Last news in Fakti
  Тема: Украйна

12 Септември, 2023 11:22 19 111 218

Докторът на батальона „Вълците на Да Винчи“: Украйна няма да победи нито утре, нито догодина. Понасяме ужасяващи загуби

  • украйна-
  • вълците на да винчи-
  • доктор-
  • война-
  • русия-
  • алина михайлова

Днес не може да се говори за освобождаването на Крим, каза тя

Докторът на батальона „Вълците на Да Винчи“: Украйна няма да победи нито утре, нито догодина. Понасяме ужасяващи загуби - 1
Снимка: Instagram/ alishamisha

Докторът на батальона „Вълците на Да Винчи“ Алина Михайлова заяви, че Украйна няма да победи Русия нито днес, нито догодина, ако обществото не помогне на въоръжените сили с всички възможни средства, предаде Focus.ua.

Украинското общество се отпусна твърде много в очакване на обявената победа на Украйна и спря да помага на украинските защитници. Поради това не може да се говори нито за освобождаване на Крим, нито за победа като цяло.

Това каза Алина Михайлова, която е боен медик от батальона „Вълците на Да Винчи“. „Ние търпим загуби, в това няма романтика. Няма да прочетете в интернет какво се случва днес на фронта“, каза още тя. Тя отбеляза, че освобождаването на окупираните територии на Украйна сега е под голям въпрос.

„Днес не може да се говори за освобождаването на Крим, ако всеки от нас не полага усилия за фронта в каквото и да е качество – военен, доброволец, цивилен човек, който казва „благодаря“ " на военния и не свежда очи като види военен инвалид. Много сме спокойни днес, че ще постигнем победа. Няма да стане, нито днес, нито утре, нито след година. За да стане, трябва да се мобилизираме“, заяви Михайлова в рамките на Ялтенската европейска стратегия (YES). Михайлова е приятелка на загиналия Герой на Украйна Дмитро Иванович „Да Винчи“ Коцюбайло.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 120 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ще има да чакате от умрял писмо

    215 23 Отговор
    скоро , скоро ....

    Коментиран от #65, #199

  • 2 ПЕРО

    232 24 Отговор
    ТОЗИ КОМЕНТАР ДАЛИ ЩЕ ГО ПРОЧЕТАТ КОЗЯЦИТЕ

    Коментиран от #10, #54

  • 3 Амиии

    195 15 Отговор
    Полковник от СБУ Костенко: Украйна няма изгледи за победа
    11.09.2023 г. 22:08 ч
    Украинската армия няма изгледи за победа. Това каза секретарят на парламентарната комисия по отбрана полковник от СБУ Роман Костенко.

    Трябва да се отбележи, че през последните дни украинската преса публикува много песимистични материали относно по-нататъшните успехи на Въоръжените сили на Украйна, пише телеграм каналът
  • 4 Селянин

    263 29 Отговор
    Според ВСУ украинците са убили 266 000 руснаци.
    Според Русия съотношението на убити украинци спрямо руснаци е 10:1.
    Това означава, че 2 660 000 украинки си търсят нов мъж.
    Това е геноцид спрямо собственото си население със съучастието или по-точно казано, под командването на Запада.
    Готви се нова насилствена мобилизация (ваксинация)
    на жени и старци.
    Хубаво си правете сметка, какви марионетки поставяте на власт на изборите, че после е късно за жалби.

    Коментиран от #78

  • 5 краварите се уплашиха за танковете

    208 22 Отговор
    Американската армия се отказа от модернизация на танковете „Ейбрамс“, не са годни за битка .
    Стивън Брайън, бивш заместник-заместник-министър на отбраната и експерт по стратегии за сигурност, коментира, че танкът „Ейбрамс“ вече не може да оцелее на днешното бойно поле.

    Тежките европейски танкове и бронирани машини се борят в калта и с недостига на гориво в Украйна. Те също са уязвими към вражески огън. Германският танк „Леопард“, който се смяташе за по-добър от танка „Ейбрамс“, не се представи добре, подчерта Стивън Брайън.

    Руснаците са унищожили около 15 „Леопард“-и с помощта на различни оръжия, включително артилерия, ракети, изстрелвани от хеликоптери, и дронове.

    Танкът „Леопард“, който беше обявен за следващото спасение, което ще помогне на Украйна да спечели войната, се оказа провал, според американския военен експерт.

    Коментиран от #101, #165

  • 6 джо търси

    178 27 Отговор
    все лесното - майдани , а после изтерии . лесно, ама тя докторката е видяла оная с косата и сега реве . не ще с джо байдан вече .
  • 7 зелю

    182 24 Отговор
    НА ФАШАГИ НЕ СЕ ПОМАГА
  • 8 до тук с лъжите за загубени руски танков

    165 16 Отговор
    Но провалът на танка „Леопард“ в Украйна поражда опасения, че танкът „Ейбрамс“ също може да бъде уязвим за руски атаки, пише в анализа си Стивън Брайън.

    Нито танкът „Ейбрамс“, нито танкът „Леопард“ са оборудвани със системи за активна защита или реактивна броня.

    Украинската армия набързо добави реактивна броня към някои от танковете „Леопард“, които бяха доставени в Украйна, но това е временна мярка и не осигурява пълна защита срещу вражески огън.

    Танкът „Леопард“ е проектиран с композитна броня, която би трябвало да може да отклонява противотанкови оръжия, включително проникващи оръдия, изстреляни от вражески танкове или тандемни бойни глави.

    Въпреки това руснаците успяха да унищожат танковете „Леопард“ сравнително лесно, дори и тези, които са били снабдени с реактивна броня от първо поколение, пише американският анализатор.

    Руските танкове досега рядко са били изложени на вражески огън, тъй като използват активен отбранителен подход срещу украинската контраофанзива.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Да,да

    119 7 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕРО":

    Де се включват като кучето на Павлов като им натиснат червеното копче. Забелязал ли си, че почват да плюят вкупом на определени статии и мълчат при други .Ако напиша кога ще ме изтрият.
  • 11 Ти си

    180 4 Отговор
    Първо си приберете екскурзиантите с кафените , тиараците и Г класите пръснати из цяла дала Европа а после агитирай сиромасите да се жертват за страната си .....
  • 12 Права е жената !

    27 152 Отговор
    Трябва да се даде повече оръжие на
    Украйна !
    Не си ли взеха поука от Адолф Хитлер ?!

    Коментиран от #215

  • 13 Джон Миършаймър

    176 8 Отговор
    Вече е ясно, че многоочакваната контраофанзива на Украйна е колосален провал. За три месеца украинската армия има малък напредък в отблъскването на руснаците. Всъщност тя още не е излязла отвъд така наречената „сива зона“ – силно оспорваната ивица земя, която се намира пред първата основна линия на руската отбрана.
  • 14 🇧🇬🇪🇺💯

    88 19 Отговор
    Да, вече гледах Вид., респект за младата Украинка, воюваща на фронта за Украйна, за всяка една Държава такива млади хора са пример за подражание.

    Благодаря за истинноста на думите какво се случва на Фронта.

    Войната рано или по късно ще приключи, всички войни завършват с Политическо Решение подписано на масата за преговори.

    Коментиран от #145

  • 15 Вълчев

    115 7 Отговор
    Те затова са вълци, защото ги зарязват сами и ранени на бойното поле, да се оправят сами. Мед. екипа обслужва медиите.
  • 16 О-крайнец

    181 10 Отговор
    Една укро жена има повече топки да признае горчивата истина от всички фашаги в кииф!
  • 17 Коментар

    138 10 Отговор
    Тези укри не са никакви хазари,а даже едно време са се биели срещу хазарите.Това са си варяги.Вари ги,печи ги...все същите са.Варягите са били наемници и срещу пари са избивали своите даже.След толкова много години е същото.
    Пращат пушечно месо на фронта за още пари.
  • 18 Право е момичето.

    149 9 Отговор
    Много симпатична и здравомислеща украинка. Не видях материал за социологическото проучване в Украйна, според което 80% от украинците смятат, че Еленски е отговорен за ширещата се там корупция. Най-гнусното е, че при толкова средства и имоти в чужбина не направи нито един жест да приюти поне едно семейство бежанци в чужбина. Иначе преди седмица обвини сънародниците си, че се били разпуснали. Подозирам, че това проучване е част от кампанията в последните дни срещу зеления клоун, очевидно идваща от Запада. Готвят му нещо, скоро ще се разбере какво.
  • 19 да им имам обучението

    130 9 Отговор
    Според буквално всички оценки на боевете, украинските войски са претърпели огромни жертви. И деветте прехвалени бригади, които нато въоръжи и обучи за контраофанзивата, бяха сериозно премазани на бойното поле.
  • 20 Джамбaза

    97 9 Отговор
    За три месеца контранаступ Украйна е напреднала със 120 км.
    60 000 убити по 2 метра.
  • 21 Кучето

    126 13 Отговор
    Тая се е наситила от жертви, но да беше ѝ светнало преди да прочистват руските си територии. Късно е либе за китка!!! Прочистването на руските територии от нацистите вече е в разгара си.
  • 22 Буден

    95 5 Отговор
    Обръщаме палачинката...???
  • 23 Това не е въпрос на съперничество

    143 8 Отговор
    Това е въпрос на неистовото желание на сша и сие да притежават земята на Русия и богатствата и. Според тях, руската земя не принадлежи на руснаците и я искат, и искат на всяка цена. А глупаци като Зеленски да им служат, с лопата да ги ринеш. Та и у нас същите идиоти!
  • 24 Юнак без рани не може!

    21 148 Отговор
    Естествено, че има загуби! Война е !
    Но ВСУ и АЗОВ си газят руската мечка!
    Лечка полечка.....

    Коментиран от #43, #216, #218

  • 25 Казва

    40 4 Отговор

    До коментар #9 от "9988555":

    большие потери.
  • 26 🇧🇬🇪🇺💯

    102 5 Отговор
    Украйна няма да победи нито утре, нито след година, ВСУ понасят големи загуби, заяви ръководителят на медицинската служба на батальона "вълци да Винчи" А. Михайлова.
    "Ние понасяме големи загуби. В това няма романтика. Това, което се случва на фронта в момента, е нещо, което няма да прочетете в новините".
    Намирайки се в посока Купянск, според собствените й думи, за първи път в живота си тя е била готова да преговаря с всеки, за да може батальонът й да остане жив.
  • 27 Aлфа Bълкът

    70 11 Отговор
    В Междусъюзническата война България събира
    +600 000 армия от 1,5млн мъже годни за служба и се бие срещу 5 страни.
    Тия, 7млн мъже годни за служба имат и не могат да съберат 300 000 армия и да се освободят.

    Коментиран от #33, #188

  • 28 БСТ

    100 10 Отговор
    Най добре е да поискате преговори защото ще мрете като кучета .
  • 29 цирк грузия

    93 6 Отговор
    Порошенко все се труфаше с военна униформа, все пак и частна армия поддържаше...
    Зеленски още първите месеци като президент, хукна да демонстрира какво може, облечен в камуфлажни дрехи. И направиха от Украйна сцена на постановките си......
  • 30 МОМАТА ВИ ГО КАЗА

    95 4 Отговор
    ........ЛЕКА ,ПОЛЕКА НЕЩАТА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА БЯЛ СВЯТ ЗА "КОНТРАНАСТУПА" ....НА МЯСТО..............НО С ОГРОМНИ ЗАГУБИ ЗА ОКРАИНА ...........
  • 31 Стръв за ушанките!!!

    9 75 Отговор
    Да си мислят, че е така !!!
    Нека !!!
  • 32 Исторически парк

    24 49 Отговор
    ТАЗИ Е РУСОФИЛКА! КАКВИ СА ТЕЗИ ФЕЙКОВЕ!! КРИМ ЩЕ ПАДНЕ ДО КРАЯ НА ЛЯТОТО! 🤣🤣🤣🤣 НАЙ-КЪСНО ДО ЗИМАТА!

    Коментиран от #35, #207

  • 33 Само питам

    107 2 Отговор

    До коментар #27 от "Aлфа Bълкът":

    При първата мобилизация украинците събраха 800 хил армия . Къде е сега ?
    Защото после правиха още седем мобилизации , а бройката на мобилизираните не е ясна . Никой не знае колко са им загубите , защото е тайна !!!

    Коментиран от #39

  • 34 Мишел

    100 5 Отговор
    След като в момента в Украйна върви тотална мобилизация и изпращат на фронта мъже, жени и деца, включително куцо, сакато, кьораво, глухо, туберкулозни и спинозни , каква ли още мобилизация иска докторът за победата?

    Коментиран от #53

  • 35 уточнение

    60 1 Отговор

    До коментар #32 от "Исторически парк":

    За коя зима става въпрос ?
  • 36 Ми Тогава чий го дири Кимчо

    9 62 Отговор
    У Владивосток ?!
    А ! ДРУГАРЕ !
  • 37 🇧🇬🇪🇺💯

    38 2 Отговор
    Полк. Макгрегор в интервю с Германски Журналист за реалната ситуация на войната в Украйна, ЕС, НАТО, Съединени Щати и вероятноста за Ядрена Война?

  • 38 Не днес и не след година,

    110 5 Отговор
    НИКОГА няма да победите Русия. По-лошото за вас е, че си го знаете.
  • 39 Aлфа Bълкът

    38 14 Отговор

    До коментар #33 от "Само питам":

    1трилион събрали. Глупости си говориш от пропаганда. Нали ги гледам как си живуркат в Киев, мъже бол, ама само биологично.
  • 40 Историк

    12 73 Отговор
    Никъде в казаното от нея не присъстват думите "понасяме ужасяващи загуби".

    Нито в клипа тук, нито в оригиналния източник.

    Лекарката говори за това, че войната няма да е лесна и изисква пълна мобилизация от цялото общество. Това са думите й.

    Коментиран от #42, #48, #49, #51, #57

  • 41 Бъзиктар

    67 0 Отговор
    "Играта се изясни",казваше един приятел когато му идваха четири валета.
  • 42 Само питам

    81 1 Отговор

    До коментар #40 от "Историк":

    Колко пълна ще е мобилизацията ? И детската градина ли ще молибизират ?

    Защото пратиха един мобилизиран на 71 години на подготовка от нато .

    Коментиран от #44

  • 43 Бреййй

    64 3 Отговор

    До коментар #24 от "Юнак без рани не може!":

    Нямате загуби. На свършване сте.
  • 44 Историк

    8 33 Отговор

    До коментар #42 от "Само питам":

    Проблем с разбирането на изречения написани на български ли имаш?
  • 45 като убива да

    40 4 Отговор
    я убият и нея . мир да не искат майданците , щом се мислят за герои с фаши татуси и глупости .
  • 46 123456

    39 1 Отговор
    чест ѝ прави , че си го признава
  • 47 Най-после

    38 1 Отговор
    някой да го каже на глас.
  • 48 🇧🇬🇪🇺💯

    60 2 Отговор

    До коментар #40 от "Историк":

    Буквално, думите на Алина Михайлова.

    "Ние понасяме големи загуби. В това няма романтика. Това, което се случва на фронта в момента, е нещо, което няма да прочетете в новините".

    Коментиран от #52

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 артишок

    54 0 Отговор
    "Агенция "Ройтерс" ще бъде разследвана в Украйна за публикуване на снимки, показващи противовъздушната отбрана в действие над Киев, заяви говорителят на украинските военновъздушните сили (ВВС) Юрий Игнат.
    Снимки, публикувани от агенцията в неделя, показват украинските зенитни сили, които поразяват цели в околностите на столицата. Една снимка показва експлозия в нощното небе и следа от ракета, идваща от жилищен квартал. Снимката е заснета от фотографа на Ройтерс Глеб Гаранич, който се намира в Киев." Фигаро
  • 51 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    50 0 Отговор

    До коментар #40 от "Историк":

    😒😒😒
    "" Зеленски пред CNN: Няма да имаме „хепиенд“, трябва да го признаем ""
    😒😒😒

    Коментиран от #56

  • 52 Историк

    7 31 Отговор

    До коментар #48 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    Само потвърждаваш това, което казах.

    Коментиран от #60

  • 53 Даа бе

    23 1 Отговор

    До коментар #34 от "Мишел":

    Забрави за новородените и неродените!!
  • 54 Ами да

    4 26 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕРО":

    ТОЗИ КОМЕНТАР Е ЗА ВАС,ДА СЕ РАДВАТЕ,А ДАЛИ Е ТАКА НИКОЙ НЕ ЗНАЕ!!
  • 55 Вирус

    36 3 Отговор
    Че те сега ли го разбраха това поддадоха се на тъпите американци
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    65 2 Отговор

    До коментар #40 от "Историк":

    Ние им даваме по 40 евра на ден 🤔
    Обявиха първо 20 , а после КИР4О ги удвои 🤫

    И за благодарност :::

    " Зеленски смята, че може да избухнат масови протести и бунтове сред украинските бежанци в Европа ако западните държави спрат военната и финансова помощ за Украйна. Той заяви, че украинците са „много благодарни на тези, които са ги приютили“, но че „Ако Европа натика тези хора в ъгъла, тази история няма да приключи добре“.
    🥸🥸🥸
    „Невъзможно е да се предвиди как милионите украински бежанци в европейските страни ще реагират ако Западът изостави страната им“, каза Зеленски""🥸🥸🥸

    Трябва ли ти някой да ти разясни 🤫

    Коментиран от #61

  • 58 Четете историята

    67 3 Отговор
    Журналя, стига с тоя Крим! Той никога не е бил украински, ама НИКОГА!
  • 59 Зеленски

    46 4 Отговор
    Не съм казвал, че ще освободим Крим, казах, че лятото ще съм на почивка в Крим! За съжаление не ми издадоха руска туристическа виза.
  • 60 🇧🇬🇪🇺💯

    9 2 Отговор

    До коментар #52 от "Историк":

    Да, спор тук няма.
  • 61 Историк

    1 30 Отговор

    До коментар #57 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Пак ли се опитваш да смениш темата, след като вече знаеш, че не можеш да предложиш аргумент по темата от статията?

    Коментиран от #71

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Историк

    1 24 Отговор

    До коментар #62 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Никой нищо такова не е казал, тъй че няма значение какви други "съвети" имаш.

    Коментиран от #74

  • 64 Споко

    46 0 Отговор
    Тагарев пали чертежа на Ф16 и идва на помощ:)))

    Коментиран от #68

  • 65 кауза запад

    47 1 Отговор

    До коментар #1 от "ще има да чакате от умрял писмо":

    Излишни са всякакви коментари.
    Войната е безмилостно жестока.
    Запада изпраща на фронта хора, за които не милее като за свои.
    Трябва да се спре въоръжаването и да се започнат преговори за устойчив мир в интересите на украинци и руснаци.

    Коментиран от #198

  • 66 БАНко

    56 3 Отговор
    НАТООООООВЦИТЕ ОБЪРНАХА ПАЛАЧИНКАТА , ЗАПОЧНАХА ДА ПИШАТ ИСТИНИ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ХЕРСОН , ЗАПОРОЖКА , ЛУГАНСКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ И ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ РУСИЯ !!! ВИНАГИ ЩЕ СА РУСКИ , НАДЯВАМЕ СЕ И ЗА ОДЕСА !!!
  • 67 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 26 Отговор
    Добре ,че не го е казала докторката на ,путинка..............Щяха да я събират с пинсети и микроскоп.........
  • 68 Историк

    3 29 Отговор

    До коментар #64 от "Споко":

    Като за начало изпраща 100 БТРа и стотици хиляди снаряди.

    Коментиран от #70

  • 69 Укроп Осрайнич

    36 0 Отговор
    Верно, трябва да мобилизираме повече попове. Доктори по-малко трябват...
  • 70 Така де

    45 0 Отговор

    До коментар #68 от "Историк":

    Подаряваме 100 БТР-а, които ще станат на скрап още преди да са отишли на бойното поле, а купуваме нови 50 от САЩ за три милиарда лева.

    Коментиран от #77

  • 71 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    33 3 Отговор

    До коментар #61 от "Историк":

    Чудно каква е ТЕМАТА ❗🤔
    В заглавието пише за загуби на US.раинците✔
    В статията пише , че US.райна
    НЯМА ДА ПОБЕДИ✔
    Аз ти цитирам ZE с подобни изводи❗
    Да не би да четеш поста ми за Тесла, той не е тук 😀😀😀😀

    Коментиран от #73, #75

  • 72 Здрасти

    27 0 Отговор
    Който не е на бял прах мисли логично!
  • 73 Историк

    1 30 Отговор

    До коментар #71 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Темата е мнението на фронтови лекар каква мобилизация е нужна, за да успее Украйна да победи в тази война.
  • 74 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    29 1 Отговор

    До коментар #63 от "Историк":

    Ти вярвай само на Галя
    и я гали с език по к.л.и.т.о.р.а ❗❗❗
  • 75 Историк

    2 27 Отговор

    До коментар #71 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    "Аз ти цитирам ZE с подобни изводи"

    Не. Ти не "цитираш". Това, което си написал, не съществува.

    Коментиран от #79, #110

  • 76 БАЦЕ ЕООД

    33 1 Отговор
    започва мобилизацията на всичко що се движи в Укрия... жалко, има със сигурност и добри хора сред тях
  • 77 Историк

    2 37 Отговор

    До коментар #70 от "Така де":

    Първото е пожелателни фантасмагории на обикновен привърженик на руските фашисти, а второто е откровено невярно. За три милиарда лева ще закупим 183 нови бойни машини за пехотата, не 50, както си написал.

    Коментиран от #85, #94

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 аз съм

    28 2 Отговор

    До коментар #75 от "Историк":

    останал с впечатлението, че ти рядко знаеш нещо по темите за които пишеш.. тоест някъв лакей пореден, който се опитва да се прави на умен. Братле, отиди във фитнеса по добре, кво ми чупиш тука пръсти и описваш стойки. Жален си...

    Коментиран от #114, #169

  • 80 стоян георгиев

    1 27 Отговор
    Де ти лом де ти лондон.кво заглавие и ква статия! Другарите четат само заглавията и именно за тях са именно тези заглавия.

    Коментиран от #146

  • 81 🤔🤔🤔🤔

    5 38 Отговор
    Каквото и да стане ,ЦЯЛ СВЯТ видя какво представлява ИМПЕРИЯТА на,ЗЛОТО и МРАКА. Въпрос на време е да отиде при СССР.

    Коментиран от #87

  • 82 Пожара

    1 13 Отговор
    Пара заканчиват, ма за вайна и вотка че има!
  • 83 стоян георгиев

    4 37 Отговор
    Стига сте пускали путинска пропаганда.волки да винчи рульит.

    Коментиран от #88

  • 84 Бай Лисан

    33 1 Отговор
    "... загиналия Герой на Украйна Дмитро Иванович „Да Винчи“ Коцюбайло."

    Това ще да е някое украинско "Вврсаче" с тен - шампион/герой по 300 метра крадене с препятствия.
  • 85 викаш

    49 2 Отговор

    До коментар #77 от "Историк":

    понеже имаме построена детска болница, медицински хеликоптери и сме си получили самолетите, вдигнали сме си заплатите освен това, оправили сме училищата, наводнените вече 5 села са напълно възстановени. ТРЯБВА да купим БТР-и, не щото подарихме каквото имахме (като казваха че няма нужда от тях) ами сега ни и трябват. Така ли?
    И ти твърдиш, че си някъв интелигентен, далновиден индивид?? бегай... бегай далеч и дълго!

    Коментиран от #89

  • 86 Бонд

    5 41 Отговор
    2-та руски трола тук се радват все едно орките са базсмъртни ! Ами да ,обикновено войната води до загуби
    за участвуващите. Да припомня загубите на ссср-то във ВСВ : по техни данни около 27 млн. ,но със САЩ
    зад гърба успяха да устискат. Сега нещата са обратни.
    Друго ,което радва е , че трол.ру не споменава колко орки са в "рая" , а това е ясна индикация накъде
    вървят нещата.

    Коментиран от #91, #95, #98

  • 87 Жреца на Ботунеца

    30 1 Отговор

    До коментар #81 от "🤔🤔🤔🤔":

    Няма да го дочакаш,носи си новите дрехи ,яж и пий и си живей живота.С фантастика не се занимавай,не ти е силната страна.
  • 88 Бай Лисан

    23 1 Отговор

    До коментар #83 от "стоян георгиев":

    Рулят волки у твоя жопа йобаная.

    Коментиран от #97

  • 89 Историк

    4 37 Отговор

    До коментар #85 от "викаш":

    Просто трябва да спрем руските монополи в България да я ограбват и ще има пари за всичко, че даже и ще остават.

    Можеш да започнеш с Лукойл, който еднолично ти дере кожата ... защото много ви обича.

    Коментиран от #121, #179

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    24 0 Отговор
    Ще, ще, ще - НЯКОГА, НО НЕ СЕГА -
    Полша, Унгария и Румъния чакат да си получат, каквото им се полага според тях...
  • 93 Сталин

    36 5 Отговор
    На кифло народа в Харков,Одеса ,Николаев,Херсон чакат с нетърпение техните братя руснаци от Русия да ги освободят ,писна им от изстъпленията на ционисткия фашист Наркозеления

    Коментиран от #99

  • 94 Чебурашка

    21 2 Отговор

    До коментар #77 от "Историк":

    Дори да си прав, се палучава-16393442лв на машина.
    Нормална цена ли е за няколко тона желязо?
  • 95 Борис Джонсън

    22 0 Отговор

    До коментар #86 от "Бонд":

    Еехх Бонд,Бонд, явно много филми си гледал.Да те бондват маннаффите в родното ти Долно Уйно от което вероятно по далеч не си и излизал.
  • 96 Верно ли ?

    21 2 Отговор
    Е,как бе ? Наркомана каза,че е превзел Москва ! 😂
  • 97 стоян георгиев

    3 15 Отговор

    До коментар #88 от "Бай Лисан":

    Ничего плохого в етом я не вижу.А тъй у меня в жопу будешь?

    Коментиран от #107, #214

  • 98 Бай Лисан

    22 1 Отговор

    До коментар #86 от "Бонд":

    Дън
    Бай Дън
    мрън-мрън
    утре - погребален звън
  • 99 Смех в блатото

    3 29 Отговор

    До коментар #93 от "Сталин":

    Тая опорка изгоре като сонцепек ударен от Хаймарс още в първите дни на войната, когато вместо с хляб и сол и цветя руския окупатор беше посрещнат пред Харков, Суми и къде ли не с артилерия, и Джавелини.
  • 100 Гост

    6 6 Отговор
    Фейк....никога няма да каже това....дори и да е така...
  • 101 ТАКА ТАКА

    1 27 Отговор

    До коментар #5 от "краварите се уплашиха за танковете":

    Ами какво стана с Киев за ТРИ ДНИ ?
  • 102 Шокиран....

    26 1 Отговор
    ...абе нали до края на годината превземахте обратно Луганск, Донецк и Крим, а догодина тръгвайте към Маскве? Ко стана? Сега пък изведнъж разправяте, че няма укрота да мрът? Нищо не разбирам. Някой разбираш от военно дело да обясни моля?

    Коментиран от #108

  • 103 Китай

    9 41 Отговор
    Напротив, буде съвсем скоро. 771 000 мъртви руснака и 321 000 осакатени за винаги до днес. Китай зове за нахлуване в Сибир от страх, че Казахстан ще ги изпревари. Тази седмица ще бъде отхапано голямо парче от московията, 6 пъти колкото Украйна. Украйна най-великата нация на земята. Украинците-новите богове, новите титани, съвременните атланти. Богове и богини-Украинците.героииии.

    Коментиран от #125, #132

  • 104 Няма победители

    3 27 Отговор
    Сега защо пропуските пропагандисти подвизаващи се тук ,защо не пишат за Мария онова обидното по неин адрес. Те просто това искат да четат.И да маниполират. Ясно е , че Украйна не може да победи Русия, но и Русия няма да е победител в тази война. Та е презряна държава..
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Бели знамеца... БЪРЗО

    29 5 Отговор
    Не разбрахте ли, че с ракети, самолети и танкове няма да стане? Ако искате мир, седнете на масата и говорете. Няма война, която да не е завършила с преговори, а колкото по рано се проведат толкова по малко жертви и разрушения ще има!!!
    За спиране на войната е нужен незабавен МИР и има две решения:
    1. БЪРЗО решение ... Зеленчука вдига белия байряк и се моли за мирни преговори с ограничени последствия.
    2. БАВНО решение... варене на жива жаба на бавен огън т.е. наливане на масло в огъня(джепанета), изчакване последния 0краинец да се яви при Спасителя бай Св Пешко и се отива на безусловна капитулация с всички последствия за Укрия или там каквото ще е останало от нея...

    И последно.... на Русия не са и нужни територии.... и „войната“ ще спре в най добрия случай когато реши Путин и то при решение на два основни въпроса със запада... щото де факто войната е между запада НАТЮ и Русия...
    ПЪРВО... НАТЮ да спре да пре0при-пикава оградата на мечката и ВТОРО... Укрия, или каквото е останало от нея, да не влиза в никакви агресивни блокове като НАТЮ!!!
    А въпроса с руското население и населяваните от тях територии ще подлежи на уточнение с референдум!!!


    И ако сега Джон Ленън можеше да изпее "Give Peace a Chance"/ДАЙТЕ ШАНС НА МИРА/, той щеше да бъде обявен също за путинист.

    Коментиран от #112

  • 107 Бай Лисан

    23 1 Отговор

    До коментар #97 от "стоян георгиев":

    Обърни се с такава молба към Сара Аштън - Чирило, трансджендър, официален говорител на ВСУ за английско говорящите .

    Коментиран от #116

  • 108 Смех в блатото

    9 13 Отговор

    До коментар #102 от "Шокиран....":

    "..абе нали до края на годината превземахте обратно Луганск, Донецк и Крим, а догодина тръгвайте към Маскве? Ко стана?"

    Как се нарича човек, който сам си измисля фейк сценарии, за да си ги "опровергае" сам, и да може след това сам да си се хвали колко е "проницателен"?
  • 109 Ама

    6 8 Отговор
    Естествено, не може една част от обществото безучастно да чака други да освободят страната им от окупаторите ! В такава война трябва всички да помагат на войските си !
  • 110 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 2 Отговор

    До коментар #75 от "Историк":

    Така е ,
    то не съществува❗
    Аз не съществувам❗
    Съществуваш само ТИ❗
    Само написаното от теб ❗
    Започвам да те следвам Оооо Великий ❗
    Ще си записвам всичко написано от ТЕБ , защото истината излиза само от ТЕОИТЕ уста и пръсти ❗



    /// изв. ТИ в коя стая си ❓///
  • 111 РУСКА 🐻

    25 4 Отговор
    КВА СТАНЯ ТЯ НАТЮ И УКРАЙНА СЕ НАСРА
  • 112 Българин

    3 21 Отговор

    До коментар #106 от "Бели знамеца... БЪРЗО":

    Всички роби ненавиждат хората, които искат да са свободни, и не могат да понесат, че свободолюбивите хора се борят там, къдет те самите не могат и да допуснат, че е възможно.
  • 113 Бонд

    4 23 Отговор
    2-та руски трола тук се радват все едно орките са базсмъртни ! Ами да ,обикновено войната води до загуби
    за участвуващите. Да припомня загубите на ссср-то във ВСВ : по техни данни около 27 млн. ,но със САЩ
    зад гърба успяха да устискат. Сега нещата са обратни.
    Друго ,което радва е , че трол.ру не споменава колко орки са в "рая" , а това е ясна индикация накъде
    вървят нещата.

    Коментиран от #118

  • 114 Историк

    3 19 Отговор

    До коментар #79 от "аз съм":

    Винаги съм готов за диалог и позитивна критика.Да те кажа ли от къде тръгна всичко.Преди 20 години една гледачка ми каза ,че имам мисия в живота и трябва да се занимавам с позитивни и възвишени неща,а аз в това време изкарвах добри пари на околовръста,сигурно знаеш как.Та реших и записах история в СУ ,малко по втория начин,но важна е целта а не средствата и пътя за постигането.Та сега правя анализи.Може и по някога някъде да греша,но кой е безгрешен

    Коментиран от #123

  • 115 До Шокиран...

    3 23 Отговор
    Абе нали за три дена превземахте Киев и цяла Украйна, какво стана... ???!!

    Коментиран от #119

  • 116 стоян георгиев

    1 15 Отговор

    До коментар #107 от "Бай Лисан":

    Хубаво,но аз английски не знам,бе бурят.

    Коментиран от #124

  • 117 Артилерист

    20 4 Отговор
    По принцип не абсолютизирам казаното от този или онзи, но тази лекарка е на фронта и вижда реалността на място. Тя се занимава постоянно с ранени и умиращи и затова се изказва директно за истината на фронта, а не да съчинява като канцеларските пропагандисти на укровермахта и бандеровските агитатори на американската война...
  • 118 Борис Джонсън

    16 0 Отговор

    До коментар #113 от "Бонд":

    Еехх Бонд,Бонд, явно много филми си гледал.Да те бондват маннаффите от заад в родното ти Долно Уйно от което вероятно по далеч не си и излизал.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 До РУСКА

    1 18 Отговор
    Ти по-добре виж руските гащи, че има много за пране !
  • 121 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 1 Отговор

    До коментар #89 от "Историк":

    А що не предложиш да спрем новите
    собствени
    на златните мини,
    на мин. извори Девин,
    на мин. извори Банкя,
    на трите ЕРП- та,
    на btv и NOVA.....

    ❓❓❓❓

    Аааа, да , те не са руски ❗❗❗

    /Пак не е вярно нали, пак си измислям🤔/


    АБЕ, ТОВА ТВОЕТО ПО ТЕМАТА ЛИ Е 😝😝😝😝😝

    Коментиран от #127

  • 122 Механик

    29 0 Отговор
    Аз много съм се чудил и още се чудя на украинската неистова пропаганда в България!!!
    Ако се налива толкова много грантове в пропаганда в самата Украйна, това го разбирам. Все някак трябва да се поддържа духа на тия хора, но тук да ми пелтечат едни и същи безмислици и пожелателни мисли...
    Интересното е, че под тая статия липсват коментарите на традиционно присъстващите грантаджии. Има един опит на един от тях, но той остава като вик в пустиня. Явно другите още не са получили опорките какво да пишат по случая.

    Коментиран от #129, #131

  • 123 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    17 0 Отговор

    До коментар #114 от "Историк":

    Отиди и си вземи парите от гледачката ❗


    Ти на околовръстния "ПИНГВИН" правеше ли ❓😉
  • 124 Бай Лисан

    15 0 Отговор

    До коментар #116 от "стоян георгиев":

    Със трансжандармериста ще се разберете на френски. Френски грапав. Анадън му, бабиерка с два леви терлика?
  • 125 Ддд

    6 3 Отговор

    До коментар #103 от "Китай":

    Хапчетата. Хапчетата бързоооо. Не забравяй да ги пиеш, че виж какви ги пишеш
  • 126 До Шокиран

    2 4 Отговор

    До коментар #119 от "гого":

    Толкова ли не разбираш от тънки намеци.Желая да ме шокирашшш с голям "подарък".
  • 127 Само Лукойл

    3 19 Отговор

    До коментар #121 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Им остана и това трябва да им се спре.30 г им плащахме милиарди на година за скъп нефт ,газ,и ядрено гориво.А те от нас не си купуват нищо.А даже газта винаги тук беше по скъпа от Германия.Лукойл печели от нас и праща в Русия ,ако ми се правят на швейцарци

    Коментиран от #138, #167, #192

  • 128 голяма мъка тресе джендитата

    25 3 Отговор
    любимците на украйна сте електората на дб и пп .... викахте по жълтите павета никога повече модела борисов и дпс а сега какво стана булки на бойко и делян е няма лошо .генерал наско и той комунистически кадър и той се пенеше по тв никаква коалициа а накрая шаферка държеше роклята на кирчо и кокорчо нали са булки на ротационен принцип ,и ония ястреб министръра който е бил на служба в украйна хахахах . същото говорите за за украйнските фашаги все побеждават но на думи .така че милички подлоги моля обърнете повече внимение на маникюра си
  • 129 Бай Лисан

    18 2 Отговор

    До коментар #122 от "Механик":

    Една жена ми каза, че опорките за следващата седмица са: руснаците са свършили лопатите, сега ще метат мотики и раш-пили.
  • 130 голяма мъка тресе джендитата

    19 2 Отговор
    любимците на украйна сте електората на дб и пп .... викахте по жълтите павета никога повече модела борисов и дпс а сега какво стана булки на бойко и делян е няма лошо .генерал наско и той комунистически кадър и той се пенеше по тв никаква коалициа а накрая шаферка държеше роклята на кирчо и кокорчо нали са булки на ротационен принцип ,и ония ястреб министръра който е бил на служба в украйна хахахах . същото говорите за за украйнските фашаги все побеждават но на думи .така че милички подлоги моля обърнете повече внимение на маникюра си .украйна загуби войната хахах
  • 131 Отец Нафърфорий.

    22 1 Отговор

    До коментар #122 от "Механик":

    Напоследък Козяк и Америка за България масово наемат за трол лове на срочни договори за временна заетост умствено изостанали,това е резултата което виждаш.@се пак е добро и богуугодно дело.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Наблюдател

    6 17 Отговор
    А руските доктори, които говорят за руските загуби направо ги отстрелват. Или в Най-добрият случай лежат от 10 до 15 години за дискредитация на руската армия.

    Коментиран от #135

  • 134 Читател

    17 2 Отговор
    На кратко батальона Да Винчи е отишъл при да Винчи

    Коментиран от #144

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Канал Фокус на украински

    3 17 Отговор
    Те нашите русофилитици, по просто казано, феновете на путлера, не разбират украински. Китаец да го напиши в такъв дух, ще правят клеково като на руснак.
  • 137 Зайко Байко

    13 0 Отговор
    Ха "добро утро",почна да се открехва завесата малко по малко....
  • 138 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    26 4 Отговор

    До коментар #127 от "Само Лукойл":

    Знаеш ли , че токът беше ЕДНА стотинка , а билетчето за рейса -ШЕСТ стотинки ❓
    Вдигнаха ли се доходите ни ТРИДЕСЕТ пъти , за да сме поне на ОНОВА НИВО ❓❓
    /упс , сега оня истЕрик ще ми се скара/
  • 139 Смех в блатото

    2 17 Отговор

    До коментар #132 от "Тодоров":

    "Путин вчера(днес) всъщност каза"

    Има ли нещо (освен заплахите за терор, които руската "армия" възнамерява да извърши), което руския диктатор да е "казал" и да не е било абсолютна лъжа?

    Аз не се сещам за такова.
  • 140 кална вена

    12 0 Отговор
    напълно в стил ала марче, написал много, нищо не казал.........
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Днес укр.армия достигна

    7 22 Отговор
    до Донецкото летище .В направлението Токмак,Мелитопол превзеха Опитное.Да има загуби ,но ребятата също ядат хурката Да не забравяме ,че имаха6 мес.да изградят тройна защитна линия и да се окопаят.Това не пречи да мрът ,като мухи и да губят територии.И за бълг.русофили.Гледайте има видеа на Ребятата не ом се мре мбого за ка путин.На вас безродните бълг.русофили щом ви е мила русията ,свободни сте никой не ви спира.Тук е България.ЕС и НАТО.

    Коментиран от #148, #153, #191

  • 143 Абе шибашвилнатия,

    0 7 Отговор

    До коментар #135 от "Шибашвили":

    Онзи ден гледах през ключалката как си водиш записки като лашш катт же наати.
  • 144 Бай Лисан

    13 0 Отговор

    До коментар #134 от "Читател":

    Между другото, Леонардо Да Винчи е бил хюндай, те затова са си кръстили батальона така.
    Все пак по-добре звучи "Вълците на Да Винчи", отколкото "Поровете на Майкъл Джексън"
  • 145 факуса

    13 2 Отговор

    До коментар #14 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    и като разписваха споразуменя няколко пъти,спазиха ли ги, не, и то от тези с ценностите,нема кой да се хване пак на преговори,тоз път докрай,пълно разформиироване на натю и закриване на сащ базите по света,говедата само в обора си
  • 146 Нцъ,

    12 0 Отговор

    До коментар #80 от "стоян георгиев":

    нищо друго не чета, само теб. Нема ли те под статията, едно такова тъжно ми става...

    Коментиран от #151

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    24 4 Отговор

    До коментар #142 от "Днес укр.армия достигна":

    Да, "Тук е България.ЕС и НАТО" ❗
    Точно така, НАТО и ЕС са тук,
    но нас ни няма в ЕС и НАТО 😒❗.
    Нито заплатите ни са като в ЕС ,
    нито оръжието ни е като в НАТО❗

    Коментиран от #156, #175

  • 149 Шибашвили

    9 0 Отговор

    До коментар #147 от "Абе чики, чики":

    Като наблюдаваш,да снимаш и писмени записки да си водиш,гьо тт верен.

    Коментиран от #150, #157

  • 150 Абе чики, чики

    0 5 Отговор

    До коментар #149 от "Шибашвили":

    И копнееше да я заместиш.
  • 151 Бай Лисан

    12 0 Отговор

    До коментар #146 от "Нцъ,":

    Дай да платим една терапия на стоян/деса!
    Може и една операция....
  • 152 Генерал Атанасов!

    15 1 Отговор
    Тази е руски шпионин!
    Немедлено да се обяви за персона-нон - грата...!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Бай Лисан

    19 2 Отговор

    До коментар #148 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Нато да си обират дърмите овреме, да не правим Коиловци 2 !!!!!

    Коментиран от #158, #161

  • 157 Да гьо тт верен

    0 5 Отговор

    До коментар #149 от "Шибашвили":

    Но не подарявам като теб, лашкане на половинката.

    Коментиран от #162

  • 158 Смех в блатото

    4 18 Отговор

    До коментар #156 от "Бай Лисан":

    Няма да дойде Червената армия, другарю, напразно ги чакате. Потъна в Украйна.

    Коментиран от #160

  • 159 Шибашвили

    10 0 Отговор

    До коментар #155 от "Наблюдател":

    Не си падам по женн дарри,но ако настояваш освен же нати може и ти да ми дууу хашшш,но с теб по далеч няма да стигнем.

    Коментиран от #180, #183

  • 160 Бай Лисан

    12 2 Отговор

    До коментар #158 от "Смех в блатото":

    Като дойде Червената армия, ще ти се изсмея лично!

    Коментиран от #163

  • 161 Що бе

    1 12 Отговор

    До коментар #156 от "Бай Лисан":

    В Евразийския съюз ли искаш
  • 162 Шибашвили

    6 1 Отговор

    До коментар #157 от "Да гьо тт верен":

    Искаш да ми кажеш,че же нати те натър тва със С тра поня ли.Ами това новина ли е.Изобщо не съм се съмнявал,нали си от 3то палавите,модерния ляв.
  • 163 Ей за руска

    1 12 Отговор

    До коментар #160 от "Бай Лисан":

    Пропаганда трябва затвор или като Ц.Радойнив.Ако знаеш кой е.

    Коментиран от #164

  • 164 Лаврентий Берия

    12 1 Отговор

    До коментар #163 от "Ей за руска":

    Споко,ако знаеш на Белене какъв ВИП апартамент те чака.Навремето дядо ти там изобщо не е могъл даже и да си мечтае за нещо подобно.

    Коментиран от #170

  • 165 Всепризнати минуси на ,,Абрамс"!

    19 1 Отговор

    До коментар #5 от "краварите се уплашиха за танковете":

    Супер-тежкият-60 тонен ,,Абрамс",затъва в калта,като пирон,в кисело мляко и е до тук...!Зимата се плъзга,като шейна на лед...!Газотурбинният му двигател гори като за световно...

    Коментиран от #168

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 дневален

    0 9 Отговор

    До коментар #127 от "Само Лукойл":

    Пак си дежурен. Ще заработиш бая рубли.Трудолюбив си.
  • 168 Млък бе

    3 13 Отговор

    До коментар #165 от "Всепризнати минуси на ,,Абрамс"!":

    Ако имаш интернет гледай.Две немски пантери разнесоха две лесополоси и се оттеглиха успешно.След това ребятата в окопите си го получиха и който можа избяга пивечето не можеха.

    Коментиран от #195

  • 169 ССС

    9 0 Отговор

    До коментар #79 от "аз съм":

    Даже ти е непълно мнението за него. Той НИКОГА не знае НИЩО по темите, за които пише. Но за сметка на това ЗНАЕ събития и факти, за които ние не сме и чували, по простата причина, че те НИКОГА не са се случвали, не и във вида, в който той се опитва да ги представя.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Да де, ама "АКО-то" го нямаше

    5 0 Отговор
    В заглавието на статията и липсата му я оцвети в кафяво!
  • 175 Кой ти е

    1 15 Отговор

    До коментар #148 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Виновен бе смех.Ходи виж как е в Чехия Унгария Полша и Словакия .И ще разбереш що До вчера гласува за комунистите които ни зануха днес се правиш на демократ е не става.

    Коментиран от #182, #184

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Берия и Сталин

    1 11 Отговор

    До коментар #173 от "Лаврентий Берия":

    Най големите убийци на руския народ Тези двамата са избили повече,руснаци от Хитлер мойто момче.
  • 178 Небинарен евроатлантик с разтройство

    17 3 Отговор
    Пожелавам на нея и всички от батальона да ги избият като бесни кучета каквито са.
  • 179 ССС

    16 1 Отговор

    До коментар #89 от "Историк":

    "...Просто трябва да спрем руските монополи в България да я ограбват и ще има пари за всичко..."
    А кво прайм с канадските, гръцките, турските, и подобни? Или тях да ги оставим - така за баланс, че като вземат да остават прекалено много пари, ще почнем да залитаме по глупости, преяждане, разврат...
  • 180 Абе шибашвилнатия

    1 7 Отговор

    До коментар #159 от "Шибашвили":

    Най големия шибашвилнат гьо тт верен си. Лочиш като тез дето поддържаш и женка ти не остава назад да се държи като жена на московлия, слиза с пълна уста от ТИРа.
  • 181 Не ни казвай

    0 5 Отговор

    До коментар #173 от "Лаврентий Берия":

    какво обичаш да ядеш. Обяд е, хората си върнаха храната.
  • 182 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    17 1 Отговор

    До коментар #175 от "Кой ти е":

    Не са виновни комунистите,
    а НЕОНЕКОМУНИСТИТЕ❗
    ✔Иван Костов - преподавател по комунистическа икономика❗
    ✔ Меглена Кунева - снаха на ЦК на БКП ❗
    ✔Лиляна Павлова - внучка на ЦК на БКП❗
    Цецка Цачева - Партиен секретар на ППО на БКП❗
    Бойко Борисов- член на БКП❗
    Росен Плевнелиев- секретар в ДКМС син на Секретар на БКП❗
    ✔Бойкикев -БКП род❗
    ✔Атанасов -БКП род❗

    Няма да питам за кои от тях си гласувал ❗

    Коментиран от #185

  • 183 Ехеехее шибашвилнатия, пускаш женка си

    0 4 Отговор

    До коментар #159 от "Шибашвили":

    Със спечелените парички си наемате семеен жокей.
  • 184 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 0 Отговор

    До коментар #175 от "Кой ти е":

    Не смах, а за плач ❗
    Ходил съм и съм видял❗
    А ти що не напишеш за колко нашите подариха цялата БгПощи и за колко я продадоха в Чехия ❓❗
    А за "Сапио" чувал ли си ❓
    Ето затова там е така , а тук е така ❗
  • 185  🇧🇬 МЛАДК@Р

    1 1 Отговор

    До коментар #182 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Чии са тези думи? "Потомствен член на БСП съм, прадядо ми е станал член през 1918 г. Но днес за пръв път "изневерих" на партията. Подкрепих Вас г-н......" Знаеш на кого са но се правиш на ощипана мома!

    Коментиран от #186

  • 186 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 0 Отговор

    До коментар #185 от " 🇧🇬 МЛАДК@Р":

    Не само си МЛАД , ами и ЗЕЛЕН ❗
    Тук спорим за виновните управлявали и разграбили държавата ❗
    Ама бъдещето и К@РА ти са в твоите ръце дръж здраво❗
  • 187 Точен

    27 5 Отговор
    Твърде дълго западната пропагандна машина представяше укрите като божи агънца, невинни жертви на руската мечка, като едва ли е една малка страдалческа държава. А Украйна е огромна страна, първа по територия в Европа, население близо 50 млн. преди разразилия се конфликт и загубата на Крим, т.е. само три пъти по-малко като население от Руската федерация. Тази държава бе завладяна, обучена, въоръжена и насъскана от западняците против Русия, като навремето направиха с Хитлер. В този конфликт зад нея стои целия ЗапАд + неговите сателити и васали по целия свят като Ю. Корея, Япония и др. И тази Русия ги млати по всички фронтове - военен, финансов, икономически, дипломатически.

    Коментиран от #193

  • 188 Точен

    21 4 Отговор

    До коментар #27 от "Aлфа Bълкът":

    И като събра половината мъжко население под знамената си срещу останалите балкански държави, прокопса ли България в тази Междусъюзническа война, питам?! Това един от най-срамните епизоди в нашата история, за което сме си виновни само ние. Защото оръжието е важно, но дипломацията и хитростта в международните отношения са още по-важни. За справка - малкият мъглив Албион с мижавата му армийка, който обаче двеста години бе империя и властелин на половината свят и още ги държи. А срамът е за нашия народ, защото вместо да обеси незабавно Фердинанд Кобурга и останалите тъпанари, докарали го до първата национална катастрофа, те му дават карт бланш да ни вкара след ням и две години във Втората национална катастрофа. За тъпите русофоби и грантаджии остава единствено утехата, че генерал Колев тогава рамо до рамо с довчерашните ни поробители колел довчерашните ни освободители.
  • 189 Жададык

    20 2 Отговор
    Е може ли такова нещо....какви са тия пораженчески статии? Марче, ще ти спрат центовете май.
  • 190 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 15 Отговор
    Ако някоя руска докторка каже това на ,путинката.....ще я събират с пинсета и ще я търсят с микроскоп....Не мислите,ли?????

    Коментиран от #208

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 10 Отговор
    Ботокса усеща края в калния бункер‼️
  • 195 Шът бе!

    14 3 Отговор

    До коментар #168 от "Млък бе":

    Нета е пълен с видеа,как прехвалените и прескъпи ,,Леопард", ,,Брадли",а сега и ,,Чаланджър",горят като кибритени клечки,подпалени от руснаците с ефтините си дронове ,,Ланцет"....!

    Коментиран от #196, #197

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Иванов

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "ще има да чакате от умрял писмо":

    Зеленски е виновен за всички беди на украинците подлога на американците крадец номер 1
  • 200 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    4 14 Отговор
    Няма по продажно, подло и пропаднало от пияния ватник и гладната капейка

    Коментиран от #201

  • 201 може

    11 2 Отговор

    До коментар #200 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Има има , това е русофоба , слуга на чужди интереси
  • 202 добре

    8 0 Отговор
    Обичм Мария да коментира...
  • 203 007

    7 3 Отговор
    Да се ​​разчита на Запада е рисковано. Между другото винаги е било така. НАТО не иска да вижда Украйна сред членовете си, а Европейският съюз просто се страхува от разрушена и корумпирана Украйна. Това е реалното състояние на нещата. В крайна сметка може да се окаже, че избягалите от Украйна в Русия са постъпили най-правилно!
  • 204 Анонимен

    3 8 Отговор
    Никъде не казва, че "Понасяме ужасяващи загуби". Поредната измишльотина на журналята ;)
  • 205 Защото се учат от Укрите!

    12 1 Отговор

    До коментар #197 от "Последния Софиянец":

    Укрите завземаха 500 пъти село Пятиховка и накрая пак не го завзеха...!
  • 206 Истината

    1 10 Отговор
    Да живее Украйна. Слава!!!! Украйна е част СССР както и Р.Ф. Не е проблем да се освободи Украйна но те искат Руснаците и Путин, а не Альоша.

    Коментиран от #209

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 ти си едно дълбоко

    12 2 Отговор

    До коментар #190 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    нищо!!!!! Отиваш си, както си отива и окраината.
  • 209 истината не е

    3 3 Отговор

    До коментар #206 от "Истината":

    манджа с праз, както си се изложил в никаквия си пост.
  • 210 Хахаха

    5 0 Отговор
    Украинското общество се отпусна твърде много в очакване на обявената победа на Украйна и спря да помага на украинските защитници.
    А и със тези пропаганди че освобождават територии всеки ден и ще унищожат всичко по пътя си е нормално населението на окрайна да се допусне във тяхните грахови мозъци се върти пропагандата че печелят та дори и че всу са стигнали Крим аххахаха
  • 211 Светата Истина

    4 0 Отговор
    Предизвикаха братоубийствена война, за да печелят от оръжия и гориво и за да отслабят вечния им трън Русия. Тъжно за хората, които я понасят. Много тъжно :(
  • 212 брейй какво стана тука

    5 0 Отговор
    малее маро отиде ти заплатата как може да кажеш истината сега я втаса…!
  • 213 Тая

    3 0 Отговор
    Сега да я обявят за руска шпионка.
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Дай им

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Права е жената !":

    Ако имаш .
  • 216 Ходи

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Юнак без рани не може!":

    Да газиш мечката и ти .
    Полезно е .
  • 217 Още от същото

    4 0 Отговор
    Здрави,яки украинци се плискат в нашето и гръцко море,карат нови джипове и през топките им е как върви контраофанзивата.Слава на милиардите и именията край Кайро.
  • 218 дааа

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Юнак без рани не може!":

    "ВСУ и АЗОВ си газят руската мечка!"
    с голо дупе по топките...
Новини по държави: