Last news in Fakti

3 Март, 2023 14:50 2 154 14

Ева Кайли остава в затвора още поне два месеца

  • ева кайли-
  • катар-
  • европейски парламент

По-рано тази седмица нейната защита поиска Кайли да бъде освободена с гривна за проследяване, отбелязват местни медии

Ева Кайли остава в затвора още поне два месеца - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Евродепутатът Ева Кайли, доскоро заместник-председател на Европейския парламент, остава в затвора за още поне два месеца, реши днес съд в Брюксел. По-рано тази седмица нейната защита поиска Кайли да бъде освободена с гривна за проследяване, отбелязват местни медии, цитирани от БТА.

По-рано днес съдът реши, че оставя в затвора и евродепутата Марк Тарабела. Кайли бе задържана през декември, а Тарабела - в началото на февруари.

Междувременно съдът освободи с мерки за неотклонение приятеля на Кайли - Франческо Джорджи, баща ѝ, както и още един от предполагаемите съучастници. В затвора остава обвиненият за ръководител на организирана престъпна група бивш евродепутат Антонио Панцери, който стана свидетел на прокуратурата и сключи споразумение за наказание под законовия минимум. Кайли, Тарабела и Панцери бяха обвинени за престъпления в корупция в полза на Катар и Мароко.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ммм

    9 0 Отговор
    щотриешвепейрас
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 0 Отговор
    А разследването за мЕлЕарди срещу
    Урzула ..... в кошчето, а ❗❗❗
  • 5 хахаха

    8 0 Отговор
    нямадатриешджендър
  • 6 г-жа Митрофанова

    13 3 Отговор
    Нашите страни от старо време са свързани с общи духовни и културни ценности, летописите ни са тясно преплетени с обща историческа нишка, а народите на Русия и България са трайно обединени със специална емоционална близост. Приятелството на руснаците и българите е скрепено с просветителската дейност на Кирил и Методий и техните ученици, с бойния подвиг на руските войници и българските опълченци на Шипка и в Плевен, героизма на съветските войници и българи-антифашисти по време на Втората световна война, ползотворното мирно строителство през поствоенния период.

    На съвременния етап на развитието на диалога между Русия и България имаме да направим още доста неща. Убедена съм, че опирайки се върху здравата основа на руско-българските отношения, заедно ще успеем да разкрием всестранния потенциал на двустранното сътрудничество.
  • 7 редник

    10 0 Отговор
    "...бяха обвинени за престъпления в корупция в полза на Катар и Мароко."

    Така и не разбрах какво точно е престъплението?...
  • 8 цербер

    3 0 Отговор
    Евродепутатката Ева Кайли, доскоро заместник-председателка на Европейския парламент,
  • 9 Къде ми е нощното шкафче?

    12 0 Отговор
    Ами още по-корумпираните,като Урсула например, кога?Кайли е от дребните риби.Едрите кога?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Зевзек

    3 0 Отговор
    Е нищо, де - да полежи мадамата в панделата и да се порадва на успехите си в далаверата...
  • 12 М3 голд

    2 0 Отговор
    Беше лобизъм за Катар, сега чета - и за Мароко. А какво точно е правила? Лобизъм? А съседната килия, за Урсула, защо още е празна? Там са очевадни действия.
  • 13 Пешо

    3 0 Отговор
    За милиони евраци, всеки би полежал в Евро пандиз, и да си харчи на воля после. Рибата се вмирисва от главата. Всички в ЕС са един дол дренки. Урсуза дори не спира да граби , а и на никой не му пука защото всичките са в кюпа и само гледат какво да гепат.Те крадът от парите внасяни от данъците.
    Страшна ОПГ е там , а ние им ръкопляскаме и сне щастливи да се разкарваме по Европа. Голям праз.
  • 14 ВасИк Атанасова

    1 0 Отговор
    Тя стана тежка милионерка !
    A те. И дали три месеца затвор !
    Така и аз искам !
Новини по държави: