Last news in Fakti
  Тема: Украйна

25 Януари, 2024 15:37 3 720 80

Какво се знае за сваления Ил-76 и украинските пленници

  • ил-76-
  • самолет-
  • война-
  • русия-
  • володимир зеленски-
  • украйна-
  • белгородска област-
  • войници-
  • пленници

Имало ли е вътре пленени украински войници?

Какво се знае за сваления Ил-76 и украинските пленници - 1
Снимка: Shutterstock

По първоначална информация на руското министерство на отбраната сваленият в Белгородска област военен самолет Ил-76 е превозвал 65 пленени украински войници. На борда са били и още 6 души екипаж и трима, които са съпровождали военнопленниците, информират от Москва. Оцелели при катастрофата няма.

От Кремъл заявиха, че украинските войници е трябвало да бъдат разменени за руски военнопленници в Украйна. Освен това, според руската информационна агенция "РИА Новости", ръководителят на комисията по отбрана към руската Държавна дума Андрей Картапалов е заявил, че се допуска, че разбилият се Ил-76 е бил следван от друг самолет с 80 затворници на борда, който "е имал време да обърне".

Още новини от Украйна

Какво се случи: версията на Москва

Според руското министерство на отбраната самолетът е бил свален от Украйна, за да "обвинят Русия, че е убила украинските военни". Проправителствените руски медии и блогъри започнаха активно да лансират тази версия. Главният редактор на руския държавен телевизионен канал Russia Today Маргарита Симонян дори публикува списък на украинските военнопленници, за които се твърди, че са били на борда на самолета. Впоследствие от проекта "Wartears", който събира данни за военнопленниците, откриха в публикувания от Симонян списък името на военен, който вече е бил върнат по-рано.

"Все още не е напълно изяснено какво се е случило, едва вчера следователите започнаха да изследват останките на самолета", коментира говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. В същото време той нарече катастрофата "чудовищен акт" и се затрудни да каже как тя ще се отрази на размяната на военнопленници между Русия и Украйна. В сряда обаче бившият руски президент и настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев нарече ситуацията с инцидента с Ил-76 "резултат от вътрешнополитическа борба" на елитите в Украйна. А Картаполов заяви, че в размяната на пленници между Русия и Украйна "изглежда ще има пауза".

Каква е версията на Киев?

Според украинските медии руският самолет е превозвал ракети за ракетните системи С-300, с които руските войски напоследък активно обстрелват Харковска област от района на Белгород. Първоначално украинският сайт "Украинская правда" цитира източник от въоръжените сили, според когото унищожаването на самолета е дело на украинските части, но по-късно съобщи, че друг източник не потвърждава тази информация. Украинските власти дълго време не коментираха самолетната катастрофа. По-късно омбудсманът Дмитро Лубинец и координационният щаб по размяна на военнопленници съобщиха в Телеграм, че се проверява руската информация за военнопленници на борда на самолета. "Отбелязваме, че врагът активно провежда информационни спецоперации, насочени срещу Украйна, които имат за цел да дестабилизират украинското общество", заявиха от щаба.

Какво казват от украинската армия?

Впоследствие Главното разузнавателно управление (ГРУ) на Министерството на отбраната на Украйна заяви, че на 24 януари наистина е била планирана размяна на пленници, но тя не се е състояла. "Според руската страна това се е случило в резултат на свалянето на руския самолет, за който се твърди, че е превозвал наши затворници. Понастоящем Украйна не разполага с надеждна и изчерпателна информация относно това колко души и кой точно е бил на борда на самолета."

В изявлението се посочва и това: че руснаците не са информирали украинската страна за необходимостта от осигуряване на безопасността на въздушното пространство в участъка около град Белгород в определен период от време, както са правили многократно в миналото, нито пък са информирали за транспорта, маршрутите и начина, по който ще бъдат върнати пленниците. Според Киев това може да означава, че Русия е предприела умишлени действия с цел да застраши живота и безопасността на пленниците, а това застрашава целия процес на обмен.

От украинската армия публикуваха и изявление, че предприемат всички възможни мерки за спиране на руските удари срещу Харковска област. За сваления самолет не се споменава нищо, но в изявлението се казва, че се "следят в детайли точките на изстрелване на ракети и логистиката на тяхната доставка, особено при използването на военнотранспортни самолети".

Каква е версията на разследващите журналисти?

В същото време редица медии разпространяват напълно различна версия за инцидента. Редица разследващи издания от Русия и Украйна съобщиха, че руският самолет е летял в обратна посока - от границата с Украйна, а не към нея. Те стигат до това заключение, след като анализират кадрите от катастрофата на самолета, които бяха разпространени в интернет.

В същото време проправителствените руски медии се позовават на показанията на многобройни свидетели на катастрофата на Ил-76 в село Яблоново, които твърдят, че са видели горящия самолет да променя курса си и да се отдалечава от селото, след което се разбива в полето. Според разследващия колектив Pandora's Box самолетът Ил-76 е летял през Египет, Саудитска Арабия, Червено море и Иран, преди да се озове в Белгородска област. Той изчезва от радарите близо до Сирия, преди да се появи отново в Белгород, твърдят журналистите. "По всичко личи, че той е пренасял оръжия от Близкия изток. Засега няма индикации, че на борда може да е имало пленници", казват украинските разследващи журналисти.

"Руснаците си играят с живота на украинските пленници"

Късно вечерта на 24 януари украинският президент Володимир Зеленски заяви в традиционното си видеообръщение, че Украйна ще настоява за международно разследване на обстоятелствата около катастрофата на руския военнотранспортен самолет в Белгородска област. Според Зеленски "е необходимо да се установят всички ясни факти. Доколкото е възможно, като се има предвид, че свалянето на самолета е станало на руска територия - извън нашия контрол". "Очевидно е, че руснаците си играят с живота на украинските затворници, с чувствата на роднините и с емоциите на нашето общество", заяви Зеленски, без да назовава версии за това по каква причина може да е паднал руският самолет.

Автори: Лилия Ржеутская | Генадий Темелков


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    19 27 Отговор
    какво се знае за Пригожин , самолета? кой го свали?

    Коментиран от #12, #16, #27

  • 2 Акула

    51 13 Отговор
    Украйна са го Свалили

    Коментиран от #29, #31, #32, #35, #36, #38, #41

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ОТНОВО

    54 9 Отговор
    ПРОПАГАНДАТА НА ЗАГНИЛЯТ ЗАПАД РАБОТИ

    Коментиран от #74

  • 5 Дън Бай

    43 4 Отговор
    Обяснение за едноклетъчни.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Историк

    19 36 Отговор
    "Имало ли е вътре украински военопленници"?

    Кратък отговор: "не".

    По-дълъг отговор" "очевидно и доказано - не".

    Коментиран от #17, #42

  • 8 Абе

    51 11 Отговор
    Има клипове на тези които са били в самолета ....при предаването си са били недоволни от Зеленски и ръководството. Пред камера си казват неволите и как насилствено са хвърлени на фронта Някой казват, че са изоставяни на фронта от командирите си. Абе неудобни са било за киевския режим . Ясна работата.

    Коментиран от #15

  • 9 има много новинихем важни

    25 6 Отговор
    а хем на 180 градуса . Объркват търсителите на истината . Кенеди като го гръмнаха в далас казаха за 5-6 теории че били конспирация - цру , мафията , кгб , българин участвал в разтрела, 3 ма стрелци били . хахахахаха за 60 боклука , на кой му пука . трепали на окопите хора и се предали . сега предали богу дух . издали окопите къде са .
  • 10 Русофил

    15 35 Отговор
    Какво се знае - един руски голям товарен самолет по-малко.
  • 11 изчезнал бил

    21 17 Отговор
    от радарите и никой не го е видял, изведнъж се телепортирал над белгород?!? май пак ни имат за амсалаци!
  • 12 РЕАЛИСТ

    9 7 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Някой, като убиецът на Алексей Петров. И двамата съмнителни бизнесмени, по-скоро криминални типове. Алчни за пари и власт, не осъзнавайки кога надскочиха възможностите си.
  • 13 Хмхмхм

    37 8 Отговор
    Нациста зелен си изтрепа народа. Това се знае
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Акула

    9 5 Отговор

    До коментар #8 от "Абе":

    Логично
  • 16 Гошо

    26 9 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    А бе завре си Зеленски ракета със закъснител в задника Изглежда "Перушенко "ще натисне копчето Разбира се първо, щатска благословия ще има
  • 17 и как се доказа

    31 9 Отговор

    До коментар #7 от "Историк":

    умнико?!? щото така казват украинците, които първо го свалиха, сетне се скриха, сетне пак го свалиха ама пълен с ракети, сега пък искат разследване?!? умен си по цялата глава!

    Коментиран от #21

  • 18 Гориил

    32 6 Отговор
    Този инцидент ще замрази и забави всякакви контакти за обмен на затворници и следователно ще забави за неопределено време опитите за започване на политически преговори. За да предотвратите мирните преговори, вие взривихте Северен поток. За да провалите шансовете за преговори, вие свалихте самолет, превозващ военнопленници. Вашето началство доведе ситуацията до абсолютна задънена улица. Русия е готова да води война десетилетия. Тази война е изгодна за американците. Страните от ЕС ще пострадат, защото нямат неограничени ресурси и ще бъдат принудени да намалят субсидиите за развитие, растеж, социална подкрепа, икономика и селско стопанство.
  • 19 Какво

    32 4 Отговор
    де знае за 11 септември. Че не е умрял нито един евреин. Стоманата се стопила, но паспорта на Бин Ладен- не.
  • 20 ...

    15 30 Отговор
    То е ясно че руснаците за пореден път пускат опашати лъжи. Трябва да си много прост да им вярва човек.
    Те и преди 2 години нямаха никакво намерение да нападат Украйна (според Лавров), само правили учения. После не ги нападнали, нямало война. Някаква си операция... с дронове и ракети по болници, училища и молове. вЕрвайте им бе... ма първо се лоботомирайте, че ще имате главоболие от лъжите им
  • 21 Историк

    47 32 Отговор

    До коментар #17 от "и как се доказа":

    Как се доказа?

    Факти доказващи фалшификацията, която руската версия представлява

    > самолетът е летял от Иран, през Сирия и Египет за Русия. В Иран няма “украински военопленници” (доказателство от системата за проследяване на полетите)

    > тежък транспортен самолет не се използва за превозване на малка група от уговорени за размяна, която можеда се побере в два автобуса

    > самолетът е летял ОТ Белгород не КЪМ (видеодоказателство)

    > в момента на свалянето си самолетът е летял в СЕВЕРОИЗТОЧНА посока към ВЪТРЕШНОСТТА на Русия. Това директно опровергава лъжата, че на него може да има украински военопленници, които да се извозват за размяна

    > списъка с “пътниците”, представен от руските фашисти включва украински военопленници, които са били разменени на 3ти януари (доказателство - списъка представен от руските власти, и посочените 16 украински военопленици присъстващи в него, които са били разменени на 3ти януари)

    > снимките не показват никакви следи от множество загинали при катастрофата

    > на пожарникари, спасители и нормлани разследващи органи е ЗАБРАНЕН достъпа до района. Той е ИЗЦЯЛО ОТЦЕПЕН от ФСБ. Класическа подготовка за нови фалшификации и укриване на реални факти

    > според руските твърдения тези уж транспортирани са били охранявани от трима! руски представители, което противоречи на всички доказателства налични за други такива размени в тази война досега

    Доказан фейк.

    Коментиран от #28, #56, #60

  • 22 Абе

    13 24 Отговор
    Кой ще се харчи да превозва военопленници със самолет от маХната си, при положение, че ги държат в окупираните територии за да ги ползват като "жив щит"?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Знае се, че

    10 6 Отговор
    нищо не се знае...
  • 25 Гориил

    21 13 Отговор
    Войната източва ресурсите на Европа. По същество Украйна е обратно броене на часовете и минутите на Европа до Страшния съд. Без ресурси Европа е обречена.

    Коментиран от #26

  • 26 Ллл

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Гориил":

    Не съм усетил.
  • 27 100% не е имало никакви пленници...

    30 22 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Явно и рашистите не знаят какво е станало, но вероятно сами са го свалили за да скрият някоя кражба на дронове или ракети.

    Единствено сигурно е, че лъжат...
  • 28 Това е безспорен

    21 7 Отговор

    До коментар #21 от "Историк":

    Факт.

    Коментиран от #39, #52

  • 29 Разкрит

    10 11 Отговор

    До коментар #2 от "Акула":

    Украйна са свалили рашисткия самолет както и почти цялата им авиация досега! Може да си глухоням, инсултиран ,девствен, дърта 64 годишна развалина но и ти си разбрал че Украйна сваля руските самолети

    Коментиран от #70

  • 30 Факт е,

    26 3 Отговор
    " В същото време проправителствените руски медии се позовават на показанията на многобройни свидетели на катастрофата на Ил-76 в село Яблоново, които твърдят, че са видели горящия самолет да променя курса си и да се отдалечава от селото, след което се разбива в полето..."

    Ами това е НОРМАЛНО за летци - герои, които разбирайки неизбежното правят всичко възможно да отдалечат самолета от населеното място за да не загинат мирни граждани !

    Россию умом не понять...
  • 31 Пастор CTAМАT c МАГAРETO

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Акула":

    Сега Акула ли стана глуха болна инвалидизирана развалина? Колкото и ника да смениш Козлодуйския наказан от съдбата инвалид си и смърдиш смърдиш
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 !!!?

    17 14 Отговор
    Който вярва на Кремъл вярва в задгробния живот !
    Военнотраспортният ИЛ-76 наричан "летяща казарма", с товароподемност от 28 до 60 тона, пътува от Иран през Египет и Сирия за да достави не всичките 145, а само 65 украински военнопленници заедно с 6 души екипаж до Белгород за размяна с руски военнопленници !!!?

    Коментиран от #61

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Козлодуйска мъртва болна развалина

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Акула":

    Благодари на увисналия си спаружен и на провидението че си се родил повреден и импотентен , че никога не си бил с жена, че дори не си и виждал никога гола жена на живо , че си глухоням инвалид и инсултиран, че си нямал никога социален живот, че си дърта 64 годишна развалина, ей затова благодари за полезната статия глухоняма инвалидизирана и инсултирана п0мия
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бесен-_ Язовец

    2 3 Отговор

    До коментар #34 от "Бай курти 48 год.ерген - 24 г. Ваш Лидер":

    Той е същия болник дърт господин лидер!
    Вальо глухонемия , дърта 64- годишна болна развалина , един ТЕЛК-аджия на който от инвалидната му пенсия се пада за 1 дюнер на ден. Девствен, никога не виждал гола жена на живо , без семейство и деца! Сврян в една стаичка в кирпичен коптор, с памперс и инхалатор. Да се убива и отърва от мъките . Всеки тук го гаври, един няма дори който да му съчувства, само унижение и подбив. Всеки друг на негово място би сложил край на мъките си .
  • 38 Хахахаха

    15 9 Отговор

    До коментар #2 от "Акула":

    Украйна са го свалили, но на борда не е имало пленници. Тази новина за пленниците е руска, за да се създаде проблем в Украйна с това,че са свалили самолета.
  • 39 Това е безспорен

    5 2 Отговор

    До коментар #28 от "Това е безспорен":

    Истерик Глу.. ... ак
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Разкрит

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "Акула":

    Ей глухия инсултиран инвалид с пълен с фекалии памперс! За кое благодариш като никога не си виждал гола жена на живо? Немощен болник, девствен, самотен, глухар и инвалидизиран и инсултиран Наистина са прави колегите да се отърваш от мъките, няма смисъл да се мъчиш повече. Вярно ще ни липсва изрод като тебе но поне ти ще си се отървал и ще си на едно по добро място.
  • 42 Само питам

    9 7 Отговор

    До коментар #7 от "Историк":

    Историчаре,къде са ти доказателствата? Даже Козяк още не са ги получили от УНИАН.

    Коментиран от #79

  • 43 Какво се знае за сваления Ил-76

    12 11 Отговор
    DW с този си пореден "професионално" същит пасквил, не цели да научите нещо, а се е напънал, да ви принуди да не знаете нищо. И да ви обърка с внушения.

    Паниката от украинската трагична излагация е огромна и всички медии са на барикадата с бояджийски четки в ръка.

    Коментиран от #50

  • 44 Стойко

    14 15 Отговор
    Прекрасна новина! Да въоръжените сили на Украйна свалиха руския военен транспортен самолет с 9 души екипаж и 450 ирански дрона "Шахед" и 150 ракетни установки С-300...Украйна го свали не някой друг! Слава

    Коментиран от #51

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Коментар

    12 7 Отговор
    Щом като гьобелсовата медия DW подктепя укронацистите и им слага е устата това "Отбелязваме, че врагът активно провежда информационни спецоперации, насочени срещу Украйна, които имат за цел да дестабилизират украинското общество", заявиха от щаба" ,значи че сценарият за свалянето на самолета е планиран доста отдавна и се е чакало появата на самолета.
    Западните сатанисти и фашисти само това си могат.
    Да всяват терор ,да организират преврати ,да създават терористични групировки ,като талибаните,Ислямски джихат и други такива.
    Даже бабата Клинън си го призна ,че използват тези терористични групировки за интересите на краварите.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Я кажи, защо менте диктатора

    13 7 Отговор

    До коментар #43 от "Какво се знае за сваления Ил-76":

    не се е изказал по въпроса! 😂

    Явно в Кремъл знаят, че ще сгафи за пореден път и са му забранили да пляска глупости. 😂

    Коментиран от #63

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Само питам

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "Това е безспорен":

    Кое?

    Коментиран от #55

  • 53 Много е просто

    6 8 Отговор
    И на укрите не им е лесно. Те знаят че не са свалили самолет с военнопленници. Но ако почнат много да говорят за това. Знаят че ще започнат да умират военнопленниците от руския списък. Точно заради това ще си мълчат. Ще се правят на виновни и тн.
  • 54 Стамат Мага Рето

    2 3 Отговор

    До коментар #32 от "Механик":

    Илианчо Илиин Мокрия,вече седмица не съм те прохождал с големия разширител и взеха да ти избиват чевиите.Вземай гръка Алкеос и заповядайте на вибротерапия.
  • 55 Сарказъм

    5 5 Отговор

    До коментар #52 от "Само питам":

    Мисля че се бъзика. Историчаря е събрал всички опорки които бълнаха украинците, когато осъзнаха, че са стреляли по самолет с техни хора. Радостта им от поредната победа се изпари набързо.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Бате Гойко

    8 4 Отговор
    Руснаците май наистина ще излезе, че са глупаци, ако още вярват на обективно МЕЖДУНАРОДНО разследване !!! Някой вярва ли, че американци ще се съгласят на такова разследване при подобна ситуация. Най - много да се извинят с едно SORRY и "ние скърбим за жертвите". Англосаксите никога не се извиняват. Уж онзи международен ред си бил отишъл по думите на Путин, ама продължават да залагат на неговите правила писани от англосаксонци. Затова и ще ги мачкат. Израел им доказва как се защитават национални интереси. Бате Гойко – СЪЩО : „СО КРОТЦЕ, СО БЛАГО, А ПОСЛЕ СО ДРЪВО У ГЛАВО“ !!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 тз тз тз тз

    7 3 Отговор
    Да прекарваш военнопленници със самолет на място дето бие пво. Е като да ги пратиш да се прибират през минното поле.

    Коментиран от #64, #65

  • 60 Стойко

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "Историк":

    Не се задълбавай много,ще претовариш и без това дъртия си спаружен мозък или квото там е останало.
  • 61 Уау картинка

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "!!!?":

    А може би не всички са ги държали на едно и също място, поради което 2 самолета вместо един? Още не са изстинали отломките ама всички са много убедени какво било и какво не било.
  • 62 Мутата

    8 6 Отговор
    Трябва да изразя тъжната си гледна точка за украинския човек той има толкова слаба мозъчна система, че не е в състояние да възприема реалността като такава. . Академик Павлов. За украинския ум. 1932 г
  • 63 Какво се знае за сваления Ил-76

    9 4 Отговор

    До коментар #50 от "Я кажи, защо менте диктатора":

    Важното е че истинския диктатор се е изказал и пак без никакъв гаф:

    " "Очевидно е, че руснаците си играят с живота на украинските затворници, с чувствата на роднините и с емоциите на нашето общество", заяви Зеленски, без да назовава версии за това по каква причина може да е паднал руският самолет."

    Но пък DW ви спусна достатъчно версии-опорки! Действайте! Ако не стигнат или не свършат работа, чакайте нови от британското разузнаване или Базирания Мозъчен Тръст. Сега ги умуват!
  • 64 Същият въпрос!

    1 4 Отговор

    До коментар #59 от "тз тз тз тз":

    Какво търсеше Малайзийският самолет,в зоната на военни действия...?!

    Коментиран от #66

  • 65 Аман

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "тз тз тз тз":

    На 3-ти януари нямаше проблем да ги закарат със самолет. Нищо им нямаше тогава на чиляците.
  • 66 хахах

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "Същият въпрос!":

    Виж как знаеш че пво го е свалило. А лъжеше всички че бил укросамолет
  • 67 ВСУ

    3 6 Отговор
    Владимир Лотницки, военнослужещ от украинските въоръжени сили, който се предаде в руски плен, нарече пленничеството единствената възможност за оцеляване, тъй като личният състав в частите на украинските въоръжени сили е с лоша подготовка, а войниците нямат модерно оборудване.

    „Нашата 110-а бригада, мисля, не беше готова. Няма достатъчно технологии. Има много хора, които изобщо не са преминали обучение. Нашето стрелково оръжие е на нивото на Съветския съюз – тоест там няма нищо ново. Смятам обещаните от Брадли за история на моята баба“, каза боецът във видео, публикувано от канала Telegram на руското министерство на отбраната.

    Коментиран от #68, #71

  • 68 Дрън дрън

    5 1 Отговор

    До коментар #67 от "ВСУ":

    дрън дрън на празна тенджара
  • 69 Иванушка 🇷🇺

    10 8 Отговор
    "...самолетът е за да обвинят Русия, че е убила украинските военни .."

    Много странен и изключително скъп начин за да убиеш купчина укроплъхове. Ако Русия искаше да го стори би ги убила без никой да разбере. Страшно иди@тска теза достойна за болния укромозък. Второ военнопленици винаги са нужни за евентуална размяна. Трето договорените руски военнопленици са били повече от украинските, защо Русия ще саботира и то по такъв скъп начин такава изгодна за нея размяна ?
  • 70 Акула

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "Разкрит":

    Бъркаш и Грешиш Нито съм глухоням Нито Съм на 64 Години на Години Съм по Млад и от теб и Последно нямам инсулт и не се Подигравай на Такива Хора Защото Животът е Кръговрат а и Има Карма и Всичко се Връща Вие Явно ненавиждате Хора Които са индвалиди но сие за Ваша си Сметка
  • 71 Хаха

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "ВСУ":

    Верно ли ?
  • 72 Печелим от санкциите

    4 4 Отговор
    Санкциите работят. Урсула запали Европа. Стачки, блокирани пътища, Германия, Франция и така нататък. Слава на Европа............
    Слава на урсула......
    Слава на Шенген.........

    Коментиран от #75

  • 73 Точно

    1 0 Отговор
    Лъжата - основна характеристика на руснака.
  • 74 Отново я

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ОТНОВО":

    Западат нека си загнива. Какво толкова си го зажалил. Важното е Русия да цъфти и да вързва!
  • 75 Печелиш я

    0 1 Отговор

    До коментар #72 от "Печелим от санкциите":

    В Русия стачки няма, щото всички обичат Путин.
  • 76 Турбодизел

    0 2 Отговор
    За тия пичове свалянето на грешния самолет е национален спорт.

    Коментиран от #77

  • 77 Сателит

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "Турбодизел":

    Свален е точният самолет.Следен е откъде какво товари.Обикалял е държави,на които другарите са продавали ракети в миналото.Сега си ги купуват обратно,защото са им необходими.Със сигурност има и снимки от военните сателити на оборудването,натоварено в самолета.Перфектна операция на съюзниците на Украйна!Жалко за военните от списъка,сега трябва да бъдат убити,защото официално вече са мъртви-загинали при самолетна катастрофа.Отвратен съм от Кремълския цинизъм!
  • 78 Къде са

    2 0 Отговор
    Къде са телата !? Видях снимки от мястото, и такива липсват !
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Харон

    2 0 Отговор
    -1 Ил-76...Бум акалака Бум. "Какво се знае за сваления Ил-76 и украинските пленници." Че руснаците трябва да си събират скапаната техника все по-надалеко от украинската граница... Мишените са все по-близко до Москва. Както ЧФ си го скриха далеч от Крим така и авиацията ще трябва....Другото е вече съвкуп от лъжа и дезинформация....
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания