Last news in Fakti

29 Ноември, 2013 16:00 667 0

Осигуриха подготовката на биатлонистите ни за Сочи

  • биатлон-
  • сочи-
  • подготовката-
  • дафовска-
  • георгиева

Председателката на федерацията Дафовска е получила нужните 95 000 лева

Осигуриха подготовката на биатлонистите ни за Сочи - 1
Снимка: БГНЕС

Федерацията по биатлон и министърът на спорта Мариана Георгиева се разбраха за дефицита от 95 000 лева в бюджета на централата за олимпийската подготовка.

Председателката Екатерина Дафовска е получила необходимите й пари, за да обезпечи напълно подготовката на състезателите за Сочи 2014, разкри за "7 дни спорт" самата тя. Олимпийската шампионка от Нагано'98 още през септември поиска бюджетът й да бъде изравнен с този от предходната година, но от спортното ведомство първоначално й отказаха.

Междувременно мъжкият отбор, на който се възлагат големи надежди за добро класиране на Игритеи, не започна сезона по най-добрия начин. На Световната купа в Остерзунд (Шв) с най-предно класиране на 20 км е Михаил Клечеров, който финишира в зоната на точките, но е 36-и с една грешка в стрелбата. Лидерът Красимир Анев направи 4 пропуска и е 40-и.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА