истина или че ще се случи. Това говори амо за това че си несугурен и сам не си вярваш и се опитваш по тоя начин да се укрепиш. Не знам за Руси ама виждам как се укрепява и противостои на санциите и виждам Европа която губи пргоизводствата и хората а се пълни с брадати животни.Па ще видим кой ще уцелее. Нкак не е гарантирано и ника не е сигурно.
  • 50 От страни

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "стоян георгиев":

    Който квото да следи и кви ли н мерки да приема това ще е "бум" и то "бада-бум". нтересно ли ти е кой ще е виновен и квоще бъде после? Ми що си подритваш здравната книжка тук?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания