Last news in Fakti

27 Април, 2023 11:41, обновена 27 Април, 2023 13:30 5 842 100

Писателка заяви пред съд в Ню Йорк: Тръмп ме изнасили в магазин за бельо!

  • елизабет джийн карол-
  • доналд тръмп-
  • републиканска партия

Елизабет Джийн Карол посочи, че десетилетия наред не е казвала на никого, освен на двама души, защото се страхувала от отмъщението на Тръмп, тъй като смятала себе си за виновна

Писателка заяви пред съд в Ню Йорк: Тръмп ме изнасили в магазин за бельо! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Писателката Елизабет Джийн Карол заяви пред съдебни заседатели в съд в Ню Йорк, че Доналд Тръмп я изнасилил, след като я придружил в пробната на луксозен универсален магазин през 1996 г., предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Първоначално тя си мислела, че да помага на Доналд Тръмп да пазарува за подарък дамско бельо ще бъде просто "забавно нюйоркско нещо".

Дори когато, според Е. Джийн Карол, тогавашният бизнесмен я подканил към съблекалнята да пробва прозрачно боди, тя си представяла нещо като скеч от „Събота вечер на живо“, който е написала.

Но след няколко минути "всички причини да съм жива в този момент се изпариха от тази стая", свидетелства Карол пред съдебните заседатели по време на делото за изнасилване.

"Аз съм тук, защото Доналд Тръмп ме изнасили, а когато написах за това, той каза, че не се е случило. Той излъга и разруши репутацията ми, а аз съм тук, за да се опитам да си върна живота", заяви Карол.

Без да присъства в съдебната зала Тръмп повтори, че твърдението на Карол за изнасилване през 1996 г. е пълна измислица, като написа в социалната си мрежа, че случаят е "измислена афера".

"Това е измама и фалшива история - лов на вещици!" написа Тръмп в платформата си "Трут соушъл".

"Тя не е крещяла? Няма свидетели? Никой не е видял това? Тя никога не е подавала жалба в полицията? ИЗМАМА!" написа Тръмп, цитиран от ДПА."Вярва ли някой, че бих отвел една тогава почти 60-годишна жена ... в малка съблекалня и ....", добави той.

76-годишният Тръмп заяви, че не е бил в магазина заедно с Карол и не е имал представа коя е, когато тя за първи път разказа публично историята в мемоарите си от 2019 година.

Думите му накараха съдията да предупреди адвокатите на Тръмп, че той трябва да престане с публичните си коментари по обвинението, иначе може да си навлече още повече правни проблеми.

Досега Тръмп не е присъствал на процеса, но адвокатите му заявиха във вторник, че все още е възможно да реши да свидетелства.

Съдебният процес се провежда в момент, когато Тръмп отново се стреми към номинацията на Републиканската партия за президент, и седмици след като той заяви, че е невинен по обвинения, свързани с плащания, целящи купуването на мълчанието на порноактрисата Сторми Даниълс, която заяви, че е имала сексуален контакт с него.

79-годишната Карол свидетелства, че се е срещнала с Тръмп в първокласния луксозен магазин "Бергдорф Гудман" в неуточнена вечер в един четвъртък през пролетта на 1996 година.

Тя разказва, че той я помолил за съвет относно избор на подарък за жена и тя с удоволствие му услужила. Тя била поласкана от това, че Тръмп поискал съвет от нея и Карол помислила, че ще се получи забавна история.

Пред съдебните заседатели тя допълни, че му предложила да подари шапка, но Тръмп се насочил към бельото. Забавлявайки се и флиртувайки с него, тя се съгласила, смеейки се дори когато той затворил вратата на пробната, може би дори след като я притиснал към стената.

Но след това, твърди Карол, Тръмп притиснал с ръка устата ѝ, след което последвало самото сексуално посегателство, описано от нея в детайли, докато тя се борела срещу него.

Тя казва, че накрая го отблъснала, избягала и години наред се самообвинявала.

"Винаги си спомням защо влязох там, за да попадна в тази ситуация", каза писателката пред съдебните заседатели с треперещ глас.

Тя посочи, че десетилетия наред не е казвала на никого, освен на двама души, защото се страхувала от отмъщението на Тръмп, тъй като смятала себе си за виновна и защото мислела, че много хора обвиняват самите жертви на изнасилване за това, което им се е случило.

Предполагаемото нападение е станало много преди движението "Аз също" (#MeToo) да наложи промяна в начина, по който жертвите на сексуално насилие се третират от правоприлагащите органи и се възприемат от обществеността. Карол заяви, че именно движението е подтикнало нейното решение да разкрие случилото се през 2019 година.

В иска на писателката се посочват неуточнени щети и се настоява за оттегляне на, по нейните думи, клеветническите коментари на Тръмп. Искът е подаден по силата на нюйоркски закон, който временно разрешава искове за сексуални посегателства отпреди десетилетия да се разглеждат в граждански съд. Тя никога не е повдигала наказателни обвинения.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    233 4 Отговор
    Брей, сетила се тая след петдесет години......

    Коментиран от #34

  • 2 Сандо

    202 3 Отговор
    И през колко часа ще ни съобщавате тази,явно номер едно за вас,новина?Или искате да затвърдите у нас мнението относно тъпотията американска?
  • 3 Гошо дето е.. лошо

    160 4 Отговор
    бла бла бла сетила са мара да побара
  • 4 Хехехехеее....!

    201 4 Отговор
    Толкова прозрачно...нямам думи...!
    Яко са и платили от предизборният щаб на Бай-Памперсън,за да изръси тази глупост...!

    Коментиран от #86

  • 5 Много са жалки

    154 6 Отговор
    враговете на Тръмп!Не се спират пред нищо,но няма да успеят!Тоя път като спечели изборите,ще хвърчат много глави!
  • 6 Амиии

    102 3 Отговор
    Сетила се Мара да се побара по дърт@т@ п....ра
  • 7 Страхххх

    124 9 Отговор
    Трябва на всяка цена да опандизим тромпета иначе ша стане президент и далаверата с укрия спира
  • 8 Пич

    120 5 Отговор
    Тръмп :
    - Не е вярно ! Първо я лющих в лимузината , като ми поиска пари , за да си издава книгите. После , навсякъде , но тя си искаше , не съм я изнасилвал ! Но нали не съм джендър , и станах враг на демокрацията !!!
  • 9 12340

    81 4 Отговор
    ДЕдо Байгън никого не изнасилва, той е света вода лурдска

    Коментиран от #12

  • 10 рон джереми

    70 2 Отговор
    Със сигурност Тръмп и е нахлузил прашки на главата,за да не вижда много много.
  • 11 123456

    120 1 Отговор
    Не случайно е писателка - една такава историйка ако не може да скалъпи цветно - язък ти за писането ...
  • 12 Не,че не иска...!

    50 1 Отговор

    До коментар #9 от "12340":

    Просто...- ,,сертификата" му вече е невалиден...- с изтекъл срок на годност...!
    И то отдавна...!
  • 13 Беееех

    83 2 Отговор
    Тия ще се погубят и ще станат най голямото гето в света... Щом започнаха с най старите номера да се почерняват, вместо да се съревновават за по добро бъдеще на народа, те открито си обявяват групировките война ...

    Коментиран от #87

  • 14 баба Яга

    66 1 Отговор
    а мене БайПъна ме опъна преди 70 години, тамън му бяха избили мустачки
  • 15 срам

    86 1 Отговор
    Като не си послушен, ако не те убият, се намира някоя бабичка, която да разкаже със сълзи на очи как преди 30г. си я опипал.
  • 16 Малеееий

    46 0 Отговор
    Колко съм изплющялАко почнат да ме съдят ,ще трябва да се раждам на ново да мога да си излежа присъдите
  • 17 Исторически парк

    43 1 Отговор
    Е ба го ще кажа на сестра ми и тя да каже, че Тръмп я изнасили да станем милионери
  • 18 Ха ха ха

    66 1 Отговор
    Вече е повече от ясно , че американските комунисти от псевдодемократската партия са предприели масова кампания за оклеветяване на Тръмп и използват платени ревли и ревльовци за това . Както винаги "демократите" са жалки .....
  • 19 Тьотя

    56 1 Отговор
    Ами закъсала я на стари години с парите ,ами ако се окаже че тя го е изнасилила
  • 20 Забавно нюйоркска история

    52 0 Отговор
    За Вселената не е сигурно, но глупостта наистина е безкрайна.
  • 21 Българин

    57 1 Отговор
    Проблема не е, че е изнасилил някого, а че е бил с жена, БайПай е бил с малки момченца и проблеми няма.

    Коментиран от #22

  • 22 Българин

    28 1 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Да се чете БайПън
  • 23 Данчо

    33 2 Отговор
    Защо няма подобни неща за Байдън.

    Коментиран от #24

  • 24 такива са фактите

    32 1 Отговор

    До коментар #23 от "Данчо":

    Има , но ги крият от сикрет сървис.....
  • 25 криворазбраната демокрация

    67 1 Отговор
    Пълен цирк ! Някоя 105 годишна няма ли да се сети ,че когато Тръмп е бил 10 годишен я е изнасилил въе ВеЦе-то на училището ? Тя се дърпала ,ама той и тогава е бил много напорист . Изобщо ,очевидно в САЩ ,всяка може да оплюе всеки и да го засъди за каквото си поиска и нека не се чудим ,че толкова народ "обърна" резбата.
  • 26 Всички знаят

    32 1 Отговор
    Пари не искам, остави ги на масата!
  • 27 не на нас тия

    42 2 Отговор
    Шубе ги от "тромпетиста" джендераягите демократи ,шубе ги ееее. Каквито и щуротии да му приписват ,той е на светлинни години пред ку-куто бай Дънчо. Явно ,че за друго не могат да се хванат,след като кьор-фишека със Сторми Даниелс (професинална про.....тка) се разсъхна и вече го подкараха хептен през просото. Или американците са ужасно тъпи (та да мине подобен майтап) или управляващите "демократи" са ужасно тъпи (досущ нашичките) - друг вариант - нЕма.

    Коментиран от #40

  • 28 Тая като

    26 2 Отговор
    Нашта девственатапоетеса дето я показваха по едно време. Аве ,костана с нея...?
  • 29 ТръмпЛин

    30 2 Отговор
    Америте са егати и излагацията.Очаквам сега да излезе и Бай Взел Дал ,че е бил изнасилен от Тръмп , докато се е здрависвал с невидимия и е слушал
    нелегално свалената песен на графа Невидим.Очаквам сега да обвинят Тръмп в геронтофилия.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Минка от Маалата

    22 0 Отговор
    Тва Тръмпи и мени знасили.............сига да ми дава пари.
  • 32 пешо

    26 1 Отговор
    Аз пък си мислех, че пред магазина я е изнасилил. Демократите от десет реки вода ще донесат за да заключат Тръмп.
  • 33 Последно

    26 0 Отговор
    Нови проблеми за Тръмп! Журналистка обвинява републиканеца в изнасилване - Заглавие от 27.04
    Писателка заяви пред съд в Ню Йорк: Тръмп ме изнасили в магазин за бельо! друго заглавие от27.04
    Анатолий допълнително ли заработва ?
  • 34 тоебаналновече

    35 1 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Щом не се е обадила в рамките на 72ч значи или лъже и е платена или е сънувала и сега е решила някой $$$$$ да изкара че е вече и модно ..!
  • 35 коментар

    17 2 Отговор
    Очакваме още и бай Джо да се включи и да си спомни, че навремето са пазарили в мола заедно с Тръмп. хахаха
  • 36 путтьюн

    1 9 Отговор
    мууууутууу
  • 37 Демократ

    12 0 Отговор
    И аз смятам да съдя Тръмп,заради неизпълнени обещания.В началото на мандата си ни обеща подкрепа да " усвояваме" ,няма значение какво,важно да се усвоява.Но от едно време нататък почнах да усвоявам само шуутове в г 3а.Не, че имам нещо напротив,но малко в повече ми дойдоха.Та смятам и аз да го съдя за злоупотреба с доверие.
  • 38 Тошко

    23 0 Отговор
    Къде дрема 30 години? Защо точно сега реши да хвърляш плюнки?
  • 39 Ццц

    34 0 Отговор
    "30 години се срахувам да споделя кашмера си, но в навечерието на изборите събрах кураж......" На нас може и да ни е смешно, но американците имат достатъчно капацитет да повярват.
  • 40 Отец Нафърфорий

    16 0 Отговор

    До коментар #27 от "не на нас тия":

    И двете дядо попе и двете.
  • 41 Дълго_Име

    26 0 Отговор
    Стига бе, тая дърта крава след почти 40 г. се сети, че е "изнасилена! На тази възраст сега, мокрите "същища" изплуват с пълна сила. Как и се изка да е била "вярно", а помни ли "подробностите"? На изкуфелите краварки много им харесва да са "новина" в краварските медии.

    Коментиран от #61

  • 42 Все пак

    21 0 Отговор
    някакво чувство за мярка в пропагандата трябва да има. Ние си имаме хубава българска поговорка за това
    Вместо да му избоде очите, да му изпише веждите.

    Коментиран от #43

  • 43 Имаме си и друга поговорка,!

    18 0 Отговор

    До коментар #42 от "Все пак":

    След близо 20 години...-
    ,,Сетила се Мара,да се поб@ра"...!

    Коментиран от #45, #53

  • 44 Българин

    26 0 Отговор
    Тия хамериканските президенти много сексуални, на едни му правят свирка в белия дом, друг го обвиняват в изнасилване, нашите поне са кротки в това отношение а и по принцип.

    Коментиран от #47

  • 45 Моментът!

    21 0 Отговор

    До коментар #43 от "Имаме си и друга поговорка,!":

    Не е избран случайно!
    Удар в гърба на Тръмп,по време на предизборна кампания за Президент на САЩ ...!
  • 46 А бе то убуу,ама...

    23 0 Отговор
    ...цялата история ще има обратен ефект!
    И на децата е ясно,че историята е съшита с бели конци...!
  • 47 Нашите си имат...

    15 2 Отговор

    До коментар #44 от "Българин":

    -...Мата Хара и...Лена...😉!
  • 48 Хаа така

    20 1 Отговор
    Тая сутрин за втори път Нещо по пикантно.
    Стига с тая война.
    Ана Толи чакаме детайли и подробности.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Модерен демократичен свят

    21 1 Отговор
    Лъжи , лъжи и лъжи те това е !
  • 51 9689

    12 1 Отговор
    Тръмп,давай мангизи щото ма изнасили на сън.Такива свидетели за пари колкото искаш.Байдън къде е демокрацията?
  • 52 ха ха хааа

    3 6 Отговор
    А Вован - Кога ЩЕ го обвинят ?!🤭😁
  • 53 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Имаме си и друга поговорка,!":

    Коя Маранимаш предвид?"Жорналистката "ли?
  • 54 Токайто

    21 2 Отговор
    Страшно падение на сатанинската американска политика! Започват съдебни дела за това, че жена дала на мъж доброволно и с надежда, а след години си търси "инвестицията".
  • 55 Кукукрацията вече откачи напълно!

    22 1 Отговор
    Тръмп на 3 годинки е изнасилил баба ми на 55 на детската площадка... А там имало около 5 майки с деца и един пияница, които не са видяли нищо?
    ФАЩ вече хептем ни имат за плоскоумни!
  • 56 А дано тръмп

    11 1 Отговор
    Изнасили и бай ти дън
  • 57 тъпа популация сбироток

    8 2 Отговор
    Индианци , до тук добре , после интернанти , става зле , афроамериканци , не било ептен зле , идиот-американци , те сега баш е наистина зле .

    Коментиран от #80

  • 58 Пурко

    17 1 Отговор
    Га яла кифтетата не ривала, а сега га без заби останала и се разревала. Оти кифтетата са благи!
  • 59 Илия

    7 1 Отговор
    Евала Тръмпи,
    дамите си падат по това да си ги насилил :)
  • 60 прокопи

    15 1 Отговор
    Винаги съм си мислил, че да те изнасилват е когато те чу кат без ти да искаш, а то било когато ти купуват скъпи гащи. Цял живот човек се учи.
  • 61 ха ха ха

    3 6 Отговор

    До коментар #41 от "Дълго_Име":

    Ставаш за адвокат на Тръмп,и той като теб преувеличава мааалкичко.Не са близо 40 год,а близо 27, и от 79 г. на колкото е бабата извадим 27,тя се оказва че е била на около 52,а не ,,близо 60 годишна,, както твърди бай Дончо.

    Коментиран от #99

  • 62 В името на справедливостта

    16 1 Отговор
    Бабето сама си е признала, че се е съгласила да пробва пред него прозрачното боди. Вярвате ли, че е било от изключително невинни приятелски намерения, или просто в онзи момент не е викала, защото и тя е желаела да прави секс.
  • 63 Бялата Златка

    8 1 Отговор
    Сатанисти!Аз пък се ожених за снаха си.мда
  • 64 Тома

    11 1 Отговор
    Чак сега ли се похвали булка
  • 65 Косъя Късопи6ков

    5 4 Отговор
    О, и мен ме изнасили, и аз затова толкова ги мразя евроатлантиците, щото беше само веднъж, не повтори
  • 66 Дали ще мине?

    13 1 Отговор
    Изглежда.А иначе как би се случило по пробните на магазина?Въобще не може да се случи.Тая ще разправя как й го поставил.Ама,че измишльотина
  • 67 Некой си

    9 3 Отговор
    Очаквам родата на Надежда Крупская да заведе дело за изнасилване срещу Владимир Улянов.
    Също така очаквам робинята Изаура, НАЙ-НАКРАЯ, да заведе дело за изнасилване срещу Леонсио.
    Лично ще свидетелствам по двете дела!
  • 68 Феникс

    15 2 Отговор
    Хахахахаха! Очаквам някой да каже, че Тръмп му е изял детето. Страхотен страх тресе глобалистите от Доналд. Това което се разиграва пред очите ни е позор!
  • 69 Пор Чвор

    8 2 Отговор
    би било странно да я изнасили в железария примерно, но в Америка всичко е възможно
  • 70 Малко логика

    8 1 Отговор
    Не се сети за това преди година, когато Тръмп беше обвинен в държавна измяна, а сега, когато започват изборните кампании ? Подозрително . . .
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Майко мила....

    1 1 Отговор
    А мен колко ме изнасилваха като студентка, да не ви разправям.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 клоуни на политическия манеж

    7 1 Отговор
    Каза тя и написа романа на живота си!
    На какви ли още простотии ще се наслушаме до изборите тая Америка?
    Тия са са способни да подпалят света, за да управляват.
  • 75 Пи са тел

    6 1 Отговор
    Е все пак обменната търговия е спряна отдавна, но виждам че има още жени които се възползват,особено трето разрядни писателки.
  • 76 Дърти поо

    7 1 Отговор
    А мен Байдън ме ръкостисна за оная работа.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Механик

    9 1 Отговор
    "Писателката" ще каже ли, защо се е страхувала от Тръмп? Вероятно за това, че той има много пари.
    Е, щом има много пари, що му трябва да изнасилва? По-скоро е щал да и предложи 5000$ и "писателката" е щяла да легне доброволно.
    САЩ вече откачиха с тия "ощипани моми".
  • 79 Новата бухалка

    8 1 Отговор
    Това стана тенденция, всеки неудобен да го съдят за изнасилване без реални доказателства. След 5-10-20 год. всичко е на честна дума, какво можеш да докажеш?!

    Коментиран от #98

  • 80 били някога свободна нация

    9 1 Отговор

    До коментар #57 от "тъпа популация сбироток":

    По скоро са жертва на ССП /синдром на скъсания през...ив/
  • 81 123456

    6 0 Отговор
    Светът се разпада и разрушава - тия ФАТКИ ми държат цял ден първа новина за една изкукала бабка и някакви гащи ... отпреди 30 и кусур години ...
  • 82 Цензура

    10 1 Отговор
    Вкусовете на Тръмп са известни. Наистина ли тая бабичка мисли, че някой ще и повярва, че Доналд и е посегнал, когато е била вече на 50+ ??? И да - всеки знае какво представляват пробните, дори в добрите магазини - не е ли викала, не се ли е съпротивлявала, никой ли не е видял? Тръмп изобщо да не оставя нещата така, а да заведе контра-дело за клевета !!!
  • 83 Мухаа,хаа!

    9 0 Отговор
    Ваш,та родителка дебелоока.Присетила се,че била " изнасилена преди 17 години!? И това се превръща в масово явление - терор над публични личности.Затова и създадоха подобно законодателство - недоразумение! Колко мулти милионери,холивудски знаменитости платиха милиони,за да се отърват от такива му,рви- златокопачки.По аналогичен начин прецакаха и Строс Кан - да не се кандидатира за президент.И той" изнасилил " една камериерка - патладжан от Африка,макс-160 см,буре над 120 кг.В лицето лилава тиква с огромни пъпки.Сякаш той- шеф на МВФ, с огромна власт,и пари,не може да си поръча дузина истински красавици.С едно щракване на Целта е бидоня да бъде преизбран. Ако гъбяса,да седне камилата.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ценов

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хехехехеее....!":

    Прозрачно, ама с два пръста челце, колкото искаш-вярват д билите
  • 87 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Беееех":

    Ти си малoyмен
  • 88 Дийн Рийд

    6 1 Отговор
    ТРЪМП НЕ Е Макарон.СТАРИ БАБИ не влизат в мераците му.Сигурно и дедото на тази баба ще се оплаче,че през 1940г.с лубрикант е бил посетен.
  • 89 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    Това са Лъжи рекет изнудвания на Писателката
  • 90 коко Варна

    8 1 Отговор
    Брей ,Този Тръмп по опасен и от Клинтън бе,беше ги подкарал из Белия дом стажантки и която завари.А този направо в магазина брей брей.
  • 91 резервист

    4 1 Отговор
    Как пък не! Ела да пробваш прозрачно боди, но не се бой - на мен не ми става!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Вирус

    3 1 Отговор
    Хахаха как пък я намериха и тая бабичка си спомни всичко е фарс страх ги е от тръмп
  • 94 Горката жена

    4 1 Отговор
    Нуждае е от психиатрична експертиза. На нейната възраст може и деменция да е развила
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Новият Казанова

    3 1 Отговор
    Много му вдигат рейтинга на Тръмп! Словения може да се гордее с прочутия си зет! Няма ли да се появи някоя бабичка, гонена (и настигната) преди 20 г. по улиците на Ню Йорк от секс-маниака Доналд?
  • 97 Неуморим.

    3 1 Отговор
    Така-а-а! С актьорки вече имаме, със стари писателки също. Остава с млади или стари мъже и с малки деца. Очакваме с нетърпение.
  • 98 Стават смешни

    3 1 Отговор

    До коментар #79 от "Новата бухалка":

    Нищо няма и да се докаже. Целта е да го тормозят, докато се откаже от намеренията си за нова кандидатура. На тоя народ как не му писна от циркове?
  • 99 От страни

    4 1 Отговор

    До коментар #61 от "ха ха ха":

    Ти го погледни това плашило - гаранция че същата е била и на 50 и на 40 и на 30. А Тръмпи е бил организатор на конкурси Мис Америка и Мис Вселена и е работил с мацки като Иванка. Така че и да искам нема да и повервам.
    Па то и доказателствата никой не е отменявал. Бил Клинтън когатосе опита да нахрани Моника Люински и там имаше запазена рокля от "вечерята", а тук кво? Фантазиите на изкуфяла бабичка?
  • 100 Рико

    1 1 Отговор
    Да направят възстановка.