Last news in Fakti

20 Декември, 2013 19:31 2 247 0

Автобус се вряза в дърво в Лондон

  • автобус-
  • вряза-
  • дърво-
  • лондон-
  • "аполо"

Втори жестокост инцидент в Лондон само за едно денонощие. Двуетажен автобус на лондонския градски транспорт се е ударил в дърво на булевард Кенсингтън.Най-малко 20 души са ранени при автобусна катастрофа в южната част на Лондон, предаде Би Ви Си.

Директорът на отдел "Автобуси" в Лондонската транспортна компания Майк Уестън заяви, че автобусът "направил рязък завой, за да избегне друго превозно средство и се блъснал в дърво" към 10,50 ч по Гринуич. 

Двама души бяха блокирани в превозното средство. На мястото пристигнаха екипи на полицията, Бърза помощ и пожарната безопасност, които се опитваха да извадят хората в автобуса.

Двама души, включително 19-годишно момиче, са в критично състояние, а още двама са с тежки травми. На много от пътниците е оказана помощ на място.

По-рано Би Би Си съобщи, че над 80 души са пострадали при срутване на тавана в лондонски театър „Аполо“ в квартал „Уест енд“.

Седем от ранените са в тежко състояние. Трагедията се е разиграла в четвъртък.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА