27 Ноември, 2023 15:06 6 449 115

Столтенберг: Голяма победа! Украйна успя да си върне половината завзети от Русия територии

  • столтенберг-
  • победа-
  • украйна-
  • русия-
  • завзети-
  • война

Украйна решава кои са приемливите пътища за край на войната

Столтенберг: Голяма победа! Украйна успя да си върне половината завзети от Русия територии - 1
Снимка: Shutterstock

Украйна се радва на голяма победа. Успя да си възстанови половината от завзетите от Русия територии, заяви Йенс Столтенберг на пресконференция преди предстоящото двудневно заседание тази седмица на външните министри на страните от Алианса в Брюксел.

По неговите думи украинските войски нанасят значителни поражения на руските сили. Той отбеляза, че тази седмица украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба ще пристигне в Брюксел за първото заседание на Съвета НАТО-Украйна на равнището на външните министри.

Украйна решава кои са приемливите пътища за край на войната. Нашата отговорност е да подкрепяме Украйна да освободи възможно най-много земя, да бъде във възможно най-добра позиция, когато и ако започнат преговори, добави генералният секретар.

Столтенберг посочи, че на двудневната среща ще бъдат обсъдени спешни въпроси, свързани със сигурността. Сред тях той отбеляза войната между Израел и "Хамас", обстановката на Западните Балкани, отношенията с Китай.

Приветствам това, че споразумението между Израел и "Хамас" доведе до освобождаването на заложници и осигури доставки на допълнителна хуманитарна помощ. Призовавам за удължаване на временното спиране на огъня, това ще донесе необходимото облекчение за хората в Газа и ще доведе до освобождаването на още заложници. Страданието, което наблюдаваме, подчертава необходимостта от трайно политическо решение, заяви Столтенберг.

Той добави, че външните министри от НАТО ще обсъдят зловредното външно влияние в страните от Западните Балкани, както и руските действия срещу съюзниците, свързани с кибератаки, дезинформация, енергийно изнудване и миграция. По неговите думи министрите ще разискват необходимостта за диалог с Китай. Трябва да използваме възможността за взаимодействие по множество въпроси, сред които опазването на природата и контрола над въоръжаването, Китай не е противник и трябва работим заедно по въпросите, създаващи заплахи за нашата сигурност, обобщи генералният секретар.

Наблюдаваме прояви на насилие в северната част на Косово, думи на разделение в Босна и Херцеговина, както и злонамерено вмешателство, включително от Русия, на Западните Балкани. Обмисляме допълнително трайно увеличаване на съюзническото присъствие в Косово. Белград и Прищина трябва да се върнат към диалога под егидата на ЕС, настоя Столтенберг.

Той приветства началото на процеса по ратификация на присъединяването на Швеция към НАТО в турския парламент. Призовавам Турция да приключи процеса възмомжно най-бързо, време е, добави той. Столтенберг отбеляза, че свободата на изразяване и на вероизповедание са основни ценности за страните от НАТО и трябва да бъдат защитавани навсякъде в алианса. Швеция изпълни обещанията към турската страна да повиши борбата с тероризма и сътрудничеството с Анкара, посочи Столтенберг.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дън Бай

    239 24 Отговор
    Абе тоя какво е пил снощи?

    Коментиран от #9, #16, #77

  • 2 гост

    210 22 Отговор
    На времето имаше една песен: "Сън сънувах мила мамо....." !
  • 3 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    204 22 Отговор
    ТЯ НЕ Е НАПРЕДНА С НОЩО АМА СИ ВЪРНАЛА ПОЛОВИНАТА ТЕРИТОРИИ ГЛЕДА ДА УСПОКОИ ЗАПАДНЯЦИТЕ ЧЕ ПАРИТЕ ИМ НЕ СА ОТИШЛИ НАПРАЗНО АМА ВСИЧКО Е ФЕЙК
  • 4 404

    158 21 Отговор
    "Путин печели“: САЩ признаха неприятната истина за Русия
    25.11.2023 г. - 3:00 часа

    Поражението на Украйна ще се превърне в катастрофа за Съединените щати, тъй като Вашингтон ще загуби статута си на силна сила в очите на световната общност, заяви журналистът Гарланд Никсън в канала си в YouTube.

    „Вниманието на света е насочено към този конфликт (Русия и Украйна – бел.ред.) като никой друг. Защо? Защото този път САЩ се намесиха в конфликт със суперсила. САЩ казаха, че ще дадат на Украйна всичко, което има. В резултат Путин сега ПЕЧЕЛИ. Това е голямо поражение за Съединените щати“, каза той.

    Никсън подчерта, че Белият дом е правил грешки и преди, но по това време страната е имала икономическа, дипломатическа и индустриална мощ, така че подобни грешни изчисления „се разминаха“. Сега, когато Съединените щати загубиха тази сила, поражението на Украйна в конфликта ще доведе до негативни последици за Вашингтон, добави той. Журналистът предположи, че в близко бъдеще светът ще стане многополюсен.

    Коментиран от #18, #20, #24, #70

  • 5 ха, ха

    157 12 Отговор
    разсънихте ме, направо щях да се изпусна от смях!
  • 6 Хмхмхм

    106 12 Отговор
    Военнослужещите от въоръжените сили на Украйна получиха възможност безплатно да съхраняват своите репродуктивни клетки в криобанки. Съответният законопроект беше приет от Върховната рада на страната. Така властите предоставят на военния персонал гаранции за биологично бащинство/майчинство, ако получат наранявания, които засягат репродуктивните функции, пише EADaily.

    За да не дава Господ нито един бъдещ нацист да не се изгуби.
  • 7 инфо

    121 12 Отговор
    Я, отново "пуснаха" този нелеп фигурант. Явно целта е постигната - Украйна победи. Евроатлантиците са доволни. Предстоят преговори, "общността" трябва да е подготвена!
  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    117 15 Отговор
    Тя ,US.райна , даже вече е завладяла половината от територията на Русия😀😀😀😀

    Коментиран от #23, #46

  • 9 Ти да видиш

    113 10 Отговор

    До коментар #1 от "Дън Бай":

    Ами, ами, пил е.... , не е пил, месили са козунак със Зеления, като са ползвали брашното на Брендо.
    И не е само тоя, ами и целия еврогейски западен "елит".
    От кога им разправям да внимават с брашното на зеленото човече, ама кой да слуша.....

    Коментиран от #71

  • 10 ХАХАХА

    95 8 Отговор
    Абе вие вярвате ли си като говорите смехории или сте зомбирани ? Тази пропаганда е непоносима ,от известно време дори не ми се отваря този сайт . Дори блиц по отношение на осрайнината е по поносим.

    Коментиран от #52

  • 11 БОЗА

    84 7 Отговор
    Предупреждавайте бе...олях си клавиатурата с кафе... ;-)))


    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)
  • 12 шааа

    89 6 Отговор
    Муа-ха-хах! Това беше добро. Само дето трябваше да е в секцията с вицове.
  • 13 Втараята в мире я видя цялото мире

    19 78 Отговор
    Не случайно на последно изложение на оружие не беше сключена нито една сделка с рузслямските оръжейни производители

    Коментиран от #27, #112

  • 14 В.В.П.

    15 90 Отговор
    Бункерният страхливец от кремъл ще се бие до последния руснак.Праща пушечното месо на сигурна смърт в украйнската месомелачка,Над един милион руски торяци са дали фира до момента.С това темпо ще настигнат бройката от ВСВ и дай боже !
  • 15 един

    16 97 Отговор
    Aко Западът продължи да и помага,Украйна ще си възвърне цялата територия,помощта на Запада е най-важното условие Украйна да победи!

    Коментиран от #48

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Дън Бай

    17 78 Отговор

    До коментар #4 от "404":

    Пyтинckият Paшизъм е квинтесенция на Итaлинckия фaшизъм! Ykpaйнckaта история е по- стара от "блaтнaта", езикът, традициите и културата са им коренно различни. Ако Пyтин има констипация, Зеленски ще му помогне!💄💄💄

    Коментиран от #66

  • 19 ШАЛТЕТО

    71 14 Отговор
    Този възрастен господин е спал отвит.

    Коментиран от #33

  • 20 Ти да видиш

    60 8 Отговор

    До коментар #4 от "404":

    Така е, ФАКТ!
    А, аз прочетох някъде, че Бай Дънчо нямало да е кандидат на "демократите", щели да го сменят.... с Мишел Обама....
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 68 Отговор
    Все повече се надига недоволството в Русия от многобройните жертви! Главния пропагандатор на Кремъл и на руската ОРТ Симонян каза "Какъв е смисъла да стоим в окупираните територии като Крим и Донецк ,като всеки момент може да ни убият" , и е права ,миналата вечер убиха заедно с оше 79 военни руската актриса и музикант Менших докато изнасяше концерт по повод празника на ракетните войски на Русия в окупиран Донецк с ракета HIMARS , а през деня близкия до Путин пропагандатор Максудов!

    Коментиран от #80, #84

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 смех

    28 7 Отговор

    До коментар #4 от "404":

    Този Никсън явно е станал милионер за една нощ. Ако не е станал, много жалко.
    Да гледа какво става с нашите тролетарии. Напоследък гледам тролетариата доста немощен в нашите сайтове. Нали мобстерите взеха властта, вече няма за какво да се пише. Глад бако, докато дойде Боко да ги нахранят може да им ръждясат налчетата.
  • 25 Механик

    14 54 Отговор
    Руската тактика винаги е една и съща. Изпращат повече хора от колкото муниции има противника. Така побеждават, човешкия живот в русия е по-евтин от един снаряд. Русия няма война, в която да са имали по-малко жертви от противника. ВСВ Германия има 7 млн жертви, а СССР 27 млн.

    Коментиран от #28

  • 26 Кой ?

    6 18 Отговор

    До коментар #21 от "Най-богата ФАНТАЗИЯ":

    Жужлера ли
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 За това си въдят русофили

    12 28 Отговор

    До коментар #25 от "Механик":

    С пропаганда да има за пушечно месо
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ЕВРОНЮЗ

    43 4 Отговор
    😂 😂 😂 😂 😂. О О О НЕ Е Е КАРНАВАЛА НА ХУМОРА В ГАБРОВО Е ПРЕЗ МАЙ.... 😂😂😂😂
  • 31 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    49 6 Отговор
    Столтенберг нали затова продължава да го държи на поста Бай му Издън от Америка, за да говори глупости и да промива мозъци.
  • 32 ПсиХХХо

    46 5 Отговор
    Този е Голямото пиле от улица Сезам - на запад така си създават робите - само им забележете детските програми
  • 33 Данчо

    6 45 Отговор

    До коментар #19 от "ШАЛТЕТО":

    Не е спал отвит приятел, спал си е у тях в леглото, руслямците спят отвити в окопите в калта и леда, ама нали имаме сега фриидом оф спиич по американски модел, за това бълвате блъвочи денонощно
  • 34 Някой

    51 4 Отговор
    Бе, тоя че е кукла на конци, еясно на всички. Ама няма ли поне малко срама? Не се ли притеснява, че всеки го мисли за глупак след такива изказвания?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Свинското грухтене

    9 37 Отговор
    Се чува от далече, давайте другари, изопачавайте фактите, избягахте ли от Киев и Херсон или се прегрупирахте стратегически 😉
  • 37 Порция искрен смях винаги влияе

    44 5 Отговор
    добре на общото ни състояние. Ако се съди по видеата, които се появяват от фронта, а и по откровения на някои украински военни, думите на Столтенберг са емблематична проява на пожелателно мислене, но нали трябва да се продължи с пълната заблуда... И това на фона на всички статии в западната преса в подкрепа на точно обратното.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Кую

    45 3 Отговор
    На какви хапчета е тоя?
  • 40 и не само

    7 42 Отговор

    До коментар #29 от "Денис 🇷🇺":

    Путин предотвратява размирици и следваща революция като избива младото поколение което иначе би се бунтувало срещу безхаберното и невнятно управление на Масква.
  • 41 az #СВО

    20 3 Отговор
    ХАХАХАХАХА!
  • 42 Българин

    43 3 Отговор
    Солтенберга да не е прекалил с лекарсствата, некакви глупости е сънувал и хайде хоп официално ги разказва.Не така, ако му е зле че Украйна губи, поне да си затвора човката.
  • 43 стоян георгиев

    9 38 Отговор
    Дайте самолети ракети и снаряди на украйна...не бавете доставките.народа на украйна плаща с кръвта си вашето суетене.

    Коментиран от #97

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 12"12

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    +++++++++++++
  • 47 среднощен

    34 4 Отговор
    Истината е, че Украйна приключи... В бъдеще или "териториални щети" или "външен дълг", или и двете ... Въпросът е, че и Европа не е в по-розова ситуация. Докато "отката" стигне Вашингтон - доста свят ще пострада...
  • 48 Българин

    21 4 Отговор

    До коментар #15 от "един":

    Приятелю, това сериозно ли го мислиш ?Моля те изпии си хапчетата и се успокои.
  • 49 краварска медия

    37 4 Отговор
    бягай бе кравар продухан, че си по зле и от бойко тиквата
  • 50 Механик

    36 4 Отговор
    "Партньорите" от НАТО-то, май не си говорят един с друг??
    Тоя вика "Украйна бие", ISW-то вика, "руските взеха Авдеевка" ?
    Чудна работа.
  • 51 Мдаааа

    27 4 Отговор
    Идеално контрастира с новината: "ISW: Руската армия напредва в Авдеевка" вж.Факти.бг
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мнение

    29 3 Отговор
    Голям удар! Поредната опашата лъжа! Тоя извънземен на снимката, сънува мокри сънища!
  • 54 ПОЛ

    18 3 Отговор
    ТОЗИ, АКО Е ПРАВ, ТО ОТАТЪК ДНЕПЪР ВСИЧКО Е РУСКО!
  • 55 Хахаха

    40 4 Отговор
    Вече брутално натискат украинците да преговарят, но птичето отлетя. Катастрофата им е пълна, на съюза също, дори Полша се отчая. Уви само нашите евро-атлантически изтривалки си купуват завод на 9.09.1944 г.
  • 56 Крис

    20 3 Отговор
    Този нещо сънува....
  • 57 С Коч

    22 3 Отговор
    тоя смърф пак се е напудрил до неузнаваемост
  • 58 Столтенберг???

    19 4 Отговор
    На тоя защо ли не му вярваме???
  • 59 Миналата

    25 3 Отговор
    Седмица Съливан каза че трябвало да помислят как да обявят победа и да вървят на преговор. И днес Столтенберг победи. Чакаме преговорите.
  • 60 Тактикос мицотакис

    19 4 Отговор
    Когато русия изчисти цяла Украйна, ще отстъпи територията западно от Днепър която реално не им трябва, за да може Украйна да обяви победа...
  • 61 Неадекватници

    32 3 Отговор
    Смятате ли за нормално НАТО да се ръководи ит откровено ненормални хора!?
  • 62 Този е за преглед ,

    26 3 Отговор
    резултатът от прегледа е ясен и за неспециалисти... Има такава диагноза - "халюциногенеза", о-тежките си форми е опасна за околните. Преценете сами ... Впрочем - България е част от военно обединение, ръководено от тази личност.
  • 63 УдоМача

    19 4 Отговор
    Молъ ви, кажете ми какво сте пушили, начело със Столтенберг. Искам и аз да пробвам от същото!
  • 64 Бесен-_ Язовец

    16 3 Отговор
    Тоя Столтенберг е абс. ненормален
  • 65 Хахаха хахаха

    22 3 Отговор
    Защо не каже кои точно територия си е върнала фашиска Окрайна, хахаха хахаха хахаха смешник каро цялото смешно НАТО хахаха..
  • 66 Дън Бай

    11 3 Отговор

    До коментар #18 от "Дън Бай":

    Този Дън Бай е прокси!
  • 67 Само истината

    19 3 Отговор
    Възможностите са три в този случай. Или Столтенберг лъже, или БТА лъже, или Украйна лъже. Познайте коя от трите лъжи.

    Коментиран от #69

  • 68 Механик

    15 4 Отговор
    Авдеевката падна.
    Това е истината гадна.
    Те такваз е тази драма,
    не помогна и Обама.

    Потника зелен, прокиснал,
    ще го гледаме увиснал.
    И под аплодисменти дружни,
    ще го замени Залужни.
  • 69 Механик

    13 3 Отговор

    До коментар #67 от "Само истината":

    И трите, дедо попе. И трите лъжат.
    Само Фронта дето е без Арапе, саде той не лъже.
  • 70 Алексбг

    7 20 Отговор

    До коментар #4 от "404":

    Радваш ли се ,че САЩ губи? Не го прави! Предварително се радваш ,защото запада НЯМА ,да се даде на тази гнила империя ,в която всичко е със задника нагоре.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Лост

    9 2 Отговор
    Пак погледнах датата. Ами не е първи април. А може и нещо геометрията да е забравил
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 От страни

    10 1 Отговор
    "Остава да разбера вие там какво пушите?" (С) Д.Рибзи "Аватар"
    Погледнете пусти му снимки - еднакви са за целия контранаступ. Даже това по Антоновския мост го изгубиха че беше най голямото достижение.
  • 76 Шаро

    20 4 Отговор
    Що спите бе???
    Не виждате ли кво става???
    С дават Осрайна, а сценарият за нас същият.
    Кокорчо продава Българска земя!!!
    На кого ли?
    Който и да е зад него стоят същите, които изкупи ха украинската!!!

    НАРОДЕ???

    Коментиран от #81

  • 77 Оги

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дън Бай":

    Не знам какво взема тоя, но е добро. Много добро.
  • 78 1111

    12 2 Отговор
    Аве, откъде ги копаете тези вицове, ве, мбуааахххахаха! Аве, тоя да не е пил от аповете с Новичок?!
  • 79 Точен

    2 0 Отговор
    Нашите печелят.
  • 80 От страни

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Копипействаш яко. Ама нали па четем всичките теми та го виждаме. Жалък си.
  • 81 СТИГА БЕ

    3 12 Отговор

    До коментар #76 от "Шаро":

    Украйна я нафрашкаха с оръжие....да трепе руснаците....кво сдаване, кви пет лева бре....

    Коментиран от #86

  • 82 абе

    19 1 Отговор
    Столтенберг колко има по география и математика! Ако не може да се ориентира по картите, то поне по числата може да съобрази, че Украйна напрактика нищо не е успяла да си върне.

    Очевидно, единствения начин за НАТО да отбелява подеди е да повтаря една лъжа сто пъти, та ха дано някой се хване на нея. Тръпки ме побиват като знам, че оставихме тия да се грижат за нашата безопасност.
  • 83 ами

    8 1 Отговор
    всеки следващ ден все по-голяма победа за украинците.....

    Коментиран от #91

  • 84 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️ бесния

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲
    Галя не ти ли дава да пишеш от свой ник❓❓❓
  • 85 инфо

    15 1 Отговор
    Модератори от Факти, кое в изречението "пропагандата е за полуидиоти" е медийно укоримо (и по прицип - невярно)?
  • 86 Шаро

    17 1 Отговор

    До коментар #81 от "СТИГА БЕ":

    Трябва да си тройно сляп, че да не виждаш как Осрайна оттече!!!!
  • 87 ами

    8 2 Отговор
    руснаците още държат 20% значи, ако украина си е върнала половината руснаците са държали 40% от територията
  • 88 Луд

    10 2 Отговор
    Ами прав е човека . То толкова останло Украйна, Върнаха си 5км като си върнат още 5 км и цяла Украйна .
  • 89 ЖЕКО

    14 2 Отговор
    ЦЕЛИЯ СВЯТ ВИЖДА КРАЯ НА УКРАИНЦИТЕ САМО НЯКОИ КОИТО ПОЛЗВАТ НАРКОТИЦИТЕ НА ЗЕЛИНСКИ ИМ СЕ ПРИВИЖДАТ ПОБЕДИ
  • 90 Демек

    4 1 Отговор
    Който не се признава за джендър е червен.
  • 91 Пропускаш

    8 2 Отговор

    До коментар #83 от "ами":

    Един интервал има между "по" и "беда". Правилният текст изглежда така:
    " всеки следващ ден все по-голяма по беда за украинците". Иначе, на инат го докарваш. Дали Зеленко не делка с тебе белко?
  • 92 Павел пенев

    7 1 Отговор
    Натовски лъжец.
  • 93 БАРС

    13 2 Отговор
    ТОЯ ИЛИ ТОТАЛНО Е ИПРЪЩЯЛ ИЛИ Е ЛЪЖЕЦ.УЖАС .НАЙ НАХАЛНО ГЛЕДА ХОРАТА В УЧИТЕ И ГИ ЛЪЖЕ.ТА РАШКИТЕ ЗА ЕДНА НЕДЕЛЯ СИ ПРИБАВИХА ОЩЕ ЕДНО ПЪРЧЕ ЗЕМЯ ТОЯ КАЗВА ОБРАТНОТО.ДАЖЕ ЗАЛУЖНИ ПРИЗНА ЧЕ КОНТРАНАСЪПЛЕНИЕТО Е В ЗАДЪНЕНА УЛИЦА.ОТДЕЛНО НА ЗЕЛИНСКИ МУ ТРЕПЕРЯТ И ГАЩИТЕ СТРАХ ГО Е ЗАЛУЖНИ ДА НЕ ПОВЕДЕ АРМИЯТА СРЕЩУ ЗЕЛИНСКИ.
  • 94 Просто човек

    3 10 Отговор
    Слава на Украйна! 🇺🇦🇪🇺

    Коментиран от #99

  • 95 Хаха,

    10 1 Отговор
    абе вземете му на този тавата с брашното...
  • 96 Българин

    8 1 Отговор
    Апсолютни клупости дардорят фашистите. Неда чули първо Русия какво мисли всички поддръжници на фашиска Украйна в екересажа

    Коментиран от #106

  • 97 Ех, стоянее

    6 1 Отговор

    До коментар #43 от "стоян георгиев":

    кой къде те хване... Кравешка подложка...
  • 98 Швейк

    7 2 Отговор
    Братя мюсюлмани от цял ​​свят! спрете да подкрепяте евреина Зеленски, той е евреин, подкрепя израелските власти, които убиват мюсюлмани!
  • 99 Хахол

    9 1 Отговор

    До коментар #94 от "Просто човек":

    Вашата Украйна остана с вонящ въздух...
  • 100 Пепи

    14 1 Отговор
    НАТО се превърна в терористична организация всичко което стори НАТО и сащ ще има последици. Русия неможе да вярва на терористи и фашисти. НАТО и сащ целяха да онищожат Русия сега говорят за преговори идиоти
  • 101 Българин

    11 1 Отговор
    Какво очакват от велика Русия. Сащ и НАТО с помощта от фашиска Украйна целяха да унищожат Русия сега какво очакват доверие на кого.
  • 102 Алексбг

    2 5 Отговор
    Червена мишко...иди да свириш на тромпет ! Ако няма. ..нека Митрафонова ти даде балалайка
  • 103 стоян георгиев

    8 2 Отговор
    Преди година и половина Америка, ЕС и НАТО единодушно прогнозираха бърза победа на трансукраинския съюз над „изостаналата Русия, удушена от санкции“. Днес вече е въведен дванадесетият пакет от санкции - а на Запад десетки публикации признават: Москва все още е силна както икономически, така и военно

    Коментиран от #104

  • 104 Бай Яни

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "стоян георгиев":

    Смени черновата ти изпратена от метрофанова бре бедни ми стоянчо.
  • 105 Алексбг

    2 9 Отговор
    Хей русофилски путиноидковци...!:)-:) Много сте смешни с глупавите си оплаквания на Украйна !Ама много сте глупави , смешни та чак жалки.Вие всичките червени тролове не разбрахте ли ,че Русия се провали и залози в Украйна? Нападнаха я москалиите ,като плодник и разбойници .Ужким за 3дни , най - много за седмица щели да я превземат и да сразят укро фашистите ама....НЕ СТАНА !Още ...вече 22 -ри месец не само не победиха Украйна , но украинците си върнаха 60 % от първоначално окупираната им територия. 325 + хиляди руснаци легнах а в украинската земя ,тройно повече са ранени или осакатени.За как но? ЗА имперската манията на един грозен тиранин ,като Путин и бандата му скапани стари ченгета ?Затова ли е всичко?Жалка работа!Украйна НЯМА да клекне пред врага!Западът НЯМА да изостави Украйна ..НИКОГА..!
  • 106 Бай Яни

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "Българин":

    Толкова си българин колкото и Асан е българин😄😄😄😄😄
  • 107 стоян георгиев

    8 0 Отговор
    Ако украинците получиха реална възможност да кажат какво мислят за проточилата се криза около страната им!.. Западът изобщо нямаше да чуе за готовност да се бори до победен, а по-скоро безславен край. Ще чуе, че страната е готова на всякакви условия, стига месомелачката, чиято дръжка се върти от САЩ и ЕС, да спре. Но на украинците не им позволиха да говорят. И няма да го направят. Управляващата хунта в Киев дори не иска избори - защото знае как ще свършат.
  • 108 стоян георгиев

    2 2 Отговор
    мюсюлмани! спрете да подкрепяте режима на Зеленски в Киев, той е евреин, подкрепя Израел в убийството на мюсюлмани!
  • 109 Е НЯМА ТАКАВА ТЪПНЯ

    4 0 Отговор
    СОЛТЕНБЕРГ МИСИР МАЛОУМЕН НЯМА ХОРА МОБИЛИЗИРАТ ЖЕНИ ПУБЕРИТЕТИ И ПЕНСИОНЕРИ КВА ПОБЕДА БЕ УРОД
    Е ТЕ ТОЯ ЗЕЛЕНСКИ И НЕАДЕКВАТНИЯТ АНГЛИЧАНИН ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ СЪДИ УКРАИНСКИЯТ НАРОД
    НЕ ЗНАМ КВО ТРЯБВА ДА ГИ ПРАВИ
    СПРАВЕДЛИВО Е ДА ГИ ИЗЯДАТ ЖИВИ
  • 110 Йенс нещо смахнат ми се виждаш

    3 0 Отговор
    Йенс от белите линии ще да е звучиш неадекватно
  • 111 Чайковски

    3 0 Отговор
    Лицето на Столтенберг напомня за “ Лешникотрошачката “ на руският композитор
    забранен от УкроРайха . Знае че лъже , а му се налага .
  • 112 Индия , Китай

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Втараята в мире я видя цялото мире":

    им стигат . 3% растеж на БВП , някои в ЕU са а др ще са в рецесия .
    Да гледаме и работим за себе си .
  • 113 дядо поп

    4 0 Отговор
    Самото изявление на този тунеядец , показва ясно , кой и колко се интересува от Украйна!
  • 114 Бай Тошо!

    2 0 Отговор
    Таз година полупроводници, догодина цели проводници! Айде чао!
  • 115 Азз

    3 0 Отговор
    И тоя е за/на някакви гъби....
Новини по държави: