Last news in Fakti

15 Юни, 2023 16:14 880 9

Изписват утре Папа Франциск, срещна се с болни деца

  • папа франциск-
  • изписване-
  • утре

Миналата седмица Светият отец  претърпя коремна операция за махане на херния, причинена от операция през 2021 г., съобщи пресслужбата на Ватикана

Изписват утре Папа Франциск, срещна се с болни деца  - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Папа Франциск ще бъде изписан утре от римската болница "Джемели". Миналата седмица Светият отец претърпя коремна операция за махане на херния, причинена от операция през 2021 г., съобщи пресслужбата на Ватикана, цитирана от италианската агенция АНСА и от БТА.

"Здравният екип, който следи състоянието на папа Франциск, потвърди изписването на Светия отец от многопрофилната болница "Агостино Джемели" утре сутринта, в петък, 16 юни", посочи говорителят на Ватикана Матео Бруни.

Пресслужбата на Ватикана съобщи вчера, че лечението на папата протича нормално след операцията му миналата сряда и, че медицинският персонал планира изписването му през следващите няколко дни.

По-рано днес, Франциск се срещна и с пациентите на детското онкологично отделение на болницата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бургазлия

    4 0 Отговор
    Сатана

    Коментиран от #5

  • 2 Раде

    2 0 Отговор
    На лов за аденохром
  • 3 00014

    3 0 Отговор
    Опипал ли ги е като Далай Лама-та?

    Коментиран от #6

  • 4 Митака

    4 1 Отговор
    За същия човек ли става,който няма нищо против и подкрепя еднополовите бракове? Определено не бих му пожелал здраве!
  • 5 Човек

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бургазлия":

    В системата всичко трябва да се приема наопаки. Християнството църквата и др религиозни институции на исляма и будизма са наложени за да подчиняват. Истината е че Сатана е създал нашият свят , Сатана е истинския Бог, който обича човекът такъв какъвто е .. Религиозните институции имат нужда от враг , за да могат да съществуват и да ни " пазят " ревностно от този враг. Кървавите жертвоприношения са организирани от скрити клонове на църквата нарочно маскирани със сатанински имена , за да плашат хората от Сатана и да избягват да търсят истината.
  • 6 Калпазанин

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "00014":

    Бай пън го прави най добре
  • 7 гробаря

    1 0 Отговор
    на католици трябва да се забрани досега до деца много са похотливи и извратени педофили .а това старче защо тича при доктори защо Бог не го излекува

    Коментиран от #9

  • 8 Иван

    0 0 Отговор
    Ще се срещне с Мехмед Али Агджа.
  • 9 Човек

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "гробаря":

    Защото истинският Бог не лекува "духовни наставници" , които са участвали в избиването на 6 милиона аржентици между 1976 и 1983 година по времето на военната диктатура в Аржентина . Ще уморе но бавно и трудно.
Новини по държави: