Last news in Fakti
  Тема: Украйна

24 Февруари, 2023 13:00 2 338 79

Путин: Волята на Русия ще победи Запада и Украйна

  • русия-
  • украйна-
  • путин-
  • руска агресия

Вестник "Файненшъл таймс" цитира неназовани служители, близки до Кремъл, според които Путин смята, че "Русия е по-ангажирана с войната, отколкото Западът с Украйна, и е достатъчно устойчива, за да преживее икономическата болка"

Путин: Волята на Русия ще победи Запада и Украйна - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руският президент Владимир Путин вероятно продължава да страда от пристрастие към убеждението си, че волята на Русия да се бори ще надделее над волята на Запада да подкрепи Украйна.

Това се казва в дневния анализ за войната в Украйна на Института за изследване на войната (ISW).

Още новини от Украйна

Вестник "Файненшъл таймс" цитира неназовани служители, близки до Кремъл, според които Путин смята, че "Русия е по-ангажирана с войната, отколкото Западът с Украйна, и е достатъчно устойчива, за да преживее икономическата болка".

Неназовани източници от Кремъл също така заявиха пред FT, че изискването на Путин за лоялност пред компетентността на елита ги принуждава да се въздържат да бъдат честни с него относно хода на войната, и отбелязаха, че в резултат на това Путин получава информация с лошо качество.

Източниците разкриват също, че повечето от президентската администрация и икономическия кабинет на Путин са изразили мнение, че не подкрепят тази война, но използват лъжата като тактика за оцеляване, като само малък брой служители са подали оставка от началото на инвазията.

Един дългогодишен вътрешен човек също така отбеляза, че Путин е със "здрав разум" и е "разумен", което подкрепя оценката на ISW от 5 февруари, че той е силно пресметлив актьор, който поставя значителен акцент върху елиминирането на рисковете.

Вътрешни лица разкриха също така, че Путин е скрил от най-близките си съветници плановете си за пълномащабно нахлуване през февруари 2022 г. и плановете си за окупиране на Крим през 2014 г., като напоследък кръгът от съветници се е стеснил още повече. Вътрешната информация показва, че Путин е готов Русия да изтърпи скъпоструваща и изтощителна продължителна война с убеждението, че войната ще умори западната подкрепа.

Путин също така вероятно е дезинформиран относно ефективността на западната техника на фронтовете и способността ѝ да възпрепятства плановете му за продължителна война на изтощение. Комбинацията от убежденията на Путин за силата на руското оставане и очакванията за крах на западната воля с намаляването на кръга от съветници и очевидното нежелание на вътрешните хора да му противоречат вероятно създават силна предубеденост за потвърждение в наблюденията на Путин върху западните изявления и действия.

Ако тази хипотеза е вярна, Путин вероятно ще даде приоритет на всички признаци за намаляваща западна подкрепа или колебание пред изявленията или признаците за западна твърдост или решителност.

Добре би било западните лидери да вземат предвид вероятността подобна тенденция на потвърждение да формира възприятията на Путин в техните собствени публични и частни изявления и действия.

Изглежда, че Путин е по-загрижен да се хареса на ултранационалистическите провоенни идеолози, отколкото да представи някакъв нов подход за постигане на целите на Кремъл в Украйна.

Единствената конкретна забележка на Путин в публичното му обръщение се отнасяше до експлоатацията на атомната подводница "Борей-А" и до това как тя ще позволи на стратегическите ядрени сили на руския флот да работят със 100-процентов капацитет.

Руски източник се опита да изпревари западните дискусии за разкриване на класифицирана информация относно съображенията на Китай да предостави смъртоносна помощ на Русия. Известен руски военен блогър отговори на отричането на китайския външен министър И Ван, че Китай възнамерява да доставя оръжие на Русия, и заяви, че Китай предоставя на Русия възможността да закупи различни видове боеприпаси, промишлени дронове, полеви медикаменти и защитни средства на търговска основа.

Военният блогър вероятно има предвид налични в търговската мрежа технологии с двойна употреба от Китай, които ISW е наблюдавала как различни руски доброволчески групи купуват и изпращат на руската армия като част от усилията за групово финансиране.

ISW не е наблюдавала доказателства за използване на смъртоносна помощ от Китай от руските сили в Украйна. Съобщава се, че американски официални лица обмислят публикуването на разузнавателна информация, която според тях показва, че Китай обмисля дали да достави оръжия в подкрепа на руската война в Украйна.

Секретарят на НАТО Йенс Столтенберг заяви на 23 февруари, че НАТО е видяла признаци, че китайски служители може би планират да изпратят смъртоносна помощ на Русия.

Финансистът на "Вагнер Груп" Евгений Пригожин съобщи, че на 23 февруари руското Министерство на отбраната (МО) е изпълнило пълната заявка на "Вагнер Груп" за артилерийски боеприпаси след голямата подкрепа за Пригожин в руското информационно пространство.

Путин вероятно се опита да омаловажи неотдавнашната вълна от критики по отношение на интегрирането на Донецката и Луганската народна република (ДНР/ЛНР) в руските въоръжени сили. Путин присъства на церемония по поднасяне на венци по случай Деня на защитниците на отечеството, по време на която подполковник Роман Черемухин от руските Въздушно-десантни войски (ВДВ) му зададе въпроси относно статута на опълченците от ДНР и ЛНР и невъзможността им да получат достъп до държавните помощи за ветераните от бойните действия.

Руският президент Владимир Путин продължава да изнася шаблонни речи в публични обръщения, които му предлагат възможности, от които той не се възползва, за оформяне на руското информационно пространство в навечерието на годишнината от нахлуването на Русия в Украйна. Путин отбеляза Деня на защитниците на отечеството на 23 февруари с видеообръщение, в което повтори изтъркани кремълски тези, твърдейки, че руските военни се борят с неонацизма в Украйна и защитават "нашия народ в нашите исторически земи".

Изглежда, че Кремъл също така подготвя информационни условия за провеждане на операция под фалшив флаг в окупираното Приднестровие, Молдова. На 23 февруари руското Министерство на отбраната (МО) заяви, че украинските сили планират да проведат въоръжена провокация срещу Приднестровието в близко бъдеще.

Основни изводи

  • Изглежда, че Кремъл подготвя условия за операции под фалшив флаг в Черниговска област и Молдова преди годишнината от пълномащабното нахлуване на Русия в Украйна.
  • Руският президент Владимир Путин продължава да изнася шаблонна реторика по време на публични събития, които му предоставят възможности за оформяне на руското информационно пространство преди годишнината от нахлуването на Русия в Украйна.
  • Путин вероятно се е опитал да омаловажи неотдавнашните вълни от критики по отношение на интегрирането на Донецката и Луганската народна република (ДНР/ЛНР) в руските въоръжени сили.
  • Изглежда, че Путин е по-загрижен да се хареса на ултранационалистическите провоенни идеолози с безсмислени жестове, отколкото да представи някакъв нов подход за постигане на целите на Кремъл в Украйна.
  • Вероятно Путин продължава да страда от пристрастие към потвърждаване на убеждението си, че волята на Русия да се бори ще надделее над волята на Запада да подкрепи Украйна.
  • Руски източник се опита да изпревари западните дискусии за оповестяване на класифицирана информация относно съображенията на Китай да предостави смъртоносна помощ на Русия.
  • Финансистът на "Вагнер груп" Евгений Пригожин обяви, че руското Министерство на отбраната (МО) е изпълнило искането на "Вагнер груп" за доставка на пълни артилерийски боеприпаси на 23 февруари след огромната подкрепа за Пригожин в руското информационно пространство.
  • Руските сили извършиха наземни атаки в близост до Сватове и Кременна.
  • Руските сили продължиха сухопътните атаки около Бахмут, в района на град Авдиевка-Донецк и в западната част на Донецка област.
  • Руските власти обявиха, че са приключили предсрочно ремонта на пътните платна на моста през Керченския проток.
  • Руските власти продължават да предлагат постепенни и недостатъчни обезщетения в подкрепа на руския военен персонал и производителите на отбранителни продукти.
  • Руските окупационни власти продължават да полагат усилия за милитаризиране на украинските деца чрез въвеждане на военно-патриотични образователни програми в окупираните райони.
  • Източник: News.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Светлина

    49 50 Отговор
    Болен мозък на самозабравил се чекист. Убиец на свои и чужди. Трябва да бъде съден.

    Коментиран от #78

  • 2 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА

    32 39 Отговор
    ТАЯ МОМА ПУТЕН,,,ИНА,НА СНИМКАТА ГОРЕ ,ИСКА ДА ПРЪДНЕ И НЯКОЙ ДА Й ТЕГЛИ ПРЪСТА,,, ИСКА,,,

    Коментиран от #37

  • 3 Българин

    41 39 Отговор
    хахаххахаах-ей този се оказа най-големия комик

    Коментиран от #16, #65

  • 4 Отец Дионисий

    48 46 Отговор
    От хилядолетия Запада организира кръстоносни походи срещу православието и славяните но винаги завършват безславно.

    Коментиран от #13, #23

  • 5 Българин

    37 46 Отговор
    Русия загуби и тази война

    Коментиран от #60

  • 6 Българин

    29 18 Отговор
    познайте какво ще намаже Путин тази година ....

    Коментиран от #19

  • 7 Путин ще заличи краварника

    40 37 Отговор
    а осрайна са збиротък от Фашисти...
  • 8 Теле

    10 16 Отговор
    Със сигурност
  • 9 Волята на Русия ще победи Запада и Украй

    41 36 Отговор
    А дано, всички се надяваме

    Коментиран от #25

  • 10 бабка раzпутья де така?

    19 10 Отговор
    на джамия рамза!
  • 11 ПСИХО ПУТИН

    36 29 Отговор
    Психясалото жуже продължава...
  • 12 Българин

    29 20 Отговор
    то вече хора не останаха с воля да ходят в Украйна-даже и затворниците отказаха
  • 13 путин избива православни

    38 27 Отговор

    До коментар #4 от "Отец Дионисий":

    Путин е избил най-много православни до сега!!!

    Коментиран от #17, #18

  • 14 Весо

    14 31 Отговор
    Путин ще спечели благодарение на Китай!
  • 15 !!!?

    20 14 Отговор
    Монголската империя - историческите земи на Путин !!!?

  • 16 кнаус 485

    27 19 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    А бе , "българино" спри се малко,омръзна ми да ти чета простотиите по 4-5 пъти под всяка статия....или отивай на фронта или се лекувай.....

    Коментиран от #29

  • 17 То и Сталин

    33 16 Отговор

    До коментар #13 от "путин избива православни":

    Няма друг,който да е убивал повече руснаци от самите руснаци.Даже и Хитлер не успя.
  • 18 Отец Дионисий

    16 26 Отговор

    До коментар #13 от "путин избива православни":

    В Украйна православните църкви са затворени а свещениците са в затвора или на фронта.Или ги разменят за пленени украински войници.Един свещеник върви за 28 войници.

    Коментиран от #41

  • 19 КуКу

    17 7 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Хага?
  • 20 ........

    13 18 Отговор
    Ами няма как да победите Русия.Само ще подпалите ядрена война.Дори ако я задушите след време пак ще се вдигне и ще стане по-силна.
  • 21 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    15 10 Отговор
    Каква воля бе дебил
  • 22 Абсурдистан

    19 13 Отговор
    Путлер все повече заприличва на учителя си Хитлер, бълнувайки за някакви "оръжия-чудо". Психопатът така и не схвана, че в надпреварата за въоръжаване не може да има победител, още по-малко при използването им. Единствено може да завлече повече руснаци там, за където се е запътил-в ада. Неуважаеми путински подложки, не схванахте ли поне мъничко, че огромното болшинство държави не подкрепят рашистката война! 143 от 193 държави са против тази война! Те ли са нацистите или тези в Кремъл? Подкрепа изразиха само Сирия, Никарагуа, Северна Корея и Беларус! Няма ги дори Китай и Иран! Рашизмът няма шансове за победа!
  • 23 Кирчо

    8 10 Отговор

    До коментар #4 от "Отец Дионисий":

    Католическата църква е секта.

    Коментиран от #32

  • 24 Хммм

    12 15 Отговор
    Икономическа блокада на Русия не може да се направи, по простата причина, че си зависим от природните й ресурси.
    Все едно Клошара да направи икономическа блокада на банкера :)

    Коментиран от #26

  • 25 И това

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "Волята на Русия ще победи Запада и Украй":

    КАГДАА???
  • 26 Така мучахте

    10 6 Отговор

    До коментар #24 от "Хммм":

    И за газа.

    Коментиран от #28

  • 27 Някои не разбират

    17 15 Отговор
    Руската специална операция върви по план. Ще продължи до пълното изтощение на европа и САЩ. Слава на Русия и да живее България.
  • 28 Хммм

    12 12 Отговор

    До коментар #26 от "Така мучахте":

    Кое за газта? Че Европа и до ден днешен ползва руска газ! Кое друго не ти е ясно?

    Коментиран от #42, #44

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Руслан

    7 10 Отговор
    Наше дело правое! Бог с нами! Победа за нами!
  • 31 Мнение

    6 11 Отговор
    Естествено!
    Западът и Укрия се борят не срещу Русия, а срещу обикновените хора, които трябвало да се ваксат, да не се къпят и да ядат насекоми!!!

    Давосджии ще плащат сметката, рано или късно!
    Следващата им стъпка е премахването на хартиените валути и създаване на нова дигитална, която ще бъде следена изкъсо (да не би някой да не пожелае да се вакса)!!!

    Но всичко това може да се предотврати, ако европейските народи си изберат независими от фащ правителства! Само тогава групово могат да се изгонят американските войници от Европа!!!

    Коментиран от #35

  • 32 Да ти кажа...

    9 0 Отговор

    До коментар #23 от "Кирчо":

    То па православната хич нее ..чисто ОПГ(Вж..Гундяев кви ги върши)
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Украинките

    3 3 Отговор
    Какво ни интересува на Украйна, ние тука си купонясваме на яхтите в Созопол, а мъжете ни вкъщи готвят мият чинии и чистят
  • 35 Бацо Гацов

    6 3 Отговор

    До коментар #31 от "Мнение":

    Като ти чета умнотиите..вече съм сигурен, че си влязъл във връзка с кораба-майка..ъхъ!!!

    Коментиран от #38, #50

  • 36 Шиши

    11 4 Отговор
    Благодарим ти др путин, че уверено водиш русия към пропаста, а всички с объркано съзнание ти се радват и величаят.
  • 37 Ка.............Путин

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА":

    Е кап...........у..............
  • 38 Мнение

    3 9 Отговор

    До коментар #35 от "Бацо Гацов":

    Няма дерт, тролчо, ей сега като пуснат хлебарките в магазините, може да натовариш една чанта и да бягаш към Украйна да се биеш срещу Путин!
    Определено ви е време на евроатлантическите пиявици, да се докажете пред господарите си!!!
  • 39 медведбезчук

    8 2 Отговор
    Коя воля сдухан ауспух ка ге бей ски.
  • 40 Путин яде чеверме в ресторант

    2 1 Отговор
    Чевермето и му подариха каракачанка без стадо овце
    Който не яде плодове и зеленчуци той голям не ще да порасте
    Борисов сключи договор за агнешко за арабите
    Доналд Тръмп 100 млрд долара за оръжие
  • 41 Възрожденец

    11 2 Отговор

    До коментар #18 от "Отец Дионисий":

    Разчистват църквата от полковници.
    При нас също трябва да има чистка на офицерите на ДС-КГБ в расо - двойни изменници, веднъж към Родината и веднъж към Бог.
  • 42 И Европа

    10 2 Отговор

    До коментар #28 от "Хммм":

    Плаща с рубли,нали,копейче?

    Коментиран от #52

  • 43 Благой от СОФстрой

    8 1 Отговор
    Tова ненормално психо бохави ги направи крепостниците а за вбъдеще още повече им е приготвил!
  • 44 Рубляк

    11 4 Отговор

    До коментар #28 от "Хммм":

    Мина ЕДНА ГОДИНА от тридневната операция.
  • 45 Българин

    7 13 Отговор
    Русия ще победи! Запада ще се разпадне . Украйна ще изчезне . Правдата и доброто ще победят. В това вярваме ние българите.

    Коментиран от #47, #51

  • 46 Русия ще победи, никой не се съмнява

    1 13 Отговор
    Само низшите духом същества, с промито или платено умствено съдържание са на друго мнение по въпроса

    Коментиран от #49

  • 47 Абе довечера копейкин

    6 4 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    Не ви,ли е извикал да правите контрапротест?Или ще се наврете в дупките си?;
  • 48 Георги Иванов

    5 1 Отговор
    БОЛЕН МОЗЪК
  • 49 Нали знаеш!

    7 1 Отговор

    До коментар #46 от "Русия ще победи, никой не се съмнява":

    На отчет си
  • 50 Мамул

    0 3 Отговор

    До коментар #35 от "Бацо Гацов":

    Ти па си много убав! Светът е по-интересен от това да вадиш картоф.
  • 51 Мнение

    5 5 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    Съгласен съм с Вас!

    Те и троловете към Козяк 16 са наясно с тия факти, иначе нямаше да бучат толкова неистово в тия форуми!

    Сега Бай Дън отиде при зеленото чучело да му проведе обучение, как фащ да излязат чисти от тая ситуация, когато Русия ПОБЕДИ!!!
    Естествено зеленото не е много съгласно да дава територия, но много повече се плаши от руски трибунал!

    Та сега ще видите как лека полека западът ще започне да се отдръпва от Нашмъркенски (с най-различни оправдания) и рано или късно ще опрат до мирни преговори!!!

    Сега някое двуклетъчно в мозъка, платено евроатлантическо чучело ще каже, ееее ама кааак така, от къде я имаш тая информация?!

    Ами много просто (за хората с поне 2 правилно функциониращи мозъчни клетки), фащ няма кяр от ядрена война! Понеже тогава печеливш няма да има!
    Сиреч, фащ печелят от оръжия, но далеч не искат да бъдат въвлечени, та затова войните които те стартират е крайно важно да се водят на чужда територия!!!
    И тъй като Путин знае за тия факти от край време, наточил е вече междуконтиненталните ракети към фащ, щото ако го притиснат до ъгъла друг избор няма да има!

    Та затова на фащисаните изобщо не им е до пряк сблъсък с Русия!!! Те искат да печелят от чуждото страдание (както до сега)!!!
    Така, че зеленото вече е инструктирано за отстъпление!!!
  • 52 Хммм

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "И Европа":

    Ами плаща, кво ще прави:) напечатени шарени хартиики вече никой по света не ги иска.
  • 53 Колев–Босия

    6 1 Отговор
    Няма ли кой да им спре водката?
    Къде са санитарите?Тук вече хапчетата не могат да помогнат!
    От лекарите може да помогне само д-р Гилотен!
  • 54 Електра

    8 4 Отговор
    Вече измина една кървава година, откакто рашистките пълчища нападнаха суверенна Украйна, но бяха спрени от агитката на Динамо Киев начело със Зеленски, както навремето Леонид и неговите 300та спартанци , спряха много хилядните орди на Ксеркс. Така хиляди рашистите станаха на тор, за плодородните украински полета...

    Коментиран от #56, #61

  • 55 Хинин

    1 3 Отговор
    Яжте му краката
  • 56 ЛиБеРаст

    5 6 Отговор

    До коментар #54 от "Електра":

    Суверенната държава се продаде на англосаксите и стана тяхно прокси срещу Русия. Въпрос на време е като ти е опрян нож да влезе до кокъл. Няма кой да търпи и да се усмихва.
  • 57 Асеновград

    2 0 Отговор
    Тц няма......
  • 58 Мика

    3 2 Отговор
    С танковете от 1932 година решил да побеждава. Ах, мечти .....
  • 59 Нико

    2 0 Отговор
    Клоун
  • 60 Българин

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    С
    Помоща, съветите и обучението от техните запъдни "приятели" осръинсите ги изпопребиха.
  • 61 А бее

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "Електра":

    Ти не беше ли
    Българка-та!!!?
  • 62 дядото

    1 2 Отговор
    или ще трябва да победите или да изчезнете,а и ние заедно с вас.
  • 63 Васил

    6 2 Отговор
    Само воля не стига рашистите са загубеняци и изпростяла нация.
  • 64 Ето до какво води

    6 2 Отговор
    Дългогодишната лъжлива пропаганда в бившия СССР.Там се замаскираше истината и досега никой публично не е призна,че Сталин и Хитлер бяха съюзници,че са двете страни на една и съща монета и че имаха таен план за подялба на света,като се започне с подялбата на Полша.Никой не казва,че Червената армия е била струпала самолети,гориво,боеприпаси и жива сила с цел тя да нападне Германия,но Хитлер изпреварва Сталин.Никой,с малки изключения не говори колко решаваща е била помощта на САЩ,Великобритания,Канада,плана ЛендЛийз и т.н. и т.н.В резултат се оформя едно извратено поколение,дълго лъгано и манипулирано и с грешна представа за света.Плод на това "възпитание" е и Владимир Путин,който още живее с илюзията,че само и единствено СССР е победил Хитлеристка Германия и с призива "За Родину" и "Вставай страна огромная" може да пребъде в 21 век.НЕ МОЖЕ!
  • 65 така така

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    комик е Слаби Трифонов.
  • 66 Българи от народа

    3 5 Отговор
    Ние истинските българите 🇧🇬сме сигурни ЧЕ РУСИЯ 🇷🇺ЩЕ ПОБЕДИ А ЗАПАДА МОЖЕ САМО ДА ЗЕЕ! ☹️

    Коментиран от #68, #71

  • 67 Ком

    0 3 Отговор
    Ако настъпиш мравка и тя се обръща да те хапе. А ако настъпиш мечка???

    Коментиран от #75

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 в кремъл отново копират третия райх

    7 1 Отговор
    "Волята на Русия ще победи Запада и Украйна". И в третия райх са говорили за "триумфа на волята". „Триумф на волята“ (на немски: Triumph des Willens) е черно-бял германски пропаганден филм от 1935 година на режисьорката Лени Рифенщал. Нямам думи, тия в кремъл не помнят ли историята, май съвсем откачиха............
  • 70 Фкати

    2 1 Отговор
    засрамете се с поддръжката на нацизма във форума! Това не е демокрация и ви трябва още много да четете за да се научите.
  • 71 Умен Путя

    6 0 Отговор

    До коментар #66 от "Българи от народа":

    Не знам изобщо дали си истински българин? Доста се съмнявам. Но разумните хора по света о България са отвратени от жестоката агресия на путя и Ко в суверенна ,братска страна, и отвратени от разни плоскоземци, наблюдатели на пръскащи самолети, и други подобни путинофили, поддържащи една фашистка агресия в Украйна.

    Коментиран от #74

  • 72 Триумф на волята

    3 0 Отговор
    режисьор Лени Рифенщалова
  • 73 русия

    5 1 Отговор
    убедително е възприела нацизма като своя идеология и всички поддръжници в нашия форум се явяват нацистки пропагандатори. Ако искаме да сме цивилизована държава, това трябва да се спре. Факти също имат отговорност за това и е крайно време да промени политиката си във форума.
  • 74 Нацистите

    3 2 Отговор

    До коментар #71 от "Умен Путя":

    в нашия форум винаги се опитват да говорят от името на всички българи, като по този начин искат да ни отнемат думата. Това е престъпление срещу хората и техните интереси за мир.

    Коментиран от #76

  • 75 ако

    5 1 Отговор

    До коментар #67 от "Ком":

    имаш предвид руска мечка, тя се опитва да хапе дори без някой да я забелязва. Винаги е гладна и агресивна.
  • 76 ако говориш

    5 0 Отговор

    До коментар #74 от "Нацистите":

    за кремълския нацизъм, съм съгласен! Кремълския нацизъм - с крематориумите, затворническите щрафники, мародерството, филтрационните лагери, ядрените заплахи, новичоците, токарев(пистолетчето), подмолните номера и так дальше..............
  • 77 Тва

    3 0 Отговор
    на колко водки го избълва джуджака? Пак е на халюциногени.
  • 78 Българин

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Светлина":

    Не се смейте бе ! Не виждате ли че на джуджака не му е добре и съвсем е изпляскал легена ... Все едно слушам Фюрера в последните му дни преди да си пръсне мозъка като му се привиждаха несъществуващи армии ...
  • 79 СЛАВА НА УКРАЙНА, СЛАВА НА ГЕРОИТЕ!!!

    3 1 Отговор
    Гнусният бункерен плъх ломоти некви глупости, ама никой вече не се интересува от тия нещастнико!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания