Last news in Fakti

21 Януари, 2024 07:08 4 793 278

Москва за учението на НАТО Steadfast Defender-2024: Не могат да ни уплашат с демонстрации!

  • русия-
  • нато-
  • учение

Следващата седмица започва най-мащабното учение на алианса от десетилетия

Учения от такъв мащаб като провежданите от НАТО Steadfast Defender-2024 увеличават рисковете от военни инциденти, но Русия не може да бъде уплашена от подобни провокативни демонстрации на сила.

Това заяви заместник-министърът на външните работи на Русия Александър Грушко пред РИА Новости.

По-рано главнокомандващият на НАТО в Европа Кристофър Каволи обяви началото следващата седмица на „най-мащабното учение на алианса от десетилетия“ Steadfast Defender 2024. В тях ще участват около 90 хиляди военнослужещи. Маневрите ще отнемат няколко месеца.

"Всякакви събития от такъв мащаб значително увеличават риска от военни инциденти и допълнително дестабилизират ситуацията със сигурността. Но интересите на европейската сигурност днес не вълнуват много онези, които ръководят НАТО; основното за тях е да запазят този инструмент на американско влияние на повърхността във вече загубената борба за запазване на западната хегемония в света“, каза Грушко.

В същото време той отбеляза, че Русия не може да бъде уплашена от тези провокативни демонстрации на сила. Москва разполага с всички ресурси за осигуряване на сигурност и отбранителна способност, подчерта зам.-министърът.

Грушко също така заяви, че мащабът на ученията на НАТО бележи окончателното и неотменимо връщане на алианса към схемите от Студената война, насочени към конфронтация с Русия, разигравайки въоръжен конфликт с равностоен противник.

Дипломатът посочи, че подготовката за ученията се извършва на фона на „изкуствено нажежена ситуация на военна психоза“ и призовава европейците да се подготвят за евентуална война с Русия.

"Целта е ясна: чрез демонизиране на Русия, сплашване на обикновения човек, да се оправдае необузданото увеличаване на военните разходи и напълно провалената политика на подкрепа на режима в Киев с цел нанасяне на стратегическо поражение на Русия. И в същото време, да принуди европейците да се включат още по-енергично в надпреварата във въоръжаването за радост на американския военно-промишлен комплекс“, заключи Грушко.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 91 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тагаренко

    103 50 Отговор
    На това му се вика : "Дръкане на оръжие" !

    Коментиран от #43, #105, #233

  • 2 Абе

    62 127 Отговор
    могат да ги уплашат като се включат директно в Украйна и отблъснат врага!

    Коментиран от #6, #58, #59

  • 3 КОТарАК

    89 121 Отговор
    кво да ви плашат..то Пригожин ви взе акъла , още сте в потрес! ако влезе НАТОвска колона в РФ , ще я посрещат и нея с цветя , толкова им е писнало на руснаците

    Коментиран от #9, #31

  • 4 Бамбука

    61 71 Отговор
    С повтарянето на рефрен от типа - фашисти, нацисти, хитлеристи, Русия сама си "помага" в очите на света.
  • 5 Азовстал

    161 68 Отговор
    Инструктори от НАТО подготвяха великата украинска армия осем години и това е резултатът - няколко стотин хиляди убити и тежко ранени. НАТО са силни срещу Белград и Триполи, но срещу равностоен или превъзхождаш противник са мишки.

    Коментиран от #66, #107, #247

  • 6 Ама

    82 25 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    дали им стиска ?
  • 7 Точно така

    109 57 Отговор
    Удрииии чичко Вова-освободи света от сатаНАТО и демоните САЩ

    Коментиран от #109

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 РЕАЛИСТ

    86 58 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    В Пригожин руснаците виждаха човек, който ще смени Меката Мария -Путин и ще приключи войната за десетина минути с ТЯО. А тия натовски юнаци бая бой ще ядат , ако тръгнат. Знаеш ли кво е новобранец да тръгне срещу гърмян заек. Същото квото се случи с прехвалената Квантунска армия.

    Коментиран от #15, #19

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Книжните

    115 43 Отговор
    американски генерали доведоха Укрия до унищожение. Много бяха гледали холиууд, но никога не бяха водили истинска война...

    Коментиран от #68, #213, #237

  • 12 Само

    58 23 Отговор
    глупакът не се страхува от нищо !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 кремълски бункерен плъх

    44 73 Отговор
    Е не,вие ще плашите някой с оня reй парад на 9май на червения площад.

    Коментиран от #83

  • 15 КОТарАК

    46 58 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    кой е гърмян заек? тия пред военкоматите ли?/войната вече е и въпрос на техника ,технологии, не на тълпи Матросовци

    Коментиран от #23, #26, #67, #108

  • 16 бай Натю

    81 41 Отговор
    Натювците тръгнали да се правят на мъже .

    Коментиран от #113

  • 17 де да видим

    91 34 Отговор
    На учението в Норвегия миналата година потъна един нов кораб а два отидоха на ремонт . И то само от един вятър , без да се намесват руснаците .
  • 18 Шаш и паника

    32 80 Отговор
    Учението на НАТО ще ги накара да мобилизират допълнителни ресурси до пълното си изтощение след коета Украйна ще ги подгони в атака

    Коментиран от #62

  • 19 гостгост

    52 81 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    Руската армия се води полуаамтьорска с наборници за по две години.Руската армия е най-зле обучената в света и най-зле екипираната това се вижда и вече с над един ,милион жертви от началото на окупацията.Руснаците трябва да се молят на всички богове САЩ да не влязат във войната,че тогава Русия остава без армия директно.Между другото САЩ предупредиха Русия,че ако руснаците си позволят да използват ТЯО ,то САЩ ще дойдат и ще заличат за няколко часа всички руски воиници и цялата руската военна техника в Украйна.Руснаците го знаят това много добре и поради тази причина продължавата да се мъчат като опълченци в Украйна.

    Коментиран от #22, #35, #70, #106

  • 20 що не го правят в България

    28 10 Отговор
    Защото падат самолети и вертолети ли ?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ха ха ха смешко

    77 42 Отговор

    До коментар #19 от "гостгост":

    Руската армия е най добре подготвената и най добре екипираната . Цяло нато напъва там и нищо не могат да направят.

    Коментиран от #60, #219

  • 23 Коко

    79 29 Отговор

    До коментар #15 от "КОТарАК":

    Не знам новите средства, ама ако мечока само пръдне тези от учението ще се наакат?!

    Коментиран от #225

  • 24 всичко ще си кажете

    58 15 Отговор
    румънската външна министърка Луминита Одобеску :

    "Сега водим пълномащабна война срещу нашия съсед... ??!!!

    Коментиран от #33

  • 25 Наблюдател

    44 56 Отговор
    Повече от две години поне два пъти седмично някой руски плашиПутинарник плаши света с ядрена война и "заличава" западните столици. Така, че нормалните държави не плашат а просто разбраха, че като имаш за съсед бясно куче трябва да вземеш мерки.

    Коментиран от #55

  • 26 РЕАЛИСТ

    54 6 Отговор

    До коментар #15 от "КОТарАК":

    Иди го кажи това на тия в окопите, дето сега мръзнат на минусови температури. Не знам кви са новите технологии за сгряване, ама толкова студ, колкото в окоп не съм брал.

    Коментиран от #40

  • 27 Бай Натю

    39 66 Отговор
    Единственият проблем пред НАТО ще бъде, че от руска страна няма да има кой да подпише акта за пълната и безусловна капитулация на Русия. Психопата Путин и шайката му или ще бъдат линчувани от самите руснаци или ще са избягали в Северна Корея.

    Коментиран от #75, #270

  • 28 Прагматик

    12 44 Отговор
    Ако 91-ва година руснаците бяха привиквани на запад и избивани и им беше крадено имането сега нямаше да разсъждаваме върху подобни изказвания.
  • 29 луда крава

    75 26 Отговор
    Много се палят но и преди година говориха за стратегическо поражение на Русия и в крайна сметка жестоко го отнесоха ВСУ ! На такива папагали не им е ясно че не могат да победят Русия която на всичко отгоре е и голяма ядрена сила . Никой от тези не си ли задава въпроса дали изобщо на Русия и трябват бившите републики и да напада Европа и тн? Защо Русия би нападнала Европа ? Това че в Украйна се развихри краен национализъм е факт отдавна .

    Коментиран от #242

  • 30 Уплах

    31 50 Отговор
    Путягин усеща че бахура е голям и ходи в Пхенян да се моли на човека ракета Ким за помощ защото Китай вече не ги взимат на сериозно

    Коментиран от #49

  • 31 КовидманЯк

    41 11 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Важното е, че за пореден ден ти разгроми руската армия и всичко вече е наред.🤣

    Коментиран от #44

  • 32 ЖУКОВ

    52 21 Отговор
    реваншистите фашисти в Букурещ забравиха как при Сталинград беше избита и пада в плен една цяла Румънска армия. В полетата на СССР са избити и унищожени над 2 300 000 румънци воювали заедно с Хитлеристите. Сега искат някой друг да им свърши работата АМА желаещи няма!

    Коментиран от #37, #251

  • 33 Коко

    28 34 Отговор

    До коментар #24 от "всичко ще си кажете":

    Блатните влизат в къщи в оzвободени територии под мотото реконструкция. Под Спеzиалната Увеннъ Упирация, поддържаните от блатните прочиствания се разрастват в "оzвободените територии". Под мотото на програма за саниране на жилища оzвободителите мирно влизат в апартаменти, където по време на работата не е имало жители. Вратите се изрязват с ъглошлайф, дори ако апартаментът не е повреден. След като влязат в апартамента, строителите извършват оглед на имотите на живущите и изземват всичко, което има някаква стойност. От апартаментите са националиzирани домакински уреди, електроника, водопроводни елементи, инструменти, връхни дрехи и дори консерви. Каква е ползата от унитаза, когато няма канализация? Красива вещ?

    Коментиран от #36, #41, #84

  • 34 Стамат

    53 21 Отговор
    Купените от САЩ евролидери се надпреварват да се перчат на Русия но вместо да дадат пример и да са в първите редици срещу руснаците в боя с родата си както някога Сталин изпрати синовете си срещу фашистите се крият като мишки у дома си и лаят като бити кучета.
  • 35 РЕАЛИСТ

    63 22 Отговор

    До коментар #19 от "гостгост":

    Ако тая руска" зле обучена и аматьорска" армия млати обучената и въоръжена от НАТО украинска армия, какъв е изводът. Че НАТО за нищо не става. Така на млатиха и грузинците, обучени и въоръжени от НАТО. Най зле във ВСУ, са тези обучени в чужбина, в натовски държави. Или умират или се предават първия ден в боя. Признаха, че инструкторите им грешно са ги учили. Тая война не била, като оная война.

    Коментиран от #245

  • 36 красавец

    47 13 Отговор

    До коментар #33 от "Коко":

    Туй да не ти е да ходиш на някой прайд . Туй жълтопаветниците в селската горичка да ви пусна , няма да оцелеете и три дена !
  • 37 Качамаков

    51 17 Отговор

    До коментар #32 от "ЖУКОВ":

    Царевичните чокои надничат,но не влизат в дискотеката.Киивските самоубийци сами ручат винкело.Ако сте сербез,мечката и вашата перушина може да разреди.Барабар с балтийските джуджета,шляхтата и бюргерите не разчитайте на петия англосакс,щото острови и континенти се прекрояват и в днешно време!Лукави сте, но не поумняхте! Джендърско семе на самоубийци!
  • 38 Когато около Русия се навъртат хиени,

    51 22 Отговор
    тя не може да си прави пас! Войната в Украйна е точно затова, западните хиени ще си получат заслуженото. Скоро ще има голям вой на хиени, те вече започнаха да вият!?

    Коментиран от #48

  • 39 Гого

    42 17 Отговор
    Жалките мамалигари и те взеха да наливат .Хем гладни ,хем прости.И вашия ред ще дойде ,споко
  • 40 КОТарАК

    8 24 Отговор

    До коментар #26 от "РЕАЛИСТ":

    срещу НАТО въобще няма да се стигне до окопи..най големият студ брах като почетен ескорт на един майор , починал.,,3 -4 часа в парадни униформи при минус МНОГО и вятър/Стара Загора, много отдавна
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Свободен

    18 14 Отговор
    Не ви плащат!
    Показват на крадеца, че полицаят е добре въоръжен и екипиран!
    Нарича се "превенция на престъпността"!

    Коментиран от #92

  • 43 На това

    30 16 Отговор

    До коментар #1 от "Тагаренко":

    му казва руска параноя...
  • 44 КОТарАК

    22 25 Отговор

    До коментар #31 от "КовидманЯк":

    най важното е , че с станал рано да изкараш копейките..мини после на другите си никове

    Коментиран от #57, #112

  • 45 Пророкът на Колесника

    28 19 Отговор
    Описват разгром, а го наричат "патова" ситуация. Западните пропагандисти никога няма да се научат.
  • 46 Уплашени

    17 29 Отговор
    Още учението не е почнало но те започнаха да пълнят гащите от страх
  • 47 Бай Иван

    50 17 Отговор
    Е положението е доста по-различно от това преди 3 години, когато укро-нацистката армия почти необезпокоявано избиваше рускоговорящите свои граждани от Донецк и Луганск с непрекъснати обстрели с обикновенна и реактивна артилерия! Най-сетне Путин през 2022 г. Путин разбра, че на Запада и САЩ не бива да се вярва, защото те са един хищник! С тях договорки не може да има! Щом са по силни, те ще те изядат! За тях няма такова нещо, като международно право или справедливост! За тях има само интереси и желанието им от векове да разпарчетосат Русия и да я "смелят" и няма никакво значение дали Русия се управлява от цар, генерален секраетар на комунистическа партия или президент!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Един там

    44 11 Отговор
    Поредното дрънкане на оглозган кокал в празна тенджера,
    Още един повярвал на украинската пропаганда. Загиват всеки ден около 500 украински войници.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 баба Мара

    51 17 Отговор
    Руснаци и украинци, вземете брадвата и заедно направете чичо Сам на клечки, за зъби! Не се избивайте! Бог да пази Русия и Светът!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Неустрашимии

    12 23 Отговор
    Туй момче на чии ора е че не го знам..той ли е последния трезвен в отряда на Путин че е наряд днеска
  • 55 Нали това прави Русия, .едал смотан!

    41 18 Отговор

    До коментар #25 от "Наблюдател":

    Когато до нея е бясна Украйна, Русия взе мерки и ще я унищожи. Ако западните джендъри продължат да бяснеят, и те ще последват съдбата на Украйна.
  • 56 РЕАЛИСТ

    46 13 Отговор
    Ами, като няма да се стигне до окопи , за чий .. дрънкат оръжие в това учение. Знаят много добре, че в този момент Русия има превъзхожда НАТО в стратегически оръжия. Най-новите ракети на САЩ са на 50 години и теста наскоро показа, че не могат да летят. Затова да си натискат парцалите, щото са на един шамар разстояние.

    Коментиран от #95

  • 57 Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲

    13 6 Отговор

    До коментар #44 от "КОТарАК":

    Приготвил съм ти ботуш
  • 58 Да не са луди

    21 5 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    На никой не му се превръща в радиоактивна пепел.
  • 59 факуса

    30 7 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    знаят,че не могат затуй само дрънкат старото си оръжие и подкрепят укрота да свърши мръсната работа ама не им се получи
  • 60 Рашка е в колапс

    11 15 Отговор

    До коментар #22 от "ха ха ха смешко":

    Само от коментара ти се разбира,ще си тотално невеж по военните теми.

    Коментиран от #63, #64, #69

  • 61 Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲

    26 9 Отговор
    Саксите много скоро ще ревът на умрело
  • 62 И диодче

    24 7 Отговор

    До коментар #18 от "Шаш и паника":

    Питай някой украинец, как е положението.
  • 63 Ай Ти

    12 5 Отговор

    До коментар #60 от "Рашка е в колапс":

    Като си толкова "веж" във военните теми, що пишеш глупости?
  • 64 Нато

    15 7 Отговор

    До коментар #60 от "Рашка е в колапс":

    В колабс джендьовците ще ядът голем пердах нема жалене да има
  • 65 Българин

    15 27 Отговор
    Стойте си в мАцква и не нападайте съседните си суверенни държава и няма от кво да се плашите ватници нещастници. Никой не ви напада.

    Коментиран от #79, #87

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 факуса

    20 7 Отговор

    До коментар #15 от "КОТарАК":

    ами руснаците не са ползвали по модерна техника от укрото,даже укрото бяха повече в началото и ги подготвяха няколко години по натовски стандарт,и нищо
  • 68 мада факър

    10 25 Отговор

    До коментар #11 от "Книжните":

    да , бе ...затова супер силата русия не може да направи нищо е Украйна вече цяла година ...щото е голяма сила
  • 69 россиян..

    18 7 Отговор

    До коментар #60 от "Рашка е в колапс":

    Честит празник на инженерните войски на вова..те имат голям принос че 20% от бандерско преминаха към имперята..
  • 70 факуса

    16 6 Отговор

    До коментар #19 от "гостгост":

    хи хи аматьорска ама изчерпи целото оръжие на натовските държави
  • 71 Обзървър

    21 5 Отговор
    И аз така мисля всичко е заради това което казва дипломата да се включат европейските партнйори в оръжейната надпревара за радост на американския военно промишлен комплекс а и на запад са в криза ще имат външен враг който да обвинят пред атлантическото простолюдие което се отличава с нисък интелектуален капацитет съдейки по едеотската манипулация течаща по техните медии което за съжаление е действителност и при нас.

    Коментиран от #80

  • 72 Българин

    10 20 Отговор
    Ако не ви пукаше нямаше изобщо да коментирате ученията на НАТО, явно сте напълнили гащите :) хахахаха

    Коментиран от #81, #88

  • 73 Коментар

    29 7 Отговор
    Бре то руснаците може да не се плашат обаче ние тук в България си се плашиме да не ни подпалят държавата с провокации.Колко му е...те после ще си бягат по островите.
    Щяло да има 500 самолета,което е много.Един като падне заради техническа повреда като нищо ще обвинят руснаците.От 500 все един ще е неизправен.
    Не им искаме войните!!!Да се разкарат!!!Господ да ни пази!
  • 74 Некой си

    32 12 Отговор
    Абсолютно е прав ! САЩ и Европа са провокатори и носители на омраза.

    Коментиран от #76

  • 75 факуса

    13 4 Отговор

    До коментар #27 от "Бай Натю":

    хи хи нали имат нахални скрит на топло в сибир
  • 76 Българин

    12 23 Отговор

    До коментар #74 от "Некой си":

    Всяко икономическо или политическо сътрудничество с русия завършва с купони за хляб.

    Коментиран от #86

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Тлантици

    20 6 Отговор
    Какво чакате заминавайте за окрайна не само глупости да пишете

    Коментиран от #82

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Аз пък

    9 5 Отговор

    До коментар #71 от "Обзървър":

    си мисля, че заради руснаците, се радват иранския и севернокорейския ВПК.
  • 81 Бегай !

    25 8 Отговор

    До коментар #72 от "Българин":

    Напълнили са ти устата с "бяло сладко" 😂 Русия прави учения с 150 хил.състав и техника в пъти над НАТО.Да не споменавам и съвместните им с Китай.НАТО 😂😀😅...

    Коментиран от #85, #96

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 факуса

    14 6 Отговор

    До коментар #33 от "Коко":

    спокойно скоро няма да ви трябва канализация и тоалетни и каквото и да било,стига ревахте,нали зануляване ви предписа шваб демократа
  • 85 Българин

    12 21 Отговор

    До коментар #81 от "Бегай !":

    Видяхме и безаналоговите танкове, дето не палят и един натовски БТР е достатъчен да ги направи на салата :) клипа с танка още е из нета, красота гледай го :)

    Коментиран от #91, #124

  • 86 россиян..

    17 10 Отговор

    До коментар #76 от "Българин":

    За това направихме референдуми в бандерско,и 20% от житницата на укрофашагия-премина към имперята..
  • 87 Соломон

    21 11 Отговор

    До коментар #65 от "Българин":

    кажете коя война по света не са започнали ФАЩ след втората световна война и която уродитеингилизи не са поддържали?
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Българин

    9 14 Отговор

    До коментар #88 от "Оооо":

    Колкото и на НАТО им дреме за гей парада на 9-ти Май :) хахахахаха
  • 91 маргарет николова..

    4 5 Отговор

    До коментар #85 от "Българин":

    Сън сънувах..
  • 92 факуса

    1 3 Отговор

    До коментар #42 от "Свободен":

    хи хи това с крадеца малко се изложи,как станаха богати пазителите,или там не питаме,кат за първия милион,лицемерието не води до добри неща,справки древен рим, и така са разнасяли "цивилизация"
  • 93 Българин

    19 11 Отговор

    До коментар #82 от "Българин":

    Сега тагаренко като ви мобилизира и ви прати в окрайна ще бъдеш герой в черен чувал

    Коментиран от #99

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 факуса

    14 4 Отговор

    До коментар #56 от "РЕАЛИСТ":

    забравяш скрития им коз, котаран,тагар магар,дайнов и чакащите 10 000 да ги повикат и с русия е свършено
  • 96 Лайбдтандарте

    9 10 Отговор

    До коментар #81 от "Бегай !":

    Ушанките няма за кога да се плашат
    Като видят бодливата тел по цялата им западна граница ще разберат че никой не може да влезе при тях никога и са на сигурно място
  • 97 Много вярно казано

    20 9 Отговор
    Ако всичко беше чисто, нямаше да се върви към подобни учения и нова студена война, а щяха да се търсят нови дипломатически пътища! Жалко за Европа! Тя в момента е като играчка на САЩ! Разоръжиха я, а сега ще и вземат парите да я въоръжат!
  • 98 россиян..

    11 3 Отговор

    До коментар #82 от "Българин":

    Събирай тиквуните..че оня вашият със свастиките е още в окопа,бегай до митрофанич за бележка и си го прибирайте че ни омръзна да го прескачаме..
  • 99 Българин

    15 13 Отговор

    До коментар #93 от "Българин":

    Ще ми мобилизира дедовия, единствения случай когато български наборни войници са пращани в чужда държава е когато през соца по заповед на Москва български наборници бяха пратени в Чехословакия да потушават бунтовете срещу съветската окупация. Се сме в НАТО, а СССР отдавна се разпадна си така че живей си с извратените комунистически фантазии и минималната заплата. Не ми пука за теб

    Коментиран от #116, #121

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Ъгъл

    17 8 Отговор
    Незнам,ама Берлин е завладяван три пъти от Русия в историята и смело върви към четвърти,да е х.. да го им го набиеш ама акъл не се набива

    Коментиран от #104

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Е давай

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "Амет сводника":

    Срами се.
  • 104 Българин

    11 15 Отговор

    До коментар #101 от "Ъгъл":

    Само дето последния път беше с подкрепа на САЩ, иначе ватаа се щеше да говори на немски.

    Коментиран от #128, #189

  • 105 Знаещ

    13 16 Отговор

    До коментар #1 от "Тагаренко":

    НАТО не плаши! Действа! Моли се да не се задейства,че жална и майка на кочината.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Даа бе

    9 15 Отговор

    До коментар #5 от "Азовстал":

    Какъв равностоен или превъзхождащ противник е РУсия?Украйна я направи за смях и резил пред целия свят!!

    Коментиран от #129

  • 108 😆😆😆

    19 7 Отговор

    До коментар #15 от "КОТарАК":

    Точно на тези технологии се оповаваха натовци, че превъзхождат руската армия и това което ти писа колегата 🇺🇲 никога не са водили война ако не са убедени на 1000%, че превъзхождат противника!
    Освен това западняците нямат никакъв морал - разчитат на курвенски методи да се крият сред мирни жители и разпитат на морала на противника да не стреля срещу мирното население😉!
    И още повече използват терористични методи като малтретиране на цивилното население и разчита то да се опълчи срещу управлението на страната!

    Коментиран от #110

  • 109 така,така

    6 15 Отговор

    До коментар #7 от "Точно така":

    НАТО ще ви разкаже играта,а чичо ти вова ще удря по стените в Хага!

    Коментиран от #152

  • 110 РУСИЯ Е АГРЕСОР

    7 15 Отговор

    До коментар #108 от "😆😆😆":

    Нападна Украйна....къв морал кви пет лева

    Коментиран от #114

  • 111 НИЕ СМЕ НАТО

    9 11 Отговор
    Не плашим никого.....но спряхме Путин в Украйна с натовското оръжие.

    Коментиран от #118, #149

  • 112 .....

    3 2 Отговор

    До коментар #44 от "КОТарАК":

    Като гледам и теб сън не те хваща
  • 113 Селяка

    8 13 Отговор

    До коментар #16 от "бай Натю":

    Блатната ушанка тръгна да е прави на войник,ама си строши главата в Украйна.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 СТИГА МА

    3 6 Отговор

    До коментар #114 от "Агресор е САЩ":

    Байдън разпоредил война....Путин изпълнил чинно....да не верваш

    Коментиран от #120, #123

  • 116 Българин

    8 3 Отговор

    До коментар #99 от "Българин":

    Тагаренко ще те мобилизира вашият комир
  • 117 ДЖО СПРЯ ПУТИН

    5 5 Отговор
    Само с щатско оръжие....кой ли плаши НАТО, че нещо не се разбра
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ИЗГОНИХА НАЙ ПОЗОРНО

    6 8 Отговор
    Янукович от Украйна....путиновото протеже.....Путин не можа да го преживее.
  • 120 Стига не стига

    13 5 Отговор

    До коментар #115 от "СТИГА МА":

    Факт! САЩ са агресор, направиха война в Украйна, където загинаха стотици хиляди, прави войни по света и опростачват такива като теб!

    Коментиран от #127, #133

  • 121 Българин

    8 4 Отговор

    До коментар #99 от "Българин":

    От каде знаеш аз на каква заплата живея ве откъсак пишещ за жълти стотинки за козяк
  • 122 ТО ПЕРДАХА

    3 8 Отговор

    До коментар #118 от "Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲":

    От две години започна, ама путин дълбоко са окопава....що ли?????
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Така е Грушко

    4 9 Отговор
    Вие с вашата Спец Обосрация направихте новото въоръжаване в цяла Европа възможно.

    И не е военна психоза ,Кремълски Дебил
    А истинска Война .

    Затова се въоръжава Европа .
  • 127 СТИГА МА

    2 7 Отговор

    До коментар #120 от "Стига не стига":

    Що Путин слуша САЩ и започна война.....Байдън накарал Путин да нападне Украйна...Путин изпълнил чинно....подчинил се на Джо.

    Коментиран от #132

  • 128 Пха ха ха ха

    15 5 Отговор

    До коментар #104 от "Българин":

    Ако не беше Русия сега щеше да си с чалма

    Коментиран от #134

  • 129 Реплика

    6 4 Отговор

    До коментар #107 от "Даа бе":

    Войната между Русия и Украина не е равностойна.Държавите от НАТО подкрепиха Украина с пари и въоръжение,но без да направят от ВСУ равностоен противник на Русия.Можете ли да обясните защо?

    Коментиран от #131

  • 130 СТИГА МА

    3 0 Отговор

    До коментар #123 от "Мнооо":

    Обидите са признак на слабост....
  • 131 ЩО БЕ

    2 7 Отговор

    До коментар #129 от "Реплика":

    Неравностойните ВСУ спряха Путин.....СВОто стана....безкрайно....като на шега
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 А бе

    7 9 Отговор

    До коментар #120 от "Стига не стига":

    Ако САЩ бяха направили войната в Украйна,до сега Русия да е минало забравено! От къде ви мятат такива?

    Коментиран от #136

  • 134 СТИГА БЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #128 от "Пха ха ха ха":

    Може да сме и като западняците....невидими са пътищата божии.
  • 135 СТИГА МА

    5 1 Отговор

    До коментар #132 от "Щото":

    САЩ.....били злото на света....отрочето на инпекса не мисли така....

    Коментиран от #139

  • 136 И ти ако

    4 3 Отговор

    До коментар #133 от "А бе":

    си със задните части нагоре, щеше да си касичка, ама сега си само опростачен лапешляк от агресора САЩ!

    Коментиран от #151

  • 137 А бе

    4 5 Отговор

    До коментар #132 от "Щото":

    Явно соца не те е опростачил достатъчно и руската пропаганда сега те довършва!

    Коментиран от #142

  • 138 НИЕ СМЕ НАТО

    5 4 Отговор
    Спряхме Путин.....сега той ближи рани в бункера....и нека при Ким, за още оръжия
  • 139 Факт

    5 7 Отговор

    До коментар #135 от "СТИГА МА":

    САЩ са агресор и злото на света! А опростачените деца от злото САЩ като теб, са живото доказателство за това! Благодарим ти, че поне направи едно добро в живота си, да ни покажеш какво зло е САЩ!

    Коментиран от #141, #144

  • 140 НЕ ЗНАМ НАТО

    5 4 Отговор
    Да е анексирал на сила чужди територии, като Путин....
  • 141 СТИГА МА

    6 2 Отговор

    До коментар #139 от "Факт":

    Колко ли отрочета на другарите живеят в САЩ....що ли????

    Коментиран от #145

  • 142 Не си била родена

    4 7 Отговор

    До коментар #137 от "А бе":

    по времето на соца, за да те опростачат! Но затова пък САЩ го стори! Това само потвърди, че САЩ са злото на света!

    Коментиран от #147, #159

  • 143 Аби

    4 5 Отговор
    Който казва че Русия е агресор нека гледа двете части на филма ,, Агент Зеленски ,, направен от Американски бивш служител на ЦРУ и бив военен журналист разследвал в Буча, който е уволнен поради нежаланието да лъже
  • 144 РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА

    6 5 Отговор

    До коментар #139 от "Факт":

    Изби хиляди мирни жители и деца....кой ли е агресора днес

    Коментиран от #148

  • 145 Колкото си искат

    1 5 Отговор

    До коментар #141 от "СТИГА МА":

    Ти си опростачено дете от злото САЩ, а не статистически институт! Без теб, кък щяхме да знаем, че САЩ е злото на света!

    Коментиран от #154

  • 146 Аспарух

    7 4 Отговор
    Пак съветско-рашистка риторика. НАТО прави учения за отблъскване на путлеровската орда от техните псевдо АсвАбАждения и присъединявания към руския крепостен свят.
  • 147 РУСИЯ ОКЪРВАВИ УКРАЙНА

    8 4 Отговор

    До коментар #142 от "Не си била родена":

    Избива мирни жители и деца....руши болници и жилищни сгради....съвременни терористи са

    Коментиран от #153

  • 148 Как кой

    4 6 Отговор

    До коментар #144 от "РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА":

    Агресора е САЩ! Без САЩ, война нямаше да има! Без това зло за света САЩ и опростачени деца като теб нямаше да има! Факт!
  • 149 Хи хи хи

    6 6 Отговор

    До коментар #111 от "НИЕ СМЕ НАТО":

    Барабар Петко с мъжете.

    Кои сте вие дето виете, че сте в нато?
  • 150 Песимист

    6 1 Отговор
    Вие подсигурете памперси за всеки случай в бункера,че не се знае.Миризмата е много неприятна,остави срама..
  • 151 А бе

    3 2 Отговор

    До коментар #136 от "И ти ако":

    МОЧА прехласнатия лапешляк бях преди много,много години.Възрастта ми помага да ви турям на място ви! Всеки нормален българин знае къде е то!!

    Коментиран от #155

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Без злото САЩ

    2 7 Отговор

    До коментар #147 от "РУСИЯ ОКЪРВАВИ УКРАЙНА":

    В Украйна нямаше да има война и ти нямаше да си опростачена! САЩ са злото на света! Факт!

    Коментиран от #156

  • 154 ЗЛОТО НА СВЕТА

    6 3 Отговор

    До коментар #145 от "Колкото си искат":

    Е русия.....избила хиляди мирни жители в Украйна.

    Коментиран от #158

  • 155 Е жалко за теб тогава

    2 2 Отговор

    До коментар #151 от "А бе":

    юом след толкова години, драскаш опростачена от злото САЩ с детски интелект!
  • 156 РУСИЯ....ЗЛОТО НА СВЕТА

    6 2 Отговор

    До коментар #153 от "Без злото САЩ":

    Избива хиляди мирни жители на Украйна....що ли ????

    Коментиран от #163

  • 157 Киркор

    7 1 Отговор

    До коментар #118 от "Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲":

    Ти пердаха остави,ами срама за" Могучая" е голям в Украйна,за "3-4 дена "на приказки само е велика...
  • 158 Злото на Света е САЩ

    2 6 Отговор

    До коментар #154 от "ЗЛОТО НА СВЕТА":

    На теб благодарим, че ни показа как освен войни, опростачват и деца! САЩ са ударили дъното в едно общество! Не спирай да показваш това зло САЩ! Хората трябва да знаят!

    Коментиран от #164, #167, #170

  • 159 А бе

    3 1 Отговор

    До коментар #142 от "Не си била родена":

    Точно по времето на соца беше най голямото опростачване!Личи ти от космоса! Тъй като ти е жизнено важна потребност ти се иска да се върне ама ЯДЕЦ!

    Коментиран от #165

  • 160 РУСИЯ ОКЪРВАВИ УКРАЙНА

    4 3 Отговор
    Изби хиляди мирни жители и деца. Кой ли е злото на света?
  • 161 РУСИЯ....ЗЛОТО НА СВЕТА

    4 2 Отговор
    Обстрелва мирни жители в Украйна...хиляди избити деца тежат на съвестта на Кремъл.

    Коментиран от #168

  • 162 Преди войната си мислехме, че

    4 1 Отговор
    Русия е сила.
  • 163 Щото САЩ са злото на света

    2 3 Отговор

    До коментар #156 от "РУСИЯ....ЗЛОТО НА СВЕТА":

    Без злото на света САЩ, война нямаше да има и опростачени деца като теб нямаше да има! Не споирай да показваш, какво ти стори злото на света САЩ! Хората трябва да знаят!

    Коментиран от #166

  • 164 ХОРАТА ЗНАЯТ

    3 1 Отговор

    До коментар #158 от "Злото на Света е САЩ":

    Че Русия е злото на света....избива хиляди мирни граждани в Украйна и анексира чужди територии....ОПРОСТОЧАВАТ света със своите имперски амбиции.

    Коментиран от #173

  • 165 Затова ли злото САЩ

    3 4 Отговор

    До коментар #159 от "А бе":

    връща фашизма в Европа! Не спирай да показваш това зло САЩ, какво е сторила с теб! Хората трябва да знаят за злото на света САЩ, правещо войни и опростачващо деца!

    Коментиран от #169, #181

  • 166 РУСИЯ ОПРОСТОЧИ

    4 2 Отговор

    До коментар #163 от "Щото САЩ са злото на света":

    Милиони хора да избиват жени, деца и майки. Русия нападна Украйна и започна масов геноцид на мирното население. Злото на света е русия, затова хората бягат от там.

    Коментиран от #174

  • 167 Аспарух

    5 2 Отговор

    До коментар #158 от "Злото на Света е САЩ":

    Товарищ по голямо дъно от крепостния свят няма, ама вие русоробите в главата само вата.
    Рашистан отнема територии от своите съседи.Неоспорим факт, но не и за безродния нашенски ганьовски русороб.Пружинката му е навита и като папагал повтаря САЩ ,САЩ.....

    Коментиран от #176

  • 168 Мирни жители

    2 4 Отговор

    До коментар #161 от "РУСИЯ....ЗЛОТО НА СВЕТА":

    обстрелва фашиста зеленски, продал Украйна и съсипал е заради злото на света САЩ!

    Коментиран от #171

  • 169 ФАШИЗМА Е РУСИЯ

    5 2 Отговор

    До коментар #165 от "Затова ли злото САЩ":

    Нападнала по фашистки Украйна, избивайки мирни жители, деца и майки, като фашистите.

    Коментиран от #177

  • 170 Даа бе

    4 0 Отговор

    До коментар #158 от "Злото на Света е САЩ":

    Освен да се пенявиш, остава да ни разясниш на нас ,"дечковците", защо децата на всички партийни деятели,вкл и от БСП,също и от Кремъл живеят в САЩ и ЕС?Как така нито един нашенец не емигрира в "рая на земята"-Русия?

    Коментиран от #179

  • 171 РУСИЯ...ЗЛОТО НА СВЕТА

    4 1 Отговор

    До коментар #168 от "Мирни жители":

    Нападна Украйна и 7збива мирните жители там....не Зеленски нахлу в русия.

    Коментиран от #185

  • 172 Познати Сценарии, гледахме ги Преди

    4 0 Отговор
    години! Нищо ново! "Плашене" на Народите на Европа и да Плашат Русия!! Познат, стар Сценарий!
  • 173 Благодарение на теб

    1 4 Отговор

    До коментар #164 от "ХОРАТА ЗНАЯТ":

    Хората виждат злото на света САЩ, правещо войни и опростачващо деца! Не спирай да ни показващ какво стори злото на света САЩ, с теб!

    Коментиран от #175

  • 174 Фашиста зеленски

    1 4 Отговор

    До коментар #166 от "РУСИЯ ОПРОСТОЧИ":

    избива мирни жители, защото продаде Украйна на злото на света САЩ! А злото на света САЩ, опростачва деца като теб! Ти не спирай да показваш, че САЩ са най голямото зло на света!

    Коментиран от #178

  • 175 Стига ма

    3 1 Отговор

    До коментар #173 от "Благодарение на теб":

    Хората виждат злото на света РУСИЯ, правещо войни и избиващо деца! Не спирай да ни показващ какво стори злото на света РУСИЯ, с теб!

    Коментиран от #187

  • 176 Таваариш не тавариш

    2 4 Отговор

    До коментар #167 от "Аспарух":

    Злото на света е САЩ Факт! А вие опростачени деца, сте доказателство, че по голямо зло от САЩ, няма!
  • 177 Видяхме фашиста зеленски

    2 4 Отговор

    До коментар #169 от "ФАШИЗМА Е РУСИЯ":

    продал страната си на злото САЩ! Злото САЩ, възражда фашизма!

    Коментиран от #180

  • 178 АЙДЕ ДЕ

    3 1 Отговор

    До коментар #174 от "Фашиста зеленски":

    Злото на света РУСИЯ, нападна Украйна с танкове и артилерия....избива жени и деца без жал, за кефа на кремълския сатрап

    Коментиран от #192

  • 179 Защото злото на света САЩ

    2 4 Отговор

    До коментар #170 от "Даа бе":

    опростачва деца като теб и прави войни по света!

    Коментиран от #182, #193

  • 180 ФАШИСТИТЕ

    4 2 Отговор

    До коментар #177 от "Видяхме фашиста зеленски":

    От кремъл начело с Путин избиват деца и майки в Украйна...що ли?

    Коментиран от #194

  • 181 А бе

    4 2 Отговор

    До коментар #165 от "Затова ли злото САЩ":

    Крайно десни фракции винаги е имало в Европа.Докато в Русия неофашизма управлява и тероризира!За това е и тази безсмислена и никому ненужна война в Украйна! Руснаците го разбраха,само ти не можеш!!!!

    Коментиран от #198

  • 182 ЗЛОТО НА СВЕТА Е РУСИЯ

    3 2 Отговор

    До коментар #179 от "Защото злото на света САЩ":

    Избива жени и деца в Украйна и опросточава останалите....

    Коментиран от #203

  • 183 КРЕМЪЛСКИЯТ ФАШИЗЪМ

    3 3 Отговор
    Най злият фашизъм на света, известен като...путинизъм.
  • 184 Помните Ония Франсета изловени в

    2 3 Отговор
    Търновско село преди години! Не знаеха, къде се намират! До Коиловци се случи!!

    Коментиран от #202

  • 185 фашиста зеленски продаде Украйна

    4 4 Отговор

    До коментар #171 от "РУСИЯ...ЗЛОТО НА СВЕТА":

    на злото на света САЩ! Резултата е хиляди избите и по малка Урайна! Фашизъм и рецесия в Европа! Ти не спирай да показваш как злото САЩ опростачва деца! Хората трябва да знаят, че злото наа света е САЩ!
  • 186 МОСКОВСКИЯТ ФАШИЗЪМ

    3 2 Отговор
    Основата на путинизма.....избива безмилостно мирни жени и деца в Украйна....
  • 187 Злото на света САЩ

    2 3 Отговор

    До коментар #175 от "Стига ма":

    прави войни по света и опростачва деца като теб! Не зпирай да показваш, че по голямо зло за света от САЩ, няма! Хората трябва да знаят!
  • 188 РУСИЯ...ЗЛОТО НА СВЕТА

    3 1 Отговор
    Избива беззащитни жени и деца в Украйна.....за кефа на кремълските фашисти.

    Коментиран от #208

  • 189 Кьм бьлгарина

    3 0 Отговор

    До коментар #104 от "Българин":

    Никакьв българин не си ти, не петни името българско а иди се лекувай и си повиши образованието, че ти липсва много. Не виждаш ли че всички на сайта са против тебе.
  • 190 решено е

    1 5 Отговор
    Русия и тя тогава ще започва учения ,,Ядрен привет"по границите си.

    Коментиран от #200, #207

  • 191 РУСИЯ

    4 2 Отговор
    прави войни по света и опростачва деца като теб! Не спирай да показваш, че по голямо зло за света от РУСИЯ, няма! Хората трябва да знаят
  • 192 Без фашиста зеленски

    3 5 Отговор

    До коментар #178 от "АЙДЕ ДЕ":

    Украйна нямаше да е продадена на злото на света САЩ, нямаше да има война и стотици хиляди жертви! Без злото на света САЩ, нямаше да има и опростачени деца като теб, без бъдеще!
  • 193 Даа бе

    5 0 Отговор

    До коментар #179 от "Защото злото на света САЩ":

    ЗЛОТО И ФАШИЗМА СА В КРЕМЪЛ,ПИШМАН ЛАТЕРНДЖИЯТА!!КОЛКОТО И ПЪТИ ДА ЗАВЪРТАШ ТОЗИ РЪЖДЯСАЛ ЦИЛИНДЪР,ТОЙ САМО СКЪРЦА!! А ТИ СИ МИСЛИ ,ЧЕ ПРАВИШ НЕЩО "ЩАСТЛИВЕЦО"!

    Коментиран от #211

  • 194 Без фашиста зеленски

    3 5 Отговор

    До коментар #180 от "ФАШИСТИТЕ":

    продал страната си на злото на света САЩ, война в Украйна нямаше да има. Факт! Без злото на света САЩ и опростачени деца като теб нямаше да има! Факт!

    Коментиран от #199

  • 195 НИЕ СМЕ НАТО

    4 1 Отговор
    Ше си прайм учения когато си искаме.....може да поканим и руски наблюдатели...
  • 196 1520

    4 5 Отговор
    Краварите правят всичко възможно да има войни по света
  • 197 Хаха

    5 3 Отговор
    Това еврогейове сте много ограничени, не празни от съдържание и мисъл.? Как точно ще ни нападне Русия, джендърчета? И кой от вас толкова смели ще се запише добровелец?
    Хубаво е да се ограмотявате от време на време и да четете историята.
    Загубено поколение сте - 50 % технически неграмотно и това не е от вестник Правда
  • 198 Руснаците

    2 5 Отговор

    До коментар #181 от "А бе":

    и всеки мислещ човек по света, вижда как злото на света САЩ, създаде от Украйна фашизъм и тероризъм!
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 АМИ

    6 1 Отговор

    До коментар #190 от "решено е":

    Да го започва Русия този ядрен привет. НАТО само това и чака! За два часа РФ е стъклено езеро!!!
  • 201 Без фашиста путин

    6 0 Отговор
    продал страната си на злото на света, война в Украйна нямаше да има. Факт! Без злото на света РУСИЯ и опростачени деца като теб нямаше да има! Факт!

    Коментиран от #205, #216

  • 202 Мдаа

    0 3 Отговор

    До коментар #184 от "Помните Ония Франсета изловени в":

    Двама братя фермери спукаха от бой шест френски командоса и после ги вързаха...Егати командосите, дали би могло да се случи ако бяха бойци на ЧВК "Вагнер"!
  • 203 Без злото на света САЩ

    0 1 Отговор

    До коментар #182 от "ЗЛОТО НА СВЕТА Е РУСИЯ":

    война в Украйна нямаше да има и опростачени деца като теб също!
  • 204 Шошо

    4 0 Отговор
    Защо, когато в медиите се появи съобщение за поразен украински жилищен блок, или друга цивилна цел от руска ракета, коментариите винаги включват НАТО и САЩ? Да не би те да стрелят с руски ракети?

    Коментиран от #210

  • 205 Свинарите от русия

    3 0 Отговор

    До коментар #201 от "Без фашиста путин":

    Направо почват войните....
  • 206 Уса

    1 4 Отговор
    Без сащ натото са ходещитемъртви.Задава се перестройка в щатите и сащ ще остави ЕС сам да се оправя.ЕС няма грам ресурси всичко крадяха от Африка и купуват от Русия,но Африка им би шута а Русия още ги дундурка
  • 207 Даа бе

    2 0 Отговор

    До коментар #190 от "решено е":

    Това ядрено учение да не е като пилешки крака да ядеш?
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Стига бе

    0 2 Отговор

    До коментар #204 от "Шошо":

    Че колко руски ракети им пратиха бившите соц страни....и още им пращат.

    Коментиран от #218

  • 211 Злото на света САЩ

    0 5 Отговор

    До коментар #193 от "Даа бе":

    и фашизма в Украйна, се виждат от действията! А в лъжите ви опростачени деца, се вижда злото на света САЩ! Не спирайте да показвате, че САЩ са най голямото зло на света, правещи от държави като Украйна фашисти и терористи! Хората трябва да знаят за злото на света САЩ!
  • 212 ГЛЕДАМ

    0 0 Отговор

    До коментар #208 от "едната гледна точка":

    Сам БСТВ.....НА дрогарите телевизията.
  • 213 Свен

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Книжните":

    Ти пък си водел Специалисте по всичко!
  • 214 Русия....злото на света

    4 3 Отговор
    и фашизма в Русия, се виждат от действията! А в лъжите ви опростачени деца, се вижда злото на света Русия! Не спирайте да показвате, че Русия са най голямото зло на света, правещи от държави като Украйна фашисти и терористи! Хората трябва да знаят за злото на света РУСИЯ!

    Коментиран от #256

  • 215 Решено

    7 2 Отговор
    Ушанки решено е
    Русия се закрива и за вас ще бъде по добре също
  • 216 Така е

    3 4 Отговор

    До коментар #201 от "Без фашиста путин":

    Без фашиста зеленски, създаден от злото на света САЩ, война в Украйна нямаше да има, нямаше да е по малка, нямаше да са загинали стотици хиляди! И без злото на света САЩ и опростачени деца като теб нямаше да има! Не спирай да покзаваш, че няма по голямо зло на света от САЩ! Хората трябва да знаят!
  • 217 А така

    4 3 Отговор
    Без фашиста путин, създаден от злото на света РУСИЯ, война в Украйна нямаше да има, нямаше да е по малка, нямаше да са загинали стотици хиляди! И без злото на света РУСИЯ и опростачени деца като теб нямаше да има! Не спирай да покзаваш, че няма по голямо зло на света от РУСИЯ! Хората трябва да знаят

    Коментиран от #220

  • 218 Шошо

    2 1 Отговор

    До коментар #210 от "Стига бе":

    Да ти дам пистолет и да те застрелям с пистолет са две напълно различни неща.
  • 219 Хохохо

    7 1 Отговор

    До коментар #22 от "ха ха ха смешко":

    Затова ли буксува 2 години на 50 км от границата? Виж за екипировката съм съгласен, но тая екипировка се състои главно от водка.
  • 220 Не спирай да показваш

    0 4 Отговор

    До коментар #217 от "А така":

    че опростачено дете от злото на света САЩ, няма интелект и коментар да напише и може само да краде и лъже!

    Коментиран от #230

  • 221 той човека си е казал мнението..

    0 2 Отговор
    който разбрал,разбрал,
    който иска вярва,който не иска не вярва.
    поговорката е ,,Прост народ,слаба държава,,

    Коментиран от #228

  • 222 Знаеш ли

    5 0 Отговор
    че опростачено дете от злото на света РУСИЯ, няма интелект и коментар да напише и може само да краде и лъже!
  • 223 Империя на злото

    7 1 Отговор
    Няма по големи убийци и мародери от болшевиките Примери милиони
  • 224 НИЕ СМЕ НАТО

    5 2 Отговор
    Спряхме Путин. НАТОВСКО оръжие изби близо 300 000 рашисти....що да не си спретнем едно учение....
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 ПО ДОБРЕ УЧЕНИЕ

    6 0 Отговор
    Отколкото агресия срещу други държави.....като РУСИЯ.
  • 227 НИЕ СМЕ НАТО

    5 1 Отговор
    Ше си прайм учения когато си искаме....та нали ние накарахме Путин сега да се окопава дълбоко, дълбоко...
  • 228 Така е

    2 1 Отговор

    До коментар #221 от "той човека си е казал мнението..":

    И ти си неоспоримото доказателство за това!Радостното е, че сте много малко и нищо не зависи от вас!! А ти този за човек ли го броиш?
  • 229 РУСИЯ....ДНЕШНИЯТ АГРЕСОР

    4 3 Отговор
    Само НАТО я спира, да не си разиграва коня.
  • 230 Даа бе

    2 1 Отговор

    До коментар #220 от "Не спирай да показваш":

    И ти не спирай да си показваш глупостта."Печелиш" страшно много!!!

    Коментиран от #244

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Селянин

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тагаренко":

    Този се дръвчи и таралежи,ама яко му треперят мартинките!
  • 234 То агитката на Динамо Киев

    6 1 Отговор
    ги прави смешни !
    Пък се перчат на НАТО !
    Левски София запад
  • 235 За две години Втората

    7 1 Отговор
    е напреднала с 3 сантиметра!
    Измерено с линийка за първи клас!
    Миглена от Тервел
  • 236 ТаХаренко

    0 5 Отговор
    И ние не се плашим щото имаме хартиени самолети.

    Коментиран от #240

  • 237 Така ли бе

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Книжните":

    "Книжния", като си прочел много книги,защо не си вдянал .че ако не беше помощта на САЩ и Великобритания през ВСВ,сега в Кремъл щяха да говорят на немски език?
  • 238 НИЕ СМЕ НАТО

    2 0 Отговор
    Ше си прайм на наша територия квот си искаме, или требе да питаме путлеристите...
  • 239 сашо

    1 4 Отговор
    Тая Световна престъпна Легална организация наречена НАТО дойде от Берлин - Александърплац до Руските граници . Сякаш това не е достатъчно и сега провежда най- голямата в историята с 90 хилядна армия маневри това не е сплашване - това е подготовка за военен конфликт. Англосаксонската сган е готова да пожертва Европа смятайки както при ВСВ ще излязат пак победители .Човечеството е изправен пред нов Световен конфликт който може и да е последната война . Ако се разпадне тая престъпна сган наречеnа Америка ще настъпи нова ера мир и спокойствие на планетата .

    Коментиран от #241, #243

  • 240 ВАЖНО Е КВО ИМА НАТО

    2 0 Отговор

    До коментар #236 от "ТаХаренко":

    Техните не са хартиени....
  • 241 САШО, ДРУГАРЮ

    5 1 Отговор

    До коментар #239 от "сашо":

    Не НАТО се разшири на изток, а изтока се разшири към...НАТО...що ли....щото не щат да да руски губернии
  • 242 Диди

    7 4 Отговор

    До коментар #29 от "луда крава":

    Само Русия ли е ядрена сила? Путин е предупреден,че още преди да достигне до ядреното оръжие,ще бъде унищожен.Руската,мръсна сган винаги е заплашвала,с цел всяване на страх на човечеството. А вие русофилите защитавате собственият си убиец. Шизофрения.

    Коментиран от #269, #275

  • 243 САШО, ДРУГАРЮ

    6 2 Отговор

    До коментар #239 от "сашо":

    САЩ СЕ РАЗПАДАТ ОТ 250 ГОДИНИ...ама май СССР и соца се разпаднаха....що ли?????
  • 244 Няма да се притесняваш

    0 5 Отговор

    До коментар #230 от "Даа бе":

    Няма да спирам да показвам истината и опростачените деца на злото на света САЩ, защото това е дъно в обществото, сеещо зло по света!
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 красавец

    2 1 Отговор

    До коментар #245 от "Качамаков":

    Аз имъм четри!

    Коментиран от #252

  • 247 Руснак

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Азовстал":

    Е ми Ние ги изненадахме за това дадохме толкова малко жертви От 300-350 хиляди загинаха около 100 водника а другите бяха изгорени в подвижните екарисажи С една дума те останаха в Украина /ще ги пишем дезертьори/ за да не получат семеиствата им пари
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Ейййй

    6 1 Отговор
    Ма кой изобщо може да уплаши чугуна москал, за който човешкият живот няма ценност? Собствен и чужд. Няма кой.
  • 250 Р.К.И.

    4 0 Отговор
    " ... необузданото увеличаване на военните разходи ..." В САЩ военният бюджет е 2%, в РФ - 50%.
  • 251 факуса

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "ЖУКОВ":

    Шъ гу дуам нъ Пyтлep и шъ гълтaм белтък🤥🍶
  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Качамаков

    1 2 Отговор

    До коментар #252 от "факуса":

    Аз си приготвих пета. Чакам БРАТУШКИТЕ!
  • 254 нато няма право

    2 2 Отговор
    на съществуване според международни споразумения от началото на 90-те години. Решението беше да се закрият Варшавският договор и нато. Първият беше закрит, както беше сломено и всичко от соца, а натото остана и започнаха да му търсят работа. От кого отбраняват света, след като те са оръжието на краварите, които имат над ДЕВЕТСТОТИН военни бази по света по тяхно признание? Намериха я в разбиване на бивша Югославия. А краварите са доста активни и изобретателни в тази област. Наскоро висяха от колесниците на хеликоптери, напускайки спешно Афганистан и оставяйки цялата бойна техника там на талибаните.
    СЕГА ЩЕ ВИДИМ!

    Коментиран от #258, #272

  • 255 Соц другар

    2 3 Отговор
    Няма да спирам да показвам истината и опростачените деца на злото на света РУСИЯ, защото това е дъно в обществото, сеещо зло по света!

    Коментиран от #257, #259

  • 256 Кат Русия няма втора,

    2 3 Отговор

    До коментар #214 от "Русия....злото на света":

    тъй могъща на света - казва класикът БЪЛГАРИН!

    Наполеон: Ще разбия Русия! Резултат - Франция губи. Хитлер: Ще разбия Русия! Резултат - 1945 руснаците са в Берлин. Запада 2022: Русия ще се пречупи! Резултат - Запада пика срещу вятъра със санкциите си и не може да бутне грам Русия. Помощта за усрайна намалява. Цените нагоре.
  • 257 Дайте да поразсъждаваме малко.

    3 2 Отговор

    До коментар #255 от "Соц другар":

    СССР или неговият приемник Русия даде безвъзмезна свобода на останалите републики, въпреки че всички до една (не съм сигурен само за Азербайджан) гласуваха за цялостност на държавите от ОНД, дори и Украйна и западните области. Няма значение, дадоха им шанс на самостоятелност, като за Русия останаха всички негативи във вид на заеми и пр. Сега, когато част от така наречената държава УКР не пожела да съществува в нейните граници и пожела автономност, урките станаха големи "собственици ", готови да избиват всичко, което се движи заради чужда земя (защо чужда ?) Аз смятам, че земята е на тези хора, които живеят на нея, или по ред на номерата с правото - човек, квартал, град, област и така докато стигнем до държава, така че хората от Донбас са с пълното право да поискат автономност.

    Коментиран от #260

  • 258 ДРУГАРЮ

    2 0 Отговор

    До коментар #254 от "нато няма право":

    Варшавския договор не се закри, той се РАЗПАДНА, заедно със СССР и соца.......а такъв договор няма, за закриване на НАТО....
  • 259 Факт

    1 2 Отговор

    До коментар #255 от "Соц другар":

    Само опростачено дете от злото на света САЩ, няма интелект да напише собствен коментар, а краде чужд! Не спирай да ни показваш какво дъно е злото на света САЩ!

    Коментиран от #261

  • 260 тролчетата от козяк

    1 2 Отговор

    До коментар #257 от "Дайте да поразсъждаваме малко.":

    въобще не повдигат въпроса (дали го знаят?) за борбата на каталуня да получи независимост, на Шотландия, на Тирол, на щата ТЕНЕСИ от десетки години???? Но както са били по време на соца - безпределно предани на Живков и Брежнев, сега са така предани на бай дънЧО и акушерката.

    Коментиран от #264, #267

  • 261 не излиза сметката

    2 2 Отговор

    До коментар #259 от "Факт":

    сащ + нато + 20 милиона евреи
    срещу 2 милиарда мюсюлмани, 150 милиона руски, 1.5 милиард индийци, 500 милиона латиноамериканци и 1.4 милиард китайци......

    Коментиран от #263, #266

  • 262 Соц другар

    1 1 Отговор
    Само опростачено дете от злото на света РУСИЯ, няма интелект да напише собствен коментар, а краде чужд! Не спирай да ни показваш какво дъно е злото на света РУСИЯ!
  • 263 КОЛИЧЕСТВОТО

    2 0 Отговор

    До коментар #261 от "не излиза сметката":

    Не прави....качество....за китайците не бъди сигурен...искат си Сибир
  • 264 ДА НЕ ГОВОРИМ

    1 0 Отговор

    До коментар #260 от "тролчетата от козяк":

    Колко руски републики искат независимост
  • 265 НАТОВСКО ОРЪЖИЕ

    2 0 Отговор
    Трепе рашистите....натовци на сухо и топло, гледат сеира на могучая.
  • 266 Реалността

    4 0 Отговор

    До коментар #261 от "не излиза сметката":

    Не излиза сметката,защото си неграмотен русофилски продажник.Смешно как от отчаяност,че русия е последна дупка на кавала се опитваш да вкарваш и още държави в конфликт.Въобще не си прави такива смешни сметки и илюзии.Никоя от държавите или регионите които си изброил няма да вземе страната на русия,ако се стигне до избор,а и никой не иска конфликт заради някаква безмислена държава като русия от която идват само конфликти и нищо полезно за света.Реалните отритнати от света държави които ще застанат на страна на русия са едва 4-5 и те са Сирия,Северна Корея,Беларус и Еритрея.Никой друг.Русия е бита карта,а Китай никога няма да застане срещу САЩ заради някакво проблемно джудже като русия

    Коментиран от #268

  • 267 Рико Анаграмата

    1 3 Отговор

    До коментар #260 от "тролчетата от козяк":

    Да живее независим Тексас.След независимоста смятам да се преместя там,ако и ние не се присъединим към тях.Имаме все пак обща граница на югоизток.
  • 268 Реалноста

    2 2 Отговор

    До коментар #266 от "Реалността":

    Е че си един тъъпп ка путт на издръжка на Маман Галя ,но скоро финансирането спира и сенвръщаш обратно на кофите.
  • 269 реру

    1 2 Отговор

    До коментар #242 от "Диди":

    Мръсна е на май каати умрррисннатаа шуннн дафераа.
  • 270 Точно

    5 1 Отговор

    До коментар #27 от "Бай Натю":

    Путин да бяга овреме в Хага. Че набарат ли го неговите директно го пращат зад полярния кръг да смени Навални.

    Коментиран от #276

  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 272 Така де

    2 2 Отговор

    До коментар #254 от "нато няма право":

    Никой не е карал Русия да разпуска Варшавския договор. Просто руснаците изтърваха положението. Сега да се оправят сами срещу НАТО.

    Коментиран от #273

  • 273 Те си се оправят

    0 4 Отговор

    До коментар #272 от "Така де":

    Въпроса е ние какво правим в НАТО, занимаващо се с войни и интриги по света?
  • 274 ЕЙ КЕЛЕМЕТА

    1 4 Отговор
    НАТО СА ПЪЛНИ ЖАЛКАРИ...РУСИЯ Е ВЕЛИКА..
  • 275 ЕЙ КЕЛЕМЕ

    1 2 Отговор

    До коментар #242 от "Диди":

    ДИДИ ЛИ СИ ИЛИ ДИДКО БИБИТКО ТАМ НЯКАКЪВ..НА КАКВИ НАРКОТИЦИ СИ ВЕ ЧАДО...АХАХАХАХА
  • 276 Тити

    0 2 Отговор

    До коментар #270 от "Точно":

    Бягай ти да носиш много по здрави на Светльо Ултраса.
  • 277 Койчо

    0 1 Отговор
    Вероятно запада усеща капитулацията на Украйна и се готви да укрепи източната граница ,че не се знае след капитулацията на чия страна ще са Украйнците.....
  • 278 НИЕ СМЕ НАТО

    0 0 Отговор
    Иначе Путин да ни е забърсал, както искат русофилите.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания